Christmas time

Ga voor een complete kerst! De producten in de themalijn ‘Christmas Time’ hebben alles wat uw medewerkers deze kerst verdienen. Verras ze met een sfeervol product vol warmte en liefde deze feestdagen. Met de pakketten van Christmas Time komt dat ongetwijfeld helemaal goed.

Het is weer die tijd van het jaar! De dagen worden korter, de nachten langer. De kerstboom staat in de huiskamers en de lichtjes branden overal. De warme themalijn ‘Christmas Time’ maakt die mooie dagen nóg magischer. Met een frisse uitstraling, lekkere en bruikbare producten sluit deze lijn helemaal aan bij deze tijd.

Gezelligheid ontmoet trendy! De kerstgeschenken die horen bij deze lijn zitten vol met lekker eten. Schenk een heerlijk sapje in, bak die appeltaart en begin alvast stiekem aan de koekjes! Hoe voller het pakket, hoe groter het plezier. Om die reden hebben we ook kerstgeschenken in alle prijscategorieën. Dit geluk mag niemand bespaard blijven!

Christmas Time, Ho Ho Ho!Christmas time

Brengt de kerstman dit jaar de cadeautjes wel? Als hij zo’n mooi kerstpakket ziet staan bij uw medewerkers zal hij wellicht wel twijfelen! Het is niet de bedoeling om jaloersmakend mooie pakketten te bedenken, maar soms kan je er niet om heen! De pakketten uit de lijn Christmas time hebben allemaal iets unieks, wat ze zo bijzonder maakt.

Kies bijvoorbeeld eens voor het pakket ‘Kerstmand’. De mooie kerstartikelen van Christmas Time met een prachtig hardware artikel zijn een must have voor hem en haar. Evenals geschenk ‘Sfeervolle lantaarn’ die de identiteit van deze lijn weerspiegelt. Kwaliteit, sfeer en een feest voor de ogen, dat is wat dit thema is!

U heeft al een heel jaar moeten wachten, gelukkig is het nu eindelijk Christmas Time. ‘Let the jingle bells ring!’ en maak 2022 een jaar om nooit te vergeten. Een geschenk uit deze themalijn is een blijk van waardering zoals geen ander. Van ons moet niks, maar wij raden dit thema 100% aan!