Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Betaalmethoden

Kerstpakkettenplaza.nl werkt met een beveiligde payment serviceprovider, onderstaande betaalmethoden zijn gefaciliteerd in onze webshop.

Achteraf betalen*

Betaal de factuur na ontvangst van de bestelling. Dit is mogelijk voor bedrijven uit Nederland en België.

iDEAL

Eenvoudig, snel en vertrouwd betalen via uw eigen bank.

Bankoverboeking

Betaal door middel van een handmatige overboeking. De bestelling wordt in behandeling genomen na ontvangst van de betaling.

MasterCard

Wenst u te betalen middels creditcard? Dan kunt u bij ons betalen met Mastercard.

VISA

Wenst u te betalen middels creditcard? Dan kunt u bij ons betalen met VISA.

Bancontact (België)

Voor onze Belgische afnemers bieden wij het gemak van Bancontact (voorheen Mister Cash), vertrouwd en gemakkelijk online betalen.

Uitzondering op enkele betaalmethoden

Kort voor de feestdagen kan het zijn dat we enkele betaalmethodes uitschakelen. Dit heeft te maken met de snelheid waarmee betalingen naar ons worden doorgeschoten. Wij kunnen enkel bestellingen in gang zetten, waarvan de betaling is ontvangen (uitgezonderd van de betaalmethode ‘Achteraf betalen’).

Dit betekent dat we in dergelijke gevallen kiezen voor betaalmethoden, waarbij de betaling niet vastgehouden wordt door de verwerker, zodat wij uw bestelling kort voor de feestdagen nog kunnen verwerken en hierdoor snel kunnen leveren.

* Achteraf betalen tot € 50.000,- incl. BTW

Achteraf betalen tot € 50.000,- incl. BTW verloopt eenvoudig via ons bestelproces. Kies dan voor een offerte aanvraag. Hierin krijgt u van ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wenst u gebruikt te maken van deze mogelijkheid? Dan hebben wij een officiële bankgarantie van u nodig.