Categoriearchief: 2018

Makro kerstpakketten

Inmiddels staat het assortiment kerstpakketten van 2018 online! Met meer dan 1.300 verschillende soorten bieden wij u het ruimste aanbod van Nederland. Wanneer u zoekt op kerstpakketten, komt u ook al gauw bij de Makro terecht. Een van de marktleiders op het gebied van kerstpakketten, een zeer goede en grote partij in de kerstpakkettenwereld.

Lees verder

Themalijn heerlijk kerstpakketten

De naam zegt het al: heerlijk! De producten uit onze themalijn ‘Heerlijk’ zijn stuk voor stuk verrukkelijk. Het is dan ook een understatement om te zeggen dat wij trots zijn op ‘Heerlijk kerstpakketten. De producten zijn ontwikkeld, getest en gecheckt door meesterbakker Robèrt. Als er iemand in Nederland verstand van zaken heeft, is hij het wel!

Lees verder

Swinging winter kerstgeschenken

Bij kerst horen kerstliedjes. Deze liedjes zijn tijdloos en blijven zelfs na de feestdagen vaak wel weken in je hoofd hangen. Daar is niks mis mee, het zijn uiteraard super mooie liedjes! Vandaar ook de productverpakking in deze speciale lijn. Hebben u en uw medewerkers affectie met muziek en in het speciaal kerstmuziek? Lees dan nu heel snel verder over de Swinging winter kerstgeschenken!

Lees verder

Kerst; De leukste tijd van het jaar!

Ondanks dat het nog heel ver weg lijkt, voordat je het door hebt is het al weer zo ver: kerstmis 2018! En niets is natuurlijk zo leuk als het versturen én ontvangen van kerstpost. Elk jaar weer kopen we de leukste kaartjes in om vervolgens te versturen naar familie, kennissen, collega’s en onze dierbaarste vrienden. Het leukste is natuurlijk om een lief persoonlijk berichtje toe te voegen. Voel jij het al weer kriebelen? Wij zetten wat leuke tips op een rijtje voor de kerstpost van 2018!

Lees verder

Kerstpakketten en speciale goede doelen 2018

Kerstpakketten en speciale goede doelen 2018 – Kerstpakkettenplaza.nl steunt elk jaar een goed doel naar uw keuze. Ook zijn er elk jaar een aantal speciale goede doelen, waar extra aandacht naar uit gaat. Dit jaar zijn deze goede doelen Stichting het Vergeten kind en Make-A-Wish Nederland!

Lees verder

Kerstpakket kopen

Kerstpakketten kopen was nog nooit zo makkelijk! De voordelen van het online shoppen zijn bij de meeste mensen al bekend. Zo ook voor de kerstpakketten. Bij ons op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u de mooiste en origineelste kerstpakketten van Nederland. Kerstpakket kopen? Lees snel verder.

Lees verder

Kerstgeschenk personeel

Kerstgeschenk personeel – Uiteraard bent u ook dit jaar weer op zoek naar het leukste kerstgeschenk voor uw personeel. Omdat wij weten hoe belangrijk het is om uw mensen in het zonnetje te zetten, helpen wij u graag een handje. Lees verder voor meer informatie over het bestellen van de mooiste kerstpakketten voor uw medewerkers.

Lees verder

Foodtruck kerstpakketten

Dé trend van dit jaar: de Foodtruck kerstpakketten! De gezellige sfeer die er heerst op een foodtruckfestival is over komen waaien naar kerstpakkettenland. Niet zo gek, want als je op een foodtruckfestival staat is het genieten geblazen! Het heerlijke eten en de mooie uitstraling, daar moet wel een kerstpakket uit voort komen. Lees verder

Kerstpakketten begroting 2018

Vandaag komen we bij je terug met tips hoe je nu alvast rekening kunt houden met de kerstpakketten begroting van dit jaar. Je wil toch ook je medewerkers ieder jaar weer kunnen verrassen met een kerstpakket? Daarom is het goed om te weten wat de kosten kunnen zijn en of dat deze aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst.

Lees verder

Fiscale voordelen kerstpakketten 2018

Als je op onze website rondsnuffelt, kom je een opmerking tegen “klik hier voor fiscale informatie omtrent eindejaarsgeschenken”. Dit betreft info over het al dan niet betalen van belasting over Sintsurprises en kerstpakketten. Wist jij dat het mogelijk is om kerstpakketten onbelast te schenken?

Lees verder

Populair foodpakket 2018

Al jaren populair en dit jaar ook weer ruimschoots aanwezig, het foodpakket. Het foodpakket bestaat, zoals uit de naam al blijkt, voornamelijk uit foodproducten. Van chips tot snoep en van pasta tot kroepoek, het zit allemaal in een foodpakket. Kerstpakkettenplaza.nl zet ze op een rijtje, populair foodpakket 2018.

Lees verder

Traditionele kerstpakketten kerst 2018

Er is geen kerstpakket dat beter pas bij de kerst dan het traditionele kerstpakket. De pakketten zitten vaak vol met allerlei soorten lekkernijen en zoutjes. Maar ook alle ingrediënten voor een heerlijk recept. Ook in 2018 zijn er weer volop traditionele pakketten te vinden. Ga nu naar  Kerstpakkettenplaza.nl voor traditionele kerstpakketten kerst 2018 en oordeel zelf.

Lees verder

Kerstpakketten 2018

De kerst van 2017 zit er alweer even op en het duurt nog een aantal maanden voor de kerst van 2018 er is, maar Kerstpakkettenplaza.nl is alweer volop aan het werk. 2017 was een mooi jaar op kerstpakkettengebied, met uw hulp hebben we weer veel mensen blij kunnen maken met een prachtig pakket. Nu is het weer tijd om vooruit te kijken, hoe zien de Kerstpakketten van 2018 eruit?

Lees verder

Berekenen budget kerstpakketten 2018

Een goed jaar gedraaid of misschien een iets minder goed jaar gedraaid? Het kan allebei, maar voor beide situaties begint het uitzoeken van een kerstpakket bij het bepalen van het budget. Kerstpakkettenplaza.nl kan tips en tricks bieden voor het berekenen van uw kerstpakkettenbudget van 2018.

Lees verder

Foodpakketten, inspiratie voor 2018

Een foodpakket, altijd raak! Kerstpakkettenplaza.nl heeft met foodpakketten, inspiratie voor 2018 meer dan voldoende keuze om tot een succes op dit gebied te komen. Zoals elk jaar zijn er weer tal van mogelijkheden op het gebied van foodpakketten. De pakketten, die traditioneel, voor het grootste gedeelte uit lekkernijen bestaan zijn niet weg te denken uit de wereld van kerstpakketten.

Lees verder

Goed verzorgde kerstpakketten 2018

Kwaliteit en duurzaamheid, twee kenmerken van de kerstpakketten op Kerstpakkettenplaza.nl. De goed verzorgde kerstpakketten 2018 zijn een van de speerpunten van Kerstpakkettenplaza.nl. Een kerstpakket is leuk, de inhoud is leuk, maar het is nog veel leuker als het er ook mooi en verzorgd uit ziet. Bij Kerstpakkettenplaza.nl worden de pakketten met zorg samengesteld en gepresenteerd.

Lees verder

Laagste prijsgarantie kerstpakketten 2018

Niemand betaalt graag te veel, ook bij kerstpakketten niet. Kerstpakkettenplaza.nl biedt de laagste prijsgarantie kerstpakketten 2018. Ook dit jaar doen we er weer alles aan om u de beste prijs/kwaliteit garantie aan te kunnen bieden. Kerstpakkettenplaza.nl heeft niet voor niets de ‘laagste prijsgarantie’ opgenomen in onze 10 beloften.

Lees verder

Kerstpakketten 2018, wat zijn jouw wensen?

Je kent het wel, de decembermaanden zijn nog ver weg en daarmee de zorgen voor het kerstpakket ook. Toch is het handig om er al vroeg bij te zijn. De decembermaanden zijn traditioneel drukke maanden. Je wilt niet dat u dan nog tijd vrij moet gaan maken voor het uitzoeken van een mooi en passend kerstpakket. De medewerkers hebben het namelijk wel verdiend om een passend pakket te krijgen. Dus wat zijn jullie wensen voor de kerstpakketten van 2018? Kerstpakkettenplaza.nl helpt je op weg!

Lees verder

Kerstpakketten 2018 traditioneel of anders

Traditionele kerstpakketten of toch iets anders, voor alle opties kunt u terecht bij Kerstpakkettenplaza.nl. Of uw kerstpakketten 2018 traditioneel of anders zijn ligt helemaal aan uzelf. Een traditioneel pakket kan erg mooi zijn en is vaak een garantie voor tevreden medewerkers. Maar een leuke verrassing kan er voor zorgen dat uw collega’s extra blij zullen worden en tevreden het nieuwe jaar in gaan.

Lees verder

Drankpakket 2018 voor de liefhebbers

Liefhebbers opgelet, op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u het drankpakket 2018 voor de liefhebbers. Of het nu wijn, bier of iets anders is, het is te vinden in het assortiment van Kerstpakkettenplaza.nl. Kerst is het moment bij uitstek om eens een lekker borrel te drinken. Het jaar zit er op, u heeft samen mooie herinneringen gemaakt en het is een goed moment om het jaar samen af te sluiten. Proost en op naar een nieuw productief jaar!

Lees verder

Drankpakket personeel voor kerst 2018

Kerstmis, de tijd van gezelligheid, de tijd van genieten en de tijd van even een lekkere borrel. Iedereen houdt wel van een drankje op zijn tijd. Daarom is een drankpakket voor kerst 2018 helemaal geen gek idee. Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u de lekkerste en mooiste drankpakketten voor deze kerst!

Lees verder

Kies je kerstpakketten 2018 online bij Kerstpakkettenplaza

Het digitale tijdperk brengt ons al jaren veel goeds. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kiest u uw kerstpakketten 2018 online. Met enkele klikken op de knop bent u weer een stap dichter bij een tevreden personeelsbestand. Makkelijk, snel en 24 uur per dag bereikbaar. Wilt u liever thuis even op uw gemak kiezen of kijkt u liever samen met een collega naar het assortiment. Het is geen probleem bij Kerstpakkettenplaza.nl

Lees verder

Het assortiment kerstpakketten 2018 staat online

Ho ho ho, het is weer zo ver. Het assortiment kerstpakketten 2018 staat online! De kerstman heeft ook dit jaar weer erg goed zijn best gedaan om veel verschillende pakketten voor verschillende mensen te maken. Van traditionele kerstpakketten tot aan nieuwe trends, het is allemaal te vinden op Kerstpakkettenplaza.nl!

Lees verder

Luxe kerstpakketten 2018

Dit jaar heeft u iets te vieren, u heeft een succesvol jaar achter de rug, een jubileum te vieren, of een grote opdracht binnen gehaald. U heeft in ieder geval een goede reden voor een feestje deze kerst. Sluit het einde van het jaar af met een van de luxe kerstpakketten 2018 van Kerstpakkettenplaza.nl. In deze pakketten zitten meer producten van uitstekende kwaliteit.

Lees verder

Hollands kerstpakket 2018

De tijd is weer aangebroken: het uitzoeken van een geschikt kerstpakket of kerstgeschenk voor uw personeel. Op onze website Kerstpakkettenplaza.nl hebben wij het grootste kerstassortiment van heel Nederland. Met thema’s zoals Italiaanse pakketten, drankpakketten of foodpakketten is er voor ieder wat wils. Maar bent u dit jaar op zoek naar een typisch Hollands kerstpakket? Ook daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Lees verder

Sinterklaaspresentje personeel 2018

Voordat we dit jaar de kalkoen uit de oven halen, de wijn inschenken en Mariah Carey uit onze speakers luidt, is het in december eerst nog tijd voor een andere feestelijke gelegenheid: Sinterklaas! Om ook als volwassenen deze traditie in stand te houden, kiezen veel bedrijven ervoor om hun personeel een Sinterklaas presentje te geven. Daarom hebben wij ook dit jaar weer de feestelijkste sinterklaaspakketten voor u samengesteld. Lees verder

Originele kerstpakketten 2018

Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u het ruimste assortiment kerstpakketten van heel Nederland. Bent u op zoek naar iets speciaals dit jaar? Ook voor originele kerstpakketten in alle soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden diverse pakketten in verschillende prijscategorieën.  Zo zit er altijd wat tussen waar u uw personeel blij mee kunt maken. Bent u ook klaar om te geven dit jaar? Lees verder

Kerstgeschenken relaties 2018

Geen bedrijf zonder relaties, én wat is nu een mooiere tijd om uw relaties te bedanken voor het vertrouwen en de steun die ze u geven dan met kerst. Op Kerstpakkettenplaza.nl staan tal van mooie en originele kerstgeschenken voor al uw relaties. Van medewerkers, tot leveranciers tot afnemers. Voor iedere relatie kunt u passende Kerstgeschenken relaties 2018 vinden.

Lees verder

Herman Passie – Goed en lekker eten

Vandaag hebben we een preview met een bekend gezicht voor u. Dit jaar is een van de themalijnen de Herman Passie-lijn. Kookt u graag? Of bent u naar aanleiding van zijn programma’s al fan van Herman den Blijker? Lees dan gauw verder voor meer informatie over de producten uit deze nieuwe lijn.

Lees verder

Preview kerstpakketten 2018

Terwijl de meeste mensen aan het genieten zijn van de zon, zijn wij bij Kerstpakkettenplaza.nl druk bezig met het nieuwe assortiment kerstgeschenken. Vanaf vandaag zullen we u af en toe een preview geven van verschillende leuke productlijnen die terug zullen komen in onze kerstpakketten.

Lees verder

Kerst in maart?

Officieel is deze week de lente begonnen, maar tot nu toe voelt het nog aan als het kerstseizoen. In ieder geval voor ons. Wij zijn namelijk al volop bezig met allerlei voorbereidingen voor de kerstpakketten van 2018. We hebben al verschillende beurzen bezocht en zijn druk bezig met inspiratie opdoen voor nieuwe kerstgeschenken. Deze week zullen we u even meenemen achter de schermen, want waarom zijn wij in maart al volop bezig met kerst?

Lees verder