Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg, paaspakket of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Eindejaarspakketten trends

Eindejaarspakketten

Eindejaarspakketten trends. Doe uw collega’s of relaties een groot plezier en verras hen met een origineel en luxueus kerstpakket. Ieder jaar weer is er een groot aanbod van allerlei eindejaarspakketten trends, in allerlei soorten en maten. Dit jaar ligt de trend op gebied van eindejaar gifts heel divers. Weliswaar ligt de nadruk bij de kerstpakketten op themapakketten. De thema’s, zoals reizen, gezondheid, outdoor, wellness, foody en de oosterse keuken kunt u bekijken in ons inspiratiecentrum.

De verschillende onderdelen van het eindejaar pakket worden zorgvuldig op elkaar afgestemd. Dranken, cadeau’s en voedingswaren worden door middel van een thema uitgekiend gekozen. Eindejaarspakketten met als thema landen bijvoorbeeld zijn dit jaar zeer populair. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld een Italiaanse kerstpakketten waarmee u de hele avond zoet mee zult zijn in de keuken of Oosterse pakketten waarin alle benodigdheden aanwezig zijn om een uitgebreide rijsttafel mee te maken.

Wellness eindejaarspakketten trends

Ook Wellness eindejaarspakketten zijn dit jaar een bijzonder populaire keuze. Door de gunstige fiscale regelingen is er keuze uit vele zeer luxueuze kerstpakketten gevuld met luxe badgoed en weldadige verzorgingsproducten. Eindejaarspakketten trends. Dit kan zelfs uitgebreid worden met sportieve artikelen zodat u direct volledig uitgerust op bezoek kunt bij een sportschool. Eten hoort bij het eindejaarspakket en ontbreekt natuurlijk niet in de Wellness pakketten, tenzij u kiest voor een Rituals pakket. Daarvoor geldt dat er geen kerstpakketten met food mee mogen worden samengesteld.

Foody en Foodhall kerstpakketten trends

Verantwoord is het toverwoord. Eindejaarspakketten trends op het gebied van food. Verantwoord koken kunt u leren uit de rijk geïllustreerde kookboeken die u in vele eindejaarspakketten tegenkomt. Kruiden en dressings vormen het hoofd thema voor de met vele salade recepten uitgeruste kookboeken. Tevens laat de foody en foodhall kerstpakkettenlijn zien dat alles omtrent bewust eten trendy is en dus opgenomen wordt in kerstpakketten.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte plaatsen voor een eindejaarspakket, een origineel themapakket of wenst u zelf een kerstpakket samen te stellen voor uw relaties of personeel, neem dan contact met Kerstpakkettenplaza.nl.