Welkom op het Blog van Kerstpakkettenplaza.nl

Op dit blog behandelen we alle nieuwe kerstpakketten tips en trends, kleuren, smaken, de do en don't bij het bepalen en aanschaffen van uw geschenken en informeren wij u met regelmaat over de fiscale regelgeving en andere ontwikkelingen op de geschenkenmarkt in binnen- en buitenland. Naast deze nuttige tips en trend plaatsen we regelmatige een leuke kerst anekdote of een heerlijk kerstrecept.

Wij nodigen u en uw collega's dan ook van harte uit ons blog regelmatig te bezoek teneinde volledig geïnformeerd te blijven........dat worden 'Prettige kerstdagen'.


Wauw een kerstpakket!

Je denkt terug aan vorig jaar, het mooie kerstpakket wat je toen aan je medewerkers hebt gegeven. Weet je nog hoe verrast ze waren, kun je je de gezichten nog herinneren van je enthousiaste medewerkers en de bedankjes die je toen hebt gehad? Dat is toch echt ieder jaar weer de moeite waard, alleen al daarom zou je je medewerkers verrassen met een mooi kerstpakket. Maar natuurlijk doe je het ook omdat je hen dankbaar bent, omdat ze het hele jaar door voor je klaar staan. Zonder je medewerkers kun je je bedrijf niet runnen en daarom is het goed dat je ze ieder jaar weer verrast met wat extra’s in de decembermaand.

Het idee, niet de prijs van het kerstpakket

Bij het cadeau doen van een kerstpakket, gaat het om het idee, om het gebaar dat je iets extra’s voor je medewerkers wil doen. Het gaat niet om de hoogte van het bedrag dat je uit gaat geven aan een pakket. Of dat je nu voor twintig euro een pakket samenstelt of voor vijftig euro, jij hebt de goede intentie als werkgever om wat extra’s te doen voor je personeel. Jouw personeel staat voor je klaar, iedere dag weer en daar ben je blij mee. Daarom is het goed dat je gaat bekijken hoe je dit jaar weer op een unieke manier al je medewerkers kunt verrassen.

Een thema pakket, een food pakket of toch een traditioneel kerstpakket? Er zijn mogelijkheden genoeg en daar kun je dus nu alvast naar kijken. Het afgelopen jaar hebben de food pakketten het erg goed gedaan. Deze pakketten zijn elk jaar erg succesvol en dat is goed te begrijpen, want het zijn goed gevulde pakket, met voor jong en oud veel lekkers. De dozen kunnen maar net dicht en het is iedere keer weer een groot feest als je deze kerstpakketten mag overhandigen. Je personeel zal ook erg blij zijn als ze een dergelijk kerstpakket uit mogen pakken, vaak kijkt het hele gezin er naar uit om samen alles te bekijken. Wat ga je eten met de feestdagen? Wat voor lekkers vind je in de kerstpakketten? Genoeg redenen om je personeel ook dit jaar weer eens goed in de watten te leggen, zodat zij deze momenten ook dit jaar weer met hun familie mogen ervaren.

Succes binnen het bedrijf mag gevierd worden

Binnen een bedrijf is er een juichmoment wanneer het goed gaat, zeker ook op financieel gebied. Dit wordt vaak als normaal beschouwd, toch is het goed om daar even bij stil te staan. Als het erg goed gaat, kun je wat extra’s doen voor je personeel. Misschien heb je een financiële meevaller gehad, heb je een nieuwe grote klant of wil je graag wat extra’s uitgeven om te laten zien hoe blij je bent met je personeel.

Het is goed dat je weet wat je uit kunt geven per medewerker als het gaat over een kerstpakket. Meestal kun je dit in het begin van het jaar al berekenen. Je hebt dan alvast een houvast  wanneer het aanbod van de kerstpakketten bekend wordt. Natuurlijk kan het budget door het hele jaar heen nog aan worden gepast, misschien een extra financiële meevaller of een kleine tegenvaller. Gelukkig zijn er bij Kerstpakkettenplaza.nl kerstpakketten te koop in verschillende prijsklassen en daar kun jij nu jouw voordeel mee doen. Het gaat immers om het idee en niet om de prijs van het pakket.

Kerstmis duurt nog even maar…

De kerstdagen staan voorlopig nog niet voor de deur, maar toch kun je er als werkgever al over nadenken. Stel je zelf daarbij een aantal vragen:

  • Wat was vorig jaar mijn budget?
  • Wat heb ik mijn medewerkers vorig jaar cadeau gedaan?
  • Wanneer heb ik de kerstpakketten besteld?
  • Welke pakketten vallen goed in de smaak?
  • Hoe heeft het personeel gereageerd op het cadeau?

Allemaal vragen waar je nu alvast over na kunt denken, waardoor je weet op welke kerstpakketten je je dit jaar wil richten. Zodra over een paar maanden dan bekend wordt welke kerstpakketten je worden aangeboden, kun je snel jouw keuze maken. Of dat het dit jaar een groter of kleiner pakket is dan vorig jaar, daar hoef je niet naar te kijken. Het gaat er om dat je als werkgever weer wat extra’s gaat doen voor je personeel. December is daar een maand bij uitstek voor en jouw personeel zal dat gebaar zeker weten te waarderen en ieder jaar weer graag het fraaie kerstpakket in ontvangst nemen.

Tagged

Kerstpakketten inspiratie waar vind je die?

Zoals eerder gezegd hebben ook wij kerstpakketten inspiratie nodig om steeds vernieuwend voor de dag te kunnen komen. Om dat voor elkaar te krijgen gaan wij al vroeg in het jaar op stap om beurzen te bezoeken en de nieuwtjes op het gebied van kerstpakketten te bewonderen. Erg leuk om te doen!

Bij een traditie als kerst horen kerstpakketten. Je zult het misschien niet denken, maar ook bij een traditie hoort dat je op de hoogte moet zijn en moet blijven wat er zoal op de markt te koop is. Traditie wil niet zeggen dat het altijd maar hetzelfde moet blijven.

Wij vragen ons af wat de trend van kerst dit jaar is en welke kleur of kleuren er dit jaar het meest of hoofdzakelijk worden gebruikt? Wij komen daar achter door beurzen te bezoeken, want we willen ons uiteraard ook graag bij de trends aansluiten zonder onze populaire kerstpakketten uit te sluiten. Ook voor ons is het prettig om wat nieuws in het aanbod aan te kunnen brengen. Daar kun je dus alvast op rekenen. Dus nieuwsgierig en vernieuwend als we zijn gaan we op pad en bezoeken de beurzen om met de leukste ideeën terug te komen. Je zult daar later nog veel meer over kunnen lezen, dus zorg dat je dagelijks op de hoogte blijft van ons nieuws over de voorbereidingen van de kerstpakketten. Mis niets door ons elke dag te volgen met weetjes en nieuwtjes.

Kerstpakketten inspiratie

Wat kun je later in het jaar verwachten?

Om al een beetje vooruit te lopen kunnen wij je mededelen dat onze webshop er uiteraard weer zal zijn. Wij verheugen er ons nu al op, jij ook? De reacties die wij ontvingen waren overweldigend en zeer positief. Dit willen we evenaren. We proberen zelfs dit succes te overtreffen. Zal dat lukken? Wij zetten in elk geval ons beste beentje voor. Wij gaan er voor om je op deze eenvoudige manier alle kerstpakketten online te tonen. Nog even geduld. We houden je op de hoogte. Ook onze showroom komt terug. De voorkeur van online inkopen doen, is bij veel mensen aanwezig. Toch is er ook een groep mensen die graag de artikelen en de producten voor de kerstpakketten ‘in levende lijve’ ziet. Dat begrijpen wij en daar willen wij dan ook graag rekening mee houden. We zorgen er later in het jaar voor dat mensen die dat willen in onze showroom terecht kunnen om ons aanbod te bekijken.

Waar vind jij inspiratie voor de kerstpakketten?

Laten we beginnen met je te vertellen dat wij straks de mooiste, leukste, lekkerste en meest bijzondere kerstpakketten in ons assortiment zullen hebben. Welke dat zijn weten we nog niet. Ook voor ons blijft dat nog een verrassing. Je hebt al gelezen dat wij onze inspiratie op beurzen halen. Maar waar moet jij terecht? Ook daar hebben we een antwoord op. Jij kunt straks onze website bekijken en/of onze showroom bezoeken om inspiratie en ideeën op te doen. Jij hoeft nu nog niets te doen, nu zijn wij aan de beurt om ervoor te zorgen dat jij straks iets te kiezen hebt.

Het enige wat wij je aanraden om nu te doen is onze dagelijkse artikelen te lezen. Zo komen we stap voor stap verder. Wij bouwen aan iets moois en dat kost tijd. Jij plukt daar straks de vruchten van door fraaie kerstpakketten cadeau te kunnen doen aan je medewerkers. Uiteraard kun je ideeën die je nu leest of zelf krijgt alvast noteren. Deze komen wellicht straks goed van pas. Maar ook gebeurtenissen op je bedrijf, grappige gebeurtenissen, belangrijke gebeurtenissen een fusie bijvoorbeeld kunnen een bron van inspiratie zijn om straks een passend kerstpakket/cadeau te kiezen. Noteer dit om er later op terug te kunnen kijken en er inspiratie uit op te doen. Ook voor je dankwoord bij de kerstborrel zijn deze notities uiterst belangrijk en handig om te hebben.

Een speech kan dan aan het einde van het jaar snel in elkaar gezet worden door de steekwoorden, waarmee je aantekeningen hebt gemaakt. Maar ook zaken die je samen met je personeel hebt beleefd en waar je goede herinneringen aan hebt kun je gebruiken. Bijvoorbeeld een heerlijk etentje met bijzondere gerechten. Wat houdt je tegen om daar straks je kerstpakket mee te vullen. Op die manier is de inhoud van een kerstpakket, figuurlijk gezien, veel meer dan een tas of doos met boodschappen.

Benieuwd waar we het morgen over gaan hebben, kom dan morgen gezellig bij ons terug.                            

Tagged

Persoonlijke boodschap kerstpakketten

Het bedrijfsleven gaat altijd hoofdzakelijk over geld, winst en nog meer geld, investeren, de concurrent, de toekomst. Natuurlijk, de financiën en andere zakelijke aspecten zijn erg belangrijk, want als een bedrijf goed draait hebben mensen een baan en dat zorgt weer voor een salaris dat zij kunnen besteden. De aanpak van een bedrijf moet zakelijk zijn, maar dat kan ook met een persoonlijk tintje. Het bedrijfsleven is namelijk meer dan geld alleen. Het bedrijfsleven zijn de mensen die zich elke dag en soms ook de nacht inzetten om het bedrijf goed te laten draaien, om mooie producten te maken, om winst te maken waardoor er geïnvesteerd kan worden.

Een zakelijke benadering van alles wat met het bedrijf te maken heeft is goed en zorgt voor continuïteit van het bedrijf. Wanneer er echter alleen maar oog is voor de zaken en niet voor de mensen dan zal het snel bergafwaarts gaan met het bedrijf en dus ook met de medewerkers, die daardoor wellicht ten slotte hun baan verliezen. Het personeel is het hart van het bedrijf, dat moet blijven kloppen! Met goed personeel zal het bedrijf bloeien en groeien. Een woord van dankbaarheid zo af en toe is dus op zijn plaats. En denk nou niet “daar worden ze voor betaald”. Dan komt de persoonlijke noot om de hoek kijken. Laat als werkgever naast de cijfertjes van het bedrijf je hart spreken.

luxe kerstpakketten

De feestmaand december is daar een uitstekende gelegenheid voor: een surprise van de Sint en een leuk pakket met kerst. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe of laat het cadeau spreken. Een beeld, een kunstzinnig voorwerp, een tegel, mok of glas met een spreuk, het kan zoveel zeggen. Dit zou een voorbeeld kunnen zijn van een kerstgeschenk of dit kan toegevoegd worden aan een kerstpakket. Juist die persoonlijke boodschap maakt het kerstcadeau waardevol. Zo laat jij als werkgever de mens achter de zakenman zien en dat zal het bedrijf nog sterker maken.

Een woord van dankbaarheid en waardering

Wanneer een werkgever in december de kerstpakketten aan zijn mensen overhandigt dan spreekt hij of zij op dat moment vaak ook een woord van dankbaarheid en waardering uit voor zijn of haar medewerkers. Naast getoonde inzet worden vaak ook de resultaten van het bedrijf genoemd. Dit hebben jouw mensen samen voor elkaar gekregen onder jouw leiding. Het moet voor jou als werkgever een prettig gevoel zijn om je mensen te kunnen bedanken voor hun werkzaamheden. Een persoonlijke boodschap aan het personeel doet daar nog een schepje bovenop. Deze boodschap kun je verwerken in een kerstpakket. Je kunt een cadeau kiezen dat jouw persoonlijke boodschap uitbeeldt: kracht, samen werken, samen sterk, verbinden. Een kerstcadeau waar aandacht en tijd aan wordt besteed, een kerstcadeau met een persoonlijke boodschap is een waardevol cadeau en dat is niet in geld uit te drukken.

De juiste woorden op de juiste plaats

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste woorden te vinden op de juiste plaats. Toch is het belangrijk dat jij als werkgever dat ten minste een keer per jaar doet. De maand december, zo vlak voor de kerstdagen of tijdens het oliebollen eten op Oudjaar zijn daar prima gelegenheden voor. Verras je mensen door iets te doen dat je nooit of niet vaak doet. Verras je mensen met een persoonlijke boodschap die je kunt verpakken in een fraai kerstpakket met een woord van dank uitgesproken tijdens het uitdelen van deze kerstpakketten. Kerstpakketten uitdelen is een traditie, maar dat extra persoonlijke tintje, die persoonlijke boodschap maakt het bijzonder en daar zal nog lang over worden gesproken. Heb je al een idee hoe je het dit jaar aan gaat pakken? Gelukkig, je hebt nog even de tijd.

Wij zullen er alles aan doen dat jij er voor het einde van het jaar helemaal uit bent hoe de aanpak dit jaar zal zijn, een kerstpakket met de persoonlijke boodschap misschien? Blijf ons volgen en de ideeën stromen bij je binnen. Krijg je inspiratie tijdens het lezen van onze artikelen, noteer deze meteen en werk het later uit als je meer tijd hebt. En je weet dat wij voor je klaar staan en dat bij ons veel mogelijk is om kerstpakketten 2017 te laten slagen voor elk bedrijf en elke werkgever. Wij hebben samen met jou hetzelfde doel: kerstpakketten samenstellen die in goede aarde vallen bij alle ontvangers.

Ook wij kunnen niet zonder inspiratie en daarom bezoeken wij beurzen en denken alvast na over onze showroom, daarover morgen meer.

Tagged

Voorbereidingen kerstpakketten bedrijven

De voorbereidingen kerstpakketten bedrijven zijn al in gang. Je weet dat de tijd vliegt en dat goed werk tijd nodig heeft, dus wij zijn al bezig met de voorbereidingen om straks opnieuw goed voor de dag te komen met onze kerstpakketten. Om ons grote succes te evenaren en zelfs proberen te overstijgen is onze inzet hard nodig. Wij kijken vooruit naar kerst 2017. Wat zullen de trends zijn? Welke kleur of kleuren worden het meest belangrijk in de kerstpakketten? Wordt er steeds meer rekening gehouden met het milieu wat de inhoud en de verpakking van de pakketten betreft? Gaan we naast de traditionele pakketten, ook kiezen voor kerstpakketten met minder suikers, minder vlees enz. Er wordt flink geïnvesteerd in het bedenken wat we zullen behouden uit het verleden (onze meest populaire pakketten) en wat we voor nieuws kunnen brengen. Wat heeft de markt te bieden? Het bezoeken van beurzen is daarom een belangrijk onderdeel van de voorbereidingen kerstpakketten bedrijven. Ook wij laten ons inspireren en krijgen ideeën door goed rond te kijken wat komende kerst helemaal trendy zal zijn.

Goede voorbereiding is het halve werk

Om straks, in de feestmaand december, alle werkgevers uit diverse sectoren goed van dienst te kunnen zijn, moeten wij nu al aan de slag. Goede voorbereiding is het halve werk en is erg belangrijk. Het is telkens weer leuk om te zien wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard houden wij vast aan de populaire pakketten, maar een aantrekkelijk nieuw idee gaan wij niet uit de weg. Ook wij moeten blijven vernieuwen om niet saai te worden en daar zetten wij ons graag voor in. Of dat het gaat over de inhoud van een kerstpakket of over de verpakking, het moet weer een prachtig geheel worden dat bij elkaar en onze klanten past.

In een veranderende maatschappij passen prima nieuwe kerstpakketten

De maatschappij verandert, gezinnen veranderen van samenstelling, mensen hebben soms meer dan één baan, mensen werken langer door. Om daar op in te spelen is het belangrijk om tijd te steken in de voorbereidingen kerstpakketten bedrijven. Hoewel we weten dat onze kerstpakketten goed zijn zoals ze zijn, zijn we toch steeds op zoek naar nog beter, zelfs naar de beste kerstpakketten. En dat kan alleen maar als je hiermee op tijd begint. De keuzes die wij maken worden straks jullie kerstpakketten, die jullie als werkgevers uitdelen aan de medewerkers. Wij voelen ons sterk verantwoordelijk en hebben de taak om die kerstpakketten aan te bieden, die jullie graag en vol overtuiging aan jullie mensen kunnen overhandigen. Kerstpakketten die passen bij jouw personeel. Daarvoor moet je een keuze kunnen maken uit diverse categorieën. Die keuze bepaal jij, jij kent jouw medewerkers. Wij zorgen voor de diversiteit.

En het toverwoord is kijken!

Door de markt te verkennen wat betreft kerstpakketten 2017 krijgen wij een idee waaruit we kunnen kiezen. Hoe groter het aanbod, des te moeilijker te keuze, maar wel erg leuk om te doen. Kijken, kijken en nog eens kijken op de diverse beurzen die wij bezoeken. Hiermee moeten we echt nu al beginnen. De voorbereidingen kerstpakketten bedrijven beginnen met het bekijken van het aanbod op de markt. Je krijgt de kriebels bij het zien van al dat moois. Door de jarenlange ervaring weten wij meestal ook snel wat het dit jaar gaat worden. Wat zal favoriet zijn bij onze (potentiële) klanten? Je weet dat uiteraard nooit zeker, maar je doet je best. Het is daarom bij de voorbereidingen kerstpakketten bedrijven belangrijk dat je zorgt voor verschillen in kerstpakketten. En wees gerust, dat kunnen we en dat zullen we ook zeker doen. We hebben in onze klantenkring namelijk te maken met diverse bedrijven in diverse sectoren. Om het iedereen naar de zin te maken en om ook voor nieuwe klanten aantrekkelijk te zijn zal ons aanbod daarom ook reuze interessant zijn voor alle bedrijven door onze grote diversiteit.

Goedkope kerstpakketten

Het is nog lang geen december…

Het is nog lang geen december, dat klopt. Misschien vind je het vreemd dat we nu al praten over de kerstpakketten 2017, maar deze voorbereidingstijd hebben we hard nodig om je straks te laten genieten van wederom een fraai aanbod aan kerstpakketten. Laat de voorbereidingen maar aan ons over. Wist je dat wij daar enorm van genieten? Het is enorm prettig om nu al met de voorbereidingen van de kerstpakketten bezig te zijn. We weten namelijk dat jij straks je medewerkers hiermee kunt verrassen.

Morgen vertellen we je meer over de persoonlijke boodschap, die jij in een kerstpakket kunt stoppen.

Tagged

Traditionele kerstpakketten kerst 2017

Het feest van Sinterklaas, het vieren van kerst, vuurwerk en oliebollen met Oudjaar en de borrel met Nieuwjaar, het zijn allemaal tradities. Bij deze gezellige tradities past het traditionele kerstpakket prima. Een traditioneel kerstpakket is samengesteld uit heerlijke producten. Allerlei bedrijven van diverse sectoren kiezen graag voor het traditionele kerstpakket. Eind december wordt er namelijk veel gefeest en gevierd, extra lekker gegeten, gesnoept en gedronken.

Het traditionele kerstpakket voegt daar heerlijke producten aan toe, die in ieder gezin (het maakt niet uit hoe de samenstelling ervan is) met open armen worden ontvangen. Hoe gezellig is het om samen een traditioneel kerstpakket uit te pakken: iets lekkers voor bij de koffie/thee, het diner, lunch of ontbijt, of lekkernijen die bij de borrel gegeten kunnen worden, snoep en snacks voor de kinderen enz. Zolang de doos, tas of een andere originele verpakking van het traditionele kerstpakket gesloten is blijft het nog even spannend. Even wachten totdat iedereen er klaar voor is en dan kan de inhoud van het fraaie pakket bewonderd worden. Zo zal het in veel gezinnen gaan. Jij, als werkgever kunt je de blije gezichten wel voorstellen! En daar doe je het toch voor.

Wie denkt er nu al aan kerst?

Een goede vraag “wie denkt er nu al aan kerst 2017”, op het moment dat de planten en bomen weer bladeren en knoppen krijgen? Het antwoord daarop is:  iemand die vooruit denkt en zijn of haar zaakjes in orde wil hebben. Zeker voor je medewerkers is het van belang dat jij de boel goed geregeld hebt. Dat betekent: op tijd het salaris uitbetalen, zo af en toe een uitje of etentje organiseren, maar zeker ook die extra aandacht, een woordje van dank en het kerstpakket aan het einde van het jaar. Je weet het: een goed bedrijf zijn goede medewerkers, dus zonder goede medewerkers geen goed bedrijf. Koester je personeel en laat dat met woorden en daden duidelijk merken.

Kerst is daarvoor bij uitstek een goede gelegenheid. Als je dit jaar (weer) voor onze traditionele kerstpakketten kiest, dan kies je voor kwaliteit, onze vaste klanten weten dat. Je kunt je daardoor als werkgever onderscheiden. Jij wilt alleen het beste voor je mensen en dat krijg je als jij in december bij ons kerstpakketten afneemt. Begin ons nu alvast te volgen en je wordt prima op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen betreffende de cadeaus voor de feestdagen in december. Wij beginnen nu al met de voorbereidingen, omdat goed werk tijd nodig heeft!

Kwaliteit en aandacht

Al onze traditionele kerstpakketten zitten boordevol artikelen en producten van de beste kwaliteit. We kunnen je tevens verzekeren dat de pakketten met de uiterste aandacht en zorg worden samengesteld en dat zie je zeker terug als je de traditionele kerstpakketten straks kunt bekijken. Alleen het beste is goed genoeg voor je medewerkers en daar zijn wij ons terdege van bewust. Eens per jaar pak jij eens goed uit voor al je medewerkers en je laat zien dat je hun inzet waardeert. Daar willen wij je straks graag bij helpen. Onze ervaring zorgt ervoor dat je niet teleurgesteld zult worden.

Kies jij dit jaar ook voor de traditionele kerstpakketten? Zeker weten dat het je zal bevallen. En mocht je te zijner tijd toch geen keuze kunnen maken (want al onze pakketten zijn elk jaar de moeite waard, durven wij met trots te beweren), dan helpen wij je daar graag bij. Onze inzet en service gaan verder dan het verkopen van kerstpakketten. De reden daarvan is dat ons werk niet af is, voordat alle klanten 100% tevreden zijn. Daar zetten we graag wat extra stappen voor als dat nodig blijkt te zijn.

Alleen het beste traditionele kerstpakket is goed genoeg

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Dus jij zult met een fraai traditioneel kerstpakket voor de dag komen bij je personeel als je dit kerstpakket straks bij ons gaat bestellen. Heb je ook zo’n leuke reacties gehad over het kerstpakket van 2016? Wij wel en daar zijn we trots op. Uiteraard willen we dat zo houden en dat lukt niet als we stil gaan zitten. Daarom zijn wij al druk in de weer om straks in december 2017 ook weer zo succesvol te zijn. Onze ervaring helpt ons daarbij, maar we willen blijven verrassen en vernieuwen. Kijk jij ook mee? Dan zul je zien dat het gaat lukken!

Al onze weetjes en nieuwtjes kun je dagelijks volgen. Graag tot morgen!  

Tagged

Populair food pakket 2017

2016 is een erg goed jaar geweest voor onze kerstpakketten. Met name als het gaat over de food pakketten die met kerst zijn overhandigd aan het personeel. Ter herinnering: de food kerstpakketten zijn extra goed gevulde traditionele kerstpakketten. Het zijn de echte kerstpakketten zoals je deze wellicht van vroeger kent. Hierin vind je de lekkerste producten voor ieder moment van de dag. Er zit veel lekkers in zo’n pakket, producten die geschikt zijn voor alle leeftijden. Het hele gezin geniet dus mee. De food pakketten bevatten voor ieder wat wils! Daarom worden de kerstpakketten, gevuld met veel food artikelen en soms een stukje hardware of een mooi bewaarcadeau, door iedereen gewaardeerd. De enthousiaste berichten die we mochten ontvangen beamen dit en zorgen ervoor dat de food pakketten uiteraard in ons assortiment zullen blijven.

Food pakketten

Veel kerstpakketten bestaan tegenwoordig voor het grootste deel uit food artikelen. Dat is niet verrassend, want deze artikelen zijn erg populair. Als je echt een food pakket kiest, dan bestaat het voor minimaal 90% uit voedselproducten. Ieder food pakket is weer anders, want er valt echt goed mee te variëren. Food pakketten kunnen van klein tot groot worden samengesteld. Als je je medewerkers echt wil verrassen, ieder jaar weer opnieuw, dan is een food pakket een uitstekende keuze. Een food pakket zal nooit saai worden gevonden. De samenstelling kan elk jaar anders zijn. Het is een pakket dat zeker gewaardeerd gaat worden en als je een food pakket cadeau gaat doen, dan zullen de medewerkers het ook zien als een stukje gezelligheid, het brengt mensen samen. Samen een glaasje wijn drinken en een lekker hapje erbij, samen dineren. Het is met kerst vaak romantisch, gezellig samen eten en het brengt mensen bij elkaar en dat doet een food pakket ook.

Uitpakken food pakket

Een food pakket wordt vaak uitgepakt onder de kerstboom en dat zorgt al voor een bijzondere sfeer. Alle gezinsleden zitten er klaar voor om te bekijken wat het pakket ze gaat brengen. Een speciaal thema of echt van alles? Ieder pakket is weer anders samengesteld en dat maakt het dan ook zo spannend. Het uitpakken van een kerstpakket is voor veel gezinnen een traditie waar ze naar uit kijken met de feestdagen. Mensen vinden het fijn om samen alles uit te pakken en te delen met elkaar. Men wacht ook meestal met het uitpakken van het kerstpakket totdat iedereen er voor klaar zit.

Een food pakket past dan echt heel goed in het totaalplaatje van kerst, samenzijn en gezelligheid. Het gaat veel mensen verrassen. In de food pakketten zit een grote variëteit aan producten en dat is dan ook hetgeen wat de mensen weer samen brengt. Iedereen is benieuwd wat de inhoud is van het kerstpakket. Voor ieder wat wils, lekkere producten als etenswaren en snoep enz. En het meest belangrijke is dat een kerstpakket een mooi gebaar is van de werkgever naar de werknemers toe. Het hele jaar door samenwerken en dit wordt gewaardeerd. Deze waardering kun je met een woord van dank uiten tijdens de kerstborrel en daarnaast overhandig je een mooi pakket.

Food pakket cadeau doen

Werkgevers kunnen veel werknemers ieder jaar weer verrassen door een food pakket cadeau te doen. Een food pakket uitpakken, lekkernijen proberen en de kerstdagen niets tekort komen! Het hele gezin zal er van mee genieten misschien ook wel familie, vrienden en kennissen. Werknemers zullen zien dat je echt moeite voor ze hebt gedaan als je ze een mooi pakket aan gaat bieden. De food pakketten zijn te bestellen in verschillende prijsklassen en weet jij al wat jouw budget is van dit jaar?

De begroting van de kerstpakketten kun je alvast berekenen, daarover hebben we het gisteren namelijk gehad. Zorg dat je gaat ontdekken wat de voordelen zijn als je de food pakketten nu alvast gaat bekijken. Je kunt bedenken of je een thema kiest of dat je gewoon voor een vast bedrag kiest. In ieder geval zijn alle food pakketten ieder jaar weer tot de rand toe goed gevuld. De doos kan maar net dicht en daar kun jij dus echt erg veel mensen mee verrassen! In de meeste gezinnen zullen de food pakketten samen worden opgegeten en zal er door iedereen van worden gesnoept.

Soms vinden mensen in de lente of zomer nog een restant van het kerstpakket achterin de keukenkast. Verrassing! Lekker smullen, maak de producten gerust op, want wellicht komt er in december weer opnieuw een fraai food pakket. Ook dit jaar zullen we er alles aan doen om weer fraaie en heerlijke food pakketten samen te stellen in diverse prijzen. Op die manier kan iedereen met een groot of klein budget zijn of haar personeel verrassen.

Misschien gaat jouw voorkeur uit naar de traditionele pakketten, ook dat kan uiteraard, daarover vertellen we je morgen meer!

Tagged

Kerstpakketten begroting 2017

Vandaag komen we bij je terug met tips hoe je nu alvast rekening kunt houden met de begroting voor de kerstpakketten. Je wil toch ook je medewerkers ieder jaar weer kunnen verrassen met een kerstpakket? Daarom is het goed om te weten wat de kosten kunnen zijn en of dat deze aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst.

Giften en relatiegeschenken

Als je btw betaalt over de uitgaven voor giften, relatiegeschenken en personeelsvoorzieningen, dan wil dat niet altijd zeggen dat deze aftrekbaar is. Er geldt hiervoor namelijk een drempelbedrag dat is vastgesteld op €227,- (exclusief btw) per ontvanger per boekjaar. Wanneer de jaarlijkse uitgaven niet hoger zijn dan dit bedrag, dan mag je de btw hierover gewoon aftrekken. Bij de giften en relatiegeschenken is het zo dat deze meestal persoonsgebonden zijn. De personeelsvoorzieningen zijn vaak voor meerdere medewerkers bestemd. Maar de persoonsgebonden uitgaven reken je vervolgens toe aan de betreffende medewerker. Wanneer je uitgaven doet voor een groep medewerkers, dan deel je de kosten door het aantal personen. Daardoor kun je eenvoudiger per medewerker vaststellen of dat je het drempelbedrag hebt overschreden of nog niet.

Kerstpakketten rekenvoorbeeld

Om van bovenstaande een goed beeld te krijgen, leggen we het graag uit aan de hand van een voorbeeld. Als je je medewerkers een kerstpakket geeft van ieder 75 euro excl. btw, maar je hebt ook voor de helft van het personeel een uitje verzorgd (voor 400 euro excl. btw) en je hebt een medewerker met een jubileum nog een horloge cadeau (van 150 euro) gedaan, dan gelden er een paar regels. Je mag dan de btw aftrekken van de kerstpakketten bij de medewerkers die geen uitje hebben gehad. De btw van het horloge mag ook af worden getrokken, wanneer het personeelslid geen uitje heeft gehad. Het totaal komt dan namelijk op 150+75=225 euro (onder de 227 euro). De btw van de kosten van het bedrijfsuitje mogen niet afgetrokken worden.

Werkkostenregeling kerstpakketten

Ieder jaar zijn weer veel ondernemers onzeker of dat zij de medewerkers dit jaar een kerstpakket cadeau kunnen doen. Voorheen mocht je een kerstpakket tot een bedrag van 70 euro fiscaal verstrekken aan je personeel. De werkgever betaalt hierover een eindheffing van 20%. Er is toch weer het een en ander veranderd, je hoeft nu namelijk alleen nog maar rekening te houden met de werkkostenregeling bij de kerstpakketten. Ze vallen vaak onder het niet verrekenbare deel van het WKR budget. Dit is vaak 1.5% van de totale fiscale loonsom van je bedrijf. Sinds januari 2015 is dat verlaagd naar 1.2%. Niet verrekenbaar wil zeggen dat het niet mogelijk is om een kerstpakket te verrekenen met het loon van je medewerkers. Je zou het wel kunnen verrekenen met de medewerkers. Maar dat wordt vaak niet gedaan. Je moet hierbij wel aan een voorwaarde voldoen en dat is de gebruikelijkheidstoets. Een uitgave mag daarbij niet meer dan 30% afwijken van soortgelijke uitgaven binnen het bedrijf en de branche.

Kerstpakketten bestellen voor bedrijven

Budget kerstpakketten bekijken

Hoeveel heb je vorig jaar uitgegeven aan de kerstpakketten in zijn totaliteit.

  • Neem het eindbedrag van de kerstpakketten van vorig jaar.
  • Deel dat bedrag door het aantal medewerkers die een kerstpakket hebben gehad.
  • Bekijk of je dit bedrag ook dit jaar weer kunt besteden aan de medewerkers voor een kerstpakket.
  • Zijn er medewerkers bij gekomen? Bekijk dan of dat het besteedbare bedrag voor een kerstpakket per medewerker verlaagd moet worden.
  • Heb je een goed en winstgevend jaar achter de rug? Dan kun je overwegen om een duurder kerstpakket te overhandigen aan je medewerkers.

Ga ook eens na wat er goed in de smaak is gevallen bij de medewerkers. Was het een traditioneel kerstpakket of waren het de foodpakketten? Welk kerstpakket zorgde dit jaar voor complimenten? Of waren er wellicht puntjes van kritiek? Neem het mee in je afweging. Ieder jaar zitten alle kerstpakketten weer boordevol met lekkers. Medewerkers zullen daar ieder jaar weer erg blij verrast door worden. Bereken daarom nu alvast wat jouw budget is en weet waar je naar kunt kijken wanneer de kerstpakketten weer online komen. Het duurt nog even, maar je kunt maar beter voorbereid zijn en alvast een deel van dat bedrag reserveren, zodat je je medewerkers aan het einde van het jaar weer kunt verrassen.

Morgen zijn we weer bij je terug met meer informatie over de populaire food pakketten, die het vorig jaar opnieuw erg goed hebben gedaan!  

Tagged

Kerstpakketten al helemaal op?

De lente staat bijna voor de deur, zijn de kerstpakketten van 2016 al helemaal op of heb je nog ergens wat lekkers bewaard?

Lees verder

Tagged ,

Last minute kerstpakket bestellen

Last minute kerstpakket bestellen

Ook u wilt 2016 uiteraard mooi afsluiten met uw medewerkers. De traditie van het uitreiken van een  kerstpakket kan u daarbij helpen. U weet dat het over enkele weken al zover is, hebt u de bestelling al geplaatst? Prima, dan zult u de geheel verzorgde kerstpakketten op tijd ontvangen.

Lees verder

Kerstgeschenken ideeën vindt u hier

Kerstgeschenken ideeën vindt u hier

Voor leuke kerstgeschenken ideeën hoeft u niet verder te zoeken. Bij Kerstpakkettenplaza.nl krijgt u namelijk volop inspiratie. Er is zoveel moois bij elkaar en daar gaat u alleen maar veel plezier aan beleven. Ieder jaar weer zouden wij u aanraden om er op tijd bij te zijn en alles te bewonderen. Zo kunt u namelijk in alle tijd en in alle rust een mooi pakket kiezen of samen laten stellen.

Lees verder

Leuke kerstpakketten online bestellen

Leuke kerstpakketten online bestellen

Voor de kerstdagen bent u misschien nog wel op zoek naar leuke kerstpakketten voor uw medewerkers. Gelukkig kunnen wij u snel van dienst zijn en met u meekijken naar de leukste kerstpakketten.

Lees verder

Drankpakket

Drankpakket

De maand december leent er zich als geen enkele andere maand voor om een heerlijke fles wijn open te maken of om “nieuw” bier te proeven. Een goed idee om onze categorie drankpakketten op de site te bekijken, een keuze te maken en uw bestelling te plaatsen.
Lees verder

De Nationale Tijdschriftenbon

De Nationale Tijdschriftenbon

Wanneer u er voor kiest om uw medewerkers een Nationale Tijdschriftenbon cadeau te doen dan heeft u daarmee een prima kerstcadeau in handen. U geeft een waardebon cadeau, waarmee uw medewerkers zelf een keuze kunnen maken uit vele titels van tijdschriften.

Lees verder

Italiaans kerstgeschenk

Italiaans kerstgeschenk

Lekker en gemakkelijk een heerlijk Italiaans kerstpakket online bestellen voor al uw medewerkers. Het is bijna zover, is uw bestelling al geplaatst? Als u ons aanbod aan kerstpakketten bij de diverse categorieën bekijkt, ziet u dat er al enkele fraaie pakketten zijn uitverkocht.

Lees verder

Traditioneel kerstpakket

Traditioneel kerstpakket

Kerst nadert nu wel erg snel, dus langer wachten met het plaatsen van een bestelling van onze fraaie kerstpakketten is geen optie meer. Het traditioneel kerstpakket vindt u, naast veel andere pakketten, nog steeds in ons assortiment, omdat het voor velen een favoriet kerstpakket is.

Lees verder

Kunstzinnige kerstgeschenken

Kunstzinnige kerstgeschenken

Veel woorden zijn niet nodig als u aan uw medewerkers een kunstzinnig kerstpakket cadeau doet. “Een beeld zegt méér dan duizend woorden”, is een mooie en allesomvattende omschrijving die precies aansluit bij ons aanbod aan kunstzinnige kerstpakketten.

Lees verder

Mooie kerstpakketten zijn hier verkrijgbaar

Mooie kerstpakketten zijn hier verkrijgbaar

Voor uw personeel wilt u natuurlijk het mooiste van het mooiste. Daarom hebben wij voor u de mooiste kerstpakketten op een rijtje gezet en daar kunt u nu direct gebruik van maken en ons online aanbod bekijken op Kerstpakkettenplaza.nl. Het gaat u een goed beeld geven van alle mogelijkheden en wij hebben mooie kerstpakketten voor hem en voor haar, maar ook kerstpakketten waar hele gezinnen, jong en oud, blij van worden.

Lees verder

Wat geeft u cadeau met kerst

Wat geeft u cadeau met kerst?

Met de kerstdagen staat u ieder jaar weer voor de keuze wat u aan de ander cadeau gaat geven. Als werkgever staat u ook voor deze keuze, want uw werknemers staan het hele jaar door voor u klaar en u wilt ze graag laten zien dat u dat erg waardeert.

Lees verder

Kerstgeschenken bedrijven

Kerstgeschenken bedrijven

Heeft u zich al goed voorbereid op het feest van Sinterklaas en uw surprises al besteld? Dan kunt u nu de focus leggen op kerstgeschenken bedrijven.  Misschien heeft u voor beide feesten uw bestelling al gedaan, mooi dan bent u op tijd klaar en bent u verzekerd van uw pakketten.

Lees verder

Zelf een kerstpakket samenstellen

Zelf een kerstpakket samenstellen tips

Wilt u dit jaar uw collega’s met de kerstdagen een bijzonder kerstpakket overhandigen? Dan kunt u nu uw eigen kerstpakket samenstellen. Wij geven u graag tips waar dat u dan aan kunt denken.

Lees verder

Kerstgeschenken cadeau doen

Kerstgeschenken cadeau doen 

Ieder jaar weer doen we elkaar veel kerstgeschenken cadeau. Maar heeft u er als werkgever al aan gedacht wat u dit jaar cadeau wilt doen aan uw werknemers? Voordat we u meer informatie gaan geven over de mogelijkheden, leggen we u graag wat meer uit over de kerstpakketten.

Lees verder

Kerstpakketten vergelijken

Kerstpakketten vergelijken

Als u op zoek gaat naar een kerstpakket voor uw werknemers, waar denkt u dan aan? Een traditioneel kerstpakket of toch liever een food pakket? Dit jaar kan het allemaal. Maar voordat u de keuze gaat maken voor de kerst van 2016, is het goed om te denken aan kerstpakketten vergelijken.

Lees verder

Trends kerstpakketten online bestellen

Trends kerstpakketten online bestellen

2016 is een jaar waarin de trend van kerstpakketten online bestellen weer doorzet! Ook dit jaar hebben weer veel werkgevers de keuze al gemaakt en weten zij al welke kerstpakketten zij cadeau willen doen aan hun werknemers. Maar er zijn ook veel bedrijven die er nog geen tijd voor hebben gehad of er nog niet bij stil hebben gestaan. Maar let goed op, want over iets meer dan een maand is het alweer zover!

Lees verder

Sinterklaasgeschenken voor bedrijven

Sinterklaasgeschenken voor bedrijven

Ieder jaar staan er twee grote feesten centraal in de maand december. In het begin van de maand sinterklaas en vervolgens de kerstdagen. Een mooie maand om met familie en vrienden bij elkaar te komen. Stil te staan bij het afgelopen jaar en de lieve mensen om u heen. Doet u daarom ook mee met de sinterklaasgeschenken voor bedrijven.

Lees verder

Kerstpakketten vindt u nu bij Kerstpakkettenplaza!

Kerstpakketten vindt u nu bij Kerstpakkettenplaza!

Online vindt u een ruim assortiment aan kerstpakketten. Bij Kerstpakkettenplaza.nl komt u toch wel erg veel voordelen tegen. U wilt deze kans niet aan u voorbij laten gaan, daarom raden wij u aan om hier vandaag nog een kijkje te komen nemen!

Lees verder

Rituals kerstgeschenk

Rituals kerstgeschenk

Rituals wordt  gezien als een wereldmerk dat Home & Body cosmetics combineert. U kunt hiermee als werkgever veel mensen blij maken. Hoeveel werknemers heeft u in dienst? Heeft u voor dit jaar al wat moois in gedachten om uw personeel te verrassen met de feestdagen?

Lees verder

Kunstzinnige kerstgeschenken bestellen

Kunstzinnige kerstgeschenken bestellen

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en wij kunnen het weten! Bij ons vindt u namelijk een ruim aanbod aan kunstzinnige kerstpakketten en deze kunt u nu bekijken! Het is een ware kunstcollectie om de band met uw medewerkers en/of relaties te onderstrepen.

Lees verder

Traditioneel kerstpakket online

Traditioneel kerstpakket online

Wilt u uw personeel verrassen met een traditioneel kerstpakket? Dan kunt u dit pakket nu online bestellen, nadat u een kijkje heeft genomen in het hele assortiment van Kerstpakkettenplaza.nl.

Lees verder

Sint geschenken

Sint geschenken

Speelt u graag voor sinterklaas? Dan komt hier uw kans als nooit tevoren. U zult hoge ogen gooien tijdens het uitdelen van de fraaie sint geschenken. Bekijk ons fraaie en uitgebreide aanbod, waar u zeker geschikte surprises zult vinden.

Lees verder

Goede doelen kerstgeschenken

Goede doelen kerstgeschenken

Als u op zoek bent naar een leuk kerstpakket voor uw personeel? Neemt u dan eens een kijkje bij onze goede doelen kerstgeschenken. Ieder jaar worden er weer een aantal goede doelen uitgekozen en deze steunen wij dan met de kerstpakketten die u bij ons kiest. Dit jaar zijn er drie goede doelen uitgekozen. Als u het pakket kiest dat bij dit goede doel hoort, doneren wij twee euro per pakket aan het goede doel.

Lees verder

Goedkope kerstpakketten 2016

Goedkope kerstpakketten 2016

Ieder jaar weer opnieuw maken de meeste mensen van sinterklaas en kerst feestelijke en gezellige dagen. Wilt u dit jaar graag wat bijzonders doen en uw medewerkers en zakenrelaties verrassen met goedkope kerstpakketten? Gaat u daar dan nu de tijd voor nemen om te ontdekken wat de voordelen zijn als u deze bij ons gaat bestellen.

Lees verder

Luxe kerstpakketten 2016

Luxe kerstpakketten 2016

Ieder jaar staat u als werkgever weer voor de keuze wat u uw medewerkers gaat geven met de feestdagen. Misschien heeft u dit jaar een grote opdracht binnengehaald, of de laatste weken nog diverse goede projecten afgerond. Een goede keuze om daar eens bij stil te staan en dat samen te vieren!

Lees verder

Italiaanse kerstpakketten

Italiaanse kerstpakketten

Het is goed dat u bij ons naar het complete aanbod Italiaanse kerstpakketten gaat kijken. Daardoor krijgt u een goed beeld van ons aanbod en ontdekt u wat de voordelen zijn. U verrast uw medewerkers toch ook graag met onze Italiaanse kerstpakketten? Een goede reden om daar nu voor te kiezen en te ontdekken wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Lees verder

Foodpakket kerst

Foodpakket kerst

Met de feestdagen in aantocht, eind december is het zover, denken veel mensen aan eten. U zou daar daarom als werkgever ook op in kunnen spelen en kunnen kiezen voor een lekker en goed gevuld food pakket voor de kerst. Maar is dat ook waar dat u uw werknemers mee wilt verrassen? De kans is groot dat u die stap nu gaat zetten en gaat ontdekken hoe goed u ze daarmee kunt verrassen. Kiest u daarom nu ook voor een lekker food pakket en u gaat zien hoe dit pakket ieder jaar weer goed in de smaak gaat vallen.

Lees verder

Sinterklaaspakket voor bedrijven

Sinterklaaspakket voor bedrijven

Nog even en het gezellige avondje van Sinterklaas dient zich aan voor jong en oud, groot en klein. Vergis u niet, want ook de volwassenen krijgen graag een surprise. Nu u dat weet (en waarschijnlijk wist u dat al) kunt u op uw bedrijf daarop inspelen met een leuk sinterklaasgeschenk, een klein gebaar met grote gevolgen.

Lees verder

Bijzondere kerstpakketten bestellen

Bijzondere kerstpakketten bestellen

Een mooi gebaar om met de kerstdagen uw personeel eens goed in de watten te leggen, daarvoor zijn de bijzondere kerstpakketten een zeer geschikte keuze. Het is om te beginnen belangrijk dat u nu gaat ontdekken wat onze voordelen zijn. Bij ons kan alles namelijk erg snel geregeld worden en daarom kunt u nu ons ruime aanbod aan bijzondere kerstpakketten bekijken.

Lees verder

Leuke kerstpakketten 2016

Leuke kerstpakketten 2016

Met de feestdagen uw werknemers verrassen met een leuk kerstpakket, welke werkgever wil dat niet? Het is goed om te gaan bekijken welke leuke kerstpakketten u allemaal worden aangeboden. Het geeft een goed gevoel om de mensen om u heen te verrassen. Gaat u daarom nu bekijken wat u anderen wilt schenken.

Lees verder

Originele kerstpakketten 2016

Originele kerstpakketten 2016
Voor het mooiste aanbod van de meest originele kerstpakketten 2016, raden wij u aan om een kijkje te komen nemen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Het is altijd fijn om inspiratie op te doen met welke kerstpakketten u de mensen om u heen kunt verrassen. Het is dan ook goed mogelijk dat u uw werknemers dit jaar eens goed in de watten gaat leggen.

Lees verder

Eigen kerstpakket samenstellen

Eigen kerstpakket samenstellen

Met de feestdagen iets extra doen voor uw personeel door middel van een eigen kerstpakket? U kunt nu online zelf kerstpakketten samenstellen. Het is gemakkelijk om te doen en zeker in uw voordeel, want u weet toch het beste welke mooie cadeaus er bij uw personeel of relaties passen? Misschien kunt u het wel extra persoonlijk maken door bijvoorbeeld een geschenk toe te voegen waardoor ze aan uw bedrijf denken.

Lees verder

Eigen keuze kerstcadeau

Eigen keuze kerstcadeau

Met de kerstdagen is het een fijn idee om wat extra’s te doen voor anderen, een eigen keuze kerstcadeau is dan een goede keuze. Kerstpakkettenplaza.nl staat voor u klaar om u het werk uit handen te nemen.

Lees verder

Kerstgeschenken bezorgen

Kerstgeschenken bezorgen

Rond de feestdagen is het altijd erg druk met kerstgeschenken bezorgen. Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Het enige wat u wenst is dat uw personeel en/of relaties op tijd de kerstpakketten ontvangen. Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen, want het enige wat u hoeft te doen is zelf een pakket samenstellen of een mooi pakket uit te kiezen wat wij u aanbieden.

Lees verder

Exclusieve kerstgeschenken

Exclusieve kerstgeschenken

Iets extra doen voor uw personeel en exclusieve kerstgeschenken cadeau doen? Met de feestdagen is het een mooi gebaar om daar gebruik van te maken. Kerstpakkettenplaza.nl biedt u deze kans en zorgt ervoor dat u volop keuze heeft uit onze kerstpakketten.

Lees verder

Wellness kerstpakket

Wellness kerstpakket

Tijd om alvast het een en ander te realiseren voor de feestdagen, zoals een mooi wellness kerstpakket voor uw medewerkers. Het hele jaar door hebben ze allemaal hard gewerkt en voor het bedrijf klaargestaan. Tijd om eens wat terug te doen. In de decembermaand is het goed dat u eens gaat bekijken op welke manier u uw medewerkers extra kunt verrassen.

Lees verder

Kerstpakket kopen voor bedrijven

Kerstpakket kopen voor bedrijven

Kerstpakketten en bedrijven, ze kunnen niet meer zonder elkaar. Daarom kunt u nu een kerstpakket kopen voor bedrijven, snel en gemakkelijk online. Steeds meer bedrijven doen er aan mee en willen hun personeel extra verwennen met de feestdagen.

Lees verder

Kerstpakket samenstellen online

Kerstpakket samenstellen online

Online een kerstpakket samenstellen, waarom zou u die keuze niet maken? U kunt er eenvoudig gebruik van maken en het is tijdbesparend en het bespaart u ook veel geld!

Lees verder

Kunstzinnige kerstpakketten bestellen

Kunstzinnige kerstpakketten bestellen

Gaat u dit jaar met de feestdagen eens wat anders cadeau geven aan uw personeel en wilt u kunstzinnige kerstpakketten bestellen? Gelukkig hoeft u dan niet meer verder te zoeken, want bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres! Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Kunstzinnige kerstpakketten is daarom een hele goede keuze en daarin helpen wij u graag verder.

Lees verder

Sinterklaasgeschenken zakelijk

Sinterklaasgeschenken zakelijk

Het is alweer enige tijd geleden dat het Sinterklaas is geweest. Het moment van de surprises en gedichten breekt toch echt weer aan. Heeft u al wat klaar staan voor uw medewerkers met Sinterklaas? Mocht u er nog geen tijd voor hebben gehad, kiest u dan nu even een moment. Kies voor de sinterklaasgeschenken zakelijk.

Lees verder

Last minute kerstpakket kopen

Last minute kerstpakket kopen

Het einde van het jaar is alweer in zicht en heeft u al een leuk kerstpakket voor uw medewerkers gekozen? U kunt nu een last minute kerstpakket bestellen bij ons en daarbij heeft u veel keuze. Maar bent u er dit jaar op tijd bij?

Lees verder

Kerstpresentje medewerkers

Kerstpresentje medewerkers

Als u dit jaar uw medewerkers wilt verrassen, dan kan dat middels een kerstpresentje. Een mooi kerstpresentje voor uw personeel is een goede keuze. Het is belangrijk dat u met de feestdagen eens aan anderen gaat denken. Met name aan de mensen die zich het hele jaar door voor u inzetten.

Lees verder

Klassieke relatiegeschenken

Klassieke relatiegeschenken

Het geven van kerstpakketten aan uw medewerkers is een oude traditie in Nederland. Het is een mooie traditie die wij dan ook graag in stand houden. Met een mooi kerstpakket bedankt u uw medewerkers op een speciale manier. In het afgelopen jaar heeft u niet alleen samengewerkt met uw medewerkers. Ook uw zakenrelaties verdienen een bedankje.

Lees verder

Kerstpakket voor hem en haar

Kerstpakket voor hem en haar

Ook dit jaar wilt u weer het mooiste kerstpakket uitzoeken. Elk jaar is dit weer een lastige klus. Zoveel verschillende wensen en zoveel keuze. Hoe vindt u het juiste kerstpakket voor hem en haar? Wij helpen u graag met het vinden van het juiste kerstpakket voor zowel uw mannelijke als vrouwelijke medewerkers.

Lees verder

Sinterklaaspresentje personeel

Sinterklaaspresentje personeel

Geïnspireerd door derden, of is het uw eigen idee om dit jaar een sinterklaaspresentje voor uw personeel te kopen? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want wij hebben het een en ander voor u uitgekozen.

Lees verder

Kerstgeschenk zelf maken

Kerstgeschenk zelf maken

Rondom de feestdagen is het vaak overal erg druk, zowel in het bedrijf als thuis. Maar toch wilt u graag uw personeel verrassen met wat leuks. Heeft u al enig idee waar dat u dit jaar aan gaat denken?

Lees verder

Sinterklaaspakketten voor bedrijven

Sinterklaaspakketten voor bedrijven

Over twee maanden is het alweer december, wat gaat de tijd toch snel! Eerst het sinterklaasfeest, na drie weken gevolgd door kerstmis. Weet u al waar dat u dit jaar aan mee gaat doen? Misschien wel aan beide feesten!

Lees verder

Kerstpakket bestellen voor bedrijven

Kerstpakket bestellen voor bedrijven – Over tweeënhalve maand is het alweer kerstmis, het jaar vliegt voorbij! Heeft u er al bij stilgestaan wat u dit jaar aan uw werknemers cadeau gaat geven met de feestdagen?

Lees verder

Sinterklaasgeschenk

Sinterklaasgeschenk

Pakjesavond is in aantocht. Een feest waar veel kinderen naar uitkijken, maar ook veel volwassenen zijn er dol op. Leuke cadeautjes ontvangen, surprises maken, rijmen en dichten, knutselen, een gezellige tijd. Ook is het vaak een erg drukke periode.

Lees verder

Kerstgeschenk bestellen

Kerstgeschenk bestellen

Voor veel mensen de mooiste periode van het jaar, waar zij elk jaar opnieuw naar uitkijken, de feestdagen rondom kerstmis. Familieleden die van ver elkaar bezoeken om deze bijzondere dagen samen te vieren.

Lees verder

Drankpakket cadeau

Drankpakket cadeau

Met de feestdagen drinken de meeste mensen graag een glaasje samen! Als u als werkgever uw personeel graag wilt verrassen, dan kunt u een feestelijk drankpakket cadeau doen. Er zullen veel medewerkers erg blij zijn als u die keuze gaat maken.

Lees verder

Kerstpakket zelf uitzoeken

Kerstpakket zelf uitzoeken

December, een maand die veel mensen kennen als een feestmaand, een maand om cadeautjes aan elkaar te geven. Er worden vaak surprise avonden gehouden met Sinterklaas en met de kerstdagen. Ook in het bedrijfsleven wordt er steeds meer stilgestaan bij deze feesten.

Lees verder

Kerstgeschenken trends van 2016

Kerstgeschenken trends van 2016

Kerst is een traditioneel feest dat wij graag met familie en vrienden vieren. Naast de traditionele gebruiken, zoals een kerstboom en een kerstdiner, zijn er ook elk jaar weer nieuwe trends. Dit geldt ook voor kerstpakketten.

Lees verder

Sinterklaaspakket bestellen

Sinterklaaspakket bestellen

Een sinterklaaspakket bestellen om uw personeel dit jaar extra te verrassen? Het is een goede keuze! Laat u maar eens inspireren en zorg dat u gaat ontdekken wat er dit jaar allemaal wordt aangeboden.

Lees verder

Sinterklaas presentje kopen

Sinterklaas presentje kopen

Ieder jaar zijn 5 en 6 december weer dagen waar kinderen erg naar uitkijken, maar volwassenen vinden sinterklaas ook een gezellig feest. Samen naar de intocht van sinterklaas. Samen cadeautjes uitpakken. En uiteraard samen smullen van alle lekkernijen die u voor de kinderen heeft gekocht en die de kinderen overal krijgen uitgedeeld.

Lees verder

Kerstpakketten bestellen voor bedrijven

Kerstpakketten bestellen voor bedrijven

Ieder jaar maken veel bedrijven gebruik van het online bestellen van kerstpakketten. U kunt ook dit jaar weer gebruik maken van deze mooie kans en veel medewerkers verrassen. Misschien wilt u dit jaar ook wel uw zakenrelaties verrassen Ook daarvoor bieden wij prachtige kerstpakketten aan.

Lees verder

Kerstgeschenk zelf kiezen

Kerstgeschenk zelf kiezen

Wat is er nou gemakkelijker dan uw medewerkers zelf een kerstpakket te laten kiezen? U kunt eens een kijkje nemen bij Kerstcomplimenten.nl, want dat is hét all-in geschenkenconcept. Daarmee kunt u uw medewerkers en/of relaties de mogelijkheid bieden om zelf één of meerdere passende geschenk(en) te kiezen uit ons uitgebreide assortiment.

Lees verder

Kerstpakket schenken en goed doel steunen

Kerstpakket schenken en goed doel steunen

Dat klinkt toch meteen geweldig? Een kerstpakket schenken en goed doel steunen. Dit kan als u bij Kerstpakkettenplaza.nl een goede doelen pakket uitkiest. Steeds meer bedrijven staan er bij stil dat ze aan het einde van het jaar ook een bedrag willen schenken aan een goed doel. Welk doel gaat u dan kiezen?

Lees verder

Kerstgeschenken voor 2016

Kerstgeschenken voor 2016

Over drie maanden is het alweer kerstmis, wat gaat de tijd toch snel vindt u niet? Wij attenderen u er graag op dat u dit jaar weer een leuk kerstgeschenk uit kunt kiezen voor uw personeel. Kerstgeschenken voor 2016 staan bij ons allemaal alweer online!

Lees verder

Italiaanse relatiegeschenken

Italiaanse relatiegeschenken

Bent u een liefhebber van Italiaans eten of weet u dat uw personeel er van houdt? Dan is het leuk om daar met de kerstdagen op in te spelen. Bij ons kunt u namelijk mooie Italiaanse relatiegeschenken bestellen en rekent u er maar op dat uw personeel dat leuk gaat vinden!

Lees verder

Foodpakket zakelijk

Foodpakket zakelijk

De foodpakketten die u worden aangeboden, zijn allemaal goed gevulde traditionele kerstpakketten. Het zijn de kerstpakketten zoals u ze kent van vroeger!

Lees verder

Sinterklaasgeschenk personeel

Sinterklaasgeschenk personeel schenken in december

Sinterklaas is een gezellige feest voor jong en oud en dan kunt u samen smullen als u nu wat lekkers uit gaat kiezen! Een feest voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen, want wie houdt er nou niet van deze lekkernijen? Het is een feest voor jong en oud en daar kunt u nu ook wat leuks mee doen.

Lees verder

Leuke tips Sint geschenken

Leuke tips Sint geschenken

Ieder jaar pakken veel mensen weer groots uit met pakjesavond. Ook de volwassenen worden dit jaar zeker niet vergeten! U kunt namelijk bij ons erg veel mooie Sint geschenken bestellen. Daar kunt u uw personeel mee verrassen.

Lees verder

Kerstpakketten kopen, vijf tips

Kerstpakketten kopen, vijf tips

De dagen tot aan kerst tellen gestaag af. Heeft u al gedacht aan de kerstpakketten die u dit jaar aan uw medewerkers wilt schenken? Het is de hoogste tijd dat u daar mee aan de slag gaat. Om u op weg te helpen hebben wij vijf tips voor u om er even voor te gaan zitten. Lees ze goed door en voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Kerstpakkettenplaza.nl. Kerstpakketten kopen, vijf tips! Lees ze hier!

Lees verder

Kies het juiste kerstpakket

Kies het juiste kerstpakket – Het geven van kerstpakketten is een oude traditie in Nederland die nog steeds erg gewaardeerd wordt door uw medewerkers. Met het geven van het juiste kerstpakket bedankt u uw medewerkers voor hun inzet van het afgelopen jaar. Maar hoe kiest u het juiste kerstpakket?

Lees verder

Hollands kerstgeschenk

Hollands kerstgeschenk

Hollandse kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten. Wij hebben vele verschillende Hollandse kerstgeschenken voor u geselecteerd. Wij zijn trots op onze collectie van 2016! Lees verder

Kerstpakket met BBQ

Kerstpakket met BBQ

Tijdens de feestdagen zijn er voornamelijk koude winterdagen. Dit betekent niet dat er niet gebarbecued kan worden tijdens kerst! Dit jaar hebben wij de mooiste BBQ kerstpakketten voor u geselecteerd. Wij nemen ze graag met u door!

Lees verder

Wellness kerstpakketten

Wellness kerstpakketten

Wellness kerstpakketten vindt u bij ons in vele maten en soorten. Ook dit jaar hebben wij weer een mooi assortiment wellness kerstpakketten voor uw geselecteerd. Wij hebben dit jaar Wellness kerstpakketten met Rituals, Janzen en Riverdale artikelen!
Lees verder

Sinterklaasgeschenk voor bedrijven

Sinterklaasgeschenk voor bedrijven

December is een gezellige feestmaand voor jong en oud en daarbij zijn er ook veel vrije dagen. Het is fijn om deze tijd samen door te kunnen brengen en dan kan er vaak ook goed gefeest worden. Voor surpriseavond, 5 december, doen ook steeds meer bedrijven wat extra voor het personeel. Zoekt u een mooi aanbod van sinterklaasgeschenken voor bedrijven, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees verder

Kerstgeschenken ideeën

Kerstgeschenken ideeën

Kerstgeschenken zijn er in verschillende categorieën en prijsklassen. Er kan gekozen worden voor een groot kerstgeschenk dat wellicht wat duurder is dan  een kleiner kerstgeschenk.

Lees verder

Kerstpakket personeel kopen

Kerstpakket personeel kopen – Wat is er nou leuker dan met de feestdagen uw personeel extra verrassen met een kerstpakket? Er zijn zoveel mooie presentjes die u aan uw medewerkers kunt overhandigen. Het zou kunnen zijn dat u denkt aan wat leuke foodartikelen een drankpakket, of misschien wel een wellnesspakket, zodat uw personeel eens heerlijk kan ontspannen tijdens de vrije dagen.

Lees verder

Kerstpakketten met een tas

Kerstpakketten met een tas zijn in 2016 ruim vertegenwoordigd. Zo kunt u denken aan een handige boodschappentas, weekendtas, sporttas of toilettas. Er is genoeg keuze! De pakketten zijn vaak aangevuld met heerlijke foodartikelen of ontspannende Wellness producten!

Lees verder

Spaanse kerstpakketten

Spaanse kerstpakketten zijn dit jaar populairder dan ooit! Wij snappen dit helemaal. Al onze Spaanse kerstpakketten hebben een prachtig feestelijke uitstraling. En ze zitten vol Spaanse producten!

Lees verder

Kerstpakketten met veel artikelen

Kerstpakketten met veel artikelen

Kerstpakketten met veel artikelen vindt u in alle soorten en maten in onze collectie! Wij hebben ook dit jaar weer te mooiste kerstgeschenken voor u uitgezocht.

Lees verder

Kerstpakketten met gadget

Kerstpakketten met gadget

Bent u op zoek naar een kerstpakket helemaal van deze tijd? Dan bent u hier aan het goede adres. Wij hebben dit jaar namelijk wel hele leuke kerstpakketten in onze collectie! Wat dacht u van kerstpakketten met gadget?

Lees verder

Voordelige kerstpakketten

Voordelige kerstpakketten

Wij bieden kerstpakketten in vele soorten en maten. Met meer dan 1.000 kerstpakketten zit er altijd wel een mooi kerstgeschenk voor u bij. Het uitzoeken van een geschikt kerstgeschenk is altijd weer een lastige klus. Wij helpen u graag met het uitzoeken van het juiste kerstgeschenk binnen uw budget.

Lees verder

Sinterklaaspakketten kopen

Sinterklaaspakketten kopen

Wilt u uw personeel dit jaar verrassen met een van onze sinterklaaspakketten? Een goede keuze! Want wat zullen ze verrast zijn als u ze onverwachts een presentje gaat geven. Een kleine attentie om te laten zien dat u als werkgever blij bent met uw personeel!

Lees verder

Foodpakket 2016 bestellen

Foodpakket 2016 bestellen – Met de kerstdagen kunt u heerlijk samen eten.Zowel thuis als tijdens eens gezellig samenzijn of een kerstborrel op het werk. Veel bedrijven willen ook wat doen met de kerstdagen voor het personeel. Dat kan een etentje zijn, of een leuk food pakket voor kerst.

Lees verder

Kerstpakketten met een draadmand

Kerstpakketten met een draadmand

Kerstpakketten met een draadmand is de trend van 2016! De draadmand is een metalen mand met of zonder een houten deksel. Met een draadmand verrast u uw medewerkers op een hele bijzondere manier.

Lees verder

Sinterklaaspakket 2016 bestellen

Sinterklaaspakket 2016 bestellen

Uw personeel verrassen met sinterklaas? Altijd leuk om te doen, daarom geven we u graag wat inspiratie voor een sinterklaaspakket 2016! Het is dit jaar namelijk erg in trek om uw werknemers te verrassen met de sinterklaasdagen.

Lees verder

Kerstpakketten actie

Wij hebben als online groothandel van kerstpakketten diverse acties voor onze (toekomstige) klanten. Zo kunt u, als u zich op onze nieuwsbrief abonneert, een reis naar Lapland winnen! Deze reis naar ‘het land van de Kerstman’ met zijn rendieren en sneeuw is natuurlijk een echte buitenkans! Kerstpakketten actie voor topformaat! Lees verder

Kerstpakketten bezorgen

Kerstpakketten bezorgen

Gemak dient de mens. Laat uw kerstpakketten bezorgen op uw zakelijke adres, één of meerdere andere adressen of bij uw medewerkers thuis. Alles kan! Lees verder

Kerstpakketten voorraad

Door onze enorme kerstpakketten voorraad kunnen vele van onze kerstpakketten direct worden geleverd. In het begin van het kerstpakketten seizoen is er groot inkopen gedaan. Er zijn zoveel producten ingekocht om zo’n 500 stuks van ieder pakket samen te kunnen stellen. Is al vroeg duidelijk dat er een speciaal pakket heel hard gaat dan kan er soms nog bij geproduceerd worden. Helaas is dit niet altijd mogelijk vanwege bijzondere producten die niet zomaar snel ingekocht kunnen worden Lees verder

Kerstpakket online kopen

Kerstpakket online kopen, voordelen online shoppen!

Kerstpakket online kopen- Vanaf dit moment ziet u weer steeds vaker advertenties met de tekst ‘kerstpakketten te koop’. Bedrijven beginnen alvast met de voorbereidingen of bieden de pakketten online aan.

Lees verder

Verrassings-kerstpakket

Verrassings-kerstpakket – Over twee weken is het al kerstmis! Als u nog geen kerstpakketten heeft besteld wees dan snel en bestel ze vandaag nog! Wij hebben vor uw medewerkers nog een mooi verrassings- kerstpakket die u nu nog, op het allerlaatste moment, online kunt bestellen. Lees verder

Kerstpakketten uitzoeken

Kerstpakketten uitzoeken doet u toch ook online?

Ieder jaar kan het weer een lastige opgave zijn, het uitkiezen van een kerstpakket. Maar u weet vast en zeker ook dat het ieder jaar weer een leuke bezigheid is.

Lees verder

Kerstpakketten met chocolade

De meeste lekkere kerstpakketten met chocolade vanaf vandaag weer te koop!

Eindejaarspakket

Eindejaarspakket – Onderstaand een bericht omtrent Eindejaarpakket. Personeel is het meest belangrijke binnen een bedrijf, het zijn visitekaartjes. Goed gemotiveerde mensen betekent over het algemeen een hoge mate van betrokkenheid. Het blijkt, dat wanneer men medewerkers rondom de kerstdagen in de watten legt met eindejaarspakketten dat men dat enorm waardeert. Lees verder

Collectie Poolse kerstpakketten

 

Collectie Poolse kerstpakketten. Steeds meer organisaties hebben Poolse medewerkers in dienst. Hoe leuk is het dan om deze te verrassen met een echt Pools kerstpakket. Poolse kerstpakketten zijn geschenken gebaseerd op de smaken van de vele Poolse werknemers. Een uitgebalanceerde samenstelling zal bij Poolse arbeiders zeker in de smaak vallen.
Lees verder

Eigen keuze kerstpakket

Eigen keuze kerstpakket – Op internet zie je steeds vaker: de eigen keuze kerstpakketten, maar wat is dat nu precies? Lees verder

Wijnpakket bestellen

Wijnpakket bestellen – Veel bedrijven geven een wijnpakket als kerstgeschenk of relatiegeschenk. Traditiegetrouw geven bedrijven en organisaties dit aan het eind van het jaar (rond de kerstdagen) aan hun medewerkers en zakenpartners. In veel gevallen kiezen ze dan voor een wijnpakket. Lees verder

Drankpakketten bestellen

Drankpakketten bestellen – Een veel geschonken kerstpakket en/of relatiegeschenk is het traditionele drankpakket. Het is dan vaak een beschonken kerstpakket ;-). Een fraaie verpakking, meestal in de vorm van een wijnkistje of mooie geschenkverpakking, gevuld met één of meerdere (soorten) dranken. Lees verder

Kerst

Kerstmis is voor velen een van de mooiste periodes van het jaar.  Niet voor niets, want kerst staat voor vrede en zaligheid en is tevens een nationale feestdag. In deze tijd hebben (de meeste) mensen vakantie en worden er in deze tijd leuke dingen ondernomen. Hoewel Kerstmis/kerstfeest een christelijk feest is viert vrijwel iedereen deze dagen, zij het dan op hun eigen manier. Lees verder

Kerstpakketten voor vrouwen

In onze grootste online collectie zijn er ook kerstpakketten voor vrouwen. Deze kerstpakketten hebben een inhoud dat zich specifiek richt op dames. De met zorg samengestelde pakketten richten zicht precies daar op waar vrouwen in het algemeen van houden.

Lees verder

Duurzame kerstpakketten bestellen

Duurzame kerstpakketten bestellen, wat veel mogelijkheden!

Wat zijn er toch veel mogelijkheden met de duurzame kerstpakketten! Ieder jaar weer worden er veel kerstgeschenken aangeboden, de duurzaamheid staat daarbij ook steeds meer en vaker centraal. Duurzame kerstpakketten bestellen is heel eenvoudig!

Lees verder

Kerstgeschenken 2016

Vanaf januari 2016 zijn wij alweer hard aan de slag om ons kerstgeschenken 2016 assortiment samen te stellen voor het komende jaar. Door al vroeg te beginnen kunnen wij als een van de eerste (online) leveranciers u een grote collectie kerstgeschenken in 2016 aanbieden.  Al vanaf de maand juli hebben wij het grootste deel van onze collectie van 2016 online staan en kunt u deze ook direct een offerte aanvragen en tot bestellen overgaan. Lees verder

Speciale kerstpakketten

Speciale kerstpakketten – Wij willen u van harte welkom heten bij Kerstpakkettenplaza.nl! De leverancier die uw Goede Doel steurt! Wij hebben originele en zeer goed gevulde kerstpakketten. Over de samenstelling, in kleur en op thema, is met een groot team zeer goed nagedacht en hebben wij ruim op voorraad. Door alles zelf te produceren zijn onze kerstpakketten zeer marktconform van prijs of te wel laag geprijsd! Lees verder

Italiaans cadeaupakket bestellen

Italiaans cadeaupakket bestellen; wie verrast u dit jaar?

Bij een Italiaans cadeaupakket bestellen kunt u denken aan pizza en pasta, maar er is nog zoveel meer wat in een Italiaans kerstpakket kan zitten. Veel mensen denken aan Italië, een land met veel historie en cultuur. Er zijn groene heuvels, er zijn veel mooie steden en ook de taal vinden veel mensen erg mooi.

Lees verder

Last minute kerstpakketten bestellen

Last minute kerstpakketten bestellen

Ieder jaar weer aan het einde van het jaar een flinke stressperiode, omdat het druk is en de laatste dingen afgerond moeten worden. Maar één ding kunt u nu alvast regelen en dat is een mooi kerstpakket!

Lees verder

Traditioneel kerstpakket voor bedrijf bestellen

Traditioneel kerstpakket voor bedrijf bestellen

Het einde van het jaar is een moment om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Een traditioneel kerstpakket voor bedrijven is daarvoor een goede keuze. Leuke verrassingen, smakelijke snacks en verfrissende drankjes maken ieder traditioneel kerstpakket tot een groot succes.

Lees verder

Foodpakket voor de kerstdagen uitkiezen

Foodpakket voor de kerstdagen uitkiezen

Voor de kerstdagen is het altijd leuk om een food pakket overhandigd te krijgen. Maar het is ook leuk en dankbaar om zelf een foodpakket cadeau te doen. Waarom? Omdat u anderen daarmee in de watten kunt leggen, kunt verrassen, kunt bedanken en kunt laten zien hoe blij dat u bent dat zij voor u klaar staan en u helpen.

Lees verder

Kerstpakket zelf kiezen

Kerstpakket zelf kiezen, dat kan nu!

Soms wilt u anderen graag verrassen met een kerstpakket, maar bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? In uw hoofd heeft u vaak al wat inspiratie zitten en weet u al welke producten u in ieder geval wenst in een kerstgeschenk.

Lees verder

Personaliseren kerstpakket

Personaliseren kerstpakket – Sommige klanten willen graag het kerstpakket personaliseren. Hierdoor geven ze er een extra persoonlijk tintje aan en geven ze een eigen boodschap mee.
Er zijn verschillende mogelijkheden om een pakket te personaliseren. Leuk is het natuurlijk om een geheel eigen pakket samen te stellen. Lees verder

Originele sinterklaaspakketten bestellen

Originele sinterklaaspakketten bestellen

Bent u op zoek naar originele sinterklaaspakketten en sinterklaasgeschenken? Om dan maar meteen te denken aan de heerlijke lekkernijen waaronder speculaas, kruidnoten, taai taai, schuimpjes, chocoladeletters en marsepein? Originele sinterklaaspakketten bestellen; leuk en gezellig

Lees verder

Kunstzinnige kerstpakketten 2016

Kunstzinnige kerstpakketten 2016

Als u aan uw werknemers wat wilt schenken rond de feestdagen, overweeg kunstzinnige kerstpakketten als bijzonder cadeau. U vraagt zich misschien af wat u daaronder kunt verstaan. Wij leggen u dit dan ook graag uit.

Lees verder

Wat wil personeel in kerstpakket?

Wat wil personeel in kerstpakket?

Nog iets meer dan vier maanden en het is kerstmis. Sommige mensen kijken er al het hele jaar naar uit en dat brengt natuurlijk veel mooie momenten met zich mee. U kunt gaan bekijken wat de trends zijn van 2016, of u gaat alvast bekijken wat u vorig jaar heeft gedaan en wat u goed is bevallen. Nieuwe kerstboomversiering misschien, of nieuwe lampjes voor dat ene struikje of de boom in de voortuin.

Lees verder

Kerstgeschenken online kopen

Kerstgeschenken online kopen

Steeds meer bedrijven maken de keuze om kerstgeschenken online te kopen, waarom? Dat leggen we u graag uit. Online shoppen geeft u namelijk erg veel voordelen. Als u naar een winkel toe gaat, dan komt er al snel personeel naar u toe met de vraag of zij u kunnen helpen. Sommige mensen vinden dat erg vervelend, ze willen zelf rustig rond kunnen kijken.

Lees verder

Kerstpakketten online kopen

Kerstpakketten online kopen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Inmiddels staan alle kerstpakketten voor 2016 weer online en heeft u weer een ruime keuze uit meer dan duizend kerstpakketten. Weet u al welke kerstpakketten het dit jaar worden voor uw personeel?

Lees verder

Kerstpakketten trends van 2016

Kerstpakketten trends van 2016

Bent u benieuwd naar de kerstpakketten trends voor 2016? Wij zijn wel heel nieuwsgierig! De meeste mensen zijn midden in de zomer met hun gedachten bij de vakantie en nog niet bij de kerstpakketten, die er voor velen helemaal bijhoren in december.

Lees verder

Kerstpakketten 2016 bestellen

Kerstpakketten 2016 bestellen

In het jaar 2016 staan er weer veel mooie kerstpakketten voor u klaar. Het zijn allemaal weer bijzondere en unieke kerstcadeaus, die u aan uw werknemers kunt schenken. De vraag is alleen waar gaat uw voorkeur naar uit? Misschien vindt u gouden kerstpakketten wel erg mooi. Dit zou zomaar weer een trend kunnen worden, maar het ligt ook echt aan uw eigen smaak. Goud wordt gezien als de kerstkleur van de jaren zeventig en het was in die tijd ook echt een statussymbool. Kerstpakketten 2016 bestellen is een feestje!

Lees verder

Kerstcadeaus bestellen

Kerstcadeaus bestellen; laat u inspireren

Met de feestdagen willen veel mensen elkaar verrassen en daarvoor kan er online gekeken worden naar de kerstcadeaus van 2016. Denk maar eens wat er de voorgaande jaren zoal is gepasseerd in de omgeving of waar dat veel reclame voor is gemaakt. Het zou zomaar een trend kunnen zijn voor dit jaar!

Lees verder

Kerstpakketten samenstellen

Kerstpakketten samenstellen

Met de feestdagen doen veel bedrijven iets extra voor het personeel of voor de zakenrelaties. De laatste jaren neemt het aantal klanten bij ons alleen maar toe. De economische crisis is voorbij en bedrijven stellen een bedrag beschikbaar waarvoor zij kerstpakketten kunnen samenstellen.

Lees verder

Italiaanse kerstpakketten kopen 2016

Italiaanse kerstpakketten bestellen

Over een paar maanden staan de feestdagen weer voor de deur en sommige mensen zijn al aan het aftellen. Bent u al  bezig met de Italiaanse kerstpakketten voor uw werknemers? Het kan namelijk nu al, want bij Kerstpakkettenplaza.nl staan de eerste kerstpakketten voor 2016 alweer online.

Lees verder

Rituals giftsets bestellen

Rituals giftsets bestellen

Met de kerstdagen willen veel mensen elkaar een cadeau geven. Vindt u het ook zo moeilijk om ieder jaar weer wat bijzonders uit te kiezen? Gelukkig zijn er de Rituals giftsets!, Rituals kunnen bij iedere gelegenheid cadeau worden gedaan en vallen bij jong en oud in de smaak. Dankzij deze Rituals giftsets neemt u de tijd om even te ontspannen. Weer op te laden, even rust te pakken en uw hoofd leeg te maken.

Lees verder

Goede doelen kerstpakketten

Goede doelen kerstpakketten

De goede doelen pakketten doen het ieder jaar goed bij de bedrijven. Bedrijven doen hierdoor wat extra’s voor hun werknemers, maar ook voor de maatschappij. Voor ieder goede doelen pakket gaat er namelijk twee euro naar het goede doel.

Lees verder

Drankpakket bestellen

Drankpakket bestellen

Aan het einde van het jaar zoeken veel mensen elkaar op en proosten zij samen op het afgelopen jaar en brengen een toost uit op het nieuwe jaar. Als werkgever kunt u op deze traditie inspelen door voor uw medewerkers  een drankpakket te bestellen.

Lees verder

Kerstpakket maatwerk

Een kerstpakket is sowieso maatwerk! Maar een kerstpakket geheel afgestemd op uw wensen, dat  is pas écht maatwerk! De inkoop, de samenstelling, het inpakken en het uiteindelijk leveren is sowieso maatwerk en dat doen onze ervaren medewerkers en samenwerkingspartners al meer dan 10 jaar met veel liefde en plezier voor ons. Maar als u uw kerstpakket maatwerk zelf samenstelt kunt u geheel zelf bepalen wat de inhoud is. Van het kleinste detail tot het grootste (eventuele) hoofditem. Lees verder

Rituals kerstpakket 2016


Rituals kerstpakket 2016

Met de feestdagen heerlijk een paar dagen vrij en tijd om te ontspannen met een Rituals kerstpakket. Het is soms lastig om een origineel cadeau te bedenken dat bij iedereen in de smaak valt. Misschien wilt u juist geen eten en drinken geven, maar juist iets om te ontspannen. Een Rituals kerstpakket is in dat geval een zeer geschikte keuze.

Lees verder

Foodpakketten bestellen

Foodpakketten bestellen

Het einde van het jaar, veel mensen denken aan de kerstdagen. Kerst een moment van samen zijn en alles met elkaar delen. Als werkgever kunt u ook wat doen voor uw medewerkers en bijvoorbeeld een foodpakketten overhandigd aan het einde van het jaar. Er worden u veel mooie foodpakketten aangeboden. Het aanbod kent veel variatie, dus u zult gegarandeerd slagen.

Lees verder

Foodpakket voor bedrijven

Foodpakket voor bedrijven

Een foodpakket weggeven met de feestdagen is voor veel bedrijven een traditie. Heel lang geleden gingen mensen bij de boer langs om hem en zijn gezin een fijne kerst te wensen. Daar kregen de mensen dan een kaarsje, een stukje worst en wijn. Dit was eigenlijk het eerste kerstpakket dat mensen elkaar cadeau gaven.

Lees verder

Traditioneel kerstpakket voor bedrijven

Traditioneel kerstpakket voor bedrijven

Een mooi traditioneel kerstpakket voor bedrijven, een pakket dat u kunt schenken aan uw werknemers of uw zakenrelaties, er is volop keuze. Als werkgever kent u veel mensen die een tijdje veel voor u hebben gedaan en die u eens wilt verwennen of wat extra’s wilt geven.

Lees verder

Kerstgeschenken 2016 bestellen

Kerstgeschenken 2016 bestellen – Kerst staat in het teken van anderen verrassen, bij elkaar zijn en samen delen. Met de feestdagen krijgen veel mensen een kerstgeschenk of een mooi kerstpakket overhandigd door de werkgever.

Lees verder

Leuk idee kerstpakket

Leuk idee kerstpakket

Ieder jaar staat u weer voor de keuze, wat is dit jaar een leuk idee voor een kerstpakket? Wordt het een duurzaam kerstgeschenk als herinnering voor uw werknemers, of kiest u een mooi groot kerstpakket vol met kwalitatief goede producten om te eten en te drinken? Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u het allemaal.

Lees verder

Kerstpakket samenstellen leuke tips

Kerstpakket samenstellen  leuke tips 

Voordat u het weet, is het alweer kerstmis. Tijd om alvast na te denken over leuke kerstpakket ideeën. Weet u al hoe dat u het kerstpakket dit jaar samen gaat stellen? Wij helpen u graag een handje met een aantal leuke tips! Gelukkig is de crisis weer voorbij en gaan bedrijven weer investeren in werknemers en zakenrelaties.

Lees verder

Kerstpakket online bestellen

Kerstpakket online bestellen, de voordelen

Kerstmis is een feest dat is ontstaan in de 4e eeuw na Christus. Sommige bronnen wijzen er op dat de Romeinse keizer Constantijn de Grote Kerstmis zou vieren op 25 december. 25 december was tot dat moment ook de feestdag van de Zonnegod. Kerst was een feest met licht en daarom werd kerst al heel snel een feest van het licht genoemd.

Lees verder

December maand van het kerstpakket

December maand van het kerstpakket

Iedere maand denkt u vaak wel aan een bepaalde gebeurtenis of iets wat er in die maand belangrijk is. Juli en augustus staan in het teken van de zomer en voor velen van de vakantie.December in het teken van de winter en de feestdagen. De feestdagen doen u weer denken aan de kerstdagen, kerst doet u weer denken aan samenzijn, cadeaus, samen eten en het kerstpakket.

Lees verder

Kerstpakket en kerstmis

Kerstpakket en kerstmis

December is de maand die in het teken staat van sinterklaas en kerstmis. Met de kerstdagen zijn  veel mensen vrij, scholen zijn gesloten en we vieren deze gezellige dagen vaak samen met het gezin, familie en vrienden. Sommige mensen zijn graag thuis en anderen gaan graag op bezoek of ze gaan op wintersport.

Lees verder

Kerstpakketten zelf maken

Kerstpakketten zelf maken

Met de kerstdagen wat extra’s doen voor anderen? Een mooie gedachte en bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de mogelijkheid om zelf kerstpakketten samen te stellen. Dit is een unieke mogelijkheid en daar kunt u als werkgever zeker uw voordeel mee doen. U kunt een van onze showrooms bezoeken tot 1 november en dan kunt u zelf kerstpakketten samenstellen, vanaf vijftig stuks.

Lees verder

Online kerstpakketten bestellen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor: online kerstpakketten bestellen. Hierdoor hoeft men geen showrooms en kerstpakketten beurzen af te struinen en dat bespaart een hoop tijd.  Online treft u een zeer groot aanbod van kerstpakketten aan. Ook het daadwerkelijk online kerstpakketten bestellen gaat heel snel. U hoeft dan ook niet meer zelf de kerstpakketten op te halen bij een groothandel maar de pakketten worden keurig netjes op pallets op één of meerdere adressen geleverd. Ook handig toch?! Lees verder

Kerstpakketten online samenstellen

Kerstpakketten online samenstellen

Kerstpakketten online samenstellen; Wat is er nou leuker dan zelf een kerstpakket samenstellen? Het kost even wat tijd, maar dan heeft u straks een uniek kerstpakket. Daarvoor bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. U kunt namelijk online de beste kerstpakketten zelf samenstellen en dit kan al vanaf vijftig stuks!

Lees verder

Tagged , ,

Kerstpakket en werkkostenregeling

Kerstpakket en werkkostenregeling

Veel werkgevers willen hun personeel graag verrassen met een extraatje voor hun getoonde inzet. Met de kerstpakketten van 2016 gaat dat zeker weer lukken! Wist u dat het schenken van een kerstpakket een bijzondere traditie is? Als werkgever dient u rekening te houden met de kosten en de wettelijke regels. Daarom besteden we daar in dit artikel

Lees verder

Kerstpakketten en goede doelen

Kerstpakketten en goede doelen
Goede doelen en kerstpakketten kunnen eigenlijk niet meer los van elkaar worden gezien. Wij van Kerstpakkettenplaza.nl hebben ook dit jaar weer goede doelen uitgekozen die gesteund kunnen worden met onze kerstpakketten. In 2016 steunen wij Kika, Voedselbanken Nederland en Natuurmonumenten.

Lees verder

Tagged ,

Kerstpresentje personeel

Kerstpresentje personeel

Met de kerstdagen een extra kerstpresentje voor uw personeel? Een mooi gebaar van u als werkgever en uw personeel zal dat ook zeker waarderen. De vraag is alleen wat zou u hen graag cadeau doen? Een foto op linnen, een tijdschriftenbon, een fles drank of iets te eten? Dankzij het ruime assortiment zijn er volop mogelijkheden en kunt u iets passends kiezen voor uw werknemers.

Lees verder

Kerstpakket kiezen

Kerstpakket kiezen

Kerstpakket kiezen – Besteedt u ieder jaar ook zoveel tijd aan het kiezen van een kerstpakket voor uw werknemers? Veel werkgevers zijn er lang mee bezig of ze komen er op het laatste moment achter dat ze nog vlug wat willen bestellen. Gelukkig kunt u of dat u nu veel of weinig tijd heeft, altijd bij ons terecht. Kerstpakkettenplaza.nl biedt u namelijk

Lees verder

Geeft u uw personeel een kerstpakket?

Geeft u uw personeel een kerstpakket?

Geeft u uw personeel een kerstpakket? Misschien heeft u de vraag al eens gehoord van anderen, geeft u uw personeel een kerstpakket? Als u een eigen bedrijf heeft, zullen vrienden, kennissen en familieleden wel benieuwd zijn wat u doet. Het is namelijk niet standaard dat alle werkgevers het personeel wat cadeau doen met de feestdagen. Het cadeau doen van een kerstpakket wordt wel vaker gedaan, maar het is wel bijzonder als u dit ook gaat doen.

Lees verder

Kerstpakketten budget

Voor elk kerstpakketten budget hebben wij leuke kerstpakketten. Onze goedkope kerstpakketten bieden we al aan vanaf 5 euro. Zo heeft u voor elk budget een uniek kerstpakket om uw medewerkers te verrassen. Lees verder

Tagged ,

Kerstpakketten online uitkiezen

Kerstpakketten online uitkiezen –  is iets wat steeds meer werkgevers doen. En toegegeven, het samenstellen van kerstpakketten in een showroom is een behoorlijke klus. Maar er bestaat een prachtig alternatief: Online kerstpakketten uitkiezen! Met een assortiment van meer dan 1.000 kerstpakketten online is een passend kerstpakket eenvoudig binnen handbereik! Lees verder

Tagged , ,

Eerlijk kerstpakket

Vele aanbieders adverteren ermee: een ‘eerlijk’ kerstpakket. Maar wat is nu een eerlijk kerstpakket? Eerlijk staat voor zonder leugen en bedrog. Het gaat er hierbij om dat wat je krijgt ook daadwerkelijk is wat je krijgt en als er eerlijk/fair trade/biologisch enz. staat dat het dat ook daadwerkelijk is. Om hieraan te voldoen moet een product aan bepaalde voorwaarden voldoen. Lees verder

Leuke kerstpakketten bestellen

Bent u op zoek naar leuke kerstpakketten om aan het eind van het jaar uw collega’s en/of relaties op een gepaste manier te bedanken voor hun inzet? Maar de vraag is altijd: welk kerstpakket is het meest geschikt? Lees verder

Tagged , ,

Kerstpakketten op het laatste moment bestellen

Als u uw kerstpakketten op het laatste moment bestellen bestellen wilt, neem dan zo snel mogelijk met ons contact op! Wellicht hebben nog wel een voorraad of zijn er nog kerstpakketten die we nog snel kunnen produceren of bij kunnen bestellen. Op de site treft u de nog leverbare kerstpakketten aan, deze pakketten zijn nog zichtbaar. Kleine aantallen kunt u vaak nog wel op het laatste moment bestellen. Hele grote aantallen wordt een stuk moeilijker natuurlijk. Lees verder

Tagged ,

Kerstpakketten online bestellen

Gemakkelijk kerstpakketten online bestellen? Wij hebben het grootste online kerstpakketten aanbod van Nederland! Met meer dan 1.000 kerstpakketten mogen wij u met trots het grootste online kerstgeschenken aanbod aanbieden. Lees verder

Tagged , ,

Kerstpakketten gratis bezorgen!

Kerstpakketten zijn er in diverse maten en soorten. Zoveel soorten en maten zijn er ook qua bezorging! Kerstpakketten gratis bezorgen behoort ook tot de mogelijkheid en is afhankelijk van de orderwaarde en aantal afleverlocaties.

Lees verder

Tagged , ,

Kerstpakket belasting

Kerstpakket belasting – Denkt u er over kerstpakketten te geven? Dan kunt u mogelijk gebruik maken van een fiscaal kerstpakketten belasting voordeel. Wij leggen uit wat de regels inhouden.
Lees verder

Tagged ,

Kerstpakketten met een thema

Kerstpakketten met een thema – Zoals u wellicht weet hebben alle kerstpakketten een thema met een naam die refereert naar de inhoud van het kerstpakket. Lees verder

Tagged ,

Kerstpakket idee

Kerstpakket idee? – Heeft u nog geen idee welk kerstpakket u dit jaar gaat geven? Dan helpen wij u graag! Op onze site vindt u het grootste online kerstpakketten aanbod van Nederland. Elk kerstpakket is weer uniek en bijzonder dus ideeën genoeg! Maar ook voor andere ideeën staan wij graag voor uw klaar. Om u zoveel mogelijk ideeën aan te reiken hebben wij verschillende mogelijkheden om een bijzonder kerstgeschenk te geven. Lees verder

Tagged ,

Zelf kerstpakket samenstellen

Zelf kerstpakket samenstellen – Wij bieden u de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. U kunt dan geheel naar eigen inzicht en smaak uw favoriete producten uitkiezen. U kunt er ook voor kiezen een door ons samengesteld kerstpakket aan te passen door bijvoorbeeld bepaalde producten te vervangen. U kunt via onze website favoriete producten, zoals een bepaalde themalijn, kiezen en hiervan een persoonlijk kerstpakket maken. Of u bezoekt op afspraak een van onze showrooms en stelt daar een kerstpakket zelf samen. Lees verder

Tagged , ,

Keuze kerstpakket

Keuze kerstpakket! – Op deze site vindt u de meeste keuze aan kerstpakketten! Het grootste online aanbod van kerstpakketten en kerstgeschenken. Naast traditionele en standaard kerstpakketten hebben wij ook verschillende vormen van eigen keuze kerstpakketten. Lees verder

Tagged ,

Leverancier kerstpakketten

Kerstpakkettenplaza.nl is uw vertrouwde kerstpakketten leverancier. Wij werken nauw samen met verschillende kerstpakketten leveranciers en hebben van alle leveranciers het grootste online aanbod! Leverancier kerstpakketten in optima forma! Lees verder

Tagged ,

Kerstkado personeel

Steeds vaker kiezen bedrijven er voor om tegen het einde van het jaar het personeel te belonen met een kerstkado. Het geven van een kerstkado is voor het personeel een leuk en motiverend gebaar van de werkgever. Deze kan zo kenbaar maken dat hij of zij tevreden is over het afgelopen jaar en kan zo meteen zijn kerstwens over zijn personeel verspreiden. Toch is het niet altijd makkelijk een geschikt kerstkado te vinden wat bij uw personeel past. Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het gaat om het juiste kerstkado. Zo zijn er traditionele, originele en persoonlijke kerstpakketten. Lees verder

Tagged ,

Kerstpakket bestellen

Op deze site kunt u gemakkelijk en snel uw favoriete kerstpakket bestellen. Op onze gebruiksvriendelijke site navigeert u gemakkelijk door verschillende prijscategorieën. Hierdoor is het gemakkelijk om afhankelijk van uw budget te zoeken. Lees verder

Tagged ,

Thema kerstpakketten

Elk jaar zijn ze er weer: de thema kerstpakketten. Een thema kerstpakket is een met zorg samengesteld kerstpakket bestaande uit heerlijke producten en prachtige voorwerpen in dezelfde stijl. De verpakkingen kunnen iets uitbeelden zoals vroegere of winterse taferelen. Maar ook een bepaalde boodschap uitdragen zoals een bedankwoord of blijk van waardering. Lees verder

Tagged ,

Bijzondere kerstpakketten

Bijzondere kerstpakketten voor bijzondere mensen. Elk kerstpakket is natuurlijk een bijzondere blijk van waardering. Maar als u eens een echt bijzonder kerstpakket wilt geven dan bieden wij u daarvoor alle mogelijkheden. Lees verder

Tagged ,

Kerstpakket goed doel

Kerstpakket goed doel – Ook bij de aankoop van een kerstpakket kunt u een goed doel steunen! Kerstpakkettenplaza.nl draagt per verkocht kerstpakket een bijdrage af aan een goed doel. Uniek bij kerstpakkettenplaza is dat u het goede doel zelf mag kiezen! Wij zijn aangesloten bij diverse goede doelen waaruit u bij de aanvraag van een offerte zelf een keuze kunt maken. Maar u mag ook helemaal zelf een goed doel aandragen zoals een plaatselijke sportclub of organisatie. Lees verder

Tagged ,

Groothandel kerstpakketten

Groothandel kerstpakketten – Als  grootste online kerstpakketten groothandel zijn wij totaalleverancier van alle soorten en maten kerstpakketten en kerstgeschenken. Wij mogen met trots zeggen dat we de grootste collectie van 2011 online hebben. Meer dan 500 complete kerstpakketten op prijs gesorteerd treft u op de site aan.  Zo kunt u afhankelijk van uw budget altijd een geschikt kerstpakket vinden. Lees verder

Tagged ,

Online kerstpakketten kopen

Online kerstpakketten kopen is gemakkelijk, het bespaart tijd en de keuze is enorm omdat er op een website nou eenmaal meer kerstpakketten getoond kunnen worden dan in een brochure. Daarbij is het een verantwoordelijke keuze omdat drukwerk het milieu belast. Als partner van MVO Nederland staat dat bij ons hoog in het vaandel. Lees verder

Tagged , ,

Italiaans kerstpakket

Een themapakket zoals een Italiaans kerstpakket blijft populair. In ons assortiment hebben wij daarom diverse Italiaanse kerstpakketten opgenomen. Niet voor niets, want de Italiaanse keuken is een verfijnde keuken boordevol kruiden, oliën en pasta specialiteiten. De Italiaanse specialiteiten, vaak gecombineerd met een porseleinen serviesgoed of (luxe) glaswerken blijven elk jaar weer zeer gewild. Daarom hebben wij hiervan meerdere soorten en samenstellingen in onze collectie opgenomen zodat u ook veel keuze heeft als u op zoek bent naar een Italiaans kerstpakket. Lees verder

Tagged ,

Alternatief kerstpakket

Als u op zoek bent naar een alternatief kerstpakket dan bestaan er bij ons diverse mogelijkheden. In ons assortiment hebben wij diverse thema pakketten die een alternatief vormen op het traditionele kerstpakket. Wilt u toch geen ‘standaard’ kerstgeschenk dat hebben wij de volgende opties: een foto-op-linnen, een cadeaubon, een Nationale tijdschriftenbon, een kunst kerstgeschenk, een eigen keuze kerstpakket of een Belevenis als alternatief. Lees verder

Tagged ,

Aparte kerstpakketten

Aparte kerstpakketten zijn een bijzonder kerstgeschenk. Vaak hebben deze aparte kerstpakketten een bijzonder hoofditem(s) waardoor het zich van de rest onderscheidt. Het aparte kerstgeschenk kan ook een bepaald thema hebben zoals een land, een bepaalde streek of provincie enzovoorts of in een bepaalde stijl zijn uitgevoerd. Wellness kerstpakketten zoals die van Rituals of  pakketten speciaal samengesteld voor vrouwen of mannen hebben vaak ook een bijzonder karakter. Dit zijn allemaal speciale zaken die een kerstpakket extra bijzonder kunnen maken. Lees verder

Tagged ,

Kant en klare kerstpakketten

Kant en klare kerstpakketten

Kant en klare kerstpakketten – Het klinkt heel eenvoudig, kant en klare kerstpakketten laten bezorgen, maar is het dat ook? Ja zeker! Wij van Kerstpakkettenplaza.nl kunnen u daar alles over vertellen. Maar voordat we dat doen, gaan we even terug naar u.

Lees verder

Tagged ,

Persoonlijke kerstpakketten

Overal zie je ze en je kunt ze op vele plekken kopen: de (vooraf) samengestelde kerstpakketten. Hele bedrijfsafdelingen houden zich al het hele jaar bezig met het samenstellen van leuke en originele kerstpakketten. Dat is elk jaar weer een uitdaging voor de mensen die zich hiermee bezig houden. Persoonlijke kerstpakketten? Lees de uitleg. Lees verder

Grote kerstpakketten kopen online

Grote kerstpakketten kopen online

Grote kerstpakketten kopen online – Wilt u graag grote pakketten kopen voor uw werknemers? Een goede keuze om nu voor Kerstpakkettenplaza.nl te kiezen. Het is van belang dat u zich alvast gaat oriënteren en ontdekt hoeveel producten en verschillende pakketten u hier worden aangeboden. Ieder jaar vindt u bij ons weer een nieuw en grandioos mooi aanbod en dat laat u toch ook niet ongezien aan u voorbij gaan? Ieder jaar heeft er weer een (groot) team van medewerkers voor u en uw bedrijf klaargestaan.

Lees verder

Tagged , , ,

Rituals kerstpakketten

Rituals kerstpakketten – Het dagelijkse leven om ons heen wordt steeds hectischer. De dagelijkse beslommeringen, werkstress enzovoorts enzovoorts vormen een aanslag op uw geestelijke en lichamelijke conditie. Daarom is het noodzakelijk af en toe eens goed te ontspannen en uw lichaam rust te gunnen. Lees verder

Tagged ,

Luxe kerstpakketten bij kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten zijn geen overbodige luxe, maar een gewaardeerd geschenk waar iedereen plezier aan beleefd. Wij hebben ook dit jaar een zeer groot aanbod van luxe kerstpakketten. De pakketten bevatten vaak luxe producten en keukengerei. Lees verder

Tagged ,

Goedkope kerstpakketten

Goedkope kerstpakketten – Bent u op zoek naar een goedkoop kerstpakket? Door bezuinigingen en economische achteruitgang bezuinigen steeds meer bedrijven en instellingen. Vooral op extra’s en personeelsvoorzieningen wordt er bezuinigd. Hierdoor daalt de tevredenheid onder werknemers waardoor de arbeidsproductiviteit omlaag gaat. Juist daarom is het voor een werkgever belangrijk om het personeel juist te stimuleren. Een beloning in de vorm van een kerstpakket is daar een uitermate goede manier voor. Lees verder

Tagged ,

Last minute kerstpakket

Als u op zoek ben naar een last minute kerstpakket dan heeft u waarschijnlijk geluk! Wij hebben het grootste online assortiment dus de kans is groot dat er nog vele kerstpakketten voorradig zijn. Als u toch nog laat in het seizoen wilt bestellen, dient u snel contact met ons op te nemen. Lees verder

Tagged ,

Wat wil personeel als kerstpakket?

Wat wil personeel als kerstpakket? – Heeft u zichzelf wel eens de vraag gesteld waar dat u uw personeel mee kunt verrassen met de feestdagen? Welk kerstpakket valt goed in de smaak? Welke producten zouden ze wensen? Het is goed om daar eens bij stil te staan en

Lees verder

Tagged ,

Kerstpakketten online bestellen 2016

Kerstpakketten online bestellen 2016  is nu wel heel eenvoudig en voordelig bijKerstpakkettenplaza.nl. In deze vluchtige tijd waarin alles snel, sneller, snelst moet is de snelle kerstpakketten service die we bieden een welkome afwisseling.

Lees verder

Tagged , ,

Kerstpakketten kiezen | Kerstpakketten 2016

Kerstpakketten kiezen – Het blijft elk jaar weer een moeilijke keuze om weer een leuk en origineel kerstpakket uit te kiezen dat bij iedereen in de smaak valt. Daarom stellen wij hier enkele tips op die u kunnen helpen bij het uitkiezen. Bij het kiezen van kerstpakketten moet u op een aantal dingen letten. Lees verder

Tagged , ,

Goede doel kerstpakketten

Goede doel kerstpakketten – De vraag vanuit klanten maar ook vanuit werknemers naar goede doel kerstpakketten wordt steeds groter. Uit maatschappelijk oogpunt kiezen steeds meer bedrijven voor het (deels) schenken aan een goed doel bij de keuze van een kerstpakket. Lees verder

Tagged , ,

Exclusieve kerstpakketten

Exclusieve kerstpakketten op deze site zijn in negen prijscategorieën verdeeld. Traditioneel wil zeggen dat dit complete kerstpakketten zijn, inclusief bijpassende kerstdoos en een verbluffende inhoud. In de hoogste prijsklasse, vanaf 55 euro treft u de meest exclusieve kerstpakketten aan. Lees verder

Tagged , ,

Kerstpakketten groothandel

In 2016 is Kerstpakkettenplaza.nl opnieuw de grootste online kerstpakketten groothandel van Nederland! Dit doen wij door meer dan 1.000 verschillende kerstpakketten aan te bieden op onze altijd actuele website.

Lees verder

Tagged ,

Traditioneel kerstpakket bestellen

Traditioneel kerstpakket bestellen? – Kerstpakkettenplaza heeft verreweg het grootste online aanbod aan traditionele kerstpakketten. Met meer dan 1.000 verschillende standaard kerstpakketten hebben wij voor ieder budget een leuk kerstpakket. Lees verder

Tagged , ,

Kunstzinnige kerstpakketten

Kunstzinnige kerstpakketten – Voor diegene die op zoek naar iets anders dan de traditionele kerstpakketten. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u ook terecht voor bijzondere kerstpakketten. Wij zijn voor u de samenwerking aangegaan met een van Europa ’s grootste leverancier van kunstzinnige artikelen. Lees verder

Tagged ,

Duurzame kerstpakketten

Duurzame kerstpakketten  – Kerstpakkettenplaza.nl heeft als partner van MVO Nederland diverse duurzame kerstpakketten in de collectie, die allen bestaan uit biologische, ecologische en/of Fair Trade producten.
Lees verder

Tagged ,

Kerstpakketten met veel inhoud

Kerstpakketten met veel inhoud dat is waar Kerstpakkettenplaza.nl voor staat. We bieden u een groot aantal bijzonder ruim gevulde kerstpakketten . Wij noemen ze food kerstpakketten. Zo bied Kerstpakkettenplaza.nl u echt rijkelijk gevulde kerstpakketten aan. Pakketten met de meeste artikelen zodat de ontvanger ook echt iets heeft om uit te pakken. Lees verder

Tagged ,

Eigen keuze kerstpakketten 2016

Eigen keuze kerstpakketten 2016 – De trend van de laatste jaren gaat steeds meer richting de Eigen Keuze kerstpakketten concepten. In tegenstelling tot de zogenaamde traditionele kerstpakketten, wordt de keuze van de inhoud van het kerstpakket overgelaten aan de medewerkers en/of relaties. Lees verder

Tagged , , , ,

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Kerstpakketten met een goede prijs-kwaliteitverhouding – Kerstpakkettenplaza.nl biedt u een hele ruime keuze uit kerstpakketten met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Wij stellen onze kerstpakketten natuurlijk zo samen dat ze voor u aantrekkelijk zijn. Wij willen tenslotte graag verkopen, logisch. Ik durf best te zeggen dat al onze producten een super prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Lees verder

Tagged ,

Leuke kerstpakketten acties op facebook

Leuke kerstpakketten acties op facebook – Natuurlijk hebben we regelmatig leuke kerstpakketten acties op facebook! Sinds jaar en dag verzorgen wij dagelijks nieuws op onze facebookpagina, er is dan ook doorlopend nieuws te melden vanuit Kerstpakkettenplaza.nl

Lees verder

Tagged

Halal kerstpakketten bij kerstpakkettenplaza.nl

Halal kerstpakketten bij kerstpakkettenplaza.nl – De vraag om deze kerstpakketten wordt steeds groter. Dat is uiteraard ook de reden dat wij binnen onze traditionele kerstpakketten enkele Halal kerstpakketten hebben opgenomen. Lees verder

Tagged ,

Originele kerstgeschenken

Originele kerstgeschenken- Door de bomen zie je het bos niet meer als je op zoek bent naar een origineel kerstgeschenk. Het enorme aanbod en de vele leveranciers maken het zoeken niet makkelijker. Daarom is het even zoeken naar een origineel kerstgeschenk. Gelukkig kan dat tegenwoordig gemakkelijk online bij Kerstpakkettenplaza.nl.
Lees verder

Tagged ,

Kerstpakketten op maat

Kerstpakketten op maat – Ook dit jaar vindt u bij ons weer de nieuwste trends, prachtige wijnen, heerlijke snacks en andere lekkernijen in de diverse kerstpakketten. Wij vinden dat wij, zoals u van ons gewend bent, weer geweldige kerstpakketten kunnen aanbieden in diverse prijsklassen. Bekijk onze kerstpakketten rustig en vraag een offerte aan via onze site. Geheel vrijblijvend uiteraard! Lees verder

Tagged ,

Kerstpakketten kopen

Kerstpakketten kopen is een behoorlijk moeilijk taak. Staat u ook dit jaar weer voor de wellicht lastige taak om kerstpakketten uit te zoeken voor uw medewerkers? Kerstpakkettenplaza.nl maakt het u gemakkelijk. U kunt namelijk eenvoudig uw kerstpakketten online kopen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Lees verder

Tagged ,

Nieuwe Kerstpakketten thema’s 2016

Nieuwe Kerstpakketten thema’s 2016 – Bepaalde productlijnen richten zich op één bepaald thema. Dergelijke themaproducten hebben dezelfde uitstraling/verpakkingen. Een groot aantal kerstpakketten bestaat volledig of deels uit themaproducten

Lees verder

Tagged , , ,

Betrouwbare Kerstpakkettenleverancier

Betrouwbare kerstpakkettenleverancier – Natuurlijk roept elke leverancier dat ze betrouwbaar is. Wij ook. Kerstpakkettenplaza.nl heeft de afgelopen 15 jaar echter bewezen wij een betrouwbare kerstpakketten leverancier zijn in de kerstpakkettenhandel. Velen hebben het al geprobeerd in deze vreemde tak van sport. Wij spelen telkens mee op het allerhoogste niveau en dat qua prestatie en producten Lees verder

Tagged ,

Kerstpakketten tips 2016

Kerstpakketten tips 2016 – Het is weer de voor de nieuwe kerstpakketten tips 2016! Graag geven wij u handige tips waarneer u dit jaar verantwoordelijke bent voor het uitzoeken van de kerstpakketten 2016 voor uw bedrijf of organisatie. Mocht u vragen hebben, neem dan even contact op met onze klantenservice!

Lees verder

Tagged , ,

Kerstpakketten Tips en trends 2016

Kerstpakketten Tips en trends 2016 – Al vroeg in het jaar gaan werkgevers, personeelsfunctionarissen en andere belanghebbende zich oriënteren op de Nederlandse kerstmarkt.
De volgende vraag is daarbij vaak de leidraad: “Op welke manier kunnen wij onze medewerkers en/of relaties op een leuke manier belonen voor het afgelopen jaar?”

Kerstpakkettenplaza.nl geeft eenvoudige tips en gaat dieper in op de Kerstpakketten trends 2016. Lees verder

Tagged , , ,

Kerstpakketten voor mannen

Kerstpakketten voor mannen – In onze grootste online collectie zijn er ook kerstpakketten speciaal voor mannen. Deze kerstpakketten hebben een inhoud dat zich specifiek richt op de man. De met zorg samengestelde pakketten richten zicht precies daar op waar mannen in het algemeen van houden. Lees verder

Tagged ,

Kerstpakketten bestellen met een beperkt budget?

Kerstpakketten bestellen met een beperkt budget? – In crisistijd is het belonen van uw medewerkers van zeer groot belang. Er gaat geen dag voorbij of men wordt geconfronteerd met negatieve berichtgeving omtrent onze economie. U, als ondernemer, wacht de taak uw mensen gemotiveerd te houden en tegelijk dient u goed te kijken naar de uitgave kant. De impact van een kerstpakket wordt regelmatig onderschat. Lees verder

Tagged , ,

Wat zit er in het kerstpakket van 2016?

Wat zit er in het kerstpakket van 2016? Ondanks dat het op het moment van schrijven midden zomer is, zijn de voorbereidende werkzaamheden rondom kerstpakketten alweer in volle gang. Kerstpakketten blijken nog steeds de nummer één vorm van waardering te zijn en werkgevers kunnen er bijna niet omheen. Maar, wat is nu leuk, en vooral wat is de kerstpakkettentrend 2016?

Lees verder

Tagged ,

Kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten bestellen is een behoorlijk moeilijk taak. Staat u ook dit jaar weer voor de wellicht lastige taak om kerstpakketten bestellen voor uw medewerkers? Kerstpakkettenplaza.nl maakt het u gemakkelijk. U kunt namelijk eenvoudig uw kerstpakketten bestellen, bekijken, vergelijken en eenvoudig online kopen bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Lees verder

Tagged

Kerstpakketten 2016

Kerstpakketten 2016 – Ook in 2016 willen wij u weer het grootste en meest veelzijdige assortiment aanbieden. Daarom zal onze collectie ook dit jaar weer uit meer dan 500 traditionele kerstpakketten bevatten. Zo heeft u voor elke prijs en budget een leuk kerstgeschenk.
Naast traditionele kerstpakketten hebben wij ook diverse eigen keuze concepten waarbij de gelukkige ontvanger zelf een leuk kerstcadeau(s) kan uitkiezen. Lees verder

Tagged ,

A-merken kerstpakketten

A-merken kerstpakketten -Wanneer je A-merken kerstpakketten maakt, wordt het kerstpakket gevuld met merken die een hoge naamsbekendheid en goede reputatie genieten. Ze zijn toonaangevend wat betreft kwaliteit en prijs. Om de bekendheid van een A-merk kerstpakketten te vergroten wordt er vaak reclame voor gemaakt. Tevens is het zo dat reclame maken ook dient om de naamsbekendheid te vergroten en/of de gevestigde reputatie te versterken. Lees verder

Tagged ,

Uniek kerstpakket

Als u op zoek bent naar een uniek kerstpakket dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gemakkelijk, vertrouwt en snel kunt u online kiezen uit vele unieke kerstpakketten. Met de meeste keuze en een diversiteit aan samenstellingen kunt u vast en zeker een origineel kerstgeschenk kiezen. Gesorteerd in verschillende prijscategorieën is er voor ieder budget een uniek kerstgeschenk te vinden. Lees verder

Tagged ,