Beste bezoeker,


Wat leuk dat u onze site bezoekt! Vul uw emailadres hieronder in en ontvang direct een kortingscode*.


* Indien u reeds bij ons bekend bent, heeft u al een code per email ontvangen.

Crafted kerstpakketten

Crafted kerstpakketten – Pakketten die staan voor vakmanschap, handwerk en authenticiteit. Het zijn hedendaagse kwaliteitsproducten die de sfeer uitademen van tijden waarin met aandacht op ambachtelijke wijze werd geproduceerd. Kwalitatieve eenvoud met elementen als sluitzegels, stempels, stickers, inhoudsmaten, productiecodes en handgeschreven etiketten. Een aantal producten zijn ook echt met de hand afgewerkt. De Kir Royal is bijvoorbeeld in kraftpapier gewikkeld. Om de flessenhals is een natuurlijk touw van hennep gebonden waarna de uiteinden met een sticker met het crafted kwaliteitslogo zijn vastgezet. Crafted, created for quality time!

Crafted is niet alleen het themalijn met een prachtige trendy look. Wij hebben speciaal voor u een Crafted kerstpakketten samengesteld. De pakketten bevat uitsluitend smaakvolle producten die heel goed van pas zullen komen tijdens de feestdagen!

Crafted kerstpakketten vergelijken

Natuurlijk wenst u het beste Crafted kerstpakketten te vinden! Vergelijk dan de Crafted kerstpakketten op onze site. Het is ook mogelijk om een Crafted kerstpakkettenvolledig opmaat te laten maken. Neem daarvoor contact op met een van onze medewerkers. We zijn er zeker van dat we het geschikte Crafted kerstpakketten van uw wensen kunnen samenstellen. Dus niet geheel gevonden dat wat u wenst? Neem dan contact met ons op!

Crafted kerstpakketten kopen

Als u het kerstpakketten van uw wensen heeft gevonden, is het kopen natuurlijk erg eenvoudig! Met een paar muisklikken is het geregeld. U kunt kiezen wanneer u uw Crafted kerstpakkettenlaat bezorgen. U kunt zelfs aangeven of u de pakketten voor 12.00u wenst te ontvangen. Wat is er nu leuker dan gezellig op onze site het beste pakket voor medewerkers of relaties uit te zoeken? Maar we realiseren ons dat het best wel een hele klus kan zijn. Met de themalijn van Crafted zit u zeker goed. De prachtige luxe producten met dito uitstraling dragen daar natuurlijk aan bij. Met al onze kerstpakketten steunt u automatisch “Uw Goede doel” u leest er meer over bij Kerstpakketten en Goede Doelen.

Crafted kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Kortom, kies voor het bestellen van uw kerstpakketten voor Kerstpakkettenplaza.nl. Met meer dan 25.000 klanten, mogen we zeggen dat we in de afgelopen 15 jaar een behoorlijke expertise opgebouwd hebben. Eenmaal besteld is het wachten begonnen. We begrijpen dat u bijna niet kunt wachten op de reactie van uw mensen. Crafted is het merk voor prachtige, trendy fooditems. Dit jaar introduceren wij de Crafted food lijn. De warmte en sfeer van Crafted in combinatie met heerlijke producten. Crafted wenst voor iedereen: onbeperkt genieten in een sfeervolle ambiance. Kies voor klasse met themalijn Crafted!

Klik op de onderstaande afbeelding en u komt op een pagina waar u de meest mooie Crafted kerstpakketten zult aantreffen. Een offerte aanvraag is snel geregeld en natuurlijk geheel vrijblijvend!

Crafted kerstpakketten
Crafted kerstpakketten