Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Eindejaarsgeschenk

Een attentie voor medewerkers of relaties aan het einde van het jaar geeft uiting aan uw waardering voor hen. Eindejaarsgeschenken zijn in vele maten en vormen te verkrijgen. Zo kunt u denken aan een traditioneel kerstpakket. Traditioneel in de zin van: een kerstpakket dat kant en klaar is samengesteld en u kunt laten bezorgen bij u aan de zaak of bij de ontvanger thuis.

Eindejaarsgeschenk – Wanneer geeft u die?

Een eindejaarsgeschenk behoeft u niet altijd te schenken met of even vóór de kerst, maar kunt u ook als Nieuwjaarscadeau geven aan het einde van dit jaar. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig wijnpakket of een geschenk op basis van een mooie Champagne. Maar het “gewone” kerstpakket blijkt net als afgelopen jaren nog steeds het meest populaire eindejaarsgeschenk.

Eindejaarsgeschenk – Onze mogelijkheden

Om een geschikt eindejaarsgeschenk uit te zoeken heeft u online vele mogelijkheden. Alle kerstpakketten zijn onderverdeeld in prijscategorieën. Hiervoor is gekozen om het zoeken uit zo’n groot assortiment te vergemakkelijken. Het eerste zoekcriteria is toch meestal de prijs en vandaar uit wordt bekeken welk kerstgeschenk het meest aanspreekt of het beste past bij de uiteindelijke ontvanger.

De andere eindejaarsgeschenken vindt u tevens onder het snel menu op onze website onder home. Zoveel mensen, zoveel wensen, vandaar dat de diverse soorten eindejaarsgeschenken gesplitst zijn in hun eigen categorie. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het schenken van een Foto op linnen eindejaarsgeschenk, of een fijn Rituals eindejaarsgeschenk.

Eindejaarsgeschenk