Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Duurzame kerstpakketten

Duurzame kerstpakketten  – Kerstpakkettenplaza.nl heeft als partner van MVO Nederland diverse duurzame kerstpakketten in de collectie, die allen bestaan uit biologische, ecologische en/of Fair Trade producten.

Kerstpakkettenplaza.nl: de combinatie van kwalitatief hoogstaande (eigen keuze) kerstpakketten en gratis uw Goede Doel steunen, dat geeft de garantie voor een origineel maatschappelijk verantwoord en duurzame kerstpakketten. Door te kiezen voor duurzame kerstpakketten werkt u natuurlijk mee aan een duurzame samenleving. Enkele thema noemen we hieronder, maar er zijn natuurlijk tal van andere originele thema’s te bedenken.

Duurzame kerstpakketten bestellen

Bespaar energie, spaar het milieu, ben zuinig met en op water, gezondheid en eerlijke handel. Vanaf 50 stuks kunnen we een duurzaam kerstpakket op maat maken. Helemaal in de lijn van uw bedrijf uitgevoerd zal worden.

De geschenken komen voor uit het gedachtegoed dat ze goed dienen te zijn voor Mens, natuur en milieu. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en geef direct een positief signaal af aan uw medewerkers en relaties!

Natuurlijk werken we met producten van Max Havelaar en Tony Chocolonely. Bijzonder producten van hoge kwaliteit en met uitzonderlijke smaak. Wist u dat we op ieder kerstpakket een bedrag afdragen aan een door u gekozen goed doel?

Duurzame kerstpakketten kiezen? Dan alleen het beste!

Ons goede doelen concept draagt automatisch bij aan de duurzaamheidsgedachten en onderstschrijft de mvo doelstellingen van al onze klanten. En dat al jaar en dag. Inmiddels is er meer dan € 230.000 in de loop van 15 jaar gedoneerd. U kunt kiezen voor de meerder dan 48 standaard gecertificeerde doelen, maar het is ook mogelijk uw eigen goede doel aan te geven. Misschien wel zo leuk.

Vaak zien we namelijk dat organisatie sterk lokale betrokkenheid hebben bij een Goed doel, voedselbank of sportvereniging. Het bedrag staat volledig los van de kostprijs van het kerstpakket en heeft geen impact op onze verkoopprijs, het is gewoon een extraatje! Zo ziet u het is extra leuk duurzame kerstpakketten te bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Duurzame kerstpakketten