Wat leuk dat u onze site bezoekt!

Op dit moment zijn wij gesloten en genieten van onze vakantie - op maandag 14 februari zijn we weer volledig operationeel. Onze klantenservice is en blijft onveranderd bereikbaar.

Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal vanaf 1 augustus weer zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Als eerste op de hoogte blijven van alle tips, weetjes en de leukste kerstpakketten? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment!

 

Betaalbaar kerstpakket

Een kerstpakket hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor elke budget is er wel een leuk en betaalbaar kerstpakket samen te stellen. Door onze gerichte inkoop en grote afname kunnen wij voordelig inkopen en u betaalbare kerstpakketten aanbieden. Nergens vindt u onze kerstpakketten tegen een lagere prijs.

Belangrijke traditie

Zeker in economisch mindere tijden moet er extra bezuinigd worden. Kerstpakketten schrappen is volgens ons, en de meeste bedrijven, echter geen optie. Het is een traditie die in stand gehouden moet worden. Om toch een leuk kerstgeschenk te kunnen geven, kunt u kiezen voor een betaalbaar kerstpakket. In de prijscategorie tot 20 euro vindt u al een enorme keuze aan traditionele kerstpakketten tegen een zeer betaalbare prijs.

Ons ruime assortiment

Zo kunt u in elke prijsklasse leuke kerstpakketten uitzoeken. U kunt middels een eigen keuze kerstpakket ook uw medewerkers zelf een kerstpakket uit laten kiezen. U bepaalt dan vooraf voor welke prijs men leuke kerstgeschenken uit mag uitkiezen.

Neem een kijkje op Kerstpakkettenplaza.nl en bekijk al onze mogelijkheden. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag! Klik op de afbeelding voor ons assortiment –  betaalbaar kerstpakket

Betaalbaar kerstpakket