Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Collectie Russische kerstpakketten

Ook dit jaar hebben wij weer een aantal Russische kerstgeschenken voor u geselecteerd. Russische kerstpakketten zijn geschenken gebaseerd op de smaken van de vele Russische werknemers die Nederland rijk is.

Met een Russisch kerstpakket verrast u uw medewerkers en/of relaties ontzettend. De unieke samenstelling zal bij uw Russische, maar ook Nederlandse medewerkers zeker in de smaak vallen.

Collectie Russische kerstpakketten – geschiedenis

De traditionele maaltijden in Rusland zijn van streek tot streek erg verschillend. Dit komt natuurlijk door het uitgerekte landschap. Rusland heeft vele verschillende tijdzones en klimaten. Vroeger werd er vooral op feestdagen in Rusland veel aandacht besteed aan lekker eten. Vele traditionele gerechten zijn hierdoor ontstaan.

De Russen hadden net als de Polen een grote voorliefde voor de Franse taal en cultuur. Hierdoor heeft de Russische keuken veel aspecten van de Franse keuken. Verder zorgden veel Aziatische gebieden voor de aanvulling van de Russische keuken.

Collectie Russische kerstpakketten – onze collectie

We halen onze inspiratie voor de Russische Kerstpakketten voornamelijk uit de Russische keuken. Deze specifieke keuken is al meer dan 1.000 jaar beïnvloed door de omringende landen. De gerechten laten zich het best als ‘stevig’ omschreven. Kerstpakketten voor Russen is een jonge licht groeiende markt waar we op eigentijdse manier en dito producten op inspelen.

Zo ziet u maar ook voor kerstpakketten uit Rusland bij u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier onze collectie Russische kerstpakketten.

Collectie Russische kerstpakketten