Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Eindejaarsgeschenk al weer volop onder de aandacht.

Eindejaarsgeschenk al weer volop onder de aandacht

“Wat”, zult u denken. Eindejaarsgeschenken, kerstpakketten, nu? Nee, u misschien nog niet, maar wij zijn bijna klaar. De afgelopen maanden hebben we alles uit de kast getrokken om de kerstpakketten voor 2016 weer voor u samen te stellen.

Het seizoen is weer begonnen!

Van over de gehele wereld komen er al schepen naar Nederland om prachtige producten af te leveren waaruit u straks u keuze kunt gaan maken. Wederom zullen we het meest uitgebreide aanbod van het land voor u hebben tegen de meest concurrerende prijzen. Wij doen hier in elk geval ons best voor zodat u, wanneer u er wel aan gaat denken, onbezorgd op onze website het eindejaarsgeschenk van uw dromen kunt vinden. Wij hopen u dan ook te zijner tijd op onze website te mogen ontvangen.

Streek Eindejaarsgeschenk al weer volop onder de aandacht.