De Nationale Tijdschriftenbon

De Nationale Tijdschriftenbon

Wanneer u er voor kiest om uw medewerkers een Nationale Tijdschriftenbon cadeau te doen dan heeft u daarmee een prima kerstcadeau in handen. U geeft een waardebon cadeau, waarmee uw medewerkers zelf een keuze kunnen maken uit vele titels van tijdschriften.

Het abonnement waarvoor zij kiezen loopt automatisch af, dus niemand zit ergens aan vast! En dat is een groot voordeel. Vanaf 10 euro kunt u een tijdschriftenbon bestellen en de prijs kan oplopen tot 70 euro. Een aanrader zijn de pakketten “Tijd om te lezen”, die u in diverse prijsklassen kunt bestellen.

Dit pakket bevat naast een tijdschriftenbon ter waarde van 20 euro of meer, wijn en lekkere hapjes. Wilt u de inhoud van het pakket precies weten, druk dan op meer info en u leest welke producten er naast de tijdschriftenbon in het pakket aanwezig zijn. De winter leent zich bij uitstek om met een favoriet tijdschrift voor de open haard, op de bank heerlijk te ontspannen. Heeft u een zeer gevarieerd personeelsbestand dan is een tijdschriftenbon een prima keuze, voor dames en heren, voor jong en oud een mooi kerstgeschenk.

Voor een goede relatie – De Nationale Tijdschriftenbon

Lectuur voor anderen kiezen is erg moeilijk. Waarin is iemand geïnteresseerd? Wat vindt iemand leuk? Houden uw medewerkers van tuinieren, van film, van dieren, van strips enz.? Om dat allemaal te weten, moet u de persoon wel erg goed kennen. Bij het geven van een tijdschriftenbon als kerstgeschenk hoeft u de voorkeur van uw medewerkers niet te kennen. De ontvanger bepaalt zelf wat hij of zij voor de tijdschriftenbon gaat kopen. Een tijdschriftenbon pakt dus altijd goed uit! Er is een ruime keuze aan titels, dus iedereen vindt iets van zijn of haar smaak.

Nog een bijkomend voordeel is dat het hele gezin hiervan kan mee profiteren en de tijdschriften kan lezen. De tijdschriftenbon wordt geleverd in een feestelijke verpakking en is te bestellen vanaf 10 euro tot 70 euro. Een leuk kerstgeschenk voor uw medewerkers en wellicht ook voor uw zakenpartners. Als u de laatst genoemden wilt verrassen met een tijdschriftenbon per post, omdat er dit jaar geen afspraken meer staan, vergeet niet om de afzender of het logo van uw bedrijf te vermelden. Een mooi gebaar om het jaar mee af te sluiten en de relatie warm te houden voor de toekomst.

Een envelop met leesplezier – De Nationale Tijdschriftenbon

Hoe kunt u uw medewerkers wat ontspannen uurtjes geven? Tijd kunt u helaas niet cadeau doen, of is er toch een manier om……..Precies, door een kerstpakket te geven dat bestaat uit een tijdschriftenbon eventueel aangevuld met wijn en lekkere producten voor een gezellige avond. De tijdschriftenbon is er al vanaf 10 euro. De ontvanger bepaalt welke lectuur hij of zij voor de waardebon wil kopen. Hij of zij neemt bijvoorbeeld een abonnement op een favoriet blad.

Dat abonnement stopt automatisch, dus geen extra kosten voor uw medewerker omdat het abonnement ongevraagd doorloopt. Wintertijd, een heerlijke tijd om in een tijdschrift te grasduinen om meer te weten te komen over een hobby, klussen in en om de woning, de wereld om ons heen, mode of om te lachen om een leuke strip, om lekkere gerechten te maken uit een receptenboek enz. Een tijdschriftenbon is een veelzijdig kerstcadeau, waarmee u veel uurtjes leesplezier geeft. Bij het kiezen van een tijdschriftenbon als kerstpakket hoeft u bang te zijn dat het niet geschikt is voor de dames of de heren, het is ook niet leeftijd gebonden. Dus wat houdt u tegen om dit jaar te kiezen voor een tijdschriftenbon als kerstcadeau? Het is ook nog eens gemakkelijk kiezen, alleen de prijs moet u nog bepalen en dan kan de bestelling geplaatst worden.

De Nationale Tijdschriftenbon