Alle overige mogelijkheden

 Hier vindt u alle overige categoriën.

Drankpakketten


Wijn, bier en likeur en natuurlijk andere overheerlijke gedestilleerde dranken gecombineerd met leuke kerstgeschenken, samen een ideaal kerstpakket voor uw medewerkers en/of relaties.

Naar de Drankpakketten

Kunstzinnige Kerstpakketten


Een beeld zegt méér dan duizend woorden! Een ware kunstcollectie om de band met uw medewerkers en/of relaties te onderstrepen. Een beeldige collectie met diverse thema's om uw gevoel en dankbaarheid te uiten!

Naar de Kunstzinnige Kerstpakketten

Tijdschriftenbon


De Nationale Tijdschriftenbon, voor een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Keuze uit meer dan 350 titels en het abonnement loopt automatisch af. Leuk om te geven én te krijgen.

Naar de Tijdschriftenbon

Foto op linnen


Laat uw mooiste of meest spectaculaire foto vereeuwigen als een schilderij! Uw mooiste foto op linnen! Denk eens aan de eerste stapjes van uw kind of uw dierbare vakantiefoto’s! Uw foto uit het verleden als schilderij voor de toekomst. Het resultaat is verbluffend!

Naar de Foto op linnen

Kerstpakketten samenstellen


Tevens kunt u bij ons, vanaf 50 stuks en tot 1 november, uw kerstpakketten samenstellen. Op deze manier kunt u een pakket creëren dat perfect aansluit bij uw organisatie. Graag adviseren wij u bij de samenstelling van uw kerstpakket op maat.

Naar de Kerstpakketten samenstellen
Gecertificeerd door
certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOMKBokwaarborg consument en rechtE-commerce Europe Trustmark
Kerstpakkettenplaza.nl 3074

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster
4.4 5