Dure kerstpakketten

Ze zijn het waard, je medewerkers verdienen dure kerstpakketten. Jouw medewerkers zijn het waard om zo vlak voor de feestdagen in het zonnetje te worden gezet. Werkgever, pak eens flink uit met fraaie kerstpakketten voor je medewerkers. Dat kunnen dure cadeaus zijn, maar als je budget het niet toelaat is elke andere attentie hoe klein ook aan te raden. Kerstpakkettenplaza biedt je daarom kerstpakketten aan in diverse prijsklassen, zodat iedereen dit jaar mee kan doen aan de kerstpakkettentraditie. Juist de aandacht die jij je medewerkers geeft door voor hen allemaal een kerstcadeautje (met een boodschap) te zoeken, is belangrijk voor jullie werkrelatie.

Medewerkers zullen het waarderen als jij wat extra’s doet voor je mensen en zij zullen eerder een stapje extra zetten als het werk daarom “vraagt”, want zo werkt dat nu eenmaal. Dure kerstpakketten prima, als jij je dat kunt veroorloven. Een goedkopere attentie is echter ook prima als het even wat minder gaat, want het zijn de aandacht en het gebaar die tellen. Wanneer je gewend bent aan de kersttraditie mee te doen, zullen medewerkers er op rekenen. Dus laat het nooit helemaal afweten en doe mee aan de traditie van de kerstpakketten. Tijdens een woord van dank kun je eventueel toelichten waarom de pakketten kleiner zijn dan men gewend is. Zo voorkom je geroddel op de werkvloer dat het slecht(er) gaat met het bedrijf.

Dure kerstpakketten niet beter dan goedkopere kerstpakketten

De dure kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza zijn niet beter van kwaliteit dan onze goedkopere cadeaus. In onze dure kerstpakketten zitten meer producten van een bekend merk bijvoorbeeld. Je kunt het verschil in prijs van onze kerstpakketten begrijpen als je goed de producten kijkt. Een zak chips en andere snacks zijn goedkoper dan een goede fles wijn of een verzorgende body lotion. Het ligt er aan waar je voor kiest. Ook aan de grootte van het pakket kun je niet zien of het een duur of een goedkoper pakket is.

Een flesje parfum zit namelijk in een klein doosje en zal duurder zijn dan een doos met snacks. Dit maakt het geven van kerstpakketten zo leuk. Jij bepaalt hoeveel je er aan uit wil geven en wij zorgen ervoor dat er in elke prijsklasse wat te kiezen valt. Daarom ook slaag je bij ons gegarandeerd, zowel voor de dure kerstpakketten als ook voor de goedkopere. We herhalen het echter graag dat de kwaliteit van elk pakket prima is. Of jij kiest voor duur of goedkoop, de kwaliteit is zoals je van ons gewend bent: optimaal!!

Dure en goedkope kerstpakketten van de beste kwaliteit

Bij Kerstpakkettenplaza kerstpakketten en Sintsurprises bestellen, betekent dat je voor kwaliteit kiest. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw mensen, dus bij ons zit je goed! Wij maken geen enkel onderscheid of je nu voor dure of goedkope kerstpakketten kiest, de kwaliteit is uitstekend. Voor al onze kerstpakketten en Sintsurprises geldt dat wij deze goed verzorgd en stipt bij je afleveren. Wij kennen het belang van kerstpakketten. Daarom willen wij dat elke werkgever aan deze kerstpakkettentraditie mee kan doen, ook de kleine bedrijven, de bedrijven die onlangs zijn gestart en bedrijven die het wat moeilijker hebben. Aan zowel de dure als ook aan de goedkopere cadeaus wordt evenveel aandacht besteed.

Laat een klein budget je niet tegenhouden om je medewerkers met kerst een leuk cadeautje te overhandigen. Gaat het je echter voor de wind, schroom dan ook niet om voor de dure kerstpakketten te kiezen. De goede resultaten zijn namelijk voor een groot deel te danken aan je personeel, daar mag je dus best in investeren.

Dure kerstpakketten, ken je budget

Dit jaar is je budget voldoende om voor de dure kerstpakketten te kiezen. Je kunt een groot gebaar maken naar je personeel en eens flink uitpakken, dat geeft je een goed gevoel. Medewerkers zullen het waarderen dat jij de goede resultaten van het bedrijf voor een gedeelte met hen deelt. Bekijk het assortiment van Kerstpakkettenplaza straks online. Kies een categorie. Per categorie staan onze pakketten op prijs gerangschikt. Je hebt snel het cadeau gevonden dat in jouw prijsklasse valt. Nu nog even kijken of de inhoud van het pakket je bevalt.

Alles naar wens? Oké, dan kun jij je bestelling van dure kerstpakketten plaatsen. Je maakt er je medewerkers blij mee en je helpt ons helemaal gratis en automatisch om goede doelen te steunen. Mis je iets in het pakket, wil je producten of een artikel ruilen? Ook deze mogelijkheid bieden wij je, mits je op tijd je bestelling plaatst en deze order een grootte heeft van 50 stuks of meer. Dure kerstpakketten, ken je budget. Wij zorgen voor een groot aanbod, zodat jij wat te kiezen hebt.