Eigen keuze kerstpakketten 2022

Eigen keuze kerstpakketten 2022- De trend van de laatste jaren gaat steeds meer richting de Eigen Keuze kerstpakketten concepten. In tegenstelling tot de zogenaamde traditionele kerstpakketten, wordt de keuze van de inhoud van het kerstpakket overgelaten aan de medewerkers en/of relaties.

Men ontvangt in plaats van een kerstpakkettendoos vol met verrassingen, een inlogcode. Daarmee gaat men online het eigen keuze kerstpakket shoppen! Even invoeren op een speciaal daarvoor bestemde website met webshop.

Hoe deze inlogcode wordt ‘verpakt’ als zijnde geefmoment is afhankelijk van welk Eigen  keuze concept men kiest. Bij het ene concept kiest men er voor de inloggegevens te verstrekken, zoals bij bijvoorbeeld Kerstcomplimenten.nl. Altijd wordt er een duidelijke uitleg aan toegevoegd zodat de ontvanger begrijpt wat de bedoeling is.

Met de inloggegevens kan men zoals gezegd dus toegang krijgen tot een webshop. De webshop is voorzien van diverse cadeauartikelen. Van elektrische apparaten tot huishoudelijke artikelen en van Goede doelen tot dagjes uit.

Het idee achter het geven van een Eigen Keuze kerstpakket is dat de opdrachtgever wordt ontlast en dat de ontvanger altijd een (kerst)cadeau ontvangt dat in goede aarde valt. Hij/zij heeft het namelijk zelf gekozen.

Eigen keuze kerstpakketten 2022 bestellen

Bij de genoemde Eigen Keuze kerstpakketten Kerstcomplimenten wordt het door de opdrachtgever besteedde bedrag omgezet in complimenten. Complimeneten zijn de zogenaamde te besteden punten. Hierdoor is het voor de ontvanger niet duidelijk hoeveel geld er aan het cadeau besteed is. Men ziet namelijk louter het aantal complimenten. Het mooie en unieke aan deze twee concepten is dat men het gehele aantal complimenten kan opmaken. Ook kan men voor het verkregen aantal complimenten meerdere cadeaus kan kiezen.

Indien u op de homepage op de vlinder klikt, ziet u onder beide concepten een beknopte uitleg. Daardoor krijgt u direct deze Eigen Keuze kerstpakketten concepten kunt vergelijken. Zo veel mensen, zo veel wensen. Dit geldt niet alleen voor de ontvanger maar ook voor diegene die ‘belast’ zijn met het uitkiezen van het voor hun bedrijf best passende Eigen Keuze kerstpakketten concept. Wij geven u en uw medewerkers daarom graag volop keuze!

Nu naar de eigen keuze kerstpakketten, klik op de afbeelding!

eigen keuze kerstpakketten 2016