Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Een kerstpakket dat niet vergeten zal worden….

Een kerstpakket dat niet vergeten zal worden…

Als u op zoek bent naar een leuk en origineel kerstpakket, dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl op het juiste adres. Originele kerstpakketten maken een uniek kerstcadeau. Verras uw collega’s met een top kerstgeschenk! Maak eenvoudig een keuze uit honderden kerstpakketten en bestel. Uw personeel zelf kerstpakketten laten samen kan natuurlijk ook middels eigen keuze kerstpakketten.

Enorm veel keus in kerstpakketten

Een kerstcadeau van Kerstpakkettenplaza: voor ieder wat wils. De keuze is enorm, met 1.300 kerstgeschenken vindt u altijd het beste geschenk voor uw mensen. Of het nu gaat om een klein of een groot cadeau, in iedere prijscategorie is er een groot assortiment beschikbaar. Aan het begin van het seizoen heeft u de grootste keuze in kerstpakketten. Maar ook wanneer u in december op zoek bent naar het beste geschenk, kunt u vaak nog bij ons terecht.

Kerstpakket met liefde samengesteld

Voor het ultieme kerstgeschenk kijkt u bij Kerstpakkettenplaza.nl. Ook bijvoorbeeld voor een cadeau, in de vorm van Rituals of belevenissen. Bij een belevenis kunnen medewerkers zelf kiezen wat ze gaan beleven. Wat dacht u van het Rijksmuseum? Of houden uw medewerkers meer van pure ontspanning? De beste kerstpakketten collectie van Nederland is met liefde samengesteld.