Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben vandaag een leuke dagdeal!Doorloop het offerte- of besteltraject en vul bij Uw klantcode SANTA1510 in en profiteer direct van een leuke korting!


Let op! Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en alleen geldig op 24 oktober 2021.


Bedrijfsgeschenken

Bent u op zoek naar de mooiste bedrijfsgeschenken voor uw medewerkers deze kerst? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Van een leuk drankpakket tot luxe kerstpakketten, u vindt het allemaal in het grootste kerstpakketten assortiment van 2018.

Bedrijfsgeschenken vergelijken

Ook dit jaar vindt u op Kerstpakkettenplaza.nl weer de leukste en mooiste bedrijfsgeschenken. Kijkt u bijvoorbeeld eens tussen de kunstzinnige kerstpakketten. Natuurlijk kunt u ook aan sinterklaaspakketten denken als bedrijfsgeschenken. Bent u op zoek naar een specifiek item voor in uw pakket? Dan kunt u op onze site eenvoudig zoeken op een product. Dan krijgt u een compleet overzicht van alle pakketten die relevant zijn voor u. Zo kunt u ze gemakkelijk vergelijken en de beste kiezen voor uw personeel.
bedrijfsgeschenken

Bedrijfsgeschenken bestellen

Heeft u het meest geschikte geschenk voor uw bedrijf gevonden? Dan is het tijd om te bestellen. Gaat u bijvoorbeeld voor een van onze leuke foodpakketten? Dan kunt u eenvoudig het gewenste aantal kerstpakketten invullen. Deze voegt u toe aan het offerte-mandje en u krijgt direct een vrijblijvende offerte toegestuurd. Indien u akkoord gaat met deze offerte, kunt u dit gemakkelijk doorgeven door de mail te beantwoorden met ‘Ik ga akkoord’. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de pakketten op tijd bij u te bezorgen. U hoeft zich nergens meer zorgen om te maken, behalve het uitdelen van uw kerstcadeaus.

Bedrijfsgeschenken samenstellen

Zou u graag pakketten samen willen voegen? Of iets toe willen voegen aan een bestaand kerstpakket? Dat kan bij ons! Vanaf 50 dezelfde pakketten kunt u zelf uw bedrijfsgeschenken samenstellen voor de kerst. Let op! Dit kan tot 1 november. Zowel digitaal als in een van onze showrooms kunt u geheel naar wens een pakket samenstellen. Wilt u advies bij het samenstellen? Dan kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!