Drankpakketten voor je medewerkers

Ga jij je medewerkers in december zo vlak voor de feestdagen verrassen met een drankpakket? Een goed idee! Maar wat stop je nu in een drankpakket? Laat dat gerust aan ons, Kerstpakkettenplaza over. Wij weten uit ervaring wat er vaak en graag gedronken wordt. Wij zien welke drank het meest besteld wordt. Daarom hebben wij een mooie selectie van drankpakketten op onze site gezet. Het is altijd prettig om te kunnen kiezen. Het is tevens eenvoudig om meteen de prijs in de gaten te houden, omdat er diverse prijsklassen te zien zijn. Ken je budget waardoor de keuze eenvoudiger wordt.

Als je weet dat je medewerkers bier drinken en bijna nooit wijn dan kies je uiteraard voor een fraai bierpakket. Grappige bierpakketten met of zonder glazen of met heerlijke snacks. Heb je geen idee wat jouw mensen het liefste drinken dan kun je navraag doen bijvoorbeeld bij de personeelsvereniging, die wel eens een bedrijfsfeest organiseert. Weet je het vervolgens nog steeds niet, geen probleem. Enkele flessen wijn, rode en of witte zijn een prima geschenk. Fraai verpakt met of zonder snacks of accessoires. Wijn wordt dan misschien niet dagelijks gedronken. Het is in elk geval prettig een enkele fles wijn in huis te hebben, zeker tijdens de feestdagen. Met een drankpakket, bier of wijn, heb je een mooi kerstgeschenk in handen.

Drankpakketten voor de gezelligheid

Bij drankpakketten denk je wellicht aan wijn en bier gecombineerd met andere fraaie kerstgeschenken. Het drankpakketten aanbod is echter veel breder. Je kunt namelijk ook kiezen uit champagne, port, likeur, jenever, wodka, rum. Wil je het helemaal anders aanpakken dan kun je een drankpakket kiezen met verschillende soorten vruchtendrank. En wist je dat onze leveranciers tevens koffie en thee drankpakketten samenstellen.

Wanneer je voor een bepaalde drank hebt gekozen dan kan het pakket nog aangevuld worden/zijn met andere cadeautjes. Denk daarbij aan een interessant boek over wijn, aan speciale glazen voor champagne bijvoorbeeld, franse kaas met een kaasplankje. Op die manier ontstaat er een heerlijk kerstpakket dat er fraai uitziet. Een drankpakket voor je medewerkers waarmee zij een gezellige avond kunnen organiseren en waarmee ze kunnen proosten op het nieuwe jaar. Aanrader: drankpakket ook zeer geschikt voor je zakenrelaties.

Drankpakketten, succes verzekerd

Bestel bij Kerstpakkettenplaza drankpakketten en succes is verzekerd. Alle producten en artikelen zijn van prima kwaliteit, geen zorgen over de inhoud van onze pakketten. Dat geldt voor alle kerstcadeaus die je bij ons bestelt. Het enige waar jij je over moet buigen is de keuze van de kerstpakketten. De rest verzorgen wij tot in de puntjes. Drankpakketten kiezen voor je personeel is een schot in de roos. Wijn voor een gezellige kaartavond, wijn bij een heerlijk etentje, bier tijdens het film kijken, iedereen drinkt weleens een lekker wijntje of een speciaal biertje. Het is een cadeau dat je niet meteen hoeft op te drinken en de snacks die je er eventueel bij bestelt zijn ook houdbaar. Dus gaan de ontvangers van het pakket tijdens de feestdagen naar vrienden of op wintersport? Ook bij thuiskomst of later kunnen ze genieten van het houdbare kerstpakket, dat jij uit waardering voor hun inzet hebt gekozen.

Drankpakketten voor de feestdagen

Een fraai kerstgeschenk voor je personeel zijn de drankpakketten voor de feestdagen. Heerlijke wijn, likeur, sterke drank, diverse soorten bier, thee en/of koffie, vruchtendrank met of zonder extra kerstcadeaus vind je in ons assortiment. Zoveel verschillende soorten drank in diverse prijsklassen, daar zul je gegarandeerd een keuze uit kunnen maken. Drank met heerlijke snacks, met een leuk schaaltje, een serveerplankje, lekkere Franse kaas, we maken er een mooi verzorgd kerstpakket van. Maar ook die ene mooie fles champagne in een fraaie cadeauverpakking is een schitterend cadeau, waarmee tijdens oudjaar geproost kan worden op het nieuwe jaar. Investeer in je werknemers door een geschikt drankpakket te bestellen bij Kerstpakkettenplaza.

Je bent verzekerd van kwaliteit en prima service. We durven te zeggen dat wij straks wederom (zoals je weet van andere jaren) een mooie selectie voor je klaar hebben staan. Bekijk de afbeeldingen van de flessen en bewonder ook de manier van verpakken. Als je daarnaast ook de omschrijving leest, die je bij de afbeelding vindt, weet je precies wat je koopt en je weet waarmee jij jouw medewerkers gaat verwennen. En wat vind je ervan? Tevreden met je keuze? Wil je graag iets toevoegen neem contact met ons op en wij vertellen je over de mogelijkheden van het zelf samenstellen van een kerstpakket en het ruilen van producten. Benieuwd? Laat van je horen en wij informeren je graag.