Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli / begin augustus zal het eerste gedeelte van de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Copyright 2019

  • Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kerstpakkettenplaza.nl overname van (gedeeltes) van onze website te verspreiden, publiceren of te wijzigen. Indien men schriftelijke toestemming ontvangt om een gedeelte van de website te mogen gebruiken, zal dit ten alle tijde gebruikt moeten worden met de juiste bronvermelding. Daarnaast is het niet toegestaan om zonder toestemming van de auteur de volledige inhoud van de website/HTML te verspreiden door middel van diskettes, cd-rom, dvd, of welk ander medium dan ook.
  • Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die via de links toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina's. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo's.
  • Alle teksten en illustraties Copyright © 2019 Kerstpakkettenplaza.nl.
  • Alle rechten voorbehouden.
  • Diegene die zich niet houden aan bovenstaande zullen worden gemeld bij hun hosting provider. Zij zullen de content verwijderen en zullen door kerstpakkettenplaza.nl zowel strafrechtelijk als civiel worden vervolgd wegens inbreuk op het copyright, de kosten van de rechtsgang en de gevolgschade zullen wij u aansprakelijk stellen.
Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10