Alternatief kerstpakket

Als u op zoek bent naar een alternatief kerstpakket dan bestaan er bij ons diverse mogelijkheden. In ons assortiment hebben wij diverse thema pakketten die een alternatief vormen op het traditionele kerstpakket. Wilt u toch geen ‘standaard’ kerstgeschenk dat hebben wij de volgende opties: een foto-op-linnen, een cadeaubon, een Nationale tijdschriftenbon, een kunst kerstgeschenk, een eigen keuze kerstpakket of een Belevenis als alternatief.

Als bijzonder alternatief kerstpakket kunt u een Belevenis cadeau doen. Op onze site vindt u een zeer ruim aanbod aan belevenissen waarbij de ontvanger een tegoedbon krijgt. Deze bon zit in een mooie geschenkverpakking en geeft recht op een arrangement. Dit arrangement kan voor een of meerdere personen zijn en verschillende dingen omvatten. Zo zijn er uitgebreide diners, hotelovernachtingen, pretparkbezoeken enzovoort. Zo geeft u nog eens een origineel kerstgeschenk weg. En de ontvanger kan zelf inplannen wanneer hij deze activiteit gaat uitvoeren.

Alternatief kerstpakket? Wat kies ik dan?

Ook foto-op-linnen is een leuk alternatief voor een kerstpakket. U ontvangt een voucher verpakt in een mooie geschenkverpakking. Op deze voucher staat een inlogcode voor de website waarop men hun favoriete foto kan uploaden. De foto wordt dan vastgelegd op doek en gehangen in een stevig houten frame. De grootte van het schilderij is afhankelijk van welke afmetingen u kiest. Zo heeft u een prachtig schilderij van uw mooiste foto! Het schilderij wordt gratis thuisbezorgd.

U kunt ook de medewerker zelf een kerstpakket laten kiezen middels een van onze drie eigen keuze kerstpakketten. De ontvanger krijgt dan een aantal waardepunten waarbij hij of zij zelf een passend kerstpakket voor mag uitkiezen uit een zeer ruim aanbod aan objecten. Dit kunnen etenswaren zijn, maar ook huishoudelijk apparatuur, serviesgoed, badlakens, sieraden, geurtjes enzovoorts. Een passend alternatief voor een kerstpakket wat voor iedereen geschikt is.

Alternatief kerstpakket? Natuurlijk geschikt voor medewekers!

Even leuk om weg te geven is een Boekkado of een Nationale tijdschriftenbon. De boekkado wisselt u in op boekkado.nl waarop u uit duizenden boeken een boek kunt kiezen. De Nationale tijdschriftenbon geeft recht om op de website Nationaletijdschriftenbon.nl uit meer dan 350 titels een passen kerstgeschenk te kiezen.  Dit kunne week- of maandbladen zijn maar ook complete jaar- of miniabonnementen. Beide bonnen zitten verpakt in een fraaie cadeauverpakking en in de vorm van een giftcard.

Wilt u een cultureel alternatief kerstpakket weggeven? Dan is een kunst kerstpakket wellicht een prachtige optie. Mooie verbronsde beelden, porseleinen vazen, verzilverde  (kunst)voorwerpen enzovoorts zijn een uniek kerstgeschenk. Een alternatief dat men niet zomaar verwacht! Vaak beelden de beelden verbondenheid en samenwerking uit. Daarom zijn deze alternatieve kerstpakketten ook zeer geschikt als relatiegeschenk om de samenwerking te belonen.

Alternatief kerstpakket