Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Betaalbaar kerstpakket

Een kerstpakket hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor elke budget is er wel een leuk en betaalbaar kerstpakket samen te stellen. Door onze gerichte inkoop en grote afname kunnen wij voordelig inkopen en u betaalbare kerstpakketten aanbieden. Nergens vindt u onze kerstpakketten tegen een lagere prijs.

Belangrijke traditie

Zeker in economisch mindere tijden moet er extra bezuinigd worden. Kerstpakketten schrappen is volgens ons, en de meeste bedrijven, echter geen optie. Het is een traditie die in stand gehouden moet worden. Om toch een leuk kerstgeschenk te kunnen geven, kunt u kiezen voor een betaalbaar kerstpakket. In de prijscategorie tot 20 euro vindt u al een enorme keuze aan traditionele kerstpakketten tegen een zeer betaalbare prijs.

Ons ruime assortiment

Zo kunt u in elke prijsklasse leuke kerstpakketten uitzoeken. U kunt middels een eigen keuze kerstpakket ook uw medewerkers zelf een kerstpakket uit laten kiezen. U bepaalt dan vooraf voor welke prijs men leuke kerstgeschenken uit mag uitkiezen.

Neem een kijkje op Kerstpakkettenplaza.nl en bekijk al onze mogelijkheden. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag! Klik op de afbeelding voor ons assortiment –  betaalbaar kerstpakket

Betaalbaar kerstpakket