Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

De mooiste bedrijfsgeschenken vergelijken

Bent u op zoek naar de mooiste bedrijfsgeschenken voor uw medewerkers deze kerst? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Van een leuk drankpakket tot luxe kerstpakketten, u vindt het allemaal in het grootste kerstpakketten assortiment van 2018.

Bedrijfsgeschenken vergelijken

Ook dit jaar vindt u op Kerstpakkettenplaza.nl weer de leukste en mooiste bedrijfsgeschenken. Kijkt u bijvoorbeeld eens tussen de kunstzinnige kerstpakketten. Natuurlijk kunt u ook aan sinterklaaspakketten denken als bedrijfsgeschenken. Bent u op zoek naar een specifiek item voor in uw pakket? Dan kunt u op onze site eenvoudig zoeken op een product. Dan krijgt u een compleet overzicht van alle pakketten die relevant zijn voor u. Zo kunt u ze gemakkelijk vergelijken en de beste kiezen voor uw personeel.
bedrijfsgeschenken

Bedrijfsgeschenken bestellen

Heeft u het meest geschikte geschenk voor uw bedrijf gevonden? Dan is het tijd om te bestellen. Gaat u bijvoorbeeld voor een van onze leuke foodpakketten? Dan kunt u eenvoudig het gewenste aantal kerstpakketten invullen. Deze voegt u toe aan het offerte-mandje en u krijgt direct een vrijblijvende offerte toegestuurd. Indien u akkoord gaat met deze offerte, kunt u dit gemakkelijk doorgeven door de mail te beantwoorden met ‘Ik ga akkoord’. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de pakketten op tijd bij u te bezorgen. U hoeft zich nergens meer zorgen om te maken, behalve het uitdelen van uw kerstcadeaus.

Bedrijfsgeschenken samenstellen

Zou u graag pakketten samen willen voegen? Of iets toe willen voegen aan een bestaand kerstpakket? Dat kan bij ons! Vanaf 50 dezelfde pakketten kunt u zelf uw bedrijfsgeschenken samenstellen voor de kerst. Let op! Dit kan tot 1 november. Zowel digitaal als in een van onze showrooms kunt u geheel naar wens een pakket samenstellen. Wilt u advies bij het samenstellen? Dan kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!