December maand van het kerstpakket

December maand van het kerstpakket

Iedere maand denkt u vaak wel aan een bepaalde gebeurtenis of iets wat er in die maand belangrijk is. Juli en augustus staan in het teken van de zomer en voor velen van de vakantie.December in het teken van de winter en de feestdagen. De feestdagen doen u weer denken aan de kerstdagen, kerst doet u weer denken aan samenzijn, cadeaus, samen eten en het kerstpakket.

De laatste jaren doen steeds meer bedrijven weer mee en kiezen zij ervoor om hun werknemers een kerstpakket te schenken. Door de economische crisis is het een tijdje wat minder geweest. Voorgaande omdat veel bedrijven geen financiële zekerheid hadden. Maar dat is weer sterk veranderd, de economie is aangetrokken en de feestdagen worden ook in veel bedrijven weer groots gevierd.

Daarom is het de hoogste tijd om op onderzoek uit te gaan en te bekijken welke kerstpakketten in 2016 erg populair zijn. Ook dit jaar zijn er weer erg veel mogelijkheden. Kiezen is weer leuk en hip. Sommige bedrijven moeten op het laatste moment nog snel een kerstgeschenk bestellen. Het kan, maar het is beter dat u er de tijd voor neemt. Waarom? Er valt dan bij u een last van uw schouders als alles is geregeld én het is leuk om wat unieks voor uw werknemers uit te kiezen.

 

Hoeveel geld besteden aan een kerstpakket?

Er zijn mensen die ons wel eens vragen wat mensen nu gemiddeld aan een kerstpakket besteden. Dat is heel wisselend en niet te voorspellem. Soms is dat vijftig euro per pakket, soms is dat twintig euro per pakket. Dit kan sterk variëren en het gaat er niet om hoeveel u gaat besteden.Het gaat om het idee en dat u uw dankbaarheid naar het personeel wil uiten. Het hele jaar door hebben zij voor uw bedrijf klaargestaan en nu is de maand december aangebroken en is het tijd om uw medewerkers te verrassen. Het is wel goed dat u zelf nagaat wat u per werknemer wilt besteden aan een pakket. U kunt een goedkoop geschenk kiezen, maar u kunt ook denken aan een mooi pakket met meerdere producten.

Wat zou u zelf leuk vinden om te ontvangen? Een groot pakket zodat u meer te bekijken heeft, of een mooi geschenk? U kunt het ook per jaar afwisselen. Weet u zich nog te herinneren wat u vorig heeft gedaan? Dit jaar kunt u dan wat anders kiezen of juist iets soortgelijks, omdat u weet dat het goed is bevallen. Hoe dan ook, het is leuk dat u aan uw personeel denkt en dan speelt het budget daarin voor hen geen rol. Er worden kerstgeschenken aangeboden tegen hoge en lage bedragen waar dat u een keuze uit kunt maken. Het aanbod is zeer gevarieerd, waardoor u kunt zoeken wat er met uw budget mogelijk is en wat er het beste bij uw personeel past. Het zal u gegarandeerd lukken een geschikt kerstgeschenk te vinden.

 

December maand van het kerstpakket; Kerstpakket naar keuze

Voor iedereen is er een kerstpakket op maat te vinden als u online gaat kijken. Het voordeel van online bestellen is dat met een paar drukken op de knop alles geregeld kan zijn. Maar eerst maar eens bedenken wat u wilt besteden, wat voor kerstgeschenk u wilt geven en dan kiezen wat het gaat worden. Als u er niet uitkomt, kunt u altijd de klantenservice raadplegen, zij helpt u graag verder.

December maand van het kerstpakket – December is dan ook echt de maand waarbij de kerstgeschenken verzonden worden, voor deze maand kunt u zich laten inspireren door het ruime aanbod. Er is zoveel moois te koop, u kunt vast en zeker niet wachten om alle kerstpakketten te bekijken. Gelukkig hoeft dat ook niet. Want de nieuwste selectie van 2016 staat alweer online en deze blijft groeien. De komende weken vindt u nog veel mooie kerstpakketten online en daar kunt u dan uit kiezen. Het ruime aanbod heeft een voordeel, maar kan het kiezen ook wat lastiger maken. Toch is het zo dat wanneer u weet wat u ongeveer wilt en wat u wilt besteden, dat u hier snel een keuze kunt maken. Het regelwerk hoeft u niet te doen. We doen het graag voor u! Dus alleen maar voordelen als u nu een kerstpakket gaat kiezen.

 

December de maand van de verrassingen

December maand van het kerstpakket – De maand van de verrassingen, dat is voor veel gezinnen toch wel echt de decembermaand. De maand waarin u het jaar af gaat sluiten, vaak samen een paar dagen vrij heeft, tijd heeft om samen wat leuks te doen, kunt ontspannen, kunt  genieten van de cadeaus, elkaars gezelschap, Sinterklaas, Kerstmis, de jaarwisseling. Er zijn zoveel mooie momenten die bij de maand december horen. Maar ook het weer speelt in deze maand vaak een rol.

Meestal is het koud, het kan sneeuwen en misschien kan er dit jaar wel geschaatst worden. In ieder geval is  het een mooie tijd waar veel mensen naar uit kijken en daarom is het goed om daar extra bij stil te staan en uw werknemers wat leuks te geven. Verras ze dit jaar met een mooi kerstpakket, groot of klein, dat maakt niet uit. Het gaat om het idee dat u hen dit jaar wilt bedanken en samen met uw medewerkers terugkijkt op het afgelopen jaar. Sluit het jaar samen goed af en sta stil bij de goede momenten. Op naar een nieuw succesvol jaar waarin u opnieuw vertrouwt op de kracht van het samenwerken.

Zo ziet u ‘December maand van het kerstpakket’, klik op de afbeelding om onze volledige collectie te bekijken!

December maand van het kerstpakket