De Brasserie

Heerlijk eten, genieten en samen zijn. Daar draait het om bij de Brasserie én kerst! Deze combinatie sprak ons uiteraard aan. De ambachtelijke producten in deze themalijn zorgen voor een onvergetelijke ervaring deze feestdagen. In verschillende prijsklassen, maar allemaal van topkwaliteit: kerstpakketten van ‘De brasserie’!

Het gevoel van een brasserie. Een heerlijke hamburger, een goede kop koffie en de tijd vergeten. Zomaar wat kreten, maar ze vatten deze themalijn perfect samen! Als u uw medewerkers het geschenk van genieten wil geven, zit u goed! Deze producten zijn stuk voor stuk bij elkaar gezet om het kerstgevoel bij uw collega’s aan te wakkeren.

Stelt u het zich voor, kerstbrunch met lekkere koffie, ’s avonds gezellig samen een pannenkoek en chips op de bank. Bestelt u de kerstgeschenken uit de themalijn ‘De Brasserie’, dan zou dit scenario zomaar werkelijkheid kunnen worden. Alle kerstpakketten in deze lijn zijn ontworpen om uw kerst onvergetelijk te maken.

De Brasserie, genieten!

In veel pakketten met artikelen van deze lijn zit ook nog een hardware-item. Dit item geeft vaak een extra dimensie aan genieten voor uw medewerkers. De heerlijke producten, het mooie pakket en dan ook nog een mooi cadeau. De feestdagen kunnen in 2018 zeker niet meer stuk. Of u nou een groot of klein bedrijf heeft, maak deze kerst onvergetelijk!

De trend om deze kerst zelf te bakken, zien we ook terug in deze themalijn. Open het pakket en ga gelijk aan de slag! Terug van weggeweest, maar zeker nog even hip! Natuurlijk valt er ook genoeg te beleven voor de minder bekwame keuken prinsen en prinsessen. De slagroom, lekkere ham en ijsthee zorgen voor een ouderwets magische smaaksensatie.

Op de dagkaart staat vandaag het heerlijke eten uit de Brasserie! Verwen uzelf en uw collega’s deze kerst met geschenken uit deze mooie lijn. Genoeg te kiezen, wij raden u dan ook aan binnen uw bedrijf te kide Brasseriejken wat het beste bij u past.