Beperkt budget kerstpakket | Kerstpakkettenplaza.nl

Zoek je een beperkt budget kerstpakket? Werkgevers, ook met een beperkt budget kun je bij Kerstpakkettenplaza een fraai cadeau vinden. Ken je budget, weet wat jij dit jaar voor je medewerkers naast het salaris uit kunt geven. Als je dat weet dan ben je eigenlijk al goed op weg. Het is straks dan alleen nog een kwestie van een cadeau kiezen dat binnen dat budget past. Vind je het moeilijk? Wij helpen je graag om er een bijzonder kerstgeschenk van te maken. Medewerkers zullen het begrijpen als het kerstpakket beperkt is, wanneer het even wat moeizamer gaat met het bedrijf. Zij zullen het waarderen dat jij desondanks in december iets extra’s doet. Onze goedkopere, kleinere kerstpakketten zijn van dezelfde kwaliteit als de grotere en duurdere cadeaus. Je levert niets in aan kwaliteit en ook niet aan de zorgvuldigheid waarmee de pakketten worden samengesteld. Kerstpakketten met een beperkt budget, gewoon doen!

Hollands kerstgeschenk

Zelf cadeau samenstellen met beperkt budget

Wist je dat het straks mogelijk is om ook met een klein budget zelf de kerstpakketten voor je medewerkers samen te stellen? Als je weet welke producten wij kunnen leveren, kun jij een kerstpakket op maat maken voor je personeel en wellicht ook voor zakenrelaties. Je kunt dan rekening houden met de smaak van je mensen, misschien de kleuren van het bedrijfslogo erin verwerken. Laat de ideeën en inspiratie maar komen….. Pak het hele kerstpakketten gebeuren een keer totaal anders aan. Je zult er van genieten en misschien wil je nooit meer anders dan zelf de kerstgeschenken voor je medewerkers samen te stellen. Heb je al leuke ideeën, noteer deze meteen! Een mooie kerstboodschap toevoegen, dat kost je alleen tijd en kan dus ook met een beperkt budget.

Verwachtingen van een kerstpakket

Vergis je niet, mensen verwachten misschien wel een kerstpakket omdat je dat al jaren doet, maar de waarde ervan is echt niet het belangrijkste. Dus heb je dit jaar “slechts” een beperkt budget beschikbaar voor de kerstpakketten, sla deze traditie niet over omdat je bang bent dat het cadeau te klein is. Het is een extraatje!! En als jij straks onze kerstgeschenken ziet dan zul je het ermee eens zijn dat klein ook heel fijn kan zijn. Je kunt ook kiezen voor een goedkoper kerstpakket, omdat je graag tijdens het feest van Sinterklaas een surprise wil geven, die ook gefinancierd moet worden uit je budget. En je kunt een euro helaas maar één keer uitgeven.

Beperkt budget en toch een kerstpakket?

Ja, zeker doen, ook met een beperkt budget. Het is namelijk erg belangrijk om de traditie van de kerstpakketten voort te zetten. Werknemers kijken uit naar de feestdagen en naar dat leuke extraatje. Kijk straks online in onze webshop of in een van onze showrooms hoe gezellig en leuk een goedkoop kerstpakket er uit ziet. Heb je zelf een idee en heb je meer dan 50 stuks kerstgeschenken nodig dan maken wij een kerstpakket op maat voor jou en je medewerkers. Neem daarvoor op tijd persoonlijk contact met ons op. De goedkopere kerstpakketten hebben dezelfde kwaliteit als de duurdere, ook zien ze er even verzorgd uit en ze worden met dezelfde aandacht voor je samengesteld. Wij begrijpen het als jij als werkgever even wat minder kunt uitgeven, maar toch je personeel wil motiveren en stimuleren om de schouders onder hun werkzaamheden te blijven zetten. Een gebaar als een Sintgeschenk en een kerstgeschenk dragen daar zeker aan bij. Je zult aan de producten zien, dat er met elk budget rekening is gehouden, zeker ook met een beperkt budget. Wij helpen je graag om een fraai kerstcadeau samen te stellen, zodat je ook met wat minder groots uit kunt pakken en je medewerkers kunt verrassen.

Kerstpakketten budget; voor ieder tarief het beste kerstpakket!

Tevens hebben wij (diverse) acties met goedkope kerstpakketten. Ook kunnen wij, afhankelijk van uw budget, een kerstpakket geheel voor u op maat samenstellen.  U kunt de door u gewenste producten zelf aangeven.  Hiervoor hoeft u niet perse naar een showroom. U kunt bijvoorbeeld ook een bestaand kerstpakket aanpassen door producten te ruilen en/of toe te voegen. Dat  is dan een veel eenvoudigere oplossing. Kerstpakketten aanpassen kan al vanaf een afname van 60 stuks.

Financieel dipje?

Het kan zomaar voorkomen dat je bedrijf financieel in een dip zit. Ook al wordt er gezegd dat de crisis voorbij is, ziet nog niet voor iedereen de toekomst er financieel gezien goed uit. Het is dan verstandig om je financiën goed in de gaten te houden en extra uitgaven even aan de zijlijn te zetten of wat kleiner te maken. Een kerstpakket is zo’n extraatje! Maar om dit extraatje, waar zo op wordt gerekend door je medewerkers, helemaal te schrappen, zou erg jammer zijn. Er is een andere oplossing mogelijk, namelijk een kerstpakket samenstellen met een beperkt budget. Op die manier hoef je niemand teleur te stellen en is het financieel verantwoord. Wij kunnen en willen daar graag bij helpen als je dat wenst. Aarzel niet, neem contact op en we bespreken de mogelijkheden met een beperkt budget.