Duurzame kerstpakketten voor jou en je medewerkers

Duurzame kerstpakketten, wij hebben ze voor jou en je medewerkers! Duurzaam, het was voorheen een mode woord, maar nu is het bittere ernst om duurzaam te leven. Het wordt steeds meer normaal dat men duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Duurzaam leven is van belang voor het behoud van mens, dier en alles wat er leeft op deze mooie aarde. Heb je een bedrijf dan weet je dat je aan veel regels en wetgeving bent gebonden, dat jij aan veel voorwaarden moet voldoen om je bedrijf te mogen voeren. Regels betreffende veiligheid, maar ook klimaatvoorschriften komen steeds vaker in beeld. Het niet naleven van deze regels en afspraken zorgt voor een fikse boete. Dat laatste wil je voorkomen, maar belangrijker nog is dat je probeert te voorkomen dat onze aarde straks geen toekomst meer heeft als iedereen zo zijn eigen gang maar blijft gaan. Prima dus dat duurzaamheid een belangrijke trend is. En het is helemaal niet moeilijk om deze trend te volgen.

Duurzaam en eigen keuze kerstpakketten is de nieuwe trend

Vertaal de duurzaamheid naar je eigen bedrijf, wat doe jij er aan om duurzaam bezig te zijn? Het antwoord op deze vraag zal voor elke werkgever anders zijn. Het ene bedrijf zal er meer mee te maken krijgen dan het andere. Maar…..in de feestmaand december krijgen jullie er allemaal mee te maken. En juist dan kun je het verschil maken, met de kerstpakketten. Juist dan kun je kiezen voor duurzaam. Bekijk ons aanbod en je ziet dat er in ons aanbod overal aandacht is voor duurzaamheid. Kerstpakkettenplaza heeft duurzaamheid in haar hart gesloten, dat zie je overal in terug.

Voorbeelden duurzame kerstpakketten.

Als je opzoekt wat duurzaam betekent dan lees je dat dit een methode, manier van leven, is waarbij natuurlijke hulpbronnen en grondstoffen niet uitgeput raken. Duurzaam wil zeggen dat er balans moet zijn tussen mens, aarde en economie. Een voorbeeld waaruit blijkt hoe belangrijk duurzaamheid is: wanneer er spotgoedkope kleding wordt gemaakt, ontvangen de werknemers weinig loon en leven in armoede. Mensen worden niet naar behoren betaald voor hun werkzaamheden en leven onder de armoedegrens. Dit zou niemand moeten willen, toch verkopen deze winkels met hun goedkope producten erg veel. Jammer! Als de kopers met de neus op de feiten zouden worden gedrukt, de armoede zouden zien, zou de verkoop wellicht enorm dalen.

Gelukkig is daar nu steeds meer aandacht voor. Kerstpakkettenplaza voelt zich maatschappelijk verantwoordelijk. Alle producten uit de duurzame kerstpakketten vallen onder MVO. Dat betekent: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een goede reden om bij de kerstpakketten te bestellen om op die manier een bijdrage te leveren aan een betere wereld voor iedereen. Een mooie kerstgedachte!

De inhoud van duurzame kerstpakketten

De producten in de duurzame kerstpakketten geven de ontvangers een duidelijke boodschap mee. Denk bijvoorbeeld aan een leuke shopper met tekst. Door deze keuze te maken geef je een duidelijk signaal af en help je mee om aandacht te vragen voor duurzaamheid. Het gehele jaar moet hiervoor aandacht zijn, maar dit kan massaal gebeuren voor de feestdagen, een krachtig signaal! Wil je daar graag bijhoren? Kerstpakkettenplaza staat voor verantwoord maatschappelijk ondernemen, plaats je bij ons je bestelling dan weet je zeker dat je goed bezig bent. Voor vragen over de inhoud van onze kerstpakketten en andere vragen kun je contact opnemen. Wij staan je graag te woord om onze duurzame kerstpakketten te promoten, omdat dit meer dan één doel dient.

December feestmaand

December is een feestmaand en dat begint al op 5 december met het feest van Sinterklaas. Ook daarvoor kun je bij ons leuke surprises scoren. De meeste mensen vieren echter kerst uitbundig met lekker eten en drinken en vaak ook met veel vrije dagen. De tijd van het jaar om te genieten. Dat genieten wordt optimaal als je weet dat anderen ook een fijne tijd hebben. Daarom ook nodig je vaak mensen uit of je gaat zelf bij familie, vrienden en kennissen op bezoek. Samenzijn met een hapje en een drankje in een gezellige sfeer, zo wordt kerst vaak gevierd. Wanneer je dat kunt combineren met een prettige gedachte dat anderen het ook goed en gezellig hebben zul je meer kunnen genieten. Je kunt uiteraard niet de hele wereld verbeteren en niet voor iedereen zorgen. Wat kun je wel doen? Heb je een bedrijf en medewerkers en verras jij jouw personeel elk jaar met een fraai kerstcadeau? Sta dan even stil bij de keuze die je gaat maken. Kies dit jaar voor een duurzaam kerstpakket bij ons. Wij, kerstpakkettenplaza, vinden duurzaamheid belangrijk en dragen dat uit om voor jullie fraaie duurzame kerstpakketten samen te stellen. Jij hoeft alleen nog maar de juiste keuze te maken.