Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Art of Nature kerstpakketten

Art of Nature kerstpakketten

De natuur is sinds de prehistorie prominent aanwezig in de kunsten, vaak met nadruk op de schoonheid. de Duitse zoöloog en illustrator Ernst Haeckel is de inspiratiebron geweest voor het maken van deze prachtige botanische kerstpakketten verpakkingen. De liefde voor het natuurschoon is eigenlijk verwoord op deze verpakkingen. Na het uitpakken van de artikelen, is er over nagedacht hoe we kunnen voorkomen dat we het milieu hier mee belasten. De verpakkingen als het waren een tweede leven te geven! Met behulp van inspirerende tips kun je de verpakkingen eenvoudig aanpassen naar bijvoorbeeld een passe-partout, windlicht of servetring. Art of Nature kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!