Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Eindejaarsgeschenk al weer volop onder de aandacht.

Eindejaarsgeschenk al weer volop onder de aandacht

“Wat”, zult u denken. Eindejaarsgeschenken, kerstpakketten, nu? Nee, u misschien nog niet, maar wij zijn bijna klaar. De afgelopen maanden hebben we alles uit de kast getrokken om de kerstpakketten voor 2016 weer voor u samen te stellen.

Het seizoen is weer begonnen!

Van over de gehele wereld komen er al schepen naar Nederland om prachtige producten af te leveren waaruit u straks u keuze kunt gaan maken. Wederom zullen we het meest uitgebreide aanbod van het land voor u hebben tegen de meest concurrerende prijzen. Wij doen hier in elk geval ons best voor zodat u, wanneer u er wel aan gaat denken, onbezorgd op onze website het eindejaarsgeschenk van uw dromen kunt vinden. Wij hopen u dan ook te zijner tijd op onze website te mogen ontvangen.

Streek Eindejaarsgeschenk al weer volop onder de aandacht.