Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Art of Nature kerstpakketten

Art of Nature kerstpakketten

De natuur is sinds de prehistorie prominent aanwezig in de kunsten, vaak met nadruk op de schoonheid. de Duitse zoöloog en illustrator Ernst Haeckel is de inspiratiebron geweest voor het maken van deze prachtige botanische kerstpakketten verpakkingen. De liefde voor het natuurschoon is eigenlijk verwoord op deze verpakkingen. Na het uitpakken van de artikelen, is er over nagedacht hoe we kunnen voorkomen dat we het milieu hier mee belasten. De verpakkingen als het waren een tweede leven te geven! Met behulp van inspirerende tips kun je de verpakkingen eenvoudig aanpassen naar bijvoorbeeld een passe-partout, windlicht of servetring. Art of Nature kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!