Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Drankpakket 2018 voor de liefhebbers

Liefhebbers opgelet, op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u het drankpakket 2018 voor de liefhebbers. Of het nu wijn, bier of iets anders is, het is te vinden in het assortiment van Kerstpakkettenplaza.nl. Kerst is het moment bij uitstek om eens een lekker borrel te drinken. Het jaar zit er op, u heeft samen mooie herinneringen gemaakt en het is een goed moment om het jaar samen af te sluiten. Proost en op naar een nieuw productief jaar!

Wat zit er in een drankpakket 2018 voor de liefhebbers?

Daar kan van alles in zitten. U heeft keuze uit topwijnen, maar ook uit heerlijke speciaalbieren of whisky en portproeverijen. Voor iedereen is er iets te vinden, zelfs voor de (kerst)likeur-liefhebbers. Natuurlijk zijn er ook drankpakketten waar een lekker drankje wordt gecombineerd met iets te knabbelen of een mooi product.

De keuze varieert dus van een pakket waar enkel een mooie fles in zit tot leuke combinaties van drank met andere zaken. U wilt natuurlijk een mooi cadeau geven aan uw collega’s. Denk bijvoorbeeld aan een mooie combinatie van een fles wijn met een fleece plaid. Niets lekkerder dan warm op de bank kruipen met een heerlijk glas wijn en een lekker dekentje om u heen.

Drankpakket 2018 voor de liefhebbers

Er zijn genoeg leuke pakketten te vinden op Kerstpakkettenplaza.nl, van een heerlijke fles Hertog Jan met een mooie sjaal erbij tot flessen wijn met een decanteer karaf er bij. Chique is ook geen probleem dit jaar met mooie dienbladen, serveer-trays en fles-houders. Die producten die de avond net dat beetje extra gezelligheid en sfeer geven, daar streven we naar bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Mocht u nog vragen hebben over een drankpakket 2018 voor de liefhebbers of op zoek zijn naar een passend advies, neem dan contact met ons op. Dan kunnen we samen op zoek naar een mooi pakket voor u en uw collega’s.