Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Betaalbaar kerstpakket

Een kerstpakket hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor elke budget is er wel een leuk en betaalbaar kerstpakket samen te stellen. Door onze gerichte inkoop en grote afname kunnen wij voordelig inkopen en u betaalbare kerstpakketten aanbieden. Nergens vindt u onze kerstpakketten tegen een lagere prijs.

Belangrijke traditie

Zeker in economisch mindere tijden moet er extra bezuinigd worden. Kerstpakketten schrappen is volgens ons, en de meeste bedrijven, echter geen optie. Het is een traditie die in stand gehouden moet worden. Om toch een leuk kerstgeschenk te kunnen geven, kunt u kiezen voor een betaalbaar kerstpakket. In de prijscategorie tot 25 euro vindt u al een enorme keuze aan traditionele kerstpakketten tegen een zeer betaalbare prijs.

Ons ruime assortiment

Zo kunt u in elke prijsklasse leuke kerstpakketten uitzoeken. U kunt middels een eigen keuze kerstpakket ook uw medewerkers zelf een kerstpakket uit laten kiezen. U bepaalt dan vooraf voor welke prijs men leuke kerstgeschenken uit mag uitkiezen.

Neem een kijkje op Kerstpakkettenplaza.nl en bekijk al onze mogelijkheden. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag! Klik op de afbeelding voor ons assortiment –  betaalbaar kerstpakket

Betaalbaar kerstpakket