Collectie Bulgaarse kerstpakketten

Onze collectie Bulgaarse kerstpakketten zijn geschenken gebaseerd op de smaken van de vele Bulgaarse werknemers die Nederland rijk is.

Een uitgebalanceerde samenstelling zal bij Bulgaarse arbeiders zeker in de smaak vallen. We halen onze inspiratie voor de Bulgaarse Kerstpakketten voornamelijk uit de Bulgaarse keuken.
Deze specifieke keuken is al meer dan 1.000 jaar beïnvloed door de omringende landen. De gerechten laten zich het best als ‘stevig’ omschreven. Kerstpakketten voor Bulgaren is een jonge licht groeiende markt waar we op eigentijdse manier en dito producten op inspelen. Afgelopen jaar zagen we een trend onstaan om medewerkers meer en meer een uniek kerstpakket te geven. Graag spelen we daar op in en hebben ons verdiept in de cultuur en gebruiken en niet te vergeten de heerlijk Bulgaarse producten. Blij zin we dan ook met de stijgende lijn in de vekoopaantallen.

Collectie Bulgaarse kerstpakketten 2016; de trends!

Natuurlijk vinden we dat een uitstekende trend, immer hoe persoonlijker een kerstpakket, hoe leuker de ontvanger het zal vinden en dat is natuurlijk de bedoeling van een kerstpakket. Een passend kerstpakket is al jaar en dag een van de beste geschenken om medewerkers en relaties te bedanken voor een jaar trouwe dienst of samenwerking. Zo ziet u dan arbeidsmigratie een duidelijk effect heeft op de inhoud van het kerstpakket. We zijn er dan ook van overtuigd dat we met onze collectie Bulgaarse kerstpakketten aansluiting hebben gevonden bij een heel specifieke doelgroep, we zijn dan ook met recht trots. Naast Bulgaarse kerstpakketten treft u pakketten aan welke speciaal geproduceerd worden voor bijvoorbeelde de Russische medewerkers en Poolse medewerkers. Louter gevuld met lekker authentieke lokale producten. U ziet het we sparen kosten nog moeite om het iedereen naar de zin te maken. We zijn dan ook niet voor niets Nederlandse grootste kerstpakketten-leverancier online!

Of klik op onderstaand logo om de volledige kerstpakketten collectie te bekijken.

Collectie Bulgaarse kerstpakketten