Makro kerstpakketten

Inmiddels staat het assortiment kerstpakketten van 2018 online! Met meer dan 1.300 verschillende soorten bieden wij u het ruimste aanbod van Nederland. Wanneer u zoekt op kerstpakketten, komt u ook al gauw bij de Makro terecht. Een van de marktleiders op het gebied van kerstpakketten, een zeer goede en grote partij in de kerstpakkettenwereld.

Lees verder

Themalijn heerlijk kerstpakketten

De naam zegt het al: heerlijk! De producten uit onze themalijn ‘Heerlijk’ zijn stuk voor stuk verrukkelijk. Het is dan ook een understatement om te zeggen dat wij trots zijn op ‘Heerlijk kerstpakketten. De producten zijn ontwikkeld, getest en gecheckt door meesterbakker Robèrt. Als er iemand in Nederland verstand van zaken heeft, is hij het wel!

Lees verder

Swinging winter kerstgeschenken

Bij kerst horen kerstliedjes. Deze liedjes zijn tijdloos en blijven zelfs na de feestdagen vaak wel weken in je hoofd hangen. Daar is niks mis mee, het zijn uiteraard super mooie liedjes! Vandaar ook de productverpakking in deze speciale lijn. Hebben u en uw medewerkers affectie met muziek en in het speciaal kerstmuziek? Lees dan nu heel snel verder over de Swinging winter kerstgeschenken!

Lees verder

Kerst; De leukste tijd van het jaar!

Ondanks dat het nog heel ver weg lijkt, voordat je het door hebt is het al weer zo ver: kerstmis 2018! En niets is natuurlijk zo leuk als het versturen én ontvangen van kerstpost. Elk jaar weer kopen we de leukste kaartjes in om vervolgens te versturen naar familie, kennissen, collega’s en onze dierbaarste vrienden. Het leukste is natuurlijk om een lief persoonlijk berichtje toe te voegen. Voel jij het al weer kriebelen? Wij zetten wat leuke tips op een rijtje voor de kerstpost van 2018!

Lees verder

Kerstpakketten en speciale goede doelen 2018

Kerstpakketten en speciale goede doelen 2018 – Kerstpakkettenplaza.nl steunt elk jaar een goed doel naar uw keuze. Ook zijn er elk jaar een aantal speciale goede doelen, waar extra aandacht naar uit gaat. Dit jaar zijn deze goede doelen Stichting het Vergeten kind en Make-A-Wish Nederland!

Lees verder

Kerstpakket kopen

Kerstpakketten kopen was nog nooit zo makkelijk! De voordelen van het online shoppen zijn bij de meeste mensen al bekend. Zo ook voor de kerstpakketten. Bij ons op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u de mooiste en origineelste kerstpakketten van Nederland. Kerstpakket kopen? Lees snel verder.

Lees verder

Kerstgeschenk personeel

Kerstgeschenk personeel – Uiteraard bent u ook dit jaar weer op zoek naar het leukste kerstgeschenk voor uw personeel. Omdat wij weten hoe belangrijk het is om uw mensen in het zonnetje te zetten, helpen wij u graag een handje. Lees verder voor meer informatie over het bestellen van de mooiste kerstpakketten voor uw medewerkers.

Lees verder

Foodtruck kerstpakketten

Dé trend van dit jaar: de Foodtruck kerstpakketten! De gezellige sfeer die er heerst op een foodtruckfestival is over komen waaien naar kerstpakkettenland. Niet zo gek, want als je op een foodtruckfestival staat is het genieten geblazen! Het heerlijke eten en de mooie uitstraling, daar moet wel een kerstpakket uit voort komen. Lees verder

Kerstpakketten begroting 2018

Vandaag komen we bij je terug met tips hoe je nu alvast rekening kunt houden met de kerstpakketten begroting van dit jaar. Je wil toch ook je medewerkers ieder jaar weer kunnen verrassen met een kerstpakket? Daarom is het goed om te weten wat de kosten kunnen zijn en of dat deze aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst.

Lees verder

Fiscale voordelen kerstpakketten 2018

Als je op onze website rondsnuffelt, kom je een opmerking tegen “klik hier voor fiscale informatie omtrent eindejaarsgeschenken”. Dit betreft info over het al dan niet betalen van belasting over Sintsurprises en kerstpakketten. Wist jij dat het mogelijk is om kerstpakketten onbelast te schenken?

Lees verder

Populair foodpakket 2018

Al jaren populair en dit jaar ook weer ruimschoots aanwezig, het foodpakket. Het foodpakket bestaat, zoals uit de naam al blijkt, voornamelijk uit foodproducten. Van chips tot snoep en van pasta tot kroepoek, het zit allemaal in een foodpakket. Kerstpakkettenplaza.nl zet ze op een rijtje, populair foodpakket 2018.

Lees verder

Traditionele kerstpakketten kerst 2018

Er is geen kerstpakket dat beter pas bij de kerst dan het traditionele kerstpakket. De pakketten zitten vaak vol met allerlei soorten lekkernijen en zoutjes. Maar ook alle ingrediënten voor een heerlijk recept. Ook in 2018 zijn er weer volop traditionele pakketten te vinden. Ga nu naar  Kerstpakkettenplaza.nl voor traditionele kerstpakketten kerst 2018 en oordeel zelf.

Lees verder

Kerstpakketten 2018

De kerst van 2017 zit er alweer even op en het duurt nog een aantal maanden voor de kerst van 2018 er is, maar Kerstpakkettenplaza.nl is alweer volop aan het werk. 2017 was een mooi jaar op kerstpakkettengebied, met uw hulp hebben we weer veel mensen blij kunnen maken met een prachtig pakket. Nu is het weer tijd om vooruit te kijken, hoe zien de Kerstpakketten van 2018 eruit?

Lees verder

Berekenen budget kerstpakketten 2018

Een goed jaar gedraaid of misschien een iets minder goed jaar gedraaid? Het kan allebei, maar voor beide situaties begint het uitzoeken van een kerstpakket bij het bepalen van het budget. Kerstpakkettenplaza.nl kan tips en tricks bieden voor het berekenen van uw kerstpakkettenbudget van 2018.

Lees verder

Foodpakketten, inspiratie voor 2018

Een foodpakket, altijd raak! Kerstpakkettenplaza.nl heeft met foodpakketten, inspiratie voor 2018 meer dan voldoende keuze om tot een succes op dit gebied te komen. Zoals elk jaar zijn er weer tal van mogelijkheden op het gebied van foodpakketten. De pakketten, die traditioneel, voor het grootste gedeelte uit lekkernijen bestaan zijn niet weg te denken uit de wereld van kerstpakketten.

Lees verder

Goed verzorgde kerstpakketten 2018

Kwaliteit en duurzaamheid, twee kenmerken van de kerstpakketten op Kerstpakkettenplaza.nl. De goed verzorgde kerstpakketten 2018 zijn een van de speerpunten van Kerstpakkettenplaza.nl. Een kerstpakket is leuk, de inhoud is leuk, maar het is nog veel leuker als het er ook mooi en verzorgd uit ziet. Bij Kerstpakkettenplaza.nl worden de pakketten met zorg samengesteld en gepresenteerd.

Lees verder

Laagste prijsgarantie kerstpakketten 2018

Niemand betaalt graag te veel, ook bij kerstpakketten niet. Kerstpakkettenplaza.nl biedt de laagste prijsgarantie kerstpakketten 2018. Ook dit jaar doen we er weer alles aan om u de beste prijs/kwaliteit garantie aan te kunnen bieden. Kerstpakkettenplaza.nl heeft niet voor niets de ‘laagste prijsgarantie’ opgenomen in onze 10 beloften.

Lees verder

Kerstpakketten 2018, wat zijn jouw wensen?

Je kent het wel, de decembermaanden zijn nog ver weg en daarmee de zorgen voor het kerstpakket ook. Toch is het handig om er al vroeg bij te zijn. De decembermaanden zijn traditioneel drukke maanden. Je wilt niet dat u dan nog tijd vrij moet gaan maken voor het uitzoeken van een mooi en passend kerstpakket. De medewerkers hebben het namelijk wel verdiend om een passend pakket te krijgen. Dus wat zijn jullie wensen voor de kerstpakketten van 2018? Kerstpakkettenplaza.nl helpt je op weg!

Lees verder

Kerstpakketten 2018 traditioneel of anders

Traditionele kerstpakketten of toch iets anders, voor alle opties kunt u terecht bij Kerstpakkettenplaza.nl. Of uw kerstpakketten 2018 traditioneel of anders zijn ligt helemaal aan uzelf. Een traditioneel pakket kan erg mooi zijn en is vaak een garantie voor tevreden medewerkers. Maar een leuke verrassing kan er voor zorgen dat uw collega’s extra blij zullen worden en tevreden het nieuwe jaar in gaan.

Lees verder

Drankpakket 2018 voor de liefhebbers

Liefhebbers opgelet, op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u het drankpakket 2018 voor de liefhebbers. Of het nu wijn, bier of iets anders is, het is te vinden in het assortiment van Kerstpakkettenplaza.nl. Kerst is het moment bij uitstek om eens een lekker borrel te drinken. Het jaar zit er op, u heeft samen mooie herinneringen gemaakt en het is een goed moment om het jaar samen af te sluiten. Proost en op naar een nieuw productief jaar!

Lees verder

Drankpakket personeel voor kerst 2018

Kerstmis, de tijd van gezelligheid, de tijd van genieten en de tijd van even een lekkere borrel. Iedereen houdt wel van een drankje op zijn tijd. Daarom is een drankpakket voor kerst 2018 helemaal geen gek idee. Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u de lekkerste en mooiste drankpakketten voor deze kerst!

Lees verder

Kies je kerstpakketten 2018 online bij Kerstpakkettenplaza

Het digitale tijdperk brengt ons al jaren veel goeds. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kiest u uw kerstpakketten 2018 online. Met enkele klikken op de knop bent u weer een stap dichter bij een tevreden personeelsbestand. Makkelijk, snel en 24 uur per dag bereikbaar. Wilt u liever thuis even op uw gemak kiezen of kijkt u liever samen met een collega naar het assortiment. Het is geen probleem bij Kerstpakkettenplaza.nl

Lees verder

Het assortiment kerstpakketten 2018 staat online

Ho ho ho, het is weer zo ver. Het assortiment kerstpakketten 2018 staat online! De kerstman heeft ook dit jaar weer erg goed zijn best gedaan om veel verschillende pakketten voor verschillende mensen te maken. Van traditionele kerstpakketten tot aan nieuwe trends, het is allemaal te vinden op Kerstpakkettenplaza.nl!

Lees verder

Luxe kerstpakketten 2018

Dit jaar heeft u iets te vieren, u heeft een succesvol jaar achter de rug, een jubileum te vieren, of een grote opdracht binnen gehaald. U heeft in ieder geval een goede reden voor een feestje deze kerst. Sluit het einde van het jaar af met een van de luxe kerstpakketten 2018 van Kerstpakkettenplaza.nl. In deze pakketten zitten meer producten van uitstekende kwaliteit.

Lees verder

Hollands kerstpakket 2018

De tijd is weer aangebroken: het uitzoeken van een geschikt kerstpakket of kerstgeschenk voor uw personeel. Op onze website Kerstpakkettenplaza.nl hebben wij het grootste kerstassortiment van heel Nederland. Met thema’s zoals Italiaanse pakketten, drankpakketten of foodpakketten is er voor ieder wat wils. Maar bent u dit jaar op zoek naar een typisch Hollands kerstpakket? Ook daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Lees verder

Sinterklaaspresentje personeel 2018

Voordat we dit jaar de kalkoen uit de oven halen, de wijn inschenken en Mariah Carey uit onze speakers luidt, is het in december eerst nog tijd voor een andere feestelijke gelegenheid: Sinterklaas! Om ook als volwassenen deze traditie in stand te houden, kiezen veel bedrijven ervoor om hun personeel een Sinterklaas presentje te geven. Daarom hebben wij ook dit jaar weer de feestelijkste sinterklaaspakketten voor u samengesteld. Lees verder

Originele kerstpakketten 2018

Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u het ruimste assortiment kerstpakketten van heel Nederland. Bent u op zoek naar iets speciaals dit jaar? Ook voor originele kerstpakketten in alle soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden diverse pakketten in verschillende prijscategorieën.  Zo zit er altijd wat tussen waar u uw personeel blij mee kunt maken. Bent u ook klaar om te geven dit jaar? Lees verder

Kerstgeschenken relaties 2018

Geen bedrijf zonder relaties, én wat is nu een mooiere tijd om uw relaties te bedanken voor het vertrouwen en de steun die ze u geven dan met kerst. Op Kerstpakkettenplaza.nl staan tal van mooie en originele kerstgeschenken voor al uw relaties. Van medewerkers, tot leveranciers tot afnemers. Voor iedere relatie kunt u passende Kerstgeschenken relaties 2018 vinden.

Lees verder

Herman Passie – Goed en lekker eten

Vandaag hebben we een preview met een bekend gezicht voor u. Dit jaar is een van de themalijnen de Herman Passie-lijn. Kookt u graag? Of bent u naar aanleiding van zijn programma’s al fan van Herman den Blijker? Lees dan gauw verder voor meer informatie over de producten uit deze nieuwe lijn.

Lees verder

Preview kerstpakketten 2018

Terwijl de meeste mensen aan het genieten zijn van de zon, zijn wij bij Kerstpakkettenplaza.nl druk bezig met het nieuwe assortiment kerstgeschenken. Vanaf vandaag zullen we u af en toe een preview geven van verschillende leuke productlijnen die terug zullen komen in onze kerstpakketten.

Lees verder

Kerst in maart?

Officieel is deze week de lente begonnen, maar tot nu toe voelt het nog aan als het kerstseizoen. In ieder geval voor ons. Wij zijn namelijk al volop bezig met allerlei voorbereidingen voor de kerstpakketten van 2018. We hebben al verschillende beurzen bezocht en zijn druk bezig met inspiratie opdoen voor nieuwe kerstgeschenken. Deze week zullen we u even meenemen achter de schermen, want waarom zijn wij in maart al volop bezig met kerst?

Lees verder

Taste Trattoria kerstpakketten

In een trattoria geniet je van authentieke, verse, mediterrane gerechten. Dat is precies waar het bij Taste Trattoria om gaat. Gezellig met elkaar genieten van heerlijke producten! Door de luxe uitstraling en heerlijke gerechten is dit het perfecte kerstcadeau voor uw personeel. Bekijk nu de Taste Trattoria kerstpakketten online!

Lees verder

Taste Tapas kerstpakketten

Tapas zijn heerlijke, kleine hapjes om van te genieten bij een glaasje wijn of een biertje. Serveer de hapjes op een grote, houten plank en genieten maar! De leukste Taste Tapas kerstpakketten vindt u op Kerstpakkettenplaza.nl!

Lees verder

Taste Fiesta kerstpakketten

De themalijn ‘Taste’ heeft drie verschillende onderdelen; ‘Taste Fiesta’, ‘Taste Tapas’ en ‘Taste Trattoria’. De Taste Fiesta lijn staat in het teken van Mexicaans genieten. De vrolijke kleuren zorgen voor een gezellige sfeer op tafel. De Tapas lijn biedt heerlijke Spaanse hapjes om te serveren bij een goed glas wijn of bier. De Trattoria lijn bevat mediterrane gerechten. De lekkerste producten kunnen gebruikt worden om een complete maaltijd op tafel te zetten tijdens de feestdagen.

Lees verder

Nordic kerstpakketten

Nordic kerstpakketten – Met de “Nordic” themalijn waant u zich meteen in de warme wintersferen. De lijn is geïnspireerd op Scandinavische woontrends en het bekende borrelmoment ‘FIKA’. Samen met anderen kunt u heerlijk genieten van de producten en sfeer.

Lees verder

Limited Edition Gold kerstpakketten

Limited Edition Gold kerstpakketten – Als u voor bijzondere producten wilt gaan, kunt u kiezen voor de themalijn ‘Limited edition gold’. In deze lijn wordt een combinatie gemaakt van sprankelend goud en ruig beton. Deze mix zorgt ervoor dat de producten gebruikt kunnen worden voor kerstpakketten met zowel een stoere als een sfeervolle uitstraling.

Lees verder

GRK kerstpakketten

GRK kerstpakketten – De themalijn ‘GRK’ staat bekend om Griekse, authentieke foodproducten. Met behulp van deze producten kunt u gemakkelijk een heerlijke Griekse maaltijd op tafel zetten. Er wordt gebruikgemaakt van een azuurblauwe verpakking, waardoor u zich echt even in het mooie Griekenland waant.

Lees verder

Good Day kerstpakketten

Good day kerstpakketten – Met de smakelijke producten van de themalijn ‘Good day’ heeft u de perfecte basis voor een heerlijke brunch. Het leuke aan de verpakkingen van deze producten is dat er grappige, getekende producten opstaan. Hierdoor wordt er een bijzondere twist gegeven aan uw kerstpakket.

Lees verder

Deli Finest Warm Red kerstpakketten

Deli Finest Warm Red kerstpakketten – De ‘Deli Finest’ themalijn bestaat uit de lekkerste foodproducten die eindeloos gecombineerd kunnen worden. Het thema heeft verschillende kleuren; Gold, Black, Silver en Warm Red. De prachtige rode producten zorgen voor een warme en echte kerst uitstraling, waardoor het de ideale basis is voor een mooi kerstcadeau.

Lees verder

Deli Finest Silver kerstpakketten

Deli Finest Silver kerstpakketten – De ‘Deli Finest’ themalijn bestaat uit de lekkerste foodproducten die eindeloos gecombineerd kunnen worden. Het thema heeft verschillende kleuren; Gold, Black, Silver en Warm Red. De zilveren lijn zorgt voor een luxe en echte kerst uitstraling, waardoor het de ideale basis is voor een mooi kerstgeschenk.

Lees verder

Deli Finest Black kerstpakketten

Deli Finest Black kerstpakketten – De ‘Deli Finest’ themalijn bestaat uit de lekkerste foodproducten die eindeloos gecombineerd kunnen worden. Het thema heeft verschillende kleuren; Gold, Black, Silver en Warm Red. De zwarte variant geeft een zeer luxe en stijlvolle uitstraling, waardoor het de ideale basis is voor een mooi kerstpakket.

Lees verder

Deli Finest Gold kerstpakketten

Deli Finest Gold kerstpakketten – De ‘Deli Finest’ themalijn bestaat uit de lekkerste foodproducten die eindeloos gecombineerd kunnen worden. Het thema heeft verschillende mooie kerstkleuren; zoals de Deli Finest Gold lijn. De artikelen hebben een luxe en stijlvolle uitstraling, waardoor het de ideale basis is voor een prachtig kerstpakket.

Deli Finest Gold kerstpakketten vergelijken

Natuurlijk wenst u het beste Deli Finest Gold kerstpakket te vinden! Vergelijk dan nu de Deli Finest Gold kerstpakketten op onze website. Het is ook mogelijk om een Deli Finest Gold kerstpakket volledig opmaat te laten maken. Neem daarvoor contact op met een van onze medewerkers. We zijn er zeker van dat wij het meest geschikte Deli Finest Gold kerstpakket voor uw mensen kunnen samenstellen. Dus niet geheel gevonden dat wat u wenst? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Deli Finest Gold kerstpakketten kopen

Als u het Deli Finest Gold kerstpakket van uw wensen heeft gevonden, is het kopen bij ons erg eenvoudig! U heeft het met een paar muisklikken geregeld. Bij ons kunt u kiezen wanneer u uw Deli Finest Gold kerstpakketten laat bezorgen. U kunt het zelfs aangeven als u de kerstgeschenken voor 12.00 uur wenst te ontvangen. Wat is er nu leuker dan heerlijk op onze website het beste pakket voor uw medewerkers of relaties uit te zoeken? We realiseren ons ook dat het best wel een hele klus kan zijn. Met de themalijn van Deli Finest Gold zit u zeker goed. De unieke producten met sfeervolle uitstraling dragen daar natuurlijk aan bij. Met al onze kerstpakketten steunt u automatisch “Uw Goede doel” u leest er meer over bij Kerstpakketten en Goede Doelen.

Deli Finest Gold kerstpakketten bestellen

Een Deli Finest Gold kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig als op onze website. Kies voor het bestellen van uw kerstpakketten voor Kerstpakkettenplaza.nl. Met meer dan 25.000 tevreden klanten, mogen we wel zeggen dat we in de afgelopen 15 jaar een behoorlijke expertise opgebouwd hebben. Eenmaal besteld, is het alleen nog wachten op de levering. We begrijpen dat u bijna niet kunt wachten op de reactie van uw mensen. De mooiste gouden kerstgeschenken vindt u tussen onze Deli Finest Gold kerstpakketten.

Klik op de onderstaande afbeelding en u komt op een pagina waar u de leukste Deli Finest Gold kerstpakketten zult aantreffen. Een offerte aanvraag is snel geregeld en bij ons altijd geheel vrijblijvend!

Deli Finest Gold kerstpakketten

Deli Finest Gold kerstpakketten

BBQ Masters kerstpakketten

Deze themalijn is speciaal voor de echte grill masters. Het ‘BBQ Masters’ assortiment bestaat uit stoere producten die bij zullen dragen aan een complete BBQ maaltijd. Het staat helemaal in het teken van de barbecue. Bestel nu bij ons echte BBQ Masters kerstpakketten!

Lees verder

Culinair Oosters kerstpakketten

Culinair Oosters kerstpakketten – De Oosterse keuken is en blijft favoriet. Met culinaire thema is het mogelijk om in elk gerecht een Oosterse toevoeging te doen. Denk eens aan een borrelmomentje met saté en kroepoek. Of juist een echte Oosterse maaltijd uit de wok met mie, woksaus en verse groenten.

Lees verder

Culinair Koffie kerstpakketten

Culinair Koffie kerstpakketten – De themalijn ‘Culinair koffie’ is speciaal ontwikkeld om de laatste trends op het gebied van koffie en thee te laten zien. Naast koffie en thee, biedt dit thema een heerlijke collectie van chocolade en koekspecialiteiten. Hierdoor kan een heerlijk ontspannend koffiemomentje ontstaan.

Lees verder

Coffee & More kerstpakketten

Coffee & More kerstpakketten – Slow coffee, espresso, cold brew, latte macchiato, cappuccino…. koffie is hot en koffie is lifestyle.

De verpakkingen uit onze Coffee & More lijn stralen een eigentijdse en ambachtelijke kruideniersstijl uit. Als kernartikel hebben wij een gemalen koffie voor de french press of het maken van een heerlijke slow coffee. Daarnaast bieden wij een breed scala aan producten waaronder premium chocolates, chococake en cappuccino koekjes. De chocobekertjes gevuld met latte macchiato mousse en een toefje slagroom zijn onweerstaanbaar. De ideale lijn om mooie kerstpakketten mee samen te stellen, but first Coffee (& More)!

Lees verder

You’ve been Jingled kerstpakketten

You’ve been Jingled kerstpakketten – You’ve been Jingled is een Amerikaanse traditie waarbij je tijdens de kerstperiode iets weggeeft en iemand uit je omgeving hiermee verrast. De You’ve been Jingled lijn is gebaseerd op de ultieme kerstgedachte van geven en delen. Leg stiekem een klein cadeautje op de stoep van buren of vrienden en hang er een kaartje aan met de tekst You’ve been Jingled. Of verras zomaar iemand, waarvan je weet dat hij de kerst alleen zal doorbrengen, met iets lekkers uit je eigen kerstpakket. Wij hebben het je gemakkelijk gemaakt door op de Thank you cookies al To: en From: te plaatsen. Klaar om iemand direct te Jingelen. We hebben nog meer verrassende artikelen in het You’ve been Jingled assortiment, zoals overheerlijk kersengebak.

Lees verder

Feels like Christmas kerstpakketten

Feels like Christmas kerstpakketten –  De decembermaand is wat ons betreft de mooiste maand van het jaar en met een beetje geluk ligt er zelfs een klein laagje sneeuw. Buiten is het koud en donker, maar als je door het raam naar binnen kijkt, zie je de lichtjes van fonkelende kaarsjes, glinsterende kerstdecoratie en stralende kerstverlichting. Het raam is versierd met een winterse kerstsfeer of tekst van een kerstklassieker. Je neuriet automatisch mee met “Driving home for Christmas” en “It’s the most wonderful time of the year”. Je voelt dat het binnen warm en gezellig is en dat je welkom bent. This really feels like Christmas!

Lees verder

Kerstpakket Nederland

Kerstpakket Nederland – Nederland op z’n best. Een lijn met Hollandse favorieten als appelkruimeltaart, chocolademelk met slagroom, kaasbollen én natuurlijk Hollandse erwtensoep. De illustraties van typisch Nederlandse taferelen hebben een eigentijdse stijl en zijn met de hand getekend waardoor ze origineel en oorspronkelijk overkomen. In deze collectie zie je o.a. de Amsterdamse grachtenpandjes, Alkmaarse kaasdragers, een melkmeisje, koek en zopie en uiteraard ook een molen. De decoraties rondom de tekeningen zijn geïnspireerd op de unieke Hollandse wolkenlucht. De combinatie van de eigentijdse stijl en de ambachtelijke sfeer van het craftpapier geeft NL nieuw elan. Hollands met een hippe twist. Perfect te combineren met craft, natureltinten en zwart.

Lees verder

Wish upon a star kerstpakketten

Wish Upon A Star kerstpakketten – Sterren hebben iets magisch. Ze sprankelen, shinen en verlichten de donkere hemel. Een grote diversiteit aan sterren schitteren op de Wish upon a Star producten.  Keep on sparkling met Wish upon a Star!

Lees verder

Happy Winter Mood kerstpakketten

Happy Winter Mood kerstpakketten – Deze rustige, winterse lijn wordt gekenmerkt door het berkenhout. Schijfjes hout en boomstammen in combinatie met warme wol in grijstinten. De eenvoud en rust van deze lijn maakt het mogelijk om eindeloze combinaties te maken.

Lees verder

Driftblue kerstpakketten

Driftblue kerstpakketten –  De industriële woontrend zet zich nog steeds door in wonen & lifestyle. In Drift blue worden verweerde materialen gebruikt om een stoer karakter te creëren. Denim drift is de kleur van het jaar 2017. Deze blauw/grijs tint geeft een trendy twist aan deze lijn.

Lees verder

Crafted kerstpakketten

Crafted kerstpakketten – Pakketten die staan voor vakmanschap, handwerk en authenticiteit. Het zijn hedendaagse kwaliteitsproducten die de sfeer uitademen van tijden waarin met aandacht op ambachtelijke wijze werd geproduceerd. Kwalitatieve eenvoud met elementen als sluitzegels, stempels, stickers, inhoudsmaten, productiecodes en handgeschreven etiketten. Een aantal producten zijn ook echt met de hand afgewerkt. De Kir Royal is bijvoorbeeld in kraftpapier gewikkeld. Om de flessenhals is een natuurlijk touw van hennep gebonden waarna de uiteinden met een sticker met het crafted kwaliteitslogo zijn vastgezet. Crafted, created for quality time!

Lees verder

Travel kerstpakketten

Travel kerstpakketten – Onze travellijn is eigentijds en geïnspireerd op reizen en social media. Op een frisse, moderne witte basis wisselen gezellige reisfoto’s, plattegronden, pictogrammen en bagagelabels elkaar af. Of je nu in Rome, Parijs, Kopenhagen of Venetie bent, ieder moment van de dag kun je genieten van de heerlijke producten uit de travellijn. #Ontbijt bijvoorbeeld met jus d’orange en een vlechtbrood met banketbakkersroom en rozijnen. Maar ook voor #Lunch, #Dinner en # Snacktime hebben wij mooie producten geselecteerd. Heb je nog trek in een #Dessert dan vormt de chocolade mousse een smakelijke afsluiter.

Lees verder

Door weer en wind kerstpakketten

Door weer en wind kerstpakketten – Nederland, het land van de windmolens, klompen en tulpen, maar ook van het wisselvallige weer. Deze lijn is een echte Hollandse lijn waarmee je jezelf thuis aan tafel ziet zitten met een kom snert nadat je door weer en wind bent heen gefietst.

Lees verder

Pinchos kerstpakketten

Pinchos kerstpakketten – De Pinchoslijn straalt de gezellige en informele sfeer uit van een typisch Spaans barretje, waar je verrast wordt door een Flamingo danseres, de warme klanken van een klassieke Spaanse gitaar en het geklik van castagnetten. Waar je smakelijk kunt genieten met je familie en vrienden aan grote tafels met schalen vol met kleine creatieve hapjes. De producten zijn onderling goed met elkaar te combineren. Wikkel bijvoorbeeld de kwalitatief mooie Serranoham om een soepstengel en serveer deze in een feestelijk glaasje. Of maak een bijzondere combinatie van de kaaspuntjes met de Serranoham. Vergeet voor het ultieme Pinchos gevoel vooral het Pinchos prikkertje niet! Pinchos. Muy bien!

Lees verder

Il Sapore D’Italia kerstpakketten

Il Sapore D’Italia kerstpakketten – De IL Sapore d’Italia artikelen ademen de kenmerkende sfeer van Italië uit. Het is de combinatie van typisch Italiaanse beelden in zwart/wit met classy typografie en een semi transparant label wat deze lijn uniek maakt. Een lijn die iedereen aan zal spreken onder andere vanwege de heerlijke Italiaanse specialiteiten als cantuccini, tapenade pesto rosso, tagliatelle all’uovo én een limoncello. Deze typisch Italiaanse likeur wordt gemaakt van de schil van de lekkerste citroenen en bij voorkeur ijskoud geserveerd. Heerlijk als afsluiter van het kerstdiner of trendy gemixed met tonic. Geniet van IL Sapore d’Italia!

Lees verder

Touch of gold kerstpakketten

Touch of gold kerstpakketten – Er is geen kleur zo feestelijk en onlosmakelijk verbonden met Kerst dan Goud!  Dit Kerstseizoen is goud nog uitbundiger aanwezig dan voorheen. Wij voegen een ‘Touch of Gold’ toe aan onze verpakkingen. Door goud te combineren met wit, sfeervolle fotografie, natuurlijke achtergronden van wit hout en vezelig papier ontstaat een stijlvol en warm geheel.  De positieve teksten als ‘ There’s a lot to share’ en ‘Little things make big days’ in een handgeschreven lettertype maken deze lijn vriendelijk en optimistisch. Pak met Kerst eens extra feestelijk uit en geef je medewerkers dit sprankelende kerstpakket met ‘A touch of Gold’. Kortom Sparkle, cheers & Enjoy!

Lees verder

Van de Boerin kerstpakketten

Van de Boerin kerstpakketten – is niet alleen het themalijn met een prachtige trendy look. Wij hebben speciaal voor u een Boerin kerstpakketten samengesteld. De pakketten bevat uitsluitend smaakvolle producten die heel goed van pas zullen komen tijdens de feestdagen!

Lees verder

Botanic Living kerstpakketten

Botanic living is niet alleen het themalijn met een prachtige trendy look. Wij hebben speciaal voor u een Botanic living kerstpakketten samengesteld. De pakketten bevat uitsluitend smaakvolle producten die heel goed van pas zullen komen tijdens de feestdagen!

Lees verder

Keep Up The Good Work kerstpakketten

Keep Up The Good Work kerstpakketten; bekijk hier de leukste

Keep Up The Good Work kerstpakketten: Rond de feestdagen kunt u nu als werkgever op stijlvolle wijze eens extra laten zien dat u zo trots als een pauw bent. Zo kunt u uw medewerkers laten weten dat ze het afgelopen jaar een sterk staaltje werk hebben geleverd.

Lees verder

With Compliments kerstpakket

 

With Compliments Kerstpakket: Stijlvolle, chique lijn uitgevoerd in zwart-wit met een goud accentje. In deze lijn draait het om de inspirerende, waarderende teksten. Hiermee kun je de ander een mooi compliment geven op een luchtige manier. Maak dit jaar eens een extra compliment met uw kerstpakket.

Lees verder

Volumineuze kerstpakketten

Volumineuze kerstpakketten zijn niet alleen een themalijn met een prachtige trendy look. Wij hebben speciaal voor u Volumineuze kerstpakketten samengesteld. De pakketten bevat uitsluitend smaakvolle producten die heel goed van pas zullen komen tijdens de feestdagen!

Lees verder

Fair & Share kerstpakket

Fair & Share kerstpakket : Steun het Goede doel Voedselbank of stichting Present.

Speels, eigenwijs, kleurrijk en helemaal van nu! Fair & Share staat voor samen, met elkaar, bouwen aan een gelijk deel voor iedereen. Van de opbrengst van Fair & Share producten gaat een deel naar de Voedselbank of stichting Present. Give back a Fair Share: iedereen mag horen van die boodschap!

Lees verder

Riverdale kerstpakket

Riverdale is niet alleen het merk voor prachtige, trendy woonaccessoires. Wij hebben speciaal voor u een Riverdale kerstpakket samengesteld. De pakketten bevat uitsluitend smaakvolle producten die heel goed van pas zullen komen tijdens de feestdagen!

Lees verder

Speciaalbier voor kerst

Groots uitpakken met de feestdagen, wie wil het niet? Met de diverse drankgeschenken bent u al een eind op weg. De standaard biergeschenken zijn immers al razend populair voor de gezellige avonden in december. Echter kunt u nu nog grootser uitpakken met de meest smaakvolle speciaalbieren in ons assortiment. Een uniek geschenk,  mede dankzij de originele cadeauverpakkingen.

Lees verder

Champagne als kerstgeschenk

Echte champagne als kerstcadeau voor uw personeel dit jaar? Op Kerstpakkettenplaza.nl hebben wij een ruim aanbod mooie flessen echte champagne. Bekijk het assortiment en bestel eenvoudig uw champagnepakketten online op onze website.

Lees verder

Sinterklaaspresentje personeel 2017

Voordat we ons helemaal in de kerstsfeer wanen, hebben we eerst nog Sinterklaas in december. Om de Sinterklaas gedachte in stand te houden, kiezen veel bedrijven ervoor om hun personeel een sinterklaaspresentje te geven in december. Daarom hebben wij ook dit jaar weer de leukste sinterklaaspakketten voor u samengesteld!

Lees verder

Voordelig kerstpakket kopen

Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u het grootste assortiment van Nederland. Hier kunt u terecht voor kerstpakketten in alle soorten, maten en prijsklassen. Naast enorm luxe kerstgeschenken bieden wij ook een groot aantal voordelige kerstcadeaus. Zo hebben wij geheid voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een voordelig kerstpakket voor uw personeel? Lees dan snel verder.

Lees verder

Goedkoop kerstpakket bestellen

Ook dit jaar wilt u uw medewerkers natuurlijk weer verrassen met een en mooi goedkoop kerstpakket bestellen. Het uitzoeken van de meest geschikte kerstgeschenken voor uw personeel kan best lastig zijn. Op Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij u het grootste assortiment kerstpakketten van Nederland.  Lees verder

Eigen keuze kerstpakket

Heeft u veel verschillende medewerkers en wilt u ze zelf laten kiezen voor het kerstgeschenk van dit jaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kiezen voor een eigen keuze kerstpakket. Zo kunnen uw werknemers zelf kiezen wat ze willen ontvangen deze kerst.

Lees verder

Zilveren kerstpakketten

Bent u dit jaar op zoek naar een kerstcadeau voor uw medewerkers wat echt Kerst uitstraalt? Ook dit jaar hebben wij de mooiste zilveren kerstpakketten van Nederland. Bekijkt u gerust ons volledige assortiment op Kerstpakkettenplaza.nl! Daar vindt u het grootste aanbod van Nederland, met een keuze uit meer dan 1.000 kerstgeschenken.

Lees verder

Rode kerstpakketten

Het is weer tijd om kerstpakketten uit te kiezen voor uw personeel! Gelukkig bent u er op tijd bij. Ook dit jaar kunt u op Kerstpakkettenplaza.nl weer kiezen uit het grootste assortiment van Nederland. Met een keuze uit meer dan 1.000 kerstgeschenken, zit er geheid wat tussen voor uw medewerkers. Hier zitten ook prachtige rode kerstpakketten tussen!

Lees verder

Kerstpakketten met flavour chests

Inmiddels zitten we alweer midden in het kerstpakkettenseizoen! Dit betekent dat het tijd is om de kerstgeschenken voor uw medewerkers te kiezen. Op Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kerstcadeaus. Hiermee bieden wij het grootste assortiment van Nederland. Dit jaar hebben wij ook luxe kerstpakketten met flavour chests.

Lees verder

Kerstpakketten met een fleeceplaid

Ook dit jaar wilt u uw medewerkers natuurlijk weer verrassen met een mooi kerstpakket. Het uitzoeken van de meest geschikte kerstgeschenken voor uw personeel kan best lastig zijn. Op Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij u het grootste assortiment kerstpakketten van Nederland. Naast traditionele kerstpakketten, Italiaanse kerstpakketten, drankpakketten en heerlijke Rituals- en wellnesspakketten hebben wij ook de leukste kerstpakketten met een fleeceplaid voor u! Lees verder

Kerstpakketten met een tas

Bent u ook voor dit jaar weer op zoek naar de leukste kerstpakketten voor uw personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u het ruimste assortiment aan kerstpakketten online. Met een keuze uit meer dan 1.000 kerstgeschenken, zit er geheid iets tussen voor al uw medewerkers. Zo hebben wij ook de mooiste kerstpakketten met een tas.

Lees verder

Kerstpakketten met flavour packs

De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken; het is tijd voor kerstpakketten! Een groot deel van kerstpakketten uitdelen aan uw personeel bestaat uit het keuzeproces. Gelukkig heeft u bij ons de keuze uit meer dan 1.000 kerstgeschenken! Daarmee bieden wij u het grootste assortiment kerstpakketten van Nederland aan. Zo hebben wij ook leuke kerstpakketten met flavour packs.

Lees verder

Gouden kerstpakketten

De tijd om kerstpakketten te bestellen voor uw medewerkers is weer aangebroken! U bent er gelukkig op tijd bij. Op Kerstpakkettenplaza.nl kunt u het grootste assortiment kerstgeschenken van Nederland vinden. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 1.000 verschillende kerstpakketten. Hier zitten ook prachtige gouden kerstpakketten tussen.

Lees verder

Kerstpakketten met een boodschap

Kerstpakketten met een boodschap – De tijd voor kerstpakketten is weer aangebroken! U bent er gelukkig op tijd bij. Uiteraard wilt u alleen het allerbeste voor uw personeel, daarom is het belangrijk om tijd en aandacht te besteden aan het kiezen van uw kerstgeschenken. Bij ons vindt u het grootste assortiment kerstpakketten online.

Lees verder

Kerstpakket met een saladeschaal

Kerstpakket met een saladeschaal – Natuurlijk wilt u ook dit jaar een heerlijke kerstmaaltijd op tafel zetten voor vrienden of familie. Bij een echt kerstmaal hoort ook een salade. Deze moet u uiteraard leuk presenteren. Daarom kunt u bij ons kiezen voor een kerstpakket met een saladeschaal.

Lees verder

Kerstpakket met een VR bril

Kerstpakket met een VR bril – Een VR is helemaal van deze tijd! Wilt u uw personeel de feestdagen eens op een hele andere manier laten beleven? Met een virtual reality bril in het kerstpakket geeft u ze een unieke ervaring. Dankzij de VR bril ondekt u de driedimensionale en interactieve wereld, waar en wanneer u maar wilt.

Lees verder

Kerstpakket met de SeatZac

Kerstpakket met de SeatZac – De tijd van de kerstpakketten is weer aangebroken! Gelukkig bent u er tijdig bij! Bent u dit jaar op zoek naar een kerstpakket met de SeatZac? Dan hebben wij de leukste kerstgeschenken voor u online staan. Op Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij u het grootste assortiment kerstpakketten van Nederland.

Lees verder

Hollands kerstpakket 2017

Hollands kerstpakket 2017 – Het is weer tijd om de kerstgeschenken voor uw personeel te regelen. U bent er gelukkig op tijd bij! Bent u voor uw medewerkers op zoek naar een echt Hollands kerstpakket dit jaar? Op Kerstpakkettenplaza.nl hebben wij het grootste assortiment kerstpakketten van Nederland voor u klaarstaan. Met ons ruime aanbod zit er altijd wat tussen voor uw mensen.

Lees verder

Kerstpakket met een lantaarn

Kerstpakket met een lantaarn – De tijd van kerstpakketten komt er weer aan! Gelukkig bent u er op tijd bij dit jaar. Kerstpakketten geven is niet alleen het geven van een mooi kerstcadeau, maar ook het creëren van de kerstsfeer onder uw medewerkers. Met een kerstpakket met een lantaarn moet dat zeker lukken!

Lees verder

Kerstpakket met een wok

Kerstpakket met een wok – Wokken wordt steeds populairder om zelf thuis te doen. Daarom hebben wij een mooi aanbod aan kerstpakketten waar wokken centraal staat. Zo kunt u bij ons terecht voor een kerstpakket met Aziatische foodartikelen, maar ook voor een kerstpakket met een wok. Kerstpakkettenplaza.nl biedt het grootste assortiment kerstpakketten online. Daar zit geheid wat tussen voor uw personeel!

Lees verder

Kerstpakket met een hapjespan

Kerstpakket met een hapjespan – Ook dit jaar wilt u natuurlijk weer een perfect kerstpakket uitkiezen voor uw personeel. Gelukkig bent u er op tijd bij! Bent u op zoek naar een leuk kerstgeschenk met meer dan alleen foodartikelen? Kijkt u dan eens naar onze kerstpakketten met een hapjespan.

Lees verder

Kerstpakket met een bloempot

Kerstpakket met een bloempot – Het is weer tijd om de kerstpakketten te regelen voor uw personeel. Bent u dit jaar op zoek naar een kerstpakket met een leuke bloempot? Dan hebben wij de mooiste en best gevulde kerstpakketten voor u. Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u het grootste assortiment kerstpakketten van Nederland.

Lees verder

Kerstpakket met een toolbox

Kerstpakket met een toolbox – Bent u op zoek naar een origineel kerstcadeau voor uw medewerkers? En heeft u bijvoorbeeld een aantal handige Harry’s in uw team zitten? Dan is een kerstpakket met een toolbox wellicht wat voor u dit jaar. Een handig en stoer kerstpakket voor uw werknemers!

Lees verder

Kerstpakket met een bbq

Kerstpakket met een bbq – Ook dit jaar op zoek naar een perfect kerstgeschenk voor uw medewerkers en relaties? Denk dan eens aan een kerstpakket voorzien van een bbq. Super trendy en helemaal van deze tijd. Men ervaart een kerstpakket met een BBQ als een kerstgeschenk met een duurzaam tintje, immer de BBQ is een blijvertje.

Lees verder

Rituals goedkoop

Rituals goedkoop – Een Rituals geschenk is bij uitstek geschikt om aan uw zakenrelaties en personeel te geven. Bekijk daarom het assortiment dat Kerstpakkettenplaza.nl van Rituals te bieden heeft. De pakketten uit het uitgebreide assortiment brengen de geur en sfeer in huis volledig terug. De lekkerste geuren zoals Dao of Laghing Buddha.

Lees verder

Originele kerstpakketten 2017

Originele kerstpakketten 2017
Voor het mooiste aanbod van de meest originele kerstpakketten 2017, raden wij u aan om een kijkje te komen nemen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Het is altijd fijn om inspiratie op te doen met welke kerstpakketten u de mensen om u heen kunt verrassen. Het is dan ook goed mogelijk dat u uw werknemers dit jaar eens goed in de watten gaat leggen.

Lees verder

Kerstgeschenken relaties 2017

Kerstgeschenken relaties – Bent u op zoek naar bijzondere, mooie of originele kerstgeschenken voor uw relaties? Kerstgeschenken die uw relaties een warm gevoel en een grote glimlach bezorgen? Dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Op onze site vindt u de mooiste kerstgeschenken voor al uw gewaardeerde relaties: medewerkers, leveranciers en afnemers.

Lees verder

Origineel kerstcadeau bestellen

U wilt een origineel kerstcadeau bestellen voor uw medewerkers of relaties? Zonder eindeloos te hoeven zoeken? Welkom bij Kerstpakkettenplaza.nl! Wij helpen u snel en makkelijk aan een origineel kerstcadeau. Een kerstgeschenk dat niet alleen origineel is, maar ook nog eens perfect past bij uw organisatie en budget.

Lees verder

Vuurkorf kerstpakket

Bent u op zoek naar een vuurkorf kerstpakket? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Kerstpakkettenplaza.nl.nl vindt u namelijk een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten mét vuurkorven. Het is ieder jaar weer lastig om een nieuw pakket samen te stellen voor uw medewerkers, maar dat hoeft u vanaf nu ook niet meer zelf te doen.

Lees verder

Kerstgeschenken relaties

Kerstgeschenken relaties -Bent u op zoek naar bijzondere, mooie of originele kerstgeschenken voor uw relaties? Kerstgeschenken die uw relaties een warm gevoel en een grote glimlach bezorgen? Dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Op onze site vindt u de mooiste kerstgeschenken voor al uw gewaardeerde relaties: medewerkers, leveranciers en afnemers.

Lees verder

Bier kerstpakket

Bier is al jaren één van de meest gedronken alcoholische dranken. Kies dus voor een Bier kerstpakket! Was bier vroeger vooral een geliefde drank onder de mannen, de laatste jaren zijn ook de vrouwen steeds meer in voor een pilsje. Dit komt natuurlijk ook door de vele speciale smaakjes die de laatste jaren op de biermarkt zijn gebracht, zoals fruitbier met een vleugje citroen, sinaasappel of grapefruit.

Lees verder

Luxe kerstpakketten 2017

Luxe kerstpakketten 2017

Ieder jaar staat u als werkgever weer voor de keuze wat u uw medewerkers gaat geven met de feestdagen. Misschien heeft u dit jaar een grote opdracht binnengehaald, of de laatste weken nog diverse goede projecten afgerond. Een goede keuze om daar eens bij stil te staan en dat samen te vieren!

Lees verder

Kerstpakketten trends van 2017

Kerstpakketten trends van 2017

Ook zo’n zin in de kerstdagen? Wat zijn de kerstpakketten trends voor 2017? Wij zijn wel heel nieuwsgierig! De meeste mensen zijn midden in de zomer met hun gedachten bij de vakantie en nog niet bij de kerstpakketten, maar let op de tijd gaat snel en kerstpakketten horen er voor vele bij aan het eind van het jaar!.

Lees verder

Kerstpakketten met kortingsbonnen en een kerstmagazine

Veel van onze kerstpakketten bevatten diverse kortingsbonnen en een kerstmagazine. Zo kunt u ook na de feestdagen nog genieten van uw kerstpakket. Kortingsbonnen voor een leuk dagje uit, een heerlijke vakantie of bijvoorbeeld een bon voor de Postcode loterij.

Lees verder

Verrassingspakketten bestellen voor uw personeel

Heeft u ons gehele assortiment al bekeken en komt u er niet uit? Met zo’n enorme keuze aan kerstpakketten snappen we dat u het moeilijk vindt om het leukste pakket uit te zoeken. Daarom kunt u bij ons verrassingspakketten bestellen.

Lees verder

Voordelige kerstpakketten kopen

Kerstpakkettenplaza.nl is de grootste online-leverancier van luxe en originele kerstpakketten. U heeft bij ons het beste en ruimste overzicht van Nederland. U kunt bij ons niet alleen luxe maar ook voordelige kerstpakketten kopen. Daarnaast steunt u met uw aankoop automatisch en gratis een goed doel naar keuze.

Lees verder

Unieke eindejaarspakketten bestellen

Misschien heeft u er nog helemaal niet over nagedacht, maar de decembermaand staat al weer bijna voor de deur. Dit betekent dat het tijd is om uw kerstpakketten te gaan bestellen. Unieke eindejaarspakketten bestellen wordt u heel gemakkelijk gemaakt op Kerstpakkettenplaza.nl. Wij bieden het grootste online assortiment kerstpakketten. Meer dan genoeg keuze dus!

Lees verder

Doe-het-zelf met kerst

Kerstpakketten met doe-het-zelf producten, Kerstpakkettenplaza.nl heeft het! Het liefst probeert én creëert men tegenwoordig zelf de meest bijzondere gerechten. Met de kerstgeschenken op Kerstpakkettenplaza.nl biedt u uw medewerkers en relaties de mogelijkheid om zelf de heerlijkste gerechten te creëren voor tijdens de feestdagen: doe-het-zelf met kerst!

Lees verder

Speciale goede doelen 2017

Kerstpakkettenplaza.nl is al jaren onlosmakelijk verbonden met goede doelen. De combinatie van kwalitatief goede kerstpakketten en het steunen van uw goede doelen, geeft u iedere jaar weer de garantie voor een leuk en origineel kerstpakket.

Lees verder

Meerdere kerstpakketsoorten combineren

We krijgen regelmatig de vraag van klanten of er binnen een bestelling meerdere soorten kerstpakketten gecombineerd kunnen worden. Het kortste antwoord is: Ja! U kunt inderdaad meerdere kerstpakketsoorten combineren.

Lees verder

Kerstpakketten zelf samenstellen

Heeft u ons hele assortiment kerstpakketten al bekeken en toch nog geen keuze kunnen maken? Op Kerstpakkettenplaza.nl kunt u ook kerstpakketten zelf samenstellen! Ondanks dat wij het grootste en meest gevarieerde online assortiment kerstgeschenken aanbieden, kan het zo zijn dat u bepaalde producten wenst te vervangen of toe te voegen.

Lees verder

Wanneer bestel je kerstpakketten?

En dan krijg je die vraag… bestel jij dit jaar ‘even’ kerstpakketten? Het is voor velen een hele opgave en de druk is hoog. Je wilt toch geen kerstpakket kiezen dat niet in de smaak valt bij je collega’s, laat staan de baas! Gelukkig kunnen we u voorzien van een aantal bruikbare tips! Da’s toch handig, al zeggen we het zelf natuurlijk!

Lees verder

Kerstpakketten met een thema

Ook in 2017 hebben wij weer het grootste online assortiment kerstpakketten van Nederland. Dit gevarieerde assortiment bestaat uit meer dan 1.000 verschillende kerstgeschenken. Met alle verschillende soorten kerstpakketten zit er geheid iets tussen voor uw personeel!

Lees verder

Eerlijke kerstpakketten Fair en Share

Het nieuwe assortiment kerstpakketten van 2017 staat inmiddels online op onze website. Met het grootste assortiment kerstpakketten zit er bij ons gegarandeerd wat tussen voor uw medewerkers! Van de lekkerste foodpakketten tot heerlijke Rituals- en wellnesspakketten. Dit jaar hebben we ook een mooie lijn eerlijke kerstpakketten Fair en Share.

Lees verder

Beste kerstpakketten van Nederland 2017

Beste kerstpakketten van Nederland 2017? Eigenlijk best een vreemde titel  ‘Beste kerstpakketten van Nederland 2017’ immers geldt dat er zeker een beste kerstpakket bestaat voor iedereen. Zeker met een collectie van meer dan 1.000 kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Lees verder

Italiaans kerstpakket samenstellen

Onze Italiaanse kerstpakketten kunnen wij in Nederland uniek noemen. Inspiratie daarvoor hebben we bij de bron gevonden. Omdat steeds meer mensen regelmatig kiezen voor ander eten dan de Hollandse kost, mede door de buitenlandse vakanties en het aanbod van deze gerechten in ons land, hebben wij ons assortiment uitgebreid met Italiaanse kerstpakketten. Lees verder