Bent u op zoek naar veel kerstpakketten?

Grote bedrijven zullen vaak veel kerstpakketten kopen. Het gaat dan al snel om enkele honderden stuks. Wat veel bedrijven niet weten, is dat ze ook gewoon online een groot aantal kerstpakketten kunnen bestellen.

Hoe gaat u te werk?

Het maakt niet uit hoeveel u er wilt kopen, u voegt ze gewoon toe aan uw offertemandje en zo vraagt u uw vrijblijvende offerte online aan. Wij zorgen er voor dat u uw op maat gemaakte offerte binnen enkele minuten in huis heeft. Zolang de pakketten nog niet op uitverkocht staan, kunt u ze toevoegen aan uw offertemandje.

Natuurlijk hebben wij van elk kerstpakket een bepaalde voorraad. Maar als u vroeg in het seizoen besteld, kunnen wij wellicht nog bij produceren. Bent u echter laat met bestellen dan is dit niet altijd mogelijk, dit komt dan voornamelijk omdat er specifieke producten in het pakket zitten die niet zomaar of snel bijgekocht kunnen worden.

Wilt u meerdere soorten bestellen?

Het is mogelijk om meerdere soorten  pakketten te bestellen. Bijvoorbeeld 200 van die rode kerstpakketten en 300 van die gouden kerstpakketten. Zo kunt u leuk variëren en komt u alsnog aan de grote hoeveelheid die u wenst te bestellen.

Bent u op zoek naar veel kerstpakketten?