Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Eindejaarspakket

Eindejaarspakket – Onderstaand een bericht omtrent Eindejaarpakket. Personeel is het meest belangrijke binnen een bedrijf, het zijn visitekaartjes. Goed gemotiveerde mensen betekent over het algemeen een hoge mate van betrokkenheid. Het blijkt, dat wanneer men medewerkers rondom de kerstdagen in de watten legt met eindejaarspakketten dat men dat enorm waardeert.

Voor ons als pakket leveranciers ligt natuurlijk de verantwoordelijkheid u een eindejaarspakket keuze aan te bieden waarmee u een eemvoudig een kerstgeschenk kunt selecteren. Uiteraard wilt u veel mogelijkheden, en het liefst een bijzonder eindejaarspakket. Uw mensen moeten zich speciaal voelen. Het budget moet natuurlijk niet uit het oog verloren worden , vandaar dat we onze eindejaarspakketten keurig opgedeeld hebben in 9 overzichtelijke prijscategorieën. Kerstpakketten uitzoeken is daardoor erg eenvoudig.

Eindejaarspakket bestellen voor medewerker? Super leuk!

Neemt u eens kijkje op onze website. Wij hebben meer dan 1000 x een eindejaarspakket voor u samengesteld en klaar staan. Eindejaarspakketten in alle soorten en maten. Zorgvuldig samengesteld op thema en kleur. Met de bedoeling dat u in eenvoudig gemaakt wordt een eindejaarspakket te kunnen kiezen. Het geschenk dat voldoet aan wensen of bedrijf wenst uit te stralen! Zodat precies dat gevoel ontstaat dat u wenst voor uw medewerkers en relaties. Wens u juist de nadruk leggen op luxe en exclusiviteit of op bourgondisch veel of een MVO eindejaarspakket We hebben het daadwerkelijk allemaal in huis.

Zit het eindejaarspakketten wat u zoekt er niet bij? Bij ons kunt u zelf uw eigen geschenkpakket vanaf 50 stuks zelf samenstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kerstpakkettenplaza.nl dé partner op het gebied van kerstpakketten.

Vraag eens om advies! Onze medewerkers van de kerstpakketten klantenservice zijn getraind om u pijlsnel te voorzien van een passend advies. Ze doen het graag en vakkundig en dat jaarlijk honderden keren, maak er gebruik van!

Op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk voor medewerkers en/of relaties? Klik op de button en start met kiezen!

Eindejaarspakket