Biologisch kerstpakket

De vraag naar biologische kerstpakketten wordt steeds groter. Daarom hebben wij onze biologische kerstpakket assortiment uitgebreid. In onze collectie treft u daarom ook veel van deze pakketten aan.

Achtergrond biologisch kerstpakket

De producten uit deze pakketten zijn op biologische wijze tot stand gekomen. Daarbij is extra aandacht besteedt aan het milieu en de wereld om ons heen.  Om een product daadwerkelijk ‘biologisch’ te mogen noemen moet hen aan bepaalde maatstaven voldoen.

Themalijnen

Veel van onze kerstpakketten bestaan geheel of gedeeltelijk uit 100% biologische producten. Bepaalde themalijnen voldoen hier ook aan zoals de ‘puur chique’ collectie. Deze producten, met een mooie uitstraling, zijn 100% biologisch. De producten van “Eerlijk & Eco” (blauw/bruine verpakkingen) zijn fair trade en/of biologisch van aard.

Zo ziet u dat een biologische kerstgeschenk ook een hele moderne uitstraling kan hebben. Wij begrijpen dat een kerstgeschenk met biologische artikelen soms een duf imago kan hebben. Dit is echter verleden tijd!

Streek kerstpakketten

Deze zijn er vele thema/streek kerstpakketten met biologische vruchtensappen, vruchtenjams enz. Deze meestal boeren kerstpakketten hebben een landelijk karakter en laten u genieten van de lekkerste natuurlijke producten die op een zo milieuvriendelijke wijze zijn gekweekt/geproduceerd.

Voor u hebben wij alvast een selectie gemaakt van al onze biologische kerstpakketten. Klik op de onderstaande afbeelding en u kunt direct beginnen met uitzoeken!

Biologisch kerstpakket