Belevenissen

Bent u op zoek naar een origineel kerstgeschenk, geef dan een belevenis kado! hier vindt u een uitgebreid assortiment aan spannende en ontspannende belevenissen. Een bijzonder kerstcadeau om te geven en te beleven! De ontvanger kiest zelf waar en wanneer hij of zij wil genieten van de belevenis. Meer dan 1.600 inleverlocaties met ruim 6.000 belevenissen! Van culinair, overnachten, actief & cultureel tot beauty & wellness. Verkrijgbaar als vast arrangement en/of als ‘open waarde cadeaukaart’.

Geen filters gekozen
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!

Belevenissen cadeau voor uw medewerkers

Wat zijn herinneringen waard als u ze niet kunt (uit)delen? Geef uw medewerkers deze kerstdagen een belevenis mee naar huis! Van overnachtingen tot een tochtje in een luchtballon, een belevenis is hét alternatief voor een klassiek kerstpakket. Geef uw personeel een actief of cultureel cadeau en laat ze een andere kant van zichzelf ontdekken. Ook kunt u uw medewerkers zelf voor een belevenis laten kiezen.

Belevenis als kerstpakket; super leuk

Een belevenis als kerstpakket. Het is anders dan het klassieke kerstgeschenk, maar niet minder leuk! Integendeel, door belevenissen cadeau te doen schenkt u uw collega’s een ervaring in plaats van een product. Het krijgen van een belevenis zal niet snel vergeten worden en dat is positief!

Belevenis als kerstgeschenk; perfect voor iedereen

Een van al die mooie belevenissen cadeau krijgen met de kerst. Wie wil dat nou niet? U kunt ervoor kiezen om de keuze voor een belevenis aan uw medewerkers zelf te laten. Zo kiest iedereen een cadeau wat bij hem of haar past. Een belevenis valt dan gegarandeerd in de smaak! Beleef deze kerst een belevenis en verblijd uw harde werkers.

Thuiswinkel waarborg

Klantbeoordelingen Kerstpakkettenplaza.nl

Feedback company
Bekijk alle 3824 beoordelingen
8.8 10
MVO Nederland E-commerce Europe