Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Bijzondere buitenlandse kerstpakketten

Bijzondere buitenlandse kerstpakketten vindt u bij Kerstpakkettenplaza.nl! Een variëteit aan landen is vertegenwoordigd.

Denk bijvoorbeeld aan Italiaanse kerstpakketten. Prachtige, goed gevulde kerstpakketten met mooie Italiaanse producten. Er zijn zelfs een speciale themalijnen gemaakt, geheel in Italiaanse stijl. Dit zijn de zogenaamde Antipasti kerstpakketten en de Italian Classics. Ook de Spaanse kerstpakketten zijn weer volop van de partij. Boordevol gevuld met heerlijke tapas en pinchos producten. Maar sla ook alstublieft niet de Taste Asian lijn over, kerstpakketten met de beste producten uit het verre oosten. In onderstaande foto ziet u een greep uit de heerlijke Aziatische kerstproducten.

Geen filters gekozen
Thema
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!