Eerlijke kerstpakketten Fair en Share

Het nieuwe assortiment kerstpakketten van 2017 staat inmiddels online op onze website. Met het grootste assortiment kerstpakketten zit er bij ons gegarandeerd wat tussen voor uw medewerkers! Van de lekkerste foodpakketten tot heerlijke Rituals- en wellnesspakketten. Dit jaar hebben we ook een mooie lijn eerlijke kerstpakketten Fair en Share.

Fair & Share is een themalijn met pure en duurzame producten. De Fair & Share producten worden omschreven als kleurrijk, speels en eigenwijs. De naam zegt het al, het gaat hier om eerlijke producten. Dit betekent eerlijke productie en biologische ingrediënten. Fair & Share wil samen werken aan een gelijke wereld.

Met de aankoop van Fair & Share producten, trakteert u niet alleen uzelf en uw medewerkers op een mooi kerstcadeau. Per verkocht product wordt er 5 cent gedoneerd aan een goed doel. U kunt hierbij kiezen uit de Voedselbank of Stichting Present. In 2016 werd er in totaal een bedrag van ruim €45.000 gedoneerd aan de Voedselbank en Stichting Present, mede dankzij de verkoop van kerstpakketten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In de huidige samenleving staat het maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds meer centraal. Mensen zijn bewust bezig met het milieu en de wereld van de toekomst. Dit bewustzijn is versterkt sinds het verbod op plastic tasjes van de Rijksoverheid. Consumenten nemen steeds vaker zelf een boodschappentas mee. Ook worden biologische producten steeds populairder. Mensen willen niet alleen de lekkerste producten, maar ook een goed gevoel daarbij.

Met deze trend in de samenleving past de themalijn van Fair & Share perfect bij de maatschappij. Op een (h)eerlijke manier draagt u bij aan een gelijke wereld. De foodartikelen hebben vrolijke en kleurrijke verpakkingen waardoor het ook aantrekkelijk is om te zien. Deze kleuren, die aangevuld worden met kraft bruin, zorgen voor een pure uitstraling.

De boodschap die Fair & Share wil verspreiden is ‘Give back a fair share’. Dit motto sluit goed aan bij Kerstpakkettenplaza.nl. Ook bij ons steunt u met uw aankoop verschillende goede doelen. Dit is een van de redenen dat Fair & Share goed vertegenwoordigd wordt in onze kerstpakketten.

Het kleine bedrag dat naar de Voedselbank of Stichting Present gaat per product, zorgt er uiteindelijk voor dat wij een mooie donatie kunnen doen aan deze goede doelen. Dit klinkt natuurlijk heel mooi, maar wat is Stichting Present?

Een donatie aan Stichting Present

Stichting Present wil zich inzetten voor de samenleving. Ze geloven dat mensen echt wel bereid zijn om zich in te zetten voor een ander, die het wellicht wat minder heeft. Voor veel mensen is de stap tussen willen en doen echter (te) groot. Er is een opstapje nodig. Stichting Present doet haar best om dit opstapje te zijn en te blijven. Ze willen een verbinding zijn.  Het samenbrengen van mensen die iets te bieden hebben en mensen die geholpen kunnen worden.

Het uiteindelijke doel van Stichting Present is om een beweging op gang te brengen in Nederland die het vanzelfsprekend vindt om elkaar te helpen. Met behulp van de donaties van de Fair & Share producten wordt dit doel steeds haalbaarder. Met de heerlijke nieuwe producten van 2017 moet het zeker haalbaar zijn om net zo’n mooi bedrag bij elkaar te krijgen als vorig jaar. We streven natuurlijk naar een nog hoger totaalbedrag!

Met de kerstpakketten van Fair & Share doet u dus niet alleen uw medewerkers een plezier. Met een kleine moeite deelt u ook met anderen in de samenleving. De ontvangers van het kerstpakket mogen zelf kiezen of hun donatie naar de Voedselbank gaat of naar Stichting Present.

Eenvoudig doneren aan de Voedselbank

Ook de Voedselbank is een mooi goed doel om te steunen deze kerst. Meer dan een miljoen mensen in Nederland leeft onder de armoedegrens. Dit is natuurlijk veel te veel! De Voedselbank helpt deze mensen door het verzorgen van voedselpakketten. Met behulp van de donaties kunnen zij zoveel mogelijk mensen voorzien van een voedselpakket, ook tijdens de feestdagen. Met de Fair & Share producten kunt u ervoor kiezen om de Voedselbank te steunen.

Kerstpakkettenplaza.nl streeft naar het steunen van zoveel mogelijk goede doelen. Daarom zijn we erg trots op onze kerstpakketten met Fair & Share producten. De kerstgeschenken staan geheel in het teken van heerlijke en eerlijke producten. Ook de hardware producten stralen dit uit.

Bent u benieuwd naar deze producten en kerstgeschenken? U kunt eenvoudig alle kerstpakketten met Fair & Share producten vinden. Dit doet u door ‘Fair & Share’ in te typen als zoekopdracht linksboven op de website. Wilt u direct een mooi voorbeeldpakket zien? Klik dan hier voor goed-gevulde kerstpakketten met Fair & Share producten.

Geniet van de feestdagen en deel de kerstgedachte met de mooie kerstpakketten van Fair & Share!

Kerstpakket Heerlijk delen