Eigen kerstpakketten samenstellen, waar begin je mee?

Eigen kerstpakketten samenstellen, waar begin je mee?

Eigen kerstpakketten samenstellen, waar begin je mee? Zullen we dit jaar samen het kerstpakket verzorgen? Wij, Kerstpakkettenplaza.nl, zorgen voor een zeer ruim en zeer gevarieerd assortiment aan producten en artikelen. Aan de hand daarvan stel je makkelijk een fraai kerstpakket samen. Je kunt dan prima rekening houden met je budget en je kiest de artikelen en of producten waarvan jij denkt dat ze bij je medewerkers passen. Je bent verzekerd van kwaliteit van alle producten en artikelen en uiteraard van onze prima service. Of je nu een goedkoop of duur kerstpakket samenstelt, de inhoud bestaat uit kwaliteit.

Onze pakketten zien er prachtig en zeer verzorgd uit, ongeacht de prijs. Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Het bezoeken van beurzen en het verkennen van de markt. Alles om straks de meest fraaie artikelen en producten aan je te kunnen leveren. Door ons te oriënteren kennen we de trend voor kerst 2019. Dit jaar zullen ook de favoriete traditionele kerstpakketten met veel etenswaren en drank niet ontbreken in ons assortiment.

Het begint bij het budget

Wanneer je je afvraagt: Eigen kerstpakketten samenstellen, waar begin je mee? Het samenstellen begint bij het kennen van je budget. Hoeveel kun je besteden aan je personeel in de feestmaand december? Daarvoor heb je enige kennis nodig van de financiën van je bedrijf. Hoe sta je ervoor? Je kunt ook kijken wat je vorig jaar hebt uitgegeven aan de kerstpakketten. Kan het nu een groter kerstpakket worden of moet je deze uitgaven beperken en ga je voor een kleiner kerstgeschenk?

Ook in het geval dat het goedkoper kerstcadeau moet worden, kun je een leuk pakket samenstellen. Lukt het je niet of heb je graag dat er een medewerker van Kerstpakkettenplaza.nl met je mee kijkt of denkt, laat het gerust weten.

Het is aan te raden dat je de laatste regels op het gebied van belastingen en kerstgeschenken opzoekt. Je hebt namelijk nog even tijd. Mooi om deze tijd te gebruiken om in de eerste plaats het budget voor de kerstcadeaus duidelijk te krijgen. Weet je wat je per medewerker kunt besteden? Het is dan veel eenvoudiger om straks een kerstpakket samen te stellen wanneer alle artikelen online staan. Dit geldt trouwens ook voor onze Sintgeschenken.

Onze showrooms en webwinkel als inspiratiebron

Eigen kerstpakketten samenstellen, waar begin je mee? Het klinkt namelijk nogal ingewikkeld, alsof er nogal wat van je wordt gevraagd. Dat valt echter reuze mee als je het budget vooraf kent. Dat is ook belangrijk wanneer je onze showroom bezoekt of onze producten en artikelen online gaat bewonderen. We durven te stellen dat je het erg leuk gaat vinden om voor je mensen kerstpakketten samen te stellen. Wij genieten al enorm van de voorbereidingen en dat zul jij straks ook gaan doen. Daar zullen wij voor zorgen door een prachtig assortiment voor je neer te zetten, online en in de showrooms. Neem de webshop en de showroom als bron voor inspiratie.

De hoeveelheid aan mooie, lekkere, leuke, grappige producten en artikelen zullen het niet gemakkelijker maken, maar wel leuker. Neem de uitdaging aan en stel voor kerst 2019 voor je medewerkers zelf de kerstpakketten samen. Tip: pak ook eens uit met het feest van Sinterklaas, wij zorgen voor een fraai assortiment aan surprises.

Als de basis goed is…

Eigen kerstpakketten samenstellen, waar begin je mee? Het valt echt mee, het is zeker niet zo moeilijk als de basis maar goed is! Wanneer jij straks online of in een van onze showrooms een fraai kerstpakket hebt gevonden dat net niet helemaal naar je zin is, maar de basis voldoet wel, wat doe je dan? Je neemt met ons contact op en als je 100 kerstpakketten of meer afneemt dan kun je producten inwisselen zoals wij dat noemen. Dat betekent dat je een bepaald product dat je liever niet in je pakket wil, ruilt tegen een ander product waar jouw voorkeur naar uitgaat. Op die manier ontstaat er een kerstgeschenk dat in plaats van 99%  voor 100% aan je wensen voldoet.

Eenvoudig samenstellen o.b.v. bestaand pakket

Zo als bovenstaand omschreven, kun je eenvoudig een kerstcadeau zelf samenstellen. Dus vanuit een bestaand kerstpakket dat je wel ziet zitten en waar je een of meer veranderingen in aanbrengt. Je zult begrijpen dat je deze wissel van producten niet op het laatste moment aan ons door moet worden geven, maar op tijd. Zo moeten wij de producten die we moeten toevoegen nog in voorraad hebben of na kunnen bestellen en dat kost wat tijd, zoals je zult begrijpen. Wij zullen er alles aan doen om jouw kerstpakket helemaal naar je zin te maken. Geef wijzigingen straks daarom op tijd door. Tijdens de kerstviering of de kerstborrel overhandig jij trots je zelf samengestelde kerstgeschenk.