Eigen top 3 kerstpakketten samenstellen

Wanneer jij als werkgever de taak op je hebt genomen om zelf voor je werknemers de kerstpakketten uit te kiezen, dan zul je ervaren dat kiezen uit dat mooie aanbod van Kerstpakkettenplaza best moeilijk is. Echter met de volgende tips gaat het jou lukken om fraaie kerstpakketten speciaal voor jouw medewerkers te scoren. Zorg er op de eerste plaats voor dat je weet wat je per medewerker kunt besteden, zodat je op prijsklasse kunt zoeken nadat jij de categorie hebt gevonden waarin jij verder gaat zoeken. Elke categorie kent veel kerstcadeaus, het ene cadeau al mooier dan het andere, maar ook dat is weer een persoonlijke keuze/smaak. Jij weet voor welke mensen de cadeaus zijn bestemd en je houdt daar uiteraard bij de keuze rekening mee.

Probeer het kerstpakket een persoonlijk tintje te geven, of geef een cadeau met een bepaalde boodschap. Kijk bijvoorbeeld bij de kunstzinnige pakketten, artikelen met een boodschap, moeilijk om de juiste boodschap er uit te halen, want het zijn er veel die van toepassing kunnen zijn op jouw mensen. Kijk eerst rustig naar het assortiment en noteer meteen wat je aanspreekt. Stel een top 3 samen van kerstcadeaus voor jouw medewerkers en kijk een dag later nog eens. Welk kerstcadeau gaat het in 2017 voor jouw personeel worden?

Als alle kerstpakketten in aanmerking komen…

Het is moeilijk kiezen als alle kerstpakketten in aanmerking komen. Het grote en gevarieerde assortiment zal je verbazen, maar tegelijkertijd ook blij stemmen, want er is gegarandeerd een kerstcadeau bij dat aan je verwachtingen voldoet en dat je graag aan je personeel overhandigt. Onze tien beloften, die je leest op onze website, gelden voor alle geschenken, klein en groot, goedkoop en duur. Bekijk rustig uit welke categorieën wij, Kerstpakkettenplaza, kerstpakketten aanbieden. Welke categorie staat het dichtst bij jou en je medewerkers?

Heb je het afgelopen jaar samen met je werknemers een mooi resultaat behaald, kijk dan bij de kunstzinnige cadeaus. Deze artikelen zeggen meer dan duizend woorden! Ze beelden tevredenheid, saamhorigheid en succes uit, iets dat je samen hebt bereikt. Hebben echter de traditionele kerstpakketten de voorkeur? Prima, deze kerstpakketten zitten boordevol etenswaren en drinken en zijn altijd een geslaagd kerstgeschenk. Ook in deze categorie zijn diverse prijsklassen. Moeilijk om te kiezen? Maak een top 3 van de cadeaus die je meteen opvallen en bevallen. Kijk een dag later nog eens en bepaal dan wat het meest geschikte kerstcadeau 2017 is.

Help, te mooi om waar te zijn!

Je volgt onze tips: ken je budget, ken je doelgroep en maak een top 3. Toch kom je niet tot een keuze. Troost je met de gedachte dat jij daarin niet de enige bent. Daarom helpen wij veel werkgevers een keuze te maken. Neem contact op en wij staan voor je klaar. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij (bijna) iedereen van dienst zijn. Aarzel niet, laat het ons weten als je hulp nodig hebt. Onze service is optimaal, maak er gebruik van!

Kerstpakket met een boodschap

Je besluit dat je dit jaar een kerstpakket kiest met een boodschap. Daarvoor kun je alle kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza gebruiken, want je kunt uiteraard een woord van dank uitspreken tijdens het overhandigen van de kerstgeschenken of een wenskaartje toevoegen aan het kerstcadeau. We bieden nog een andere mogelijkheid, keuze uit bijzondere en fraaie cadeaus namelijk de kunstzinnige artikelen. Dit zijn speciale cadeaus die een boodschap uitbeelden. We zijn bijzonder trots op deze prachtige artikelen, zonder de andere kerstcadeaus te kort te doen. We hebben al veel lovende reacties ontvangen over deze fraaie artikelen. Artikelen die op een bijzonder mooie manier een boodschap overbrengen. Goede redenen om deze categorie wederom in ons assortiment op te nemen.

Stel een top 3 samen om te kunnen kiezen

We zijn ons ervan bewust dat het best moeilijk kan zijn om het kerstpakket te kiezen dat precies aansluit bij je personeel. Houd echter steeds in je achterhoofd, dat je werknemers blij verrast zullen zijn met elk cadeau van Kerstpakkettenplaza. Al onze kerstpakketten vallen in de smaak, wij spreken uit ervaring! Toch zul jij je ervoor inzetten om een kerstpakket te kiezen dat het meest geschikt is voor alle medewerkers. Dat begrijpen wij, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw werknemers. Maak een lijstje van kerstpakketten die in aanmerking komen om jezelf wat meer overzicht te geven. Kom je er desondanks niet uit, laat onze ervaren mensen met je meekijken. Zeker weten dat we er samen goed uitkomen en dat jij straks in december jouw mensen een mooi cadeau kunt overhandigen.