3 bijzondere kerstpakketten uitgelicht

Wilt u weten wat bijzondere kerstpakketten zijn? Om zo uw medewerkers op een originele manier te kunnen verrassen? Dan bent u bij dit blog aan het juiste adres. In dit artikel hebben wij namelijk 3 bijzondere kerstpakketten uitgelicht waaruit welke u kunt gebruiken ter inspiratie. Deze selectie hebben wij gemaakt uit ons aanbod van maar liefst 1.300 unieke kerstpakketten en deze pakketten doen het elk jaar goed. Lees daarom snel verder om meer te weten te komen over deze kerstpakketten of neem persoonlijk contact met ons op voor nog meer inspiratie! 

1. Een kerstpakket van anderhalf meter lang! 

Wilt u uw medewerkers eens op een andere manier verrassen dan gebruikelijk? Kies dan voor ons kerstpakket van anderhalf meter lang! Dit pakket zit tjokvol met lekkers en doet het elk jaar erg goed bij onze klanten. Het leuke aan dit pakket is dat medewerkers niet precies weten wat ze kunnen verwachten wanneer u deze pakketten op kantoor voor ze hebt klaarstaan. Het is namelijk eens wat anders dan de standaard vierkante pakketten. Wees er wel snel bij, want vorig jaar waren deze pakketten een sensatie en vlogen ze over de toonbank. Geeft u een kerstborrel en wilt u uw medewerkers naast dit pakket verrassen met nog een origineel cadeau? Lees dan snel verder over onze kruiwagen vol met lekkers! 

2. Een kruiwagen vol met lekkers: echt een topper! 

Ziet u het al voor u? De kerstborrel is hartstikke gezellig en misschien heeft u uw medewerkers al verrast met een fantastisch pakket. Maar volgens u verdienen u medewerkers het allerbeste en u wilt ze daarom op een extra bijzondere manier verrassen. Om deze reden komt u uit het niets op de kerstborrel opdagen met een kruiwagen vol met lekkers! Gegarandeerd een succes en uw medewerkers zullen hard moeten lachen om deze ludieke actie. Ze hebben het namelijk vast nog nooit eerder gezien! Naast dit bijzondere kerstpakket kunt u er ook voor kiezen om uw medewerkers te bedanken voor hun bewezen diensten met een kerstpakket op maat. Lees daarover snel meer in de volgende alinea.  

3. Maak het persoonlijk met een kerstpakket op maat! 

De reden dat we dit type kerstpakket uitlichten, komt omdat u het zo bijzonder kunt maken als u zelf wilt! U kunt bij ons op twee manieren een kerstpakket samenstellen. De eerste optie is om producten van bestaande kerstpakketten met elkaar te wisselen. Bijvoorbeeld een Rituals pakket aanvullen met chocolade. De tweede manier is om volledig vanaf nul een kerstpakket samen te stellen inclusief bijpassende doos met bijvoorbeeld uw logo. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos! Neem voor alle opties en meer informatie gerust contact met ons en we leggen vrijblijvend uit hoe het allemaal in zijn werk gaat. 

Origineel kerstpakket personeel bedenken 

Zelf een origineel kerstpakket bedenken. Hoe pakt u dat nou aan? Zoals in de vorige alinea al is vermeld zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Wanneer u producten uit bestaande kerstpakketten met elkaar wilt wisselen dan raden we aan om eerst een kijkje op onze site te nemen. Door de producten uit bestaande pakketten te bekijken, kunt u namelijk op een rijtje zetten wat u met elkaar wilt combineren. Wanneer u eruit bent dan kunt u contact met ons opnemen en leggen we u vrijblijvend de verdere procedure uit. Wanneer u hulp nodig heeft bij het combineren of om vanaf nul een volledig nieuw kerstpakket samen te stellen, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van kerstpakketten en nemen u graag aan de hand mee om een uniek pakket samen te stellen! 

Waar bestaan hippe kerstpakketten uit? 

U wilt natuurlijk ook een beetje met de tijd meegaan en uw medewerkers verrassen met een hip en modern kerstpakket. Ook in dit geval bent u bij ons aan het juiste adres. Elk jaar houden wij namelijk de trends en ontwikkelingen in de gaten op het gebied van kerstpakketten. Deze informatie verwerken we in themapakketten waaronder foodpakketten, drankpakketten en verzorgingspakketten. Uiteraard kunt u ook een eigen trendy kerstpakket bij ons samenstellen met producten die u zelf heeft geselecteerd. Inspiratie nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten en we helpen u graag! 

Waarom klanten voor kerstpakkettenplaza kiezen 

Klanten kiezen niet alleen voor ons, omdat wij een aanbod hebben van maar liefst 1.300 unieke kerstpakketten. Zij kiezen voor ons, omdat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel staat. Onze medewerkers zullen er namelijk alles aan doen om het perfecte kerstpakket voor u te vinden of samen te stellen. Door drukte is het bijvoorbeeld goed mogelijk dat u niet de tijd heeft om een uniek kerstpakket te bedenken. Omdat onze specialisten elk jaar onze klanten helpen met het samenstellen van unieke pakketten, weten zij als geen ander hoe zij u moeten helpen. Twijfel daarom niet als u een vraag heeft en neem vandaag nog contact op! 

Meest gestelde vragen 

Hoeveel kerstpakketten moet ik minimaal bestellen? Wat is de levertijd? Wat zijn de transportkosten? Dit zijn enkele van de veelvoorkomende vragen die we binnen krijgen. Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn, hebben we een pagina aangemaakt met meest gestelde vragen. Het is goed mogelijk dat u vraag er toch niet bijstaat. Neem in dit geval gerust contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen. Ons doel is niet alleen om het ideale kerstpakket voor u te vinden, maar ook om het bestelproces zo soepel mogelijk laten te verlopen. Wat u daarnaast ook nog kunt doen is om eens een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms! 

Plan een bezoek aan onze showroom! 

Wilt u 100 of meer kerstpakketten bij ons bestellen en deze zelf samen stellen? Plan dan een bezoek aan één van onze acht showrooms! Samen met één van onze specialisten wandelt u door onze showroom en laten we u al onze pakketten en mogelijkheden zien. Een bezoek aan onze showroom levert u gegarandeerd een hoop inspiratie op. Op deze manier kunt u een zo uniek mogelijk kerstpakket samenstellen. Tot ziens in onze showroom!