Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Eindejaarsgeschenken bij kerstpakkettenplaza

Uw collega’s en zakenpartners op passende wijze verrassen met een eindejaarsgeschenk? Op deze site vindt u een zeer ruim en divers aanbod aan eindejaarsgeschenken.

Het assortiment eindejaarsgeschenken

U kunt bij ons kiezen uit diverse eindejaarsgeschenken zoals:

  • Kerstpakketten
  • Drankpakketten
  • Luxe wijngeschenken
  • Rituals pakketten
  • Of iets totaal anders zoals een Belevenis.

In ons zeer ruime aanbod aan bijvoorbeeld drankpakketten of BBQ pakketten vindt u vast geschikte eindejaarspakketten. Maar misschien vindt u het ook wel leuk om een foto op linnen weg te geven. Zo kan de ontvanger zijn of haar favoriete foto vastleggen op canvas doek. Het schilderij wordt gratis thuisbezorgd en zo krijgt de ontvanger een leuk en persoonlijk eindejaarsgeschenk.

Originele eindejaargeschenken

Om uw eindejaarsgeschenken extra origineel te maken is een cadeaubon in de vorm van een Belevenis een aanrader. Hiermee kan de ontvanger bijvoorbeeld eens lekker uit eten gaan, een luxe hotelovernachting boeken of meedoen aan een workshops. Ook zijn er uitstapjes voor het hele gezin of voor meerdere personen. Cultureel, culinair of avontuurlijke belevenissen; voor iedereen zijn er diverse belevenissen als bijzondere eindejaarsgeschenken. De ontvanger kan dan zelf kiezen wanneer hij of zij gebruik maakt van dit geschenk. Leuk om bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of in de vakantie gebruik van te maken.

Kunst eindejaarsgeschenken

Ook kunst eindejaarsgeschenken behoren bij ons tot de mogelijkheden. Wij bieden meer dan 40 verschillende kunstbeelden, porseleinen vazen enzovoorts aan. Deze geschenken zijn vanaf 10 stuks te bestellen. Beelden waarin bijvoorbeeld samenwerking op fraaie wijze wordt uitgebeeld. Een bijzondere attentie om uw waardering te laten blijken, ook richting uw zakenrelaties.

Met eindejaarsgeschenken sluit u het afgelopen jaar op een feestelijke manier af.  Als beloning voor de tomeloze inzet en samenwerking is dat een zichtbaar en tastbaar compliment. Als u daar een persoonlijk tintje aangeeft zal het nog meer gewaardeerd worden. Ook een persoonlijke boodschap en een persoonlijke overhandiging kunnen het personeel een extra stimulans geven.

Eindejaarsgeschenken bij kerstpakkettenplaza