Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


BBQ kerstgeschenk

Een BBQ kerstgeschenk is samengesteld voor de liefhebbers van barbecueën. Al jarenlang een terugkerend thema in de kerstpakketten. In de geschenken treft u bijvoorbeeld een woodgrill, een wegwerp barbecue of een standaard barbecue aan. Andere benodigdheden als tangen, vorken en spiesen worden ook vaak opgenomen. Lekkere sausjes mogen natuurlijk niet ontbreken.

In Nederland is barbecueën immens populair, zodra het weer het toelaat begint men hier massaal mee. Het is dan ook gewoon erg lekker en indien met meerdere personen, ook nog eens heel gezellig. Een barbecue kerstgeschenk valt altijd in goede aarde! De specifieke BBQ kookboekjes staan vol tips en recepten om het barbecueën nog leuker en lekkerder te maken. De ingrediënten en benodigdheden uit de kerstpakketten zorgen daar in ieder geval zeker voor! Onderstaand treft u een aantal BBQ kerstpakketten uit het kerstpakketten assortiment van dit jaar aan.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Kerstpakket met een BBQ

Helemaal trendy: een kerstpakket met een BBQ. We hebben barbecue kerstpakketten in alle soorten en maten. Van voordelig tot luxe en voor ieder wat wils. Het is zelfs mogelijk om een BBQ kerstpakket, vanaf 50 stuks volledig op maat te laten samenstellen. Vraag onze klantenservice om hulp. Samen komen we dan het het ultieme kerstpakket met een BBQ. Wat is er nu leuker dan met vrienden en familie rondom de BBQ de lekkerste gerechten te bereiden en te genieten van de kerstdagen! Nu zegt u BBQ in de winter – probeer het eens – super leuk – warme chocolademelk erbij en geniet!