Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

BBQ kerstgeschenk

Een BBQ kerstgeschenk is samengesteld voor de liefhebbers van barbecueën. Al jarenlang een terugkerend thema in de kerstpakketten. In de geschenken treft u bijvoorbeeld een woodgrill, een wegwerp barbecue of een standaard barbecue aan. Andere benodigdheden als tangen, vorken en spiesen worden ook vaak opgenomen. Lekkere sausjes mogen natuurlijk niet ontbreken.

In Nederland is barbecueën immens populair, zodra het weer het toelaat begint men hier massaal mee. Het is dan ook gewoon erg lekker en indien met meerdere personen, ook nog eens heel gezellig. Een barbecue kerstgeschenk valt altijd in goede aarde! De specifieke BBQ kookboekjes staan vol tips en recepten om het barbecueën nog leuker en lekkerder te maken. De ingrediënten en benodigdheden uit de kerstpakketten zorgen daar in ieder geval zeker voor! Onderstaand treft u een aantal BBQ kerstpakketten uit het kerstpakketten assortiment van dit jaar aan.

Geen filters gekozen
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!

Kerstpakket met een BBQ

Helemaal trendy: een kerstpakket met een BBQ. We hebben barbecue kerstpakketten in alle soorten en maten. Van voordelig tot luxe en voor ieder wat wils. Het is zelfs mogelijk om een BBQ kerstpakket, vanaf 50 stuks volledig op maat te laten samenstellen. Vraag onze klantenservice om hulp. Samen komen we dan het het ultieme kerstpakket met een BBQ. Wat is er nu leuker dan met vrienden en familie rondom de BBQ de lekkerste gerechten te bereiden en te genieten van de kerstdagen! Nu zegt u BBQ in de winter – probeer het eens – super leuk – warme chocolademelk erbij en geniet!