Cocktail time!

Bent u inmiddels wel toe aan een cocktail? Dan hebben we een leuke preview voor u vandaag! Dit jaar is er een speciale lijn die in het thema staat van cocktails. Deze zijn namelijk niet alleen geschikt voor een heerlijk zomerse dag, maar ook voor in een kerstpakket.

Deze feestelijke themalijn is speciaal ontwikkeld voor mensen die van een borrel houden. Naast de ingrediënten voor een heerlijke cocktail (of mocktail), is er een ruim aanbod van borrelhapjes en snacks. Zo kunt u onder andere kiezen voor kaaskoekjes en ovenbrie.

cocktail

De producten hebben prachtige foto’s van heerlijke gerechtjes en cocktails op de verpakking. Zo komt u meteen in de stemming voor een gezellige middag of avond met vrienden en familie. De themalijn bevat voor ieder wat wils! Hartig of zoet, alcohol of geen alcohol. Iedereen kan aanschuiven! Bent u benieuwd naar de producten? Op onze Instagrampagina staan wat foto’s.

Geen cocktail liefhebber?

Zijn cocktails niet uw ding? Maakt u zich geen zorgen. Er zijn genoeg leuke themalijnen. Blijft u ons vooral volgen voor meer informatie over het nieuwe assortiment kerstpakketten van 2018. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van het bestellen van kerstgeschenken, neemt u dan gerust contact op met ons. U kunt ons ook via sociale media benaderen.