Drankpakket bestellen

Zoals alle andere kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza kun je ook de drankpakketten eenvoudig online bestellen. Ken je budget, weet het aantal pakketten dat je nodig hebt en een order is snel geplaatst. Vergeet naast het aantal pakketten voor je personeel het aantal zakenrelaties niet dat je tegelijkertijd wil verrassen. Houd ook rekening met stagiaires! Wij weten hoe vervelend het is om kerstpakketten te kort te komen op het moment van het uitdelen. Je kunt je nu nog goed voorbereiden wat betreft budget en aantallen, er is nog voldoende tijd voordat de feestdagen zich aandienen. Wanneer onze kerstpakketten online staan kun je een categorie kiezen en daar een geschikt cadeau vinden dat past binnen je budget. De drankpakketten of andere cadeaus uit onze fraaie webshop zijn dan eenvoudig en snel te bestellen.

Drankpakketten collectie in de webshop

Heb je in 2016 de drankpakketten collectie van Kerstpakkettenplaza gezien? Die was de moeite waard! Ook dit jaar zorgen wij ervoor dat er wat voor je te kiezen is. Goede wijn behoeft geen krans en dat geldt voor al onze drankpakketten. Of je nu kiest voor bier, likeur, wijn of champagne, de kwaliteit is uitstekend, de verpakking feestelijk en de prijs zal je verrassen. Met een drankpakket geef je een cadeau dat prima past in die periode, de kerstdagen, de jaarwisseling. Laat je dankbaarheid en tevredenheid zien aan je medewerkers door het geven van heerlijke wijn, lekker bier, likeur of champagne, eventueel aangevuld met snacks en accessoires, die goed bij de drank passen. De drankpakketten staan gerangschikt op prijs, dus je zult snel een cadeau vinden dat binnen je budget valt. Het online bestellen van drankpakketten is vervolgens een fluitje van een cent.

Drankpakket bestellen bij Kerstpakkettenplaza

Drankpakket bestellen bij Kerstpakkettenplaza en je bent verzekerd van kwaliteit, van een goed verzorgd pakket en van een eerlijke prijs. Je mag bij ons ook rekenen op een stipte levering en een prima service ongeacht de grootte van de order. Elk drankpakket wordt door ons omringd met aandacht en zorg, zodat jij straks 100% tevreden zult zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van kerstpakketten waaronder drankpakketten. Wij weten de juiste combinaties van drank, accessoires en snacks te maken. Heb jij echter een ander idee, wil je graag producten of artikelen ruilen? Neem contact met ons op en onder bepaalde voorwaarden bieden wij je deze mogelijkheid. Deze voorwaarden houden in, dat de order ten minste 50 kerstpakketten moet bedragen en dat de bestelling op tijd aan ons wordt doorgegeven. Wij hopen dat je hiervoor begrip hebt.

Hoeveel drankpakketten heb je nodig?

Voordat je op de website van Kerstpakkettenplaza het aanbod aan kerstpakketten gaat bekijken is het handig om te weten hoeveel pakketten je nodig hebt. Je kunt de bestelling dan meteen doorvoeren als je een geschikt cadeau hebt gevonden. Wie ga je dit jaar verrassen: het personeel, je zakenrelaties, stagiaires, ZZP`ers die vaak voor je werken? Denk er even over na. We hebben diverse categorieën kerstpakketten waaruit je kunt kiezen. Wanneer er ook voor zakenrelaties naar een kerstcadeau wordt gezocht, wordt er vaak gekozen voor drankpakketten, wijn, bier, champagne, likeur, met of zonder accessoires en/of snacks. Bestel liever een fles wijn teveel dan te weinig. Deze kan, als je die niet nodig blijkt te hebben, altijd aan een relatie worden gegeven waarmee je op het einde van het jaar in contact komt. Je bouwt op die manier een warme samenwerking op voor de toekomst, voor het nieuwe jaar.

Drankpakketten met snacks bestellen

Vind je een fles wijn onvoldoende als kerstpakket, dan kun je dat cadeau gemakkelijk uitbreiden met heerlijke snacks. Wij zijn ervaren in het samenstellen van drankpakketten en kunnen een goede combinatie voor je maken. Welke snacks serveer je bij bier en welke kaas bij wijn, laat dat gerust aan onze ervaren medewerkers over. Heb je zelf een idee, neem contact op en wij vertellen je welke mogelijkheden wij je kunnen bieden.

Drankpakketten met accessoires bestellen

Wil je dit jaar een drankpakket cadeau doen, maar vind je één fles niet voldoende? Laat onze medewerkers een fraai drankpakket met accessoires samenstellen. Zij vullen je cadeau aan met leuke accessoires die goed passen bij de fles(sen) wijn, het bier, de likeur of champagne. Prachtige glazen bijvoorbeeld of een wijnkoeler, artikelen die iedereen kan gebruiken. De kwaliteit is vanzelfsprekend prima, zoals je van Kerstpakkettenplaza gewend bent.