Budget kerstpakketten berekenen per medewerker

Als werkgever heb je veel taken in je bedrijf. Op de eerste plaats is het aannemen van goed en gemotiveerd personeel van essentieel belang voor een goed lopend bedrijf. Daarnaast zijn een goede administratie, overzicht en inzicht in de financiën van belang. Je moet zakelijke beslissingen nemen, een zakelijke aanpak hanteren, belangrijke gesprekken voeren met zakenrelaties.

Er komt nogal wat op je af als je werkgever bent. Goed personeel kan je daarbij helpen, personeel waar je steeds op kunt rekenen, waar je vertrouwen in hebt, daar ben je zuinig op. Zorg er daarom voor dat jouw mensen weten dat je blij bent met hun inzet en laat dat in woorden en daden merken. Er zijn verschillende manieren om de goede samenwerking te onderstrepen. Betrek jouw mensen bij het bedrijf en laat weten hoe het ervoor staat, organiseer een feestavond voor jouw medewerkers met hun partners.

Vier voor de gezinnen het feest van Sinterklaas en overweeg ook voor de volwassenen een surprise. Kerstpakkettenplaza regelt het graag voor je. Surprises groot en klein, het gaat om de gein! 5 December gevolgd door de kerstdagen, met de fantastische traditie van de kerstpakketten. Ook daarvoor kun je bij ons prima terecht, groot assortiment en voorraad, prima service, de beste kwaliteit en eerlijke prijzen. Deze mooie kerstpakketten traditie, daar doe jij dit jaar toch ook (weer) aan mee?

Eerst budget bekend daarna op zoek naar cadeautjes voor je medewerkers

Wat kun je dit jaar besteden aan de Sintsurprises en de kerstpakketten? Deze vraag zal als eerste beantwoord moeten worden, voordat je gericht op zoek kunt gaan naar de cadeaus voor je medewerkers in de feestmaand december. Heb je al een categorie in gedachte? De traditionele kerstpakketten, die zeer populair zijn, de goede doelen pakketten waarmee je ons tegelijkertijd geld laat doneren voor een goed doel, de wellness pakketten, wanneer je met een luxe pakket voor de dag wil komen . Bekijk het assortiment als het online staat. Heb je de geschikte categorie gevonden voor jouw mensen, dan is er per categorie nog een verdeling in prijsklassen. Erg praktisch, want op die manier heb jij snel de kerstpakketten en Sintsurprises voor 2017 gevonden. Wij weten hoe druk iedereen is en daarom denken wij mee om het je zo eenvoudig mogelijk te maken. Kom je er desondanks niet uit, neem contact op en wij helpen je graag verder.

Kun je dit jaar flink uitpakken?

Een goed jaar gedraaid met je bedrijf? Laat je medewerkers daarvan ook profiteren, door in december flink uit te pakken met Sinterklaas en of kerst. Je personeel zal gemotiveerd blijven als zij merken dat jij hun inzet waardeert en dat jij laat weten dat de groei van het bedrijf mede door de werknemers is toegenomen. Zij voelen daardoor ook verantwoordelijkheid voor het bedrijf. Ons assortiment kent voldoende variatie om eens flink uit te pakken. Heb je daarentegen een minder goed jaar gehad met je bedrijf om wat voor reden dan ook (economische redenen, kosten langdurig zieke medewerkers, zakenpartners die failliet gaan)? Wees daar eerlijk over, maar probeer desondanks een klein cadeautje te regelen voor je mensen.

De waardering van je personeel tegenover jou zal er niet minder om zijn, omdat je doet wat er in je mogelijkheden ligt. Ze zullen het begrijpen. Ook voor kleine en goedkope cadeautjes kun je bij Kerstpakkettenplaza terecht. Heb je hulp nodig, neem gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring hebben wij (bijna) overal een prima oplossing voor. Kunnen we je dit jaar (opnieuw) begroeten als klant? Mogen we dit jaar de cadeautjes voor je verzorgen? Een prima keuze, want wij zorgen ervoor dat je 100% tevreden zult zijn over de afwikkeling van de kerstpakketten en Sintsurprises van de beste kwaliteit.

Ook een klein kerstcadeau voldoet

De traditie van kerst moet in ere worden gehouden. Medewerkers kijken er elk jaar naar uit om een kerstcadeautje te ontvangen. Wist je dat ook een kleine Sintsurprise en een klein kerstcadeau voldoet? Soms kun je als werkgever niet anders dan goed op de kleintjes passen en moet je uitgaven beperken. Het belangrijkste in dat geval is, dat je kerst niet zomaar aan je voorbij laat gaan. Beperk de uitgaven van de kerstpakketten, maar sla het uitdelen van cadeautjes niet helemaal over. Tip: zoek uit, of laat voor je uitzoeken of de kerstpakketten je belastingtechnisch een voordeeltje kunnen opleveren. Op zoek naar wat goedkopere cadeautjes, ook daarvoor kun je bij Kerstpakkettenplaza terecht.