De luxe kerstpakketten hype: wat maakt het anders?

De luxe kerstpakketten hype: wat maakt het anders? Steeds meer organisaties kiezen voor een luxe kerstpakket om hun medewerkers te bedanken voor het afgelopen jaar. Met een luxe kerstpakket spreekt u namelijk een andere waardering uit naar uw medewerkers dan wanneer u ze een standaard kerstpakket aanbiedt. In dit artikel leggen we uit wat deze hype anders maakt en geven we u inspiratie om zo een goede keus te kunnen maken voor een luxe kerstpakket. Wij hebben namelijk 22 jaar ervaring met het ontwikkelen en leveren van kerstpakketten en weten daarom precies waar een luxe pakket aan moet voldoen. Lees daarom snel verder om meer te leren over onze luxe kerstpakketten of neem gerust contact op voor meer informatie!

Kerstpakket met cadeau: de ultieme verrassing

Naast onze food-, drank- en verzorgingspakketten, bieden wij ook kerstpakketten aan met een cadeau. Op basis van de huidige trends en ontwikkelingen stellen wij met veel zorg en enthousiasme de leukste cadeaupakketten samen met voor ieder wat wils. Wat ook een originele manier is om uw medewerkers te verrassen, is om te kiezen voor onze eigen keuze kerstpakketten. Met een eigen keuze kerstpakket kunnen uw medewerkers inloggen in een speciaal aangemaakte online omgeving. Op basis van uw budget kunt u punten toekennen aan uw medewerkers waarmee zij zelf een kerstpakket kunnen samenstellen. Een unieke, persoonlijke en originele manier om uw medewerkers te verrassen!

Kerstpakket Rituals: luxe en betaalbaar

Elk jaar doen onze Rituals kerstpakketten het goed. Het is namelijk een betaalbare manier om uw medewerkers te verwennen met een luxe kerstpakket. Een uniek cadeau gebaseerd op Oosterse rituelen, waaronder bijvoorbeeld het Hammam stoombad en de Ayurveda gezondheidsleer. Naast dat het een luxe pakketten betreft, denkt Rituals ook aan mens, dier en milieu. De pakketten worden namelijk vervaardigd uit de beste grondstoffen en bevatten zoveel mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten. Daarnaast zijn de producten volledig dierproefvrij en dermatologisch getest. Een ultieme verwennerij voor zowel uw vrouwelijke als voor uw mannelijke medewerkers!

Individuele kerstpakketten: voor ieder wat wils

Zoals eerder vermeld kunt u uw medewerkers verrassen met een Eigen Keuze kerstpakket. Op deze manier kunnen medewerkers zelf kiezen wat het beste bij hen past. De kans op een verkeerde keuze vervalt hiermee aanzienlijk. Wat u naast eigen keuze kerstpakketten ook kunt doen, is om per medewerker een apart kerstpakket te bestellen. Op onze website bieden we namelijk ook luxe kerstpakketten aan die u per stuk kunt bestellen. Wanneer een aantal medewerkers dezelfde voorkeuren hebben, kunt u ook kiezen voor kerstpakketten bestellen vanaf bijvoorbeeld 5 stuks. Waar het om gaat, is dat wij een breed scala aanbieden van kerstpakketten met voor ieder wat wils. Een persoonlijk gebaar wordt altijd gewaardeerd en u laat zien dat u echt denkt aan uw medewerkers.

Kies voor een apart kerstpakket

Bent u op zoek naar luxe kerstpakketten, maar wilt u eens wat anders dan de standaard pakketten? Ook in dit geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk 1.300 unieke kerstpakketten aan en elk jaar houden wij alle trends en ontwikkelingen in de gaten. Naast luxe, moderne en hippe kerstpakketten kunt u daarom ook kiezen voor pakketten die uw medewerkers niet snel zullen vergeten. Wel eens gedacht aan het cadeau doen van een anderhalf meter lang kerstpakket? Of een kruiwagen vol met lekkers waarmee u op de kerstborrel zeker de lachers op uw hand krijgt? Scroll eens rustig door al onze kerstpakketten heen en laat u verrassen door onze unieke kerstpakketten!

Limited edition kerstpakketten

Vanaf 2022 bieden wij ook Limited Edition kerstpakketten aan! Dit zijn kerstpakketten die volledig uniek zijn in hun soort. Elk jaar zijn ze weer anders. Het gaat om een beperkte oplage die verschilt in prijs, inhoud en uitstraling van onze standaard kerstpakketten. Met Limited Edition kerstpakketten heeft u de zekerheid dat u wat anders aanbiedt dan de meeste andere bedrijven. Uw medewerkers zullen zich dit daarom nog lang blijven herinneren. We zijn ontzettend trots dat wij deze pakketten tot onze collectie mogen rekenen en zijn erg benieuwd wat u van de pakketten vindt!

Stel zelf uw kerstpakket samen!

Als u echt voor luxe wilt gaan dan kunt u ook kiezen om zelf uw kerstpakketten samen te stellen. Vanaf 100 kerstpakketten is het bij ons bijvoorbeeld al mogelijk om producten uit bestaande kerstpakketten met elkaar te wisselen om zo tot een uniek kerstpakket te komen. Heeft u wel eens gedacht aan het combineren van producten uit een kerstpakket met food producten of juist drank? De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Wat u het beste kunt doen, is een kijkje nemen bij onze bestaande pakketten en een lijstje te maken van welke producten u met elkaar wilt combineren. Neem hierna contact op met onze specialisten en zij geven aan in hoeverre uw combinatie van een kerstpakket samenstellen mogelijk is!

Ontvang advies op maat

In de vorige alinea werd vermeld dat u producten uit bestaande pakketten met elkaar kunt wisselen. Hierna neemt u contact op met onze specialisten om te kijken in hoeverre deze combinatie mogelijk is. Wat u ook kunt doen, is om van tevoren contact met onze specialisten op te nemen, zodat zij u kunnen helpen en inspireren met het combineren van producten. Het is daarnaast ook mogelijk om vanaf 1.000 stuks volledig op maat gemaakte pakketten samen te stellen in plaats van producten met elkaar te wisselen. In dit geval plannen we graag een afspraak met u in om uw wensen in kaart te brengen. In dit gesprek denken onze specialisten graag met u mee om zo een uniek kerstpakket samen te stellen.

Bezoek onze showroom!

Bent u op zoek naar inspiratie om zo het allerbeste pakket voor uw medewerkers samen te stellen? Dan is een bezoek aan één van onze acht showrooms zeker een must! Vanaf 100 dezelfde kerstpakketten is het al mogelijk om onze showrooms te bezoeken. Samen met onze specialisten maakt u een rondje door onze showroom en laten we u onze verschillende pakketten, producten en verpakkingen zien. We maken er een gezellig moment van en u gaat naar huis met een origineel kerstpakket!