Boekenbonnen en tijdschriftenbonnen

Wilt u een keer iets anders geven dan een standaard kerstpakket dan is een cadeaubon een leuk alternatief! Een cadeaubon in de vorm van boekenbonnen of  tijdschriftenbonnen is een totaal ander idee dan een  kerstgeschenk.

De bonnen uit onze collectie  zitten in een mooie geschenkverpakking zodat het wel een echt cadeau vormt. U heeft de keuze uit Boekkado of de Nationale Tijdschriftenbon.

Een Boekkado is een gift card met daarop een bepaald bedrag (afhankelijk van uw budget). Van dit bedrag mag men één of meerdere boeken uitkiezen op boekkado.nl. Voordeel van dit kerstgeschenk is dat deze onbeperkt geldig is en BTW is vrijgesteld. Voor 40 euro krijgt u dus ook daadwerkelijk een tegoed van 40 euro! U kunt kiezen uit duizenden titels en verschillende soorten boeken: van spannende thrillers tot kookboeken en managementboeken.

Nationale tijdschriftenbonnen

De welbekende Nationale Tijdschriftenbon wordt eveneens geleverd in de vorm van een giftcard. Ook deze pas is opgeladen met een bepaald tegoed. Naast dat deze ook BTW is vrijgesteld en onbeperkt geldig is,  heeft men de keuze uit een enorm aanbod aan (mini)abonnementen en losse week- en maandbladen, tijdschriften enzovoorts. De bon (de gift card) zit verpakt in een luxe kadobox. De abonnementen lopen automatisch af dus de ontvanger blijft nergens aan vast zitten.

Klik op de onderstaande afbeelding voor ons gehele assortiment tijdschriftenbonnen.

Boekenbonnen en tijdschriftenbonnen