Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Bestellen, bezorgen, betalen

Kerstpakketten bestellen is mogelijk vanaf medio juli en we leveren onze geschenken zelfs tot en met 23 december. U kunt standaard pakketten bestellen vanaf een aantal van 5 stuks. We hebben ook een speciale categorie waarbij het mogelijk is kerstpakketten per stuk te bestellen en deze naar harte lust te combineren. Een bestelling is in een paar eenvoudige stappen geregeld. U kunt natuurlijk direct bestellen en veilig afrekenen of u vraagt eerst een vrijblijvende offerte aan, binnen 5 minuten ontvangt u de volledig uitgewerkte offerte in uw mailbox. Vervolgens verleent u ons de opdracht per mail. Wij zenden u de bevestiging van opdracht en voorzien u van een factuur.

Op de factuur treft u een betaaldatum aan welke aangeeft wanneer wij uw betaling verwachten en hoe u uw kerstpakketten kunt afrekenen. Tot slot plannen wij het kerstpakketten bezorgen van de door u gekozen geschenken tot in de puntjes en daarna kunt u genieten van het uitdeelmoment. In de onderstaande blokken treft u specifieke uitleg omtrent kerstpakketten bestellen, kerstpakketten bezorgen en kerstpakketten betalen aan. We hopen u hiermee van dienst te zijn. Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice, onze medewerkers helpen u graag verder.

Kerstpakketten bestellen

Traditionele kerstpakketten

U kunt onze Traditionele kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Om alle kerstpakketten in de door u gewenste samenstelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw bestelling tijdig ontvangen. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan via de offertemodule op onze website. U ontvangt de offerte per ommegaande per e-mail. U kunt eenvoudig akkoord verlenen op de offerte. U kunt natuurlijk ook direct bestellen en betalen, ook dan ontvangt u een bevestiging en factuur. Indien u na 15 december wenst te bestellen, raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kan onze klantenservice vertellen of de voorraad van het door u gekozen kerstpakket toereikend is, om aan uw wensen te voldoen.

Eigen keuze kerstpakketten Kerstcomplimenten

Het concept “Kerstcomplimenten” kunt u standaard bestellen tot 20 december. Na 20 december dient u rekening te houden met het feit dat de Kerstcomplimentencheques niet in alle vormen custom made geleverd kunnen worden. Voorgaande in verband met de productietijd.

Overige kerstpakketten

U kunt onze Dranken, Rituals, Sinterklaaspakketten, Paas- en Zomerpakketten bestellen zolang de voorraad strekt.

Betalen – prijsstelling

Na ontvangst van uw akkoord op onze offerte, of directe bestelling ontvangt u een digitale orderbevestiging en factuur per e-mail. Betalingen dienen binnen de gestelde termijn bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van Kerstpakkettenplaza.nl. Indien het factuurbedrag niet vóór de gestelde datum is bijgeschreven, dient u rekening te houden met vertraging van de levering van uw bestelling.

Onze producten zijn zowel inclusief als exclusief BTW geprijsd. Als zakelijke besteller gaat u uit van het exclusief BTW tarief. En als consument gaat u uit van het inclusief BTW tarief. Tevens bieden wij u als consument kosteloos de gelegenheid de nota in twee delen te voldoen. Dit komt neer op 50% bij opdracht en 50% op de dag na levering. Zie ook algemene voorwaarden consumenten. We verwerken betalingen middels iDeal – Creditcards en bankoverschrijvingen en leveren desgewenst op rekening tot een bedrag van € 50.000 (Tot 1 februari en middels een officiële bankgarantie). Bekijk alle mogelijkheden op de pagina Betaalmogelijkheden.

Leveringsvoorwaarden – Privacy Statement

Download hier Algemene Voorwaarden Consumenten.

Download hier Algemene Voorwaarden Bedrijven.

Download hier onze Disclaimer voor Consumenten.

Download hier onze Disclaimer voor Bedrijven.

Download hier onze Privacy- en cookie verklaring.

Download hier Adobe Reader.

Heeft u vragen, opmerkingen en/of aanvullingen omtrent de bovenstaande algemene voorwaarden, privacy- en cookie verklaring of disclaimer? Neem dan contact op met onze klantenservice. We voorzien u ook graag persoonlijk van alle gewenste informatie.

Kerstpakketten bezorgen

Traditionele kerstpakketten

Kerstpakketten bezorgen is maatwerk. Onze transporteurs, DHL en PostNL bezorgen uw kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Wij kunnen helaas geen exacte tijden van aflevering opgeven, tenzij u een tijdszending (levering voor 12.00u) heeft ingekocht. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum, dan wordt de zending de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden. Alle eindejaarsgeschenken worden geleverd op de begane grond. De op uw offerte aangegeven leverdatum is geen fatale datum.

Houdt u er rekening mee dat er door bijvoorbeeld weers- en/of verkeersinvloeden onvoorziene vertraging in de levering kan ontstaan. Laat daarom uw kerstpakketten een ruime periode vóór de dag van uitreiking afleveren.

Wij zijn graag tijdig geïnformeerd over omstandigheden welke vooraf bij onze chauffeurs bekend dienen te zijn. Meld ons bijvoorbeeld indien het afleveradres niet met een grote vrachtwagen te bereiken is of wanneer het afleveradres zich aan de achterkant van uw pand bevindt. Door uw medewerking wordt tijdige bezorging verzekerd.

Indien u meerdere pakketsoorten bestelt, kan er deellevering plaatsvinden. Wij werken vanuit diverse productie- en opslaglocaties. Indien de letters van de pakketcodes of cijfers van inpaklocaties gelijk zijn, ontvangt u de levering in één zending. 

Eigen keuze kerstpakketten Kerstcomplimenten

De bezorging van de geschenken van Kerstcomplimenten geschiedt standaard via PostNL op het individuele huisadres van uw medewerker. Indien u de geschenken centraal op uw bedrijfsadres wenst te ontvangen, is dat in overleg mogelijk. Standaard ontvangt u de geschenkenveloppe met het kerstmagazine op uw zakelijk adres. U kunt er ook voor kiezen deze op de individuele adressen van de ontvangers te laten bezorgen.

Overige kerstpakketten

De bezorging van Dranken, Rituals, Sinterklaaspakketten, Paas- en Zomerpakketten vindt standaard op dezelfde manier plaats als de Traditionele kerstpakketten.

Bezorgkosten

Bezorgen doen we graag en vaak gratis. De eventuele kosten zijn onder meer afhankelijk van het product en in welk land we mogen bezorgen. Tevens is het van belang te weten of we de zending op één of meerdere adressen dienen te bezorgen. Ook bestaat de mogelijkheid de kerstgeschenken op individuele zakelijke en/of particulierenadressen te laten bezorgen. De eventuele bezorgkosten staan vermeld in de vrijblijvende offerte. Dat houdt in dat u nergens aan ‘vastzit’, maar wel alles duidelijk in kaart hebt en op papier heeft staan. 

Indien u één soort kerstpakketten met levering op één adres in Nederland bestelt en de orderwaarde is € 600,00 exclusief BTW (€ 726,00 incl. BTW) of hoger dan is de bezorging gratis. (excl. de Eilanden)

Bij een orderwaarde onder de € 600,- excl. BTW (€ 726,00,- incl. BTW) rekenen we € 39,95 excl. BTW. (€ 48,34 incl. BTW) bezorgkosten per adres. (excl. de Eilanden)

Voor leveringen op individuele adressen geldt het tarief € 9,95 excl. BTW (€ 12,04 incl. BTW) per adres, inclusief extra handeling en extra breukvoorkomende verpakken.

Voor Sinterklaaspakketten met orderwaarde onder € 600,00 excl. BTW reken we € 18,95 excl. BTW (€ 22,93 incl. BTW) per adres.