Geen kerststress, bereid de kerstpakkettentraditie voor

Ken je budget, pas dan kun je gericht op zoek gaan naar Sinterklaassurprises en kerstpakketten voor je medewerkers. Het is aan te raden om in een wat rustiger tijd te bekijken wat het budget is voor de feestdagen in december. Denk aan de kerstpakkettentraditie!Sommige zaken kun je nu al voorbereiden, waardoor je in november niet in tijdnood komt. Denk aan het bepalen van het budget en het aantal kerstpakketten dat je nodig hebt. Vervolgens is het kiezen van de kerstpakketten en Sinterklaascadeautjes aan de beurt als deze online staan. Als je dat hebt gedaan en de bestelling hebt geplaatst zit voor jou het werk er op. Wij regelen de rest en zorgen voor een stipte bezorging van de kerstpakketten op de afgesproken datum.

Voor welke doelgroep zijn de kerstpakketten bestemd?

Een kerstpakket cadeau krijgen is altijd een feest op zich, groot of klein dat maakt niet uit. Vroeger bestonden de kerstpakketten uit eten en drinken. Tegenwoordig kun je ook kerstcadeaus bestellen die de ontvangers overhouden, blijvende geschenken: een snijplank, een karaf met een set glazen, een beeld, een mok, een dienblad, een soepkom, een serveerschaal, een bonbonschaaltje, een bewaarblik. Houd rekening met de doelgroep waarvoor je kerstpakketten wil kopen. Een kerstpakket dat is afgestemd op de doelgroep is niet zo moeilijk samen te stellen. Ken jij je medewerkers persoonlijk?

Houden zij van bier of wijn? Houden zij van snacks of zoetigheid? Of zou een blijvend artikel, een beeld dat meer zegt dan duizend woorden, beter aansluiten bij jouw mensen? Hier kun je nog even over nadenken, er is nog tijd genoeg. Je kunt je vragen altijd bij ons stellen en de mogelijkheden met ons bespreken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor (bijna) elk probleem een oplossing en die leggen we je dan voor ter beoordeling. Maak hiervan gebruik en geniet straks van het resultaat. De kerstpakkettentraditie is te gezellig om er wakker van te liggen.

En elk jaar opnieuw komt het weer goed

Vertrouwd en vakkundig te werk gaan, dat mag je van ons verwachten. Elk jaar opnieuw komt het helemaal goed met de kerstpakketten, wanneer jij met Kerstpakkettenplaza in zee gaat. Als jij de pakketten op tijd bestelt, zit jouw werk erop en is de rest van de werkzaamheden voor ons. Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid dat de kerstpakketten stipt op tijd worden geleverd. Laat dit vol vertrouwen aan ons over en stort jij je op de werkzaamheden in je bedrijf. Het einde van het jaar zorgt namelijk vaak voor hectische taferelen. Geef je wat de kerstpakketten betreft aan ons over en wij verzorgen jouw kerstcadeaus tot in de puntjes. Geniet dit jaar weer van de kerstpakkettentraditie.

Werk met ons samen als je er niet helemaal uit komt

De kerstpakkettentraditie komt elk jaar terug en je wil uiteraard daarvoor de meest geschikte kerstpakketten bestellen. Werk met ons samen om de kerstpakketten samen te stellen als je er niet helemaal uit komt. We begrijpen het belang van kerstpakketten die aansluiten bij de doelgroep en hebben daar veel ervaring mee. Aarzel niet onze ervaring in te zetten, het scheelt jou een heleboel stress. Laat ons weten wat je wensen zijn, welk pakket jouw voorkeur heeft en wat daar eventueel in aangepast moet worden. Wij brengen je op de hoogte van onze mogelijkheden en komen er samen met jou uit. Geen kerststress, het komt elk jaar weer helemaal goed!

Een goed begin is het halve werk

Waarom wachten tot november als je nu al enkele voorbereidingen voor kerst 2017 kunt treffen? Het is een geruststellende gedachte om de voorbereidingen voor kerst nu al te gaan treffen. De kerstpakketten staan binnenkort online en dan kun je het assortiment kerstpakketten van 2017 bekijken. Ken je budget en het aantal kerstpakketten dat je nodig hebt, vergeet langdurig zieke werknemers en onlangs gepensioneerde medewerkers niet. Je zou ook nog kunnen overwegen om je zakenrelaties een kerstpakket te geven om de prettige samenwerking nog eens te onderstrepen.

Je kent de aantallen en het budget. Dan weet je ook wat je per persoon per kerstpakket kunt uitgeven. Met deze gegevens kun je straks gericht op zoek gaan naar een fraai kerstpakket. En de rest regelen wij voor je. Vraag altijd een offerte aan, ook al ben je ervan overtuigd dat je bij ons je kerstpakketten gaat bestellen, want daar staan alle belangrijke gegevens en afspraken in.