De zekerheden van Kerstpakkettenplaza.nl

Op onze kerstpakketten homepage treft u de zekerheden van Kerstpakkettenplaza.nl aan. Veel zekerheden voor u als klant! Onderstaand worden de tien beloften nog even kort genoemd:

 • Groot aanbod en een ruime voorraad
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Meer dan 25.000 tevreden klanten
 • Volledig gecertificeerd
 • 24/7 bereikbaar
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Stipte levering
 • Optimale service
 • Laagste prijsgarantie

Bovenstaande geeft je behoorlijk wat zekerheid en zegt alles over onze kerstpakketten en hoe wij te werk gaan. We zouden het lijstje nog langer kunnen maken en onze steun aan de goede doelen namens uw bedrijf kunnen vermelden. Ook de mogelijkheid om vanaf een bestelling van 100 dezelfde kerstpakketten zelf de pakketten samen te stellen of producten te ruilen, is belangrijk genoeg om genoemd te worden. Nu we toch over lijstjes praten, er staat ook een top 20 best verkochte kerstpakketten op onze site. En een heel belangrijke lijst is de lijst van de goede doelen die wij steunen, waaruit jij een keuze kunt maken en die je kunt vermelden bij jouw bestelling.

De zekerheden van Kerstpakkettenplaza.nl; Volledig gecertificeerd

Zoals je kunt zien zijn wij een gecertificeerd bedrijf. Je vraagt je misschien af wat dat voor voordelen heeft voor jou. Wij dragen bijvoorbeeld

 • De zekerheden van Kerstpakkettenplaza.nl; het Thuiswinkel waarborg Keurmerk. Hiermee weet de klant dat hij of zij veilig en betrouwbaar kan kopen. De klant is tevens verzekerd van kwaliteit en weet door dit keurmerk dat aan de juiste regel- en wetgeving is voldaan. Een heel waardevol keurmerk. Maar er is nog meer.
 • Wij zijn partner van MVO Nederland. MVO betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zetten ons in voor de verspreiding van MVO in heel Nederland en het uitdiepen ervan. We steunen goede doelen. De goede doelen hebben het CBF keurmerk. CBF staat voor Centraal Bureau Fondsenwerving. Het betreft een erkend goed doel en het fonds zorgt voor transparantie in de goede doelen sector. De goede doelen worden als ANBI aangemerkt, Algemeen Nut Beogende Instellingen. We werken milieubewust en proberen zaken te vermijden of te verminderen die het milieu teveel belasten. Denk aan drukwerk, dat proberen wij te voorkomen, dus geen brochures, maar online onze kerstpakketten bekijken. Wij bewandelen de digitale weg, die ook nog eens erg snel is. We nemen producten in ons assortiment op zoals die van Fair Trade Original en Max Havelaar. Onze leveranciers en andere zakenrelaties worden beoordeeld op duurzaamheid. Verzending van de kerstpakketten wordt gedaan door DHL, omdat zij aan de eisen van MVO voldoet.
 • Dan is er nog het keurmerk mkb OK. Als je dat keurmerk hebt zijn je bedrijf en je website goedgekeurd. Het keurmerk beschermt de klant tegen malafide bedrijven.
 • Het keurmerk Platform Promotional Products betekent dat jij over kennis en de middelen beschikt om te adviseren en tevens bereid bent om je verder te professionaliseren, dat jij je houdt aan de regel- en wetgeving, dat jij je inzet voor 100% klanttevredenheid.
 • Waarborg consument en recht. Bij een geschil is er Geschilonline.nl, een waarborg voor de klant dat hij beroep kan doen op juridische hulp. Geschilonline.nl is online, veilig, deskundig en betrouwbaar voor de consument.

Mooie recensies, vergeet ze niet te lezen; De zekerheden van Kerstpakkettenplaza.nl

De zekerheden van Kerstpakkettenplaza.nl – Wij zijn apetrots op onze mooie kerstpakketten recensies en delen deze graag met jou. Neem even de moeite om te lezen hoe andere werkgevers onze service hebben ervaren en of zij tevreden zijn over de inhoud van de kerstpakketten. Ben jij bereid om na onze samenwerking ook een recensie te schrijven? Wij zouden dat zeer op prijs stellen, bij voorbaat dank. Wij zijn blij met alle kritieken, opmerkingen, ideeën enz. We gebruiken jouw recensie om verbeteringen aan te brengen waar nodig.

De zekerheden van Kerstpakkettenplaza.nl; Onze ervaring; uw voordeel

Wij hebben al vele jaren ervaring met de verkoop van kerstpakketten. Wij weten daardoor best veel over de wensen van de werkgevers en proberen onze kerstpakketten met die kennis samen te stellen. Heb je hulp nodig, schakel onze medewerkers in en zij helpen je graag verder. Maak gebruik van onze ervaring en geniet straks van het resultaat.

Weet je…..

De zekerheden van Kerstpakkettenplaza.nl – Op onze website kun je lezen welke kerstpakketten vorig jaar favoriet waren. We hebben namelijk een lijstje, een top tien, samengesteld van de best verkochte kerstpakketten 2019. Je krijgt, als je dit leest, een beeld van de trends. Je ziet wat destijds de meest populaire, favoriete kerstpakketten waren. Zonder de andere kerstpakketten te kort te doen uiteraard! Ook de lijst van de goede doelen, die wij namens jou financieel steunen, vind je op de website. Je mag echter ook een eigen goed doel doorgeven, voldoet dit eigen gekozen goede doel aan de voorwaarden dan steunen wij dat doel.

Thuiswinkelwaarborg