Alternatief kerstpakket

Bestel een alternatief kerstpakket online op Kerstpakkettenplaza.nl. Ruime keuze en de allerbeste alternatieven voor traditionele kerstpakketten worden overzichtelijk gepresenteerd in de webshop. Door het ruime aanbod, maar liefst 1.300 stuks, vindt u zeker een mooi en alternatief kerstpakket! Verras uw collega’s op een nieuwe en verfrissende manier!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Hoofd categorieën

Geen producten gevonden!

Vind het alternatief kerstpakket online

Ieder jaar weer is het de kunst om met een mooi kerstpakket uit de hoek te komen. Voor veel bedrijven en HR-medewerkers is dit een hele opgave. Juist daar is Kerstpakkettenplaza.nl goed in omdat ze een breed en groot assortiment kerstpakketten aanbieden. Voor de beeldvorming, we kunnen u mededelen dat ons assortiment ruim 1.300 kerstpakketten en eindejaarsgeschenken telt, opgedeeld in prijsklassen, kleur, thema, inhoud en non-food artikelen. Dat is dan ook de reden dat we ons het grootste bedrijf in alternatieve kerstpakketten mogen noemen.

Zelf een alternatief kerstpakket samenstellen

Als we denken aan kerstpakketten, denken we aan termen zoals origineel, uniek en nieuw. Het is daarom extra bijzonder om zelf een alternatief kerstpakket samen te stellen. Het kerstpakket is dan volledig naar uw eigen wens op maat gemaakt. Het zelf samenstellen van een kerstpakket is mogelijk bij een minimum van 100 stuks. Bij interesse is het belangrijk om vooraf even telefonisch contact met ons op te nemen via 024-303 1166 of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Alternatieve kerstpakketten aanbod

De keuze is enorm en komt u er niet helemaal uit, neem dan contact op met Klantenservice ([email protected]). Zij kunnen u helpen met al uw vragen omtrent een leuk kerstpakket. Voor nu veel succes gewenst met uw zoektocht naar de het mooiste alternatieve kerstgeschenk van Nederland en België.

Vind het alternatieve kerstpakket online

Het is elk jaar weer een uitdaging om met een mooi kerstpakket te vinden, u wil immers niet ieder jaar hetzelfde pakket cadeau doen. We begrijpen dat! Voor veel bedrijven en HR-medewerkers kan het vinden van de juiste alternatieve kerstpakketten een hele klus zijn. Kerstpakkettenplaza.nl heeft gelukkig een breed en groot assortiment aan kerstpakketten die aan ieders wensen voldoen. Ons assortiment telt ruim 1.300 kerstpakketten en eindejaarsgeschenken, opgedeeld in prijsklassen, kleuren, thema’s, inhoud en non-food artikelen. Dit maakt ons de grootste kerstpakkettenleverancier.

Kerstcomplimenten; het beste alternatieve kerstpakket van Nederland!

Een traditioneel kerstpakket is al jaren enorm populair. Het kan echter ook goed zijn om een jaar te kiezen voor iets heel anders, zoals een Keuzekado. Dit bijzondere cadeau stelt de medewerkers in staat om zelf hun kerstpakket te kiezen. We noemen dit concept Kerstcomplimenten. Het is een puntensysteem, waarbij medewerkers volledig zelf hun eigen kerstgeschenk kiezen!

Vraag en antwoord

Wat is het alternatief kerstpakket?

Het alternatief kerstpakket is een cadeau dat afwijkt van de traditionele kerstpakketten en wordt onder andere gekenmerkt door duurzaamheid en persoonlijkheid.

Waarom wint het aan populariteit?

Dit soort pakketten winnen aan populariteit vanwege de wens om duurzamer te leven en cadeaus te geven die beter passen bij de ontvanger.

Wat zijn voorbeelden ?

Voorbeelden van alternatieve kerstpakketten zijn een Kerstcomplimenten, een kerstpakket gecombineerd met een donatie aan een goed doel of een wellness pakket met Ritualsproducten.

Waarom kiezen bedrijven voor het alternatief kerstpakket?

Bedrijven kiezen regelmatig voor speciaal pakket om hun medewerkers op een duurzamere en persoonlijkere manier te bedanken voor hun inzet gedurende het jaar. De werkgever blijft door te kiezen voor een alternatief kerstpakket actueel en verfrissend en dat heeft een positieve uitstraling op de band met de ontvanger.

Wat zijn de voordelen van het alternatief kerstpakket?

De voordelen van het alternatief kerstpakket zijn onder andere dat het duurzamer en persoonlijker is, en beter aansluit bij de wensen van de ontvanger. Daarnaast kan het bijdragen aan het verbeteren van de reputatie van het bedrijf op het gebied van duurzaamheid.

Conclusie:

Een afwijkend kerstpakket is een leuke mogelijkheid als u al jaren traditionele Kerstpakketten schenkt, zijn een fantastische manier om de feestdagen in te luiden en uw collega’s te verrassen met een unieke en onvergetelijke kerstpakket. Door te kiezen voor een pakket dat past bij uw budget en uw voorkeuren, bent u verzekerd van een geslaagde feestelijke ervaring voor uw collega’s.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een bepaald kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch liever een ander bijzonder kerstpakket als wens? Kijk dan eens bij onze biologische kerstpakketten of Fairtrade kerstpakketten. Wat krijgen andere als kerstpakket? Kijk maar eens op Tweakers, u ziet het onderwerp is hot!

Alternatief kerstpakket
Alternatief kerstpakket

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht