Welkom op het Blog van Kerstpakkettenplaza.nl

Op dit blog behandelen we alle nieuwe kerstpakketten tips en trends, kleuren, smaken, de do en don't bij het bepalen en aanschaffen van uw geschenken en informeren wij u met regelmaat over de fiscale regelgeving en andere ontwikkelingen op de geschenkenmarkt in binnen- en buitenland. Naast deze nuttige tips en trend plaatsen we regelmatige een leuke kerst anekdote of een heerlijk kerstrecept.

Wij nodigen u en uw collega's dan ook van harte uit ons blog regelmatig te bezoek teneinde volledig geïnformeerd te blijven........dat worden 'Prettige kerstdagen'.


Verrassingspakketten bestellen voor uw personeel

Heeft u ons gehele assortiment al bekeken en komt u er niet uit? Met zo’n enorme keuze aan kerstpakketten snappen we dat u het moeilijk vindt om het leukste pakket uit te zoeken. Daarom kunt u bij ons verrassingspakketten bestellen.

U kunt verrassingspakketten bestellen uit alle prijscategorieën. Als u het budget kiest, kiezen wij een mooi kerstpakket voor u uit. Dankzij onze jarenlange ervaring met kerstgeschenken, zijn we ervan overtuigd dat wij een kerstpakket voor u uitkiezen waar uw medewerkers gegarandeerd blij van worden. Het leukste is dat het voor u ook een verrassing blijft wat er in de kerstpakketten zit.

Verrassingspakketten bestellen op Kerstpakkettenplaza.nl

Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u de verrassingspakketten tussen de andere kerstpakketten in de verschillende categorieën. Wilt u echter verrassingspakketten bestellen met een bepaald bedrag, kunt u dit ook doen zonder eerst alle andere pakketten langs te scrollen. Dit kunt u doen door ‘Verrassingspakket’ in te typen in de zoekbalk. U krijgt dan een overzicht van al onze verrassingspakketten.

U kunt bij ons verrassingspakketten bestellen vanaf een bedrag van €15. De prijzen lopen daarna op tot €75.

Verrassingspakketten bestellen per categorie

De verrassingspakketten zijn in iedere prijscategorie te vinden. Zo kunt u met elk budget terecht bij ons voor een leuk verrassingspakket. Heeft u een voorkeur voor een thema bij een pakket of een bepaalde stijl? Laat dit aan ons weten, dan houden we daar zeker rekening mee bij het kiezen van een mooi kerstpakket voor uw personeel.

Kiest u bijvoorbeeld voor een verrassingspakket van €35 en heeft u graag een foodpakket voor uw medewerkers? Dan gaan wij binnen ons assortiment op zoek naar het beste foodpakket voor uw personeel voor een bedrag van €35 per pakket. Geeft u uw personeel graag een kerstpakket vol Spaanse lekkernijen? Of heeft u voorkeur voor producten van een bepaalde themalijn?

Heeft u vragen over verrassingspakketten bestellen of wilt u uw voorkeur doorgeven voor een thema? De medewerkers van onze klantenservice zitten voor u klaar! Neem telefonisch of per email contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

We wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw kerstpakketten! Kunt u niet kiezen? Verrassingspakketten zijn ook beslist een goede keuze.

Cadeautje met vraagtekens verrassingspakketten bestellen

Tagged , , , , , , , , , , ,

Voordelige kerstpakketten kopen

Kerstpakkettenplaza.nl is de grootste online-leverancier van luxe en originele kerstpakketten. U heeft bij ons het beste en ruimste overzicht van Nederland. U kunt bij ons niet alleen luxe maar ook voordelige kerstpakketten kopen. Daarnaast steunt u met uw aankoop automatisch en gratis een goed doel naar keuze.

Heeft u interesse in voordelige kerstpakketten kopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. We hebben verschillende prijscategorieën waar u uit kunt kiezen op Kerstpakkettenplaza.nl. De eerste categorie is van €5 tot €20. Dit zijn de meest voordelige kerstgeschenken. Het geven van een kerstcadeau aan uw medewerkers hoeft geen fortuin te kosten. Het gaat immers om het gebaar. Met onze voordelige kerstpakketten kunt u de leukste kerstgeschenken kiezen voor een mooie prijs.

Bent u op zoek naar een leuk aangeklede fles wijn voor uw mensen? Of toch liever een doosje chocolade? Wilt u een luxe uitstraling maar toch een lage prijs? Dat kan allemaal. U kunt gaan voor een fairtrade kerstpakket van Fair & Share, een goedgevuld foodpakket in verschillende leuke kerstkleuren, een echte thee of wijn proeverij of een echt verrassingspakket.

Voor welk kerstpakket u ook kiest, uw medewerkers zullen u dankbaar zijn voor het leuke kerstcadeau. We zullen een aantal leuke voordelige kerstpakketten voor u uitlichten.

Voordelige kerstpakketten kopen met chocolade

Zit uw team vol met echte chocoladeliefhebbers? Dan kunt u bij ons voordelige kerstpakketten kopen met de lekkerste chocolade. U kunt gaan voor een simpel transparant doosje met heerlijke Belgische kerstchocolade, maar ook voor een leuk kerstboompje van chocolade of een echt Chocolicious kerstpakket.

Voordelige kerstpakketten kopen met borrelhapjes

Geeft u liever iets anders dan chocolade? We hebben ook leuke voordelige kerstpakketten met hartige hapjes. Een goede basis voor een gezellige borrel. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar het pakket Kazige kerst, een heerlijk kerstpakket met hartige snacks en een lekker drankje. Ook het pakket Gezellige borreltijd zal zeker in de smaak vallen bij uw medewerkers! Dit is een stijlvol borrelpakket met leuke schaaltjes en een heerlijke rode wijn.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk al onze kerstpakketten online en maak uw keuze. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen over de kerstpakketten? Onze klantenservice helpt u graag!

Tagged , , , , , , , ,

Unieke eindejaarspakketten bestellen

Misschien heeft u er nog helemaal niet over nagedacht, maar de decembermaand staat al weer bijna voor de deur. Dit betekent dat het tijd is om uw kerstpakketten te gaan bestellen. Unieke eindejaarspakketten bestellen wordt u heel gemakkelijk gemaakt op Kerstpakkettenplaza.nl. Wij bieden het grootste online assortiment kerstpakketten. Meer dan genoeg keuze dus!

Lees verder

Tagged , , , , ,

Doe-het-zelf met kerst

Kerstpakketten met doe-het-zelf producten, Kerstpakkettenplaza.nl heeft het! Het liefst probeert én creëert men tegenwoordig zelf de meest bijzondere gerechten. Met de kerstgeschenken op Kerstpakkettenplaza.nl biedt u uw medewerkers en relaties de mogelijkheid om zelf de heerlijkste gerechten te creëren voor tijdens de feestdagen: doe-het-zelf met kerst!

Lees verder

Tagged , , , , , ,

Speciale goede doelen 2017

Kerstpakkettenplaza.nl is al jaren onlosmakelijk verbonden met goede doelen. De combinatie van kwalitatief goede kerstpakketten en het steunen van uw goede doelen, geeft u iedere jaar weer de garantie voor een leuk en origineel kerstpakket.

Lees verder

Tagged , , , , , ,

Meerdere kerstpakketsoorten combineren

We krijgen regelmatig de vraag van klanten of er binnen een bestelling meerdere soorten kerstpakketten gecombineerd kunnen worden. Het kortste antwoord is: Ja! U kunt inderdaad meerdere kerstpakketsoorten combineren.

Lees verder

Tagged , , , , ,

Kerstpakketten zelf samenstellen

Heeft u ons hele assortiment kerstpakketten al bekeken en toch nog geen keuze kunnen maken? Op Kerstpakkettenplaza.nl kunt u ook kerstpakketten zelf samenstellen! Ondanks dat wij het grootste en meest gevarieerde online assortiment kerstgeschenken aanbieden, kan het zo zijn dat u bepaalde producten wenst te vervangen of toe te voegen.

Lees verder

Tagged , , , , , , , ,

Wanneer bestel je kerstpakketten?

En dan krijg je die vraag… bestel jij dit jaar ‘even’ kerstpakketten? Het is voor velen een hele opgave en de druk is hoog. Je wilt toch geen kerstpakket kiezen dat niet in de smaak valt bij je collega’s, laat staan de baas! Gelukkig kunnen we u voorzien van een aantal bruikbare tips! Da’s toch handig, al zeggen we het zelf natuurlijk!

Lees verder

Tagged , ,

Kerstpakketten met een thema

Ook in 2017 hebben wij weer het grootste online assortiment kerstpakketten van Nederland. Dit gevarieerde assortiment bestaat uit meer dan 1.000 verschillende kerstgeschenken. Met alle verschillende soorten kerstpakketten zit er geheid iets tussen voor uw personeel!

Lees verder

Tagged , , , , , , ,

Eerlijke kerstpakketten Fair en Share

Het nieuwe assortiment kerstpakketten van 2017 staat inmiddels online op onze website. Met het grootste assortiment kerstpakketten zit er bij ons gegarandeerd wat tussen voor uw medewerkers! Van de lekkerste foodpakketten tot heerlijke Rituals- en wellnesspakketten. Dit jaar hebben we ook een mooie lijn eerlijke kerstpakketten Fair en Share.

Lees verder

Tagged , , , , ,

Beste kerstpakketten van Nederland 2017

Beste kerstpakketten van Nederland 2017? Eigenlijk best een vreemde titel  ‘Beste kerstpakketten van Nederland 2017’ immers geldt dat er zeker een beste kerstpakket bestaat voor iedereen. Zeker met een collectie van meer dan 1.000 kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Lees verder

Tagged , , ,

Trends kerstpakketten online bekijken

Ieder jaar is het weer een groot feest als de kerstpakketten online komen. Ook daar kun je nu weer volop gebruik van maken, want wij kunnen met vreugde zeggen dat ze weer online staan! Lees verder

Tagged

Kerstpakketten 2017 ruim aanbod

De feestdagen komen steeds dichterbij en daarom is het goed om te bekijken welke kerstpakketten voor 2017 er klaar staan. Lees verder

Tagged

Bijzondere kerstpakketten voor speciale mensen

Het is even wennen, alle mooie bijzondere kerstpakketten bij elkaar. Heb jij de kunstzinnige kerstcadeaus al bekeken? Cadeaus die meer uitbeelden dan jij met duizend woorden kunt zeggen? Lees verder

Tagged

Alles over foodpakketten

Foodpakketten zijn kerstpakketten boordevol lekkernijen. Vergelijk de foodpakketten met de kerstpakketten zoals je ouders die vroeger kregen. Lees verder

Tagged

Verras je medewerkers op 5 december

Het bedrijf is in veel opzichten afhankelijk van de inzet van het personeel. Goed personeel met hart voor de zaak is belangrijk voor goede bedrijfsresultaten. Lees verder

Tagged

Het succes van Kerstpakkettenplaza

Profiteer van onze ervaring en geniet van het resultaat! Kerstpakkettenplaza heeft namelijk al vele jaren ervaring met het verzorgen van kerstpakketten van A tot en met Z, van inkoop tot en met de levering bij de klanten. Geniet van het succes van Kerstpakkettenplaza. Lees verder

Tagged

Het assortiment kerstpakketten 2017 staat online

Wil je al geruime tijd voor kerst genieten van ons aanbod aan kerstpakketten? Dat kan, ga naar de website van Kerstpakkettenplaza. Het aanbod is zeker de moeite van het bekijken waard. Het assortiment kerstpakketten 2017 staat online! Lees verder

Tagged

Kies je kerstpakketten 2017 online bij Kerstpakkettenplaza

Er zijn nogal wat voordelen om online je kerstpakketten te bestellen bij Kerstpakkettenplaza. De voordelen van online bestellen zullen je al bekend zijn, onder andere de snelle en korte digitale weg, die je doorloopt. Bij ons vind je genoeg over de kerstpakketten 2017! Lees verder

Tagged

Houd de kerstpakkettentraditie in ere

Het uitdelen van cadeautjes met kerst gebeurt al geruime tijd. Vroeger gaven de boeren aan “de knechten en meiden” op 2e kerstdag (een vrije dag) producten mee voor hun gezin/familie om samen op te eten. Iets extra’s voor de feestdagen. Lees verder

Tagged

Hele assortiment kerstpakketten van eenvoudig tot en met exclusief

Kerstpakkettenplaza verdeelt het aanbod aan kerstpakketten in 9 prijsklassen. Er wordt echter ook een verdeling gemaakt in 9 categorieën. Lees verder

Tagged

De zekerheden van Kerstpakkettenplaza

Op onze website kun je onze tien beloften lezen. Veel zekerheden voor jou als klant! Lees verder

Tagged

Kerstpakketten om van te smullen

Traditionele kerstpakketten om van te smullen, de vertrouwde kerstpakketten vol met eetbare producten en sapjes. Een heel gezellig boodschappenpakket waar elke werknemer graag mee thuis zal komen. Lees verder

Tagged

Elk kerstcadeau is waardevol

Elk kerstcadeau is waardevol, door de boodschap die erachter zit: waardering, tevredenheid. Een kerstpakket hoeft niet in geld te worden uitgedrukt. Lees verder

Tagged

Groot assortiment kerstpakketten

Het is straks weer gezellig winkelen in onze webshop en in onze showrooms. Wij zorgen ervoor dat het assortiment de mogelijkheid geeft om te kiezen uit veel verschillende kerstpakketten. Lees verder

Tagged

Geen kerststress, bereid de kerstpakkettentraditie voor

Ken je budget, pas dan kun je gericht op zoek gaan naar Sinterklaassurprises en kerstpakketten voor je medewerkers. Het is aan te raden om in een wat rustiger tijd te bekijken wat het budget is voor de feestdagen in december. Denk aan de kerstpakkettentraditie! Lees verder

Tagged

Inhoud kerstpakketten

De traditionele kerstpakketten kan iedereen zich wel herinneren van vroeger, een doos boordevol etenswaren en drinken. Ook tegenwoordig zijn deze kerstpakketten nog zeer populair ook al zijn er verschillende kapers op de kust. Lees verder

Tagged

Rituals- en wellness kerstpakketten

Het is pure verwennerij voor je medewerkers als zij van jou een wellness kerstpakket ontvangen. Een pakket met heerlijke verzorgende producten en producten en artikelen die zorgen voor optimale ontspanning thuis, onder andere in de eigen badkamer. Lees verder

Tagged

Keuze kerstpakketten Kerstpakkettenplaza

Het kan niet vaak genoeg gezegd en benadrukt worden dat de keuze aan Sinterklaaspakketten en kerstpakken bij Kerstpakkettenplaza niet geëvenaard kan worden. Dat is prettig winkelen! Lees verder

Tagged

Smaakvolle kerstpakketten en verrukkelijke Sinterklaassurprises

Smaakvolle kerstpakketten vind je in onze webwinkel in allerlei samenstellingen en in verschillende prijsklassen. Als jij weet hoeveel pakketten je nodig hebt en hoeveel geld je kunt besteden aan smaakvolle kerstpakketten dan hoeft jouw zoektocht niet lang te duren. Lees verder

Tagged ,

Sintsnoepgoed en kerstkransjes

De feestmaand december is de maand bij uitstek om je medewerkers iets extra’s te geven.  Wat dacht je van heerlijk sintsnoepgoed? Vaak is december een hectische maand en van iedereen wordt er min of meer verwacht dat hij of zij zich extra inzet voor het bedrijf. Lees verder

Tagged

Voorkeur kerstpakket Kerstpakkettenplaza

Wil je bij het zoeken naar geschikte kerstpakketten de keuze hebben uit een reuze groot en zeer gevarieerd aanbod, dan is dat precies wat Kerstpakkettenplaza je te bieden heeft. Voorkeur kerstpakket Kerstpakkettenplaza, welke kies jij? Zoveel opties bij elkaar, lastig kiezen. Lees verder

Tagged

Vrolijke kerstpakketten Kerstpakkettenplaza

De donkere dagen voor kerst kun jij als werkgever voor je werknemers wat opvrolijken door het overhandigen van kleurige en fleurige kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza. Lees verder

Tagged

Webshop Kerstpakkettenplaza

Wij zijn trots op onze overzichtelijke en duidelijke website. Onze website leidt je door onze webshop met alle fraaie kerstpakketten en Sinterklaaspakketten. Lees verder

Tagged

Kerstpakkettenplaza en goede doelen

Kerstpakkettenplaza steunt goede doelen door van elk verkocht kerstpakket en Sintpakket een bedrag af te dragen aan een goed doel dat jij bepaalt. Lees verder

Tagged

Kerstpakkettenplaza, haar keuze is reuze

Als je onze webshop bezoekt, Kerstpakkettenplaza, dan word je overdonderd door het reuze aanbod, reuze aanbod betekent voor jou dat je een enorme keuze hebt uit veel fraaie cadeaus. Lees verder

Tagged

Prijs kerstpakket

Je kunt wel stellen dat je voor elk budget een leuk kerstpakket kunt scoren bij Kerstpakkettenplaza. Wij hebben kerstpakketten in diverse prijsklassen. Lees verder

Tagged

Toevoeging kerstpakket, wat kies jij?

Wanneer je in de webshop van Kerstpakkettenplaza een fraai kerstpakket hebt gevonden (en dat vind je er gegarandeerd) dan kun je ook nog overwegen om naast dat kerstpakket je medewerkers een tijdschriftenbon te overhandigen. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten uitdelen

Het kerstpakketten versturen en bezorgen wordt met de uiterste zorgvuldigheid gedaan. Het is in deze heel belangrijk dat jij je bestelling ruim op tijd bij Kerstpakkettenplaza plaatst. Lees verder

Tagged

Kerstpakket uitzoeken voor je personeel

Je zult nu nog niet bezig zijn met het uitzoeken van kerstpakketten voor je personeel. Je kunt echter wel alvast het budget bepalen of door je boekhouder laten berekenen wat je voor de kerstpakketten en eventueel Sintsurprises wil gebruiken. Lees verder

Tagged

Kant en klare kerstpakketten online bekijken

Binnen korte tijd kun je online de kant en klare kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza bekijken. Ook onze showrooms gaan dit jaar weer voor je open. Lees verder

Tagged

Dure kerstpakketten

Ze zijn het waard, je medewerkers verdienen dure kerstpakketten. Jouw medewerkers zijn het waard om zo vlak voor de feestdagen in het zonnetje te worden gezet. Werkgever, pak eens flink uit met fraaie kerstpakketten voor je medewerkers. Lees verder

Tagged

Drankpakket personeel voor kerst 2017

Wist je dat een drankpakket een heel geschikt eindejaarscadeau is? Je organiseert een bijeenkomst met alle collega’s voor een hapje en een drankje. Je houdt een korte toespraak waarin je de resultaten van het bedrijf kort kunt benoemen. Lees verder

Tagged

Grote kerstpakketten online bestellen

Als je praat over grote kerstpakketten dan hoeft dat niet te betekenen dat je een grote doos met etenswaren en drinken aan je medewerkers cadeau doet. Lees verder

Tagged

Rituals kerstpakket

Een rituals kerstpakket is een pakket met verzorgende producten en verwenproducten voor lichaam en geest. Met heel weinig kun je wat extra ontspanning en geluk voor jezelf creëren door de producten uit een rituals- of verwenpakket te gebruiken. Lees verder

Tagged

Drankpakket bestellen

Zoals alle andere kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza kun je ook de drankpakketten eenvoudig online bestellen. Ken je budget, weet het aantal pakketten dat je nodig hebt en een order is snel geplaatst. Lees verder

Tagged

Sinterklaaspakketten 2017

In veel bedrijven wordt de verjaardag van Sinterklaas voor de jonge kinderen van de werknemers gevierd. Er wordt een locatie geregeld en deze wordt gezellig versierd. Sint met zijn Pieten komt er op bezoek en brengt voor elk kind een leuk cadeautje mee. Lees verder

Tagged

Sinterklaaspakketten voor bedrijven

Ken jij je budget voor je kerstpakketten? Is er misschien ook ruimte voor Sinterklaaspakketten? Wil je namelijk je personeel verrassen, dan is het Sinterklaasfeest daarvoor uitermate geschikt. Lees verder

Tagged

Italiaans kerstpakket samenstellen

Onze Italiaanse kerstpakketten kunnen wij in Nederland uniek noemen. Inspiratie daarvoor hebben we bij de bron gevonden. Omdat steeds meer mensen regelmatig kiezen voor ander eten dan de Hollandse kost, mede door de buitenlandse vakanties en het aanbod van deze gerechten in ons land, hebben wij ons assortiment uitgebreid met Italiaanse kerstpakketten. Lees verder

Tagged

Traditionele kerstpakketten bestellen

Wil je voor je medewerkers goed gevulde traditionele kerstpakketten bestellen van prima kwaliteit dan kies je voor Kerstpakkettenplaza. Wij bieden een groot assortiment en hebben een reuze voorraad kerstpakketten, waaronder de populaire traditionele kerstpakketten. Lees verder

Tagged

Drankpakket 2017 voor de liefhebbers

Het einde van het jaar is een heel geschikt moment om een drankpakket cadeau te doen aan je medewerkers. Dat kan als surprise op 5 december, maar ook vlak voor de kerstdagen als kerstpakket. Lees verder

Tagged

Sinterklaaspakketten personeel

Als je een bedrijf runt dan krijg je te maken met baten en lasten. Personeelskosten is daarvan een belangrijke post. Toch is het belangrijk dat je investeert in je medewerkers. Lees verder

Tagged

Food pakketten kerst

Alweer een Engelse term, zul je misschien denken. Food staat voor voedsel, een food kerstpakket zit boordevol met etenswaren en drinken. Lees verder

Tagged

Luxe kerstpakketten om flink mee uit te pakken

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw medewerkers, dus koop jij je luxe kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza. Bij ons ben je namelijk verzekerd van kwaliteit, service, een stipte levering en een fantastisch groot aanbod aan kerstcadeaus. Lees verder

Tagged

Online kerstpakketten bestellen, erg praktisch

Als jij online kerstpakketten bestelt bij Kerstpakkettenplaza dan profiteer je van veel voordelen. Je weet, als je vaker online shopt, dat dit in het algemeen en op de eerste plaats erg praktisch is en je veel tijd bespaart.  Kies ook voor online kerstpakketten bestellen! Lees verder

Tagged

Fiscale voordelen kerstpakketten 2017

Als je op onze website rondsnuffelt, kom je een opmerking tegen “ klik hier voor fiscale informatie omtrent eindejaarsgeschenken”. Dit betreft info over het al dan niet betalen van belasting over Sintsurprises en kerstpakketten. Lees verder

Tagged

Samenstellen kerstpakketten kan online

Ben je niet in de gelegenheid om veel tijd te besteden aan het uitkiezen en samenstellen van kerstpakketten voor december 2017? Wil je toch graag fraaie kerstpakketten scoren voor je medewerkers? Lees verder

Tagged

Volop eigen keuze in kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza

Om de kerstpakketten voor 100% aan je wensen te laten voldoen, biedt Kerstpakkettenplaza de mogelijkheid om zelf inbreng te hebben in het samenstellen van de kerstpakketten voor je werknemers. Lees verder

Tagged

Waarom Kerstpakkettenplaza.nl?

Ben jij bekend met onze webwinkel Kerstpakkettenplaza? Dan weet je waarom je voor ons zou moeten kiezen voor de meest fraaie kerstgeschenken: uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs, prima service, reuze assortiment en een grote voorraad, prima bereikbaarheid. Lees verder

Tagged

Foto op linnen als kerstpakket

Wil je dit jaar een totaal ander kerstpakket voor je werknemers dan je gewend was, geef een alternatief kerstpakket. Een foto op linnen is een goede keuze! Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen om een voucher cadeau te doen. Lees verder

Tagged

Sintsurprises, doe je dit jaar mee?

De traditie van de kerstpakketten wordt door veel werkgevers in ere gehouden. En hoewel het feest van Sinterklaas met zijn Pieten voor discussies zorgt is het uitdelen van Sintsurprises door bedrijven aan hun werknemers in opmars. Lees verder

Tagged

Tevreden klanten over de kerstpakketten

Weet je het nog, je kersttoespraak en het overhandigen van de kerstpakketten in december 2016? Herinner jij je de reacties van je medewerkers op de kerstcadeaus nog? Heb jij het kerstfeest nog geëvalueerd en wat is daar uit gekomen? Lees verder

Tagged

Een kerstpakket is zo leuk om te krijgen

Als je als werkgever voorheen in loondienst bent geweest dan weet je hoe leuk het is om een kerstpakket te krijgen en zul je deze mooie traditie zeker ook in je eigen bedrijf voortzetten als je daarvoor de middelen hebt. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten natuurlijk

Je hoeft je niet af te vragen of je dit jaar opnieuw voor kerstpakketten voor je personeel kiest, natuurlijk regel jij in december fraaie kerstpakketten voor je medewerkers. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten om je medewerkers te bedanken

Er zijn veel manieren om je medewerkers te laten weten dat je tevreden bent over hun inzet en de behaalde successen in je bedrijf. Lees verder

Tagged

Waarom geef je kerstpakketten?

Je hoeft niet mee te doen aan de traditie van kerstpakketten uitdelen aan je personeel in december, maar de meeste werkgevers vinden niet meedoen echt geen optie. Ze denken er geen minuut over na, ze houden de traditie van de kerstpakketten zelfs erg graag in ere. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten 2017 traditioneel of anders

Kerstpakkettenplaza werkt er hard aan om voor kerst 2017 een groot en zeer gevarieerd aanbod aan kerstpakketten samen te stellen. Lees verder

Tagged

Welke goede doelen spreken jou aan?

Kerstcadeautjes uitdelen, je werknemers verwennen en die blije gezichten zien, geeft je veel voldoening. Wist je dat Kerstpakkettenplaza ook voor veel blije gezichten zorgt? En daar help jij aan mee. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten voor jouw personeel samenstellen

Heb je hulp nodig om voor jouw personeel kerstpakketten samen te stellen? Wil je dit jaar extra flink uitpakken, omdat de resultaten van het bedrijf goed zijn, mede door de inzet en betrokkenheid van je medewerkers? Lees verder

Tagged

Eigen top 3 kerstpakketten samenstellen

Wanneer jij als werkgever de taak op je hebt genomen om zelf voor je werknemers de kerstpakketten uit te kiezen, dan zul je ervaren dat kiezen uit dat mooie aanbod van Kerstpakkettenplaza best moeilijk is. Lees verder

Tagged

Producten in kerstpakketten ruilen

Je bekijkt het aanbod aan kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza en bent heel tevreden over wat je te zien krijgt. Als je echter rekening houdt met de ontvangers dan kom je er achter dat bepaalde producten niet zo goed bij de doelgroep passen. Lees verder

Tagged

Goede doelen Kerstpakkettenplaza 2017

Het overhandigen in december van de kerstpakketten aan je medewerkers zorgt voor blije gezichten. Wist je dat je door het bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza nog voor veel meer blijdschap kunt zorgen? Lees verder

Tagged

Goede doelen steunen met kerstpakketten

Als je kiest voor de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza dan help je ons om de goede doelen te steunen. Een sympathieke keuze, toch! Wanneer het jaar weer bijna voorbij is, willen werkgevers vaak een donatie doen aan een goed doel. Lees verder

Tagged

Goede doelen pakket of traditionele kerstpakket

Ook dit jaar helpen wij, Kerstpakkettenplaza, veel goede doelen financieel met hun prachtige werk. Per verkocht kerstpakket doneren wij een bepaald bedrag namens jouw bedrijf. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten die bij de doelgroep passen

Als jij in je bedrijf verantwoordelijk bent voor het regelen van de kerstpakketten, kom dan binnenkort naar de website van Kerstpakkettenplaza als alle surprises voor het feest van Sinterklaas en de cadeaus voor kerst online staan. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten 2017, wat zijn jouw wensen?

Je zult nu nog niet aan het feest van Sinterklaas en kerst 2017 denken. Wij van Kerstpakkettenplaza doen dat wel, om je straks te kunnen voorzien van fraaie cadeaus. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten voor mannen en vrouwen

Hoe de samenstelling van jouw personeelsbestand ook is, onze kerstpakketten zijn geschikt voor iedereen, mannen en vrouwen, jong en oud. Lees verder

Tagged

Laagste prijsgarantie kerstpakketten 2017

Hoe graag jij elk jaar opnieuw ook mee doet aan de traditie van de kerstpakketten, teveel betalen vindt niemand leuk. Lees verder

Tagged

Goed verzorgde kerstpakketten 2017

Wanneer je cadeaus gaat kopen dan wil je ook dat het geheel er verzorgd en mooi uitziet. Bij Kerstpakkettenplaza wordt er veel aandacht besteed aan de verpakking en aan de uitstraling van alle cadeaus. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten 2017 speciaal voor vrouwen

Alle vrouwen verdienen een kerstpakket, zowel de buitenshuis werkende vrouwen als ook de vrouwen die thuis de boel runnen en vaak ook mantelzorger zijn. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten voor mannen

Zijn er in jouw bedrijf alleen maar mannelijke werknemers werkzaam? De keuze van kerstpakketten zal dan niet eenvoudiger of moeilijker zijn dan wanneer er ook vrouwen bij je in het bedrijf werken. Lees verder

Tagged

Sintgeschenken voor jong en oud bestel je online

Als je praat over de maand december dan is feestmaand daar een goed synoniem voor. Iedereen zal meteen weten wat je bedoelt met feestmaand: het feest van Sinterklaas voor jong en oud, de kerstdagen en de jaarwisseling. Lees verder

Tagged

Kerst een feest, dat je met je personeel viert

Kerst is vanouds een feest van saamhorigheid. Samen de geboorte vieren, het feest van nieuw leven. Gelovig of niet, nieuw leven vieren we allemaal. Lees verder

Tagged

Veel kerstpakketten, ieder jaar weer

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat werkgevers graag wat te kiezen hebben. Nou, dan ben je bij Kerstpakkettenplaza precies aan het juiste adres. Lees verder

Tagged

Budget kerstpakketten berekenen per medewerker

Als werkgever heb je veel taken in je bedrijf. Op de eerste plaats is het aannemen van goed en gemotiveerd personeel van essentieel belang voor een goed lopend bedrijf. Lees verder

Tagged

Even stilstaan bij de feestdagen in december

Stop, even stilstaan bij de feestdagen in december. Hoewel het nu nog erg vroeg in het jaar is, willen wij je alvast vertellen dat wij, de medewerkers van Kerstpakkettenplaza, met de voorbereidingen zijn begonnen. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten bestellen doe je hier

Wanneer je jouw medewerkers wil verrassen met een kerstpakket dan zul je op de eerste plaats verzekerd willen zijn van kwaliteit van de inhoud. Bij Kerstpakkettenplaza hoef je daarover niet te twijfelen. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten om trots op te zijn

Wanneer jij ervoor kiest om bij Kerstpakkettenplaza de kerstpakketten voor 2017 te bestellen dan ben je verzekerd van een verzorgd kerstcadeau. Het maakt bij ons niet uit of je voor een klein bedrag kerstpakketten bestelt of dat je voor de duurdere geschenken kiest. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten voor je medewerkers, hoe begin je?

Het is aan te raden om nu al na te gaan denken over de aanpak van kerst 2017. Je begint met een evaluatie van kerst 2016, of je kijkt de notulen er op na, als de evaluatie eerder is gehouden, zodat je goed op de hoogte bent van de bevindingen destijds. Lees verder

Tagged

Gemakkelijk en snel online kerstpakketten bestellen

Heb jij in 2016 onze webwinkel bekeken? Hoe vond jij het aanbod? Uit de reacties en recensies die wij ontvingen en uiteraard uit het groeiende klantenbestand mogen we concluderen dat het ook voor onze klanten een succes was! Lees verder

Tagged

Het feest van Sinterklaas kun je met je personeel vieren

Vind jij het ook zo leuk om mensen te verrassen? Het feest van Sinterklaas is daarvoor een bijzonder geschikte gelegenheid. Lees verder

Tagged

Medewerkers verrassen met een kerstpakket

Het salaris, de eindejaarsuitkering, onregelmatigheidstoeslag en het vakantiegeld, daar kunnen en mogen werknemers op rekenen, daar hebben ze recht op! Kies een kerstpakket! Lees verder

Tagged

Foodpakket voor je medewerkers

Geef jij de voorkeur aan een gezellige boordevolle tas, mand of doos met boodschappen voor je medewerkers? Dan is de beste keuze uit ons reuze aanbod het foodpakket. Lees verder

Tagged

Laat je inspireren door onze kerstartikelen

Wij, medewerkers van Kerstpakkettenplaza, zijn trots op ons succes van 2016 en op onze jarenlange ervaring met kerstartikelen. Lees verder

Tagged

Foodpakketten, inspiratie voor 2017

Wanneer jouw personeelsbestand grotendeels bestaat uit collega’s met een gezin , dan is een foodpakket een zeer geschikt kerstgeschenk. Lees verder

Tagged

Top 5 kerstpakketten

Onze vaste klanten kennen onze categorieën kerstpakketten: de Goede Doelen kerstpakketten, de traditionele kerstpakketten, de food kerstpakketten, de wellness kerstpakketten, de kunstzinnige kerstpakketten en zo hebben we nog meer fraaie kerstgeschenken. Lees verder

Tagged

Kunstzinnige kerstpakketten

Herinner jij je onze kunstzinnige kerstpakketten van 2016? Wij hebben daarover veel positieve en leuke reacties gehad. Lees verder

Tagged

Wellness kerstpakketten pure verwennerij

Wellness is een Engels woord. Wellness wordt door ons meestal niet vertaald, omdat men weet wat het betekent namelijk zich goed voelen. Lees verder

Tagged

Drankpakketten voor je medewerkers

Ga jij je medewerkers in december zo vlak voor de feestdagen verrassen met een drankpakket? Een goed idee! Maar wat stop je nu in een drankpakket? Lees verder

Tagged

Goede Doelen kerstpakketten

Kerstpakkettenplaza staat bekend om haar duurzame kerstpakketten, maar tevens om het steunen van Goede Doelen. Goede doelen kerstpakketten kun je hier vinden. Lees verder

Tagged

Duurzame kerstpakketten

Duurzame kerstpakketten, wij hebben ze voor jou en je medewerkers! Duurzaam, het was voorheen een mode woord, maar nu is het bittere ernst om duurzaam te leven. Het wordt steeds meer normaal dat men duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Lees verder

Tagged

Beste service kerstpakketten

Durf jij het aan om de verzorging van de kerstpakketten dit jaar aan Kerstpakkettenplaza over te laten? Vaste klanten zullen over het antwoord niet lang hoeven na te denken en volmondig “ja, natuurlijk”, antwoorden. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten ruime voorraad

Om ervoor te zorgen dat onze klanten uit veel kerstpakketten een keuze kunnen maken, moeten we een ruim assortiment aanbieden, dat uit diverse categorieën bestaat. Lees verder

Tagged

Groot assortiment kerstpakketten

Het is straks weer gezellig winkelen in onze webshop en in onze showrooms, kijken naar een groot assortiment kerstpakketten. Wij zorgen ervoor dat het assortiment de mogelijkheid geeft om te kiezen uit veel verschillende kerstpakketten. Lees verder

Tagged

Rituals kerstpakketten

Als je de rituals kerstpakketten bekijkt weet je meteen wat rituals betekent. Rituals producten zijn producten waarmee je geluk en ontspanning vindt in de kleinste dingen. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten online bestellen, dat doe jij toch ook?

Een bedrijf goed runnen is hard werken. Wanneer anderen je werk uit handen kunnen nemen is dat erg welkom. Het verzorgen van de kerstpakketten is daarvan een goed voorbeeld. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten 2017: Groot assortiment en voldoende voorraad

Door het ruime assortiment valt er straks weer genoeg te kiezen bij Kerstpakkettenplaza. Wij hebben er zelf al veel zin in om ons aanbod te tonen.

Lees verder

Tagged

Kerstpakket = waardering medewerkers tonen

Bij goed werkgeverschap behoren diverse taken ten aanzien van de medewerkers: geen misbruik maken van je positie, gelijkwaardige behandeling van het personeel, een goede verzekering voor je werknemers, betalen van een passend salaris, ondersteunen van de balans tussen werk en privé,  belangrijke en ingrijpende beslissingen motiveren. Lees verder

Tagged

Mooi kerstpakket : medewerkers verrassen

Mooi kerstpakket? Verras je medewerkers! Werkgevers hebben de belangrijke taak om bedrijf te voeren. Dat kunnen ze niet alleen. Gemotiveerd personeel is nodig om goede resultaten te behalen. Lees verder

Tagged

Kerstpakket voor medewerkers, wat stop jij er in?

Welke producten kies je voor een kerstpakket? Voor veel werkgevers zal het moeilijk zijn deze vraag meteen te beantwoorden. Wat is de trend? Wat past er bij mijn mensen? Waarmee kan ik mijn medewerkers het beste verrassen tijdens de feestdagen? Lees verder

Tagged

Klanten zijn blij met onze kerstpakketten

Klanten zijn blij met onze kerstpakketten. En daar doe je het toch voor! Er is geen beter resultaat mogelijk dan 100% tevreden klanten. Lees verder

Tagged

Ruime ervaring kerstpakketten

Door onze jarenlange en ruime ervaring in kerstpakketten, inmiddels al meer dan 15 jaar, kunnen wij je steeds beter van dienst zijn. We weten beter wat onze klanten willen, wat hun wensen zijn en kunnen daar onze inkopen op afstemmen en onze kerstpakketten op aanpassen. Lees verder

Tagged

Kerst 2017, zomaar wat gedachten!

Dit jaar kies ik als kleur van de kerstpakketten de hoofdkleur van het bedrijfslogo! Kerst 2017, wat doe jij dit jaar anders dan vorig jaar? Misschien doe jij dit jaar wel helemaal niets anders, omdat kerst 2016 perfect geregeld was. Lees verder

Tagged

Berekenen budget kerstpakketten 2017

Wat kun jij al doen voor kerst, en voor welk budget? Nee, deze vraag is geen grapje en het is ook geen quizvraag. Het is een serieuze vraag waarop wij je graag een serieus antwoord geven. Lees verder

Tagged

Lente, desondanks de gedachte bij kerst!

Wij, van Kerstpakkettenplaza, zijn al met de voorbereidingen voor kerst bezig. Vind je dat raar? Het lijkt inderdaad allemaal wat vroeg in het jaar, het is nota bene lente! Lees verder

Tagged

Eigen kerstpakketten samenstellen, waar begin je mee?

Kerstpakketten samenstellen? Zullen we dit jaar samen het kerstpakket verzorgen? Wij, Kerstpakkettenplaza, zorgen voor een zeer ruim en zeer gevarieerd assortiment aan producten en artikelen en jij stelt een fraai pakket aan de hand daarvan samen. Lees verder

Tagged

Voor elk budget een fraai kerstpakket

Elk kerstpakket dat je bestelt bij Kerstpakkettenplaza is een fraai cadeau, goed verzorgd en van prima kwaliteit. De prijs is voor de ontvanger van ondergeschikt belang. Lees verder

Tagged

Leuke kerstpakketten

Een leuk of grappig kerstpakket kan een leuke afwisseling zijn op een traditioneel kerstpakket. Hoewel dat laatste ook altijd weer een geslaagd kerstgeschenk is, zo blijkt uit de lovende reacties van onze klanten. Lees verder

Tagged

Goede doelen kerstpakketten

Kersttijd roept bij bijna iedereen een bijzondere sfeer op. Dat kan positief zijn, feest, gezelligheid, eten en drinken, vrije dagen, cadeautjes. Bij sommigen kan er tijdens de feestdagen totaal een andere sfeer worden opgeroepen. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten 2017

Het is voor ons geweldig om terug te kijken naar kerst 2016. De fantastische kerstpakketten vlogen destijds als warme broodjes over de denkbeeldige toonbank! Alle tevreden reacties van onze klanten waren het resultaat van hard werken door alle medewerkers van Kerstpakkettenplaza en dat gold niet alleen voor de maand december. Lees verder

Tagged

Beperkt budget kerstpakket

Zoek je een beperkt budget kerstpakket? Werkgevers, ook met een beperkt budget kun je bij Kerstpakkettenplaza een fraai cadeau vinden. Ken je budget, weet wat jij dit jaar voor je medewerkers naast het salaris uit kunt geven. Lees verder

Tagged

Italiaanse kerstpakketten

Dat anders ook lekker kan zijn wordt bewezen door het groot aantal mensen dat met regelmaat spaghetti, mie, macaroni en andere Italiaanse gerechten eet. De inhoud van de Italiaanse kerstpakketten sluit daar mooi bij aan.

Lees verder

Tagged

Kerstpakketten online kopen

De voordelen van online shoppen is bij de meeste mensen wel bekend. Er wordt dan ook erg veel gebruik van gemaakt. Ook kerstpakketten online kopen is populair! Misschien weet je het nog van vorig jaar, dat je bij Kerstpakkettenplaza online de meest fraaie kerstpakketten kunt bestellen. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten samenstellen

In december is het weer zover, tijd om alle medewerkers en misschien ook je zakenrelaties te verrassen met een kerstgeschenk. Maar hoe ga je dat op een efficiënte manier aanpakken, waar ga je beginnen? Waar kun je terecht? Wat zijn de kosten? Hoe gaat het in zijn werk? Lees verder

Tagged

Kleurrijk kerstpakket

Een kleurrijk kerstpakket, een ideaal cadeau! Bij vrolijk denk je aan blijheid, een emotie die de omgeving verrijkt, die de omgeving een stuk mooier maakt, gezelliger. Bij vrolijk denk je tevens aan leuke kleuren, kleuren die je blij maken. Lees verder

Tagged ,

Origineel kerstpakket

Als werkgever kom je graag goed voor de dag wanneer jij iets organiseert voor je werknemers. Je wil daar best wat tijd en energie insteken, want jouw medewerkers zijn erg belangrijk voor je. Lees verder

Tagged

Kerstgedachten

Mooie kerstgedachten duren hopelijk langer dan twee kerstdagen. Ook de inhoud van de heerlijke eetbare producten in onze kerstpakketten zijn prima houdbaar. Lees verder

Tagged

De voordelen van Kerstpakkettenplaza.nl

Onze vaste klanten kennen de voordelen van Kerstpakkettenplaza.nl. Even een opfrissertje en voor alle potentiële klanten duidelijkheid over wat ze van ons mogen verwachten. In het kort komt het er op neer dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn op het gebied van de kerstpakketten, als jij er op tijd met ons over in gesprek gaat. Lees verder

Tagged

Kerstpakketten en fiscus

Het is nog wat vroeg in het jaar, maar kerstpakketten kunnen eigenlijk altijd centraal staan binnen een organisatie. Je hebt namelijk een groot aantal factoren waar je rekening mee gaat houden. Misschien ben je al een beetje aan het rondkijken wat je dit jaar wil doen met kerst voor je personeel. Lees verder

Tagged , ,

Kerstpakketten online samenstellen

Kerstpakketten online samenstellen, leuk om te doen en je kunt er zoveel mensen mee verrassen! Misschien kost het je wel even wat tijd, maar is dat erg? Je krijgt hierdoor wel een uniek kerstpakket! Lees verder

Tagged

Kerst en de kerstmarkt

Tegen het einde van het jaar, als de feestdagen dichterbij komen, worden er op veel plaatsen in Nederland en in het buitenland kerstmarkten georganiseerd. Dat kunnen grote, maar ook gezellige kleine kerstmarkten zijn. Lees verder

Tagged

Kerst en het kerstmenu

Ga jij kerst 2017 koken voor familie en/of vrienden? Meestal wordt hierover op tijd gesproken, zodat de voorbereidingen niet tot de laatste week hoeven te wachten. Soms weet je het zelfs al een jaar van tevoren. Je neemt afscheid en zegt: “Volgende keer bij mij”, of “bedankt en de volgende kerst ben ik aan de beurt om kerst te organiseren”. Vier je nooit samen met je familie kerst, neem het initiatief en nodig je familie op tijd uit om bij jou kerst te vieren. Lees verder

Tagged

Kerst en aankleding woning

Kerst is bij heel veel mensen het meest huiselijke feest van het jaar. Een sfeervolle woning is daarom erg belangrijk. Erg veel mensen steken daar dan ook veel energie in. Een opgetuigde kerstboom, slingers, zelfgemaakte versiering, kaarsen, lampjes, kerstballen in een prachtige glazen vaas. Lees verder

Tagged

Kerst op het werk

Kerst op het werk kan op veel manieren worden gevierd. Het ene bedrijf maakt er veel werk van het andere wat minder. Vaak zit het verschil in het personeelsbestand. Hoeveel mensen werken in het bedrijf? Werkt men in ploegen of zit men dagelijks bij elkaar op kantoor, hoe hecht zijn de banden? Een werkgever weet dat laatste niet altijd, zeker niet in grote bedrijven. Lees verder

Tagged ,

Kerstpakket kleuren mogelijkheden

Gisteren hebben we gesproken over het personaliseren van een kerstpakket. Maar ook het uiterlijk van het kerstpakket is erg belangrijk. Je wil natuurlijk dat het er uit ziet als een leuke verrassing voor je medewerkers, een feestelijk pakket, misschien ook wel kleurrijk (of een specifieke kleur). Het kerstpakket kan op verschillende manieren verpakt zijn. Lees verder

Tagged ,

Personaliseer je kerstpakket

Je hebt misschien al een leuk idee wat voor persoonlijk kerstpakket je iemand wil geven. Maar hoe kun je het kerstcadeau nog meer een persoonlijk tintje geven? Soms is het moeilijk om een boodschap over te dragen aan je werknemers. Je wil misschien heel veel zeggen, maar hebt geen idee hoe je het onder woorden moet brengen. Of je hebt geen idee wat je ze wil vertellen, omdat je al laat merken dat je blij bent dat ze iedere dag voor je klaar staan. Lees verder

Tagged

Vind een passend kerstpakket

Als mensen je vragen wat voor kerstpakket ga je dit jaar kiezen, dan kan dat je aan het denken zetten. Kies je een stoer kerstpakket, een thema pakket, een speciale kleur, een pakket vol producten die je laten ontspannen of wil je zelf een pakket samenstellen?

Lees verder

Tagged

Kerstpakketten bestellen, waar begin je?

Het is nog vroeg in het jaar, maar kerstpakketten bestellen is toch iets waar je je al op tijd mee bezig kunt houden. Er zijn voor jou als werkgever namelijk veel factoren waar je rekening mee gaat houden voordat je zomaar een paar kerstpakketten gaat bestellen.

Lees verder

Tagged

Online kerstpakketten bestellen, eenvoudig en snel

Wat is er nou gemakkelijker dan je personeel verrassen met een leuk kerstpakket dat je online kunt bestellen? We zijn ons er ook wel van bewust dat het nog lang niet zover is.

Lees verder

Tagged

Wauw een kerstpakket!

Je denkt terug aan vorig jaar, het mooie kerstpakket wat je toen aan je medewerkers hebt gegeven. Weet je nog hoe verrast ze waren, kun je je de gezichten nog herinneren van je enthousiaste medewerkers en de bedankjes die je toen hebt gehad?

Lees verder

Tagged

Kerstpakketten inspiratie waar vind je die?

Zoals eerder gezegd hebben ook wij kerstpakketten inspiratie nodig om steeds vernieuwend voor de dag te kunnen komen. Om dat voor elkaar te krijgen gaan wij al vroeg in het jaar op stap om beurzen te bezoeken en de nieuwtjes op het gebied van kerstpakketten te bewonderen. Erg leuk om te doen!

Lees verder

Tagged

Persoonlijke boodschap kerstpakketten

Het bedrijfsleven gaat altijd hoofdzakelijk over geld, winst en nog meer geld, investeren, de concurrent, de toekomst. Natuurlijk, de financiën en andere zakelijke aspecten zijn erg belangrijk, want als een bedrijf goed draait hebben mensen een baan en dat zorgt weer voor een salaris dat zij kunnen besteden.

Lees verder

Tagged

Voorbereidingen kerstpakketten bedrijven

De voorbereidingen kerstpakketten bedrijven zijn al in gang. Je weet dat de tijd vliegt en dat goed werk tijd nodig heeft, dus wij zijn al bezig met de voorbereidingen om straks opnieuw goed voor de dag te komen met onze kerstpakketten.

Lees verder

Tagged

Traditionele kerstpakketten kerst 2017

Het feest van Sinterklaas, het vieren van kerst, vuurwerk en oliebollen met Oudjaar en de borrel met Nieuwjaar, het zijn allemaal tradities. Bij deze gezellige tradities past het traditionele kerstpakket prima. Een traditioneel kerstpakket is samengesteld uit heerlijke producten.

Lees verder

Tagged

Populair food pakket 2017

2016 is een erg goed jaar geweest voor onze kerstpakketten. Met name als het gaat over de food pakketten die met kerst zijn overhandigd aan het personeel. Ter herinnering: de food kerstpakketten zijn extra goed gevulde traditionele kerstpakketten.

Lees verder

Tagged

Kerstpakketten begroting 2017

Vandaag komen we bij je terug met tips hoe je nu alvast rekening kunt houden met de begroting voor de kerstpakketten. Je wil toch ook je medewerkers ieder jaar weer kunnen verrassen met een kerstpakket? Daarom is het goed om te weten wat de kosten kunnen zijn en of dat deze aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst.

Lees verder

Tagged

Kerstpakketten al helemaal op?

De lente staat bijna voor de deur, zijn de kerstpakketten van 2016 al helemaal op of heb je nog ergens wat lekkers bewaard?

Lees verder

Tagged ,

Last minute kerstpakket bestellen

Last minute kerstpakket bestellen

Ook u wilt 2016 uiteraard mooi afsluiten met uw medewerkers. De traditie van het uitreiken van een  kerstpakket kan u daarbij helpen. U weet dat het over enkele weken al zover is, hebt u de bestelling al geplaatst? Prima, dan zult u de geheel verzorgde kerstpakketten op tijd ontvangen.

Lees verder

Kerstgeschenken ideeën vindt u hier

Kerstgeschenken ideeën vindt u hier

Voor leuke kerstgeschenken ideeën hoeft u niet verder te zoeken. Bij Kerstpakkettenplaza.nl krijgt u namelijk volop inspiratie. Er is zoveel moois bij elkaar en daar gaat u alleen maar veel plezier aan beleven. Ieder jaar weer zouden wij u aanraden om er op tijd bij te zijn en alles te bewonderen. Zo kunt u namelijk in alle tijd en in alle rust een mooi pakket kiezen of samen laten stellen.

Lees verder

Leuke kerstpakketten online bestellen

Leuke kerstpakketten online bestellen

Voor de kerstdagen bent u misschien nog wel op zoek naar leuke kerstpakketten voor uw medewerkers. Gelukkig kunnen wij u snel van dienst zijn en met u meekijken naar de leukste kerstpakketten.

Lees verder

Drankpakket

Drankpakket

De maand december leent er zich als geen enkele andere maand voor om een heerlijke fles wijn open te maken of om “nieuw” bier te proeven. Een goed idee om onze categorie drankpakketten op de site te bekijken, een keuze te maken en uw bestelling te plaatsen.
Lees verder

De Nationale Tijdschriftenbon

De Nationale Tijdschriftenbon

Wanneer u er voor kiest om uw medewerkers een Nationale Tijdschriftenbon cadeau te doen dan heeft u daarmee een prima kerstcadeau in handen. U geeft een waardebon cadeau, waarmee uw medewerkers zelf een keuze kunnen maken uit vele titels van tijdschriften.

Lees verder

Italiaans kerstgeschenk

Italiaans kerstgeschenk

Lekker en gemakkelijk een heerlijk Italiaans kerstpakket online bestellen voor al uw medewerkers. Het is bijna zover, is uw bestelling al geplaatst? Als u ons aanbod aan kerstpakketten bij de diverse categorieën bekijkt, ziet u dat er al enkele fraaie pakketten zijn uitverkocht.

Lees verder

Traditioneel kerstpakket

Traditioneel kerstpakket

Kerst nadert nu wel erg snel, dus langer wachten met het plaatsen van een bestelling van onze fraaie kerstpakketten is geen optie meer. Het traditioneel kerstpakket vindt u, naast veel andere pakketten, nog steeds in ons assortiment, omdat het voor velen een favoriet kerstpakket is.

Lees verder

Kunstzinnige kerstgeschenken

Kunstzinnige kerstgeschenken

Veel woorden zijn niet nodig als u aan uw medewerkers een kunstzinnig kerstpakket cadeau doet. “Een beeld zegt méér dan duizend woorden”, is een mooie en allesomvattende omschrijving die precies aansluit bij ons aanbod aan kunstzinnige kerstpakketten.

Lees verder

Mooie kerstpakketten zijn hier verkrijgbaar

Mooie kerstpakketten zijn hier verkrijgbaar

Voor uw personeel wilt u natuurlijk het mooiste van het mooiste. Daarom hebben wij voor u de mooiste kerstpakketten op een rijtje gezet en daar kunt u nu direct gebruik van maken en ons online aanbod bekijken op Kerstpakkettenplaza.nl. Het gaat u een goed beeld geven van alle mogelijkheden en wij hebben mooie kerstpakketten voor hem en voor haar, maar ook kerstpakketten waar hele gezinnen, jong en oud, blij van worden.

Lees verder

Wat geeft u cadeau met kerst

Wat geeft u cadeau met kerst?

Met de kerstdagen staat u ieder jaar weer voor de keuze wat u aan de ander cadeau gaat geven. Als werkgever staat u ook voor deze keuze, want uw werknemers staan het hele jaar door voor u klaar en u wilt ze graag laten zien dat u dat erg waardeert.

Lees verder

Kerstgeschenken bedrijven

Kerstgeschenken bedrijven

Heeft u zich al goed voorbereid op het feest van Sinterklaas en uw surprises al besteld? Dan kunt u nu de focus leggen op kerstgeschenken bedrijven.  Misschien heeft u voor beide feesten uw bestelling al gedaan, mooi dan bent u op tijd klaar en bent u verzekerd van uw pakketten.

Lees verder

Zelf een kerstpakket samenstellen

Zelf een kerstpakket samenstellen tips

Wilt u dit jaar uw collega’s met de kerstdagen een bijzonder kerstpakket overhandigen? Dan kunt u nu uw eigen kerstpakket samenstellen. Wij geven u graag tips waar dat u dan aan kunt denken.

Lees verder

Kerstgeschenken cadeau doen

Kerstgeschenken cadeau doen 

Ieder jaar weer doen we elkaar veel kerstgeschenken cadeau. Maar heeft u er als werkgever al aan gedacht wat u dit jaar cadeau wilt doen aan uw werknemers? Voordat we u meer informatie gaan geven over de mogelijkheden, leggen we u graag wat meer uit over de kerstpakketten.

Lees verder

Kerstpakketten vergelijken

Kerstpakketten vergelijken

Als u op zoek gaat naar een kerstpakket voor uw werknemers, waar denkt u dan aan? Een traditioneel kerstpakket of toch liever een food pakket? Dit jaar kan het allemaal. Maar voordat u de keuze gaat maken voor de kerst van 2016, is het goed om te denken aan kerstpakketten vergelijken.

Lees verder

Trends kerstpakketten online bestellen

Trends kerstpakketten online bestellen

2016 is een jaar waarin de trend van kerstpakketten online bestellen weer doorzet! Ook dit jaar hebben weer veel werkgevers de keuze al gemaakt en weten zij al welke kerstpakketten zij cadeau willen doen aan hun werknemers. Maar er zijn ook veel bedrijven die er nog geen tijd voor hebben gehad of er nog niet bij stil hebben gestaan. Maar let goed op, want over iets meer dan een maand is het alweer zover!

Lees verder

Sinterklaasgeschenken voor bedrijven

Sinterklaasgeschenken voor bedrijven

Ieder jaar staan er twee grote feesten centraal in de maand december. In het begin van de maand sinterklaas en vervolgens de kerstdagen. Een mooie maand om met familie en vrienden bij elkaar te komen. Stil te staan bij het afgelopen jaar en de lieve mensen om u heen. Doet u daarom ook mee met de sinterklaasgeschenken voor bedrijven.

Lees verder

Kerstpakketten vindt u nu bij Kerstpakkettenplaza!

Kerstpakketten vindt u nu bij Kerstpakkettenplaza!

Online vindt u een ruim assortiment aan kerstpakketten. Bij Kerstpakkettenplaza.nl komt u toch wel erg veel voordelen tegen. U wilt deze kans niet aan u voorbij laten gaan, daarom raden wij u aan om hier vandaag nog een kijkje te komen nemen!

Lees verder

Rituals kerstgeschenk

Rituals kerstgeschenk

Rituals wordt  gezien als een wereldmerk dat Home & Body cosmetics combineert. U kunt hiermee als werkgever veel mensen blij maken. Hoeveel werknemers heeft u in dienst? Heeft u voor dit jaar al wat moois in gedachten om uw personeel te verrassen met de feestdagen?

Lees verder

Kunstzinnige kerstgeschenken bestellen

Kunstzinnige kerstgeschenken bestellen

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en wij kunnen het weten! Bij ons vindt u namelijk een ruim aanbod aan kunstzinnige kerstpakketten en deze kunt u nu bekijken! Het is een ware kunstcollectie om de band met uw medewerkers en/of relaties te onderstrepen.

Lees verder

Traditioneel kerstpakket online

Traditioneel kerstpakket online

Wilt u uw personeel verrassen met een traditioneel kerstpakket? Dan kunt u dit pakket nu online bestellen, nadat u een kijkje heeft genomen in het hele assortiment van Kerstpakkettenplaza.nl.

Lees verder

Sint geschenken

Sint geschenken

Speelt u graag voor sinterklaas? Dan komt hier uw kans als nooit tevoren. U zult hoge ogen gooien tijdens het uitdelen van de fraaie sint geschenken. Bekijk ons fraaie en uitgebreide aanbod, waar u zeker geschikte surprises zult vinden.

Lees verder

Goede doelen kerstgeschenken

Goede doelen kerstgeschenken

Als u op zoek bent naar een leuk kerstpakket voor uw personeel? Neemt u dan eens een kijkje bij onze goede doelen kerstgeschenken. Ieder jaar worden er weer een aantal goede doelen uitgekozen en deze steunen wij dan met de kerstpakketten die u bij ons kiest. Dit jaar zijn er drie goede doelen uitgekozen. Als u het pakket kiest dat bij dit goede doel hoort, doneren wij twee euro per pakket aan het goede doel.

Lees verder

Goedkope kerstpakketten 2016

Goedkope kerstpakketten 2016

Ieder jaar weer opnieuw maken de meeste mensen van sinterklaas en kerst feestelijke en gezellige dagen. Wilt u dit jaar graag wat bijzonders doen en uw medewerkers en zakenrelaties verrassen met goedkope kerstpakketten? Gaat u daar dan nu de tijd voor nemen om te ontdekken wat de voordelen zijn als u deze bij ons gaat bestellen.

Lees verder

Luxe kerstpakketten 2016

Luxe kerstpakketten 2016

Ieder jaar staat u als werkgever weer voor de keuze wat u uw medewerkers gaat geven met de feestdagen. Misschien heeft u dit jaar een grote opdracht binnengehaald, of de laatste weken nog diverse goede projecten afgerond. Een goede keuze om daar eens bij stil te staan en dat samen te vieren!

Lees verder

Italiaanse kerstpakketten

Italiaanse kerstpakketten

Het is goed dat u bij ons naar het complete aanbod Italiaanse kerstpakketten gaat kijken. Daardoor krijgt u een goed beeld van ons aanbod en ontdekt u wat de voordelen zijn. U verrast uw medewerkers toch ook graag met onze Italiaanse kerstpakketten? Een goede reden om daar nu voor te kiezen en te ontdekken wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Lees verder

Foodpakket kerst

Foodpakket kerst

Met de feestdagen in aantocht, eind december is het zover, denken veel mensen aan eten. U zou daar daarom als werkgever ook op in kunnen spelen en kunnen kiezen voor een lekker en goed gevuld food pakket voor de kerst. Maar is dat ook waar dat u uw werknemers mee wilt verrassen? De kans is groot dat u die stap nu gaat zetten en gaat ontdekken hoe goed u ze daarmee kunt verrassen. Kiest u daarom nu ook voor een lekker food pakket en u gaat zien hoe dit pakket ieder jaar weer goed in de smaak gaat vallen.

Lees verder

Sinterklaaspakket voor bedrijven

Sinterklaaspakket voor bedrijven

Nog even en het gezellige avondje van Sinterklaas dient zich aan voor jong en oud, groot en klein. Vergis u niet, want ook de volwassenen krijgen graag een surprise. Nu u dat weet (en waarschijnlijk wist u dat al) kunt u op uw bedrijf daarop inspelen met een leuk sinterklaasgeschenk, een klein gebaar met grote gevolgen.

Lees verder

Bijzondere kerstpakketten bestellen

Bijzondere kerstpakketten bestellen

Een mooi gebaar om met de kerstdagen uw personeel eens goed in de watten te leggen, daarvoor zijn de bijzondere kerstpakketten een zeer geschikte keuze. Het is om te beginnen belangrijk dat u nu gaat ontdekken wat onze voordelen zijn. Bij ons kan alles namelijk erg snel geregeld worden en daarom kunt u nu ons ruime aanbod aan bijzondere kerstpakketten bekijken.

Lees verder

Leuke kerstpakketten 2016

Leuke kerstpakketten 2016

Met de feestdagen uw werknemers verrassen met een leuk kerstpakket, welke werkgever wil dat niet? Het is goed om te gaan bekijken welke leuke kerstpakketten u allemaal worden aangeboden. Het geeft een goed gevoel om de mensen om u heen te verrassen. Gaat u daarom nu bekijken wat u anderen wilt schenken.

Lees verder

Originele kerstpakketten 2016

Originele kerstpakketten 2016
Voor het mooiste aanbod van de meest originele kerstpakketten 2016, raden wij u aan om een kijkje te komen nemen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Het is altijd fijn om inspiratie op te doen met welke kerstpakketten u de mensen om u heen kunt verrassen. Het is dan ook goed mogelijk dat u uw werknemers dit jaar eens goed in de watten gaat leggen.

Lees verder

Eigen kerstpakket samenstellen

Eigen kerstpakket samenstellen

Met de feestdagen iets extra doen voor uw personeel door middel van een eigen kerstpakket? U kunt nu online zelf kerstpakketten samenstellen. Het is gemakkelijk om te doen en zeker in uw voordeel, want u weet toch het beste welke mooie cadeaus er bij uw personeel of relaties passen? Misschien kunt u het wel extra persoonlijk maken door bijvoorbeeld een geschenk toe te voegen waardoor ze aan uw bedrijf denken.

Lees verder

Eigen keuze kerstcadeau

Eigen keuze kerstcadeau

Met de kerstdagen is het een fijn idee om wat extra’s te doen voor anderen, een eigen keuze kerstcadeau is dan een goede keuze. Kerstpakkettenplaza.nl staat voor u klaar om u het werk uit handen te nemen.

Lees verder

Kerstgeschenken bezorgen

Kerstgeschenken bezorgen

Rond de feestdagen is het altijd erg druk met kerstgeschenken bezorgen. Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Het enige wat u wenst is dat uw personeel en/of relaties op tijd de kerstpakketten ontvangen. Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen, want het enige wat u hoeft te doen is zelf een pakket samenstellen of een mooi pakket uit te kiezen wat wij u aanbieden.

Lees verder

Exclusieve kerstgeschenken

Exclusieve kerstgeschenken

Iets extra doen voor uw personeel en exclusieve kerstgeschenken cadeau doen? Met de feestdagen is het een mooi gebaar om daar gebruik van te maken. Kerstpakkettenplaza.nl biedt u deze kans en zorgt ervoor dat u volop keuze heeft uit onze kerstpakketten.

Lees verder

Wellness kerstpakket

Wellness kerstpakket

Tijd om alvast het een en ander te realiseren voor de feestdagen, zoals een mooi wellness kerstpakket voor uw medewerkers. Het hele jaar door hebben ze allemaal hard gewerkt en voor het bedrijf klaargestaan. Tijd om eens wat terug te doen. In de decembermaand is het goed dat u eens gaat bekijken op welke manier u uw medewerkers extra kunt verrassen.

Lees verder

Kerstpakket kopen voor bedrijven

Kerstpakket kopen voor bedrijven

Kerstpakketten en bedrijven, ze kunnen niet meer zonder elkaar. Daarom kunt u nu een kerstpakket kopen voor bedrijven, snel en gemakkelijk online. Steeds meer bedrijven doen er aan mee en willen hun personeel extra verwennen met de feestdagen.

Lees verder

Kerstpakket samenstellen online

Kerstpakket samenstellen online

Online een kerstpakket samenstellen, waarom zou u die keuze niet maken? U kunt er eenvoudig gebruik van maken en het is tijdbesparend en het bespaart u ook veel geld!

Lees verder

Kunstzinnige kerstpakketten bestellen

Kunstzinnige kerstpakketten bestellen

Gaat u dit jaar met de feestdagen eens wat anders cadeau geven aan uw personeel en wilt u kunstzinnige kerstpakketten bestellen? Gelukkig hoeft u dan niet meer verder te zoeken, want bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres! Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Kunstzinnige kerstpakketten is daarom een hele goede keuze en daarin helpen wij u graag verder.

Lees verder

Sinterklaasgeschenken zakelijk

Sinterklaasgeschenken zakelijk

Het is alweer enige tijd geleden dat het Sinterklaas is geweest. Het moment van de surprises en gedichten breekt toch echt weer aan. Heeft u al wat klaar staan voor uw medewerkers met Sinterklaas? Mocht u er nog geen tijd voor hebben gehad, kiest u dan nu even een moment. Kies voor de sinterklaasgeschenken zakelijk.

Lees verder

Last minute kerstpakket kopen

Last minute kerstpakket kopen

Het einde van het jaar is alweer in zicht en heeft u al een leuk kerstpakket voor uw medewerkers gekozen? U kunt nu een last minute kerstpakket bestellen bij ons en daarbij heeft u veel keuze. Maar bent u er dit jaar op tijd bij?

Lees verder

Kerstpresentje medewerkers

Kerstpresentje medewerkers

Als u dit jaar uw medewerkers wilt verrassen, dan kan dat middels een kerstpresentje. Een mooi kerstpresentje voor uw personeel is een goede keuze. Het is belangrijk dat u met de feestdagen eens aan anderen gaat denken. Met name aan de mensen die zich het hele jaar door voor u inzetten.

Lees verder

Klassieke relatiegeschenken

Klassieke relatiegeschenken

Het geven van kerstpakketten aan uw medewerkers is een oude traditie in Nederland. Het is een mooie traditie die wij dan ook graag in stand houden. Met een mooi kerstpakket bedankt u uw medewerkers op een speciale manier. In het afgelopen jaar heeft u niet alleen samengewerkt met uw medewerkers. Ook uw zakenrelaties verdienen een bedankje.

Lees verder

Kerstpakket voor hem en haar

Kerstpakket voor hem en haar

Ook dit jaar wilt u weer het mooiste kerstpakket uitzoeken. Elk jaar is dit weer een lastige klus. Zoveel verschillende wensen en zoveel keuze. Hoe vindt u het juiste kerstpakket voor hem en haar? Wij helpen u graag met het vinden van het juiste kerstpakket voor zowel uw mannelijke als vrouwelijke medewerkers.

Lees verder

Sinterklaaspresentje personeel

Sinterklaaspresentje personeel

Geïnspireerd door derden, of is het uw eigen idee om dit jaar een sinterklaaspresentje voor uw personeel te kopen? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want wij hebben het een en ander voor u uitgekozen.

Lees verder

Kerstgeschenk zelf maken

Kerstgeschenk zelf maken

Rondom de feestdagen is het vaak overal erg druk, zowel in het bedrijf als thuis. Maar toch wilt u graag uw personeel verrassen met wat leuks. Heeft u al enig idee waar dat u dit jaar aan gaat denken?

Lees verder

Sinterklaaspakketten voor bedrijven

Sinterklaaspakketten voor bedrijven

Over twee maanden is het alweer december, wat gaat de tijd toch snel! Eerst het sinterklaasfeest, na drie weken gevolgd door kerstmis. Weet u al waar dat u dit jaar aan mee gaat doen? Misschien wel aan beide feesten!

Lees verder

Kerstpakket bestellen voor bedrijven

Kerstpakket bestellen voor bedrijven – Over tweeënhalve maand is het alweer kerstmis, het jaar vliegt voorbij! Heeft u er al bij stilgestaan wat u dit jaar aan uw werknemers cadeau gaat geven met de feestdagen?

Lees verder

Sinterklaasgeschenk

Sinterklaasgeschenk

Pakjesavond is in aantocht. Een feest waar veel kinderen naar uitkijken, maar ook veel volwassenen zijn er dol op. Leuke cadeautjes ontvangen, surprises maken, rijmen en dichten, knutselen, een gezellige tijd. Ook is het vaak een erg drukke periode.

Lees verder

Kerstgeschenk bestellen

Kerstgeschenk bestellen

Voor veel mensen de mooiste periode van het jaar, waar zij elk jaar opnieuw naar uitkijken, de feestdagen rondom kerstmis. Familieleden die van ver elkaar bezoeken om deze bijzondere dagen samen te vieren.

Lees verder

Drankpakket cadeau

Drankpakket cadeau

Met de feestdagen drinken de meeste mensen graag een glaasje samen! Als u als werkgever uw personeel graag wilt verrassen, dan kunt u een feestelijk drankpakket cadeau doen. Er zullen veel medewerkers erg blij zijn als u die keuze gaat maken.

Lees verder

Kerstpakket zelf uitzoeken

Kerstpakket zelf uitzoeken

December, een maand die veel mensen kennen als een feestmaand, een maand om cadeautjes aan elkaar te geven. Er worden vaak surprise avonden gehouden met Sinterklaas en met de kerstdagen. Ook in het bedrijfsleven wordt er steeds meer stilgestaan bij deze feesten.

Lees verder

Kerstgeschenken trends van 2016

Kerstgeschenken trends van 2016

Kerst is een traditioneel feest dat wij graag met familie en vrienden vieren. Naast de traditionele gebruiken, zoals een kerstboom en een kerstdiner, zijn er ook elk jaar weer nieuwe trends. Dit geldt ook voor kerstpakketten.

Lees verder

Sinterklaaspakket bestellen

Sinterklaaspakket bestellen

Een sinterklaaspakket bestellen om uw personeel dit jaar extra te verrassen? Het is een goede keuze! Laat u maar eens inspireren en zorg dat u gaat ontdekken wat er dit jaar allemaal wordt aangeboden.

Lees verder