Alles over foodpakketten

Foodpakketten zijn kerstpakketten boordevol lekkernijen. Vergelijk de foodpakketten met de kerstpakketten zoals je ouders die vroeger kregen. Het is een feest om met een foodpakket thuis te komen en de kinderen te laten helpen met uitpakken, vaak onder de kerstboom. De tafel staat binnen enkele minuten vol met de lekkerste snacks, snoepjes, crackers, koekjes, thee. Er zitten in het foodpakket veel producten: een flinke tas, doos of mand boodschappen zo zou je een foodpakket kunnen omschrijven.

Het ene foodpakket bevat meer luxe producten dan het andere. Dat zorgt ervoor dat je wat te kiezen hebt. Af en toe zit er in een foodpakket een overblijvend artikel, maar de hoofdzaak blijven de eetbare producten en drinken. Een foodpakket is een extra goed gevuld traditioneel kerstpakket. Ook voor een laag bedrag is een fraai foodpakket te koop. Dus kun je op dit moment even wat minder investeren in de kerstpakketten, geen probleem,  je kunt toch mee doen aan de kerstpakkettentraditie.

Inhoud foodpakketten

De foodpakketten zijn extra goed gevuld met bruikbare producten. Heerlijke producten die in elk huishouden, groot of klein met jonge mensen of oudere mensen, goed van pas komen. Denk aan: sapjes, fair trade thee, koekjes, beschuit, jam, hartige biscuitjes, chips, pralines, marshmallows, Belgische chocolade, kruidkoek, cacao truffels, popcorn. Maar ook pakketten met producten om tappas te bereiden en daarna gezellig samen te tafelen, een glazen potje met lekkere snoepjes, glazen theelichtjes, wijn, kaarsen, een voucher om zelf te besteden in een vakantiepark bijvoorbeeld.

De naam van het kerstpakket geeft soms al aan hoe het pakket is samengesteld of hoe de verpakking er uit ziet. Dat kan de kleur van de verpakking zijn bijvoorbeeld, maar ook kan de naam betrekking hebben op de inhoud van het foodpakket. Bij de verpakking kun je denken aan producten die allemaal in hoofdzaak een gele of oranje verpakking hebben, daardoor worden de verschillende producten een geheel en het kerstpakket ziet er schitterend uit.

Bij de inhoud kun je denken aan producten speciaal voor chocoladeliefhebbers of mensen die graag zelf eten bereiden bijvoorbeeld tapas. Het is nog een behoorlijk moeilijke taak om het foodpakket te kiezen dat past bij je doelgroep. Weet echter dat alle foodpakketten de moeite waard zijn.

Foodpakketten, kerstpakketten in diverse prijsklassen

Kies je voor de categorie foodpakketten dan ben je nog niet klaar, want in deze categorie zijn veel verschillende pakketten wat betreft inhoud en wat betreft prijs. Als jij je budget kent kun je heel gericht zoeken, want de foodpakketten staan gerangschikt op prijs. Ook met een klein budget zul je een fraai foodpakket vinden op onze website. Op de afbeelding zie je de producten en als je meer informatie over de inhoud wil dan klik je op meer info. Er volgt dan een beschrijving van de producten. Je weet op die manier precies wat je voor je medewerkers bestelt. Twijfel echter nooit aan je keuze voor een van onze foodpakketten. Tegenvallen zullen ze nooit! Ze zullen stuk voor stuk dankbaar in ontvangst worden genomen.

Boordevolle foodpakketten

Foodpakketten zijn extra goed gevuld, ze zitten boordevol met heerlijke producten om te eten en te drinken. Soms zitten er overblijvende artikelen in. Denk daarbij aan kaarsen, een voucher, theelichtjes, een voorraadpot/bus. Allemaal zeer bruikbare artikelen. Foodpakketten zijn populair bij iedereen, omdat de hele inhoud goed gebruikt kan worden. Maar ook omdat de inhoud bestaat uit alleen maar producten van de beste kwaliteit.

Boordevolle foodpakketten, daar maak jij elke werknemer erg blij mee, een goed gevuld pakket zoals vroeger met producten waarvan op elk moment van de dag kan worden genoten. De inhoud kan heel divers zijn. Het is daarom bijna onmogelijk alle producten op te noemen die in de foodpakketten kunnen zitten. Je kunt er echter zeker van zijn dat het allemaal zeer gewilde producten zijn voor jong en oud, om heerlijk te smullen tijdens de extra vrije dagen in verband met de feestdagen. De kwaliteit is gegarandeerd prima, kijk naar de bekende namen van de producten en je weet dat het goed zit.

Aan de inhoud wordt dan ook veel aandacht besteed, maar ook aan de verpakking wordt zorg besteed. Sommige verpakkingen kun je nog eens gebruiken of zelfs langdurig als het een tas of mand betreft. Er is door ons alles aan gedaan om prachtige kerstpakketten aan te kunnen bieden, waarmee jij kunt schitteren bij je medewerkers. Of het ons is gelukt…… ? Dat zal straks blijken uit het aantal orders dat we ontvangen en de reacties.