Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Eco kerstpakketten

Eco kerstpakketten zijn kerstpakketten die zo zijn geproduceerd en ontwikkeld dat ze grote aandacht aan het milieu besteden.

Een nieuwe trend in de kerstpakkettenbranche is dus het zogeheten Eco-kerstpakket. Een ruim begrip dat wij graag nader uitleggen. Eco staat voor ecologie. Hieronder valt de natuur, het milieu enzovoorts. Kortom de leefbare wereld om ons heen. Planten en dieren staan hierin centraal. Duurzaamheid, strenge productie eisen, biologische producten zijn kernwoorden die onder de noemer Eco vallen.

In onze collectie zijn verschillende eco kerstpakketten opgenomen. Het gaat dan met name om biologische kerstpakketten.
Eco kerstcadeaus richten zich soms ook op bepaalde diertjes, zoals vogels, vlinders of insecten. Vaak diersoorten die we steeds minder vaak terugzien in het dagelijkse leven. Zo kan een kerstpakket, naast dat het gewoon heel leuk is, ook aandacht vragen voor een bepaald goed doel. Producten die daarop inspelen en in het kerstpakket voorkomen zijn bijvoorbeeld vogelhuisjes. Het voeren van bijvoorbeeld vogels kan ook een thema zijn in een ecologisch kerstpakket.

Bepaalde themalijnen binnen onze collectie dragen ook de noemer ecologisch. Zij worden op een verantwoorde wijze geproduceerd en voldoen aan strenge milieu eisen. Een eco kerstcadeau is dus niet alleen leuk voor de ontvanger maar ook goed voor onze wereld!