Voor elk budget een fraai kerstpakket

Elk kerstpakket dat je bestelt bij Kerstpakkettenplaza is een fraai cadeau, goed verzorgd en van prima kwaliteit. De prijs is voor de ontvanger van ondergeschikt belang. Het gaat om de intentie, de zorg en aandacht die is besteed aan een kerstgeschenk. Een kerstgeschenk dat mogelijk traditie is geworden in jouw bedrijf. Goede tradities moet je in ere houden, goed onderhouden. Dus ongeacht het bedrag dat je dit jaar kunt besteden aan Sinterklaas surprises en kerstpakketten doe ook dit jaar weer mee en waardeer de inzet van je medewerkers met een fraai cadeau in de feestmaand december.

Een kerstpakket op maat

Bij een kerstpakket op maat moet je denken aan een cadeau dat bijzonder geschikt is voor je medewerkers (en wellicht ook voor je zakenrelaties), maar ook aan een pakket dat prima binnen je budget past. Dat laatste, het bedrag per cadeau, bepaal jij als werkgever als eerste, voordat je op zoek gaat naar een kerstpakket op maat. Het wordt steeds eenvoudiger voor je om een kerstpakket op maat samen te stellen. Door de leveranciers van de kerstpakketten worden namelijk ook losse producten en artikelen geleverd. Dat maakt het mogelijk dat wij werkgevers deze optie kunnen bieden. Een kerstpakket op maat om het geschenk nog persoonlijker te maken.

Een kerstpakket zelf samenstellen

Zoals vorig jaar kun je ook dit jaar kiezen voor de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Ook de voorwaarde, een minimale afname van 50 pakketten, blijft hetzelfde. Op deze manier ontstaat er een persoonlijk cadeau. Je houdt bij de keuze immers rekening met de mensen waarvoor het bestemd is. Een tweede voordeel van een kerstpakket zelf samenstellen zijn de kosten. Je kunt gericht zoeken naar producten en/of artikelen die binnen je budget vallen. Zo kun je met elk budget een kerstpakket samenstellen. Je zou daarbij een onderscheid kunnen maken in de inhoud van het kerstpakket tussen mannen en vrouwen. Er zijn namelijk heel specifieke producten voor vrouwen en datzelfde geldt voor mannen.

Een kerstpakket met een boodschap

De traditie van het kerstpakket op zich is al een boodschap. Het bedrijf is blij met haar werknemers, het bedrijf waardeert de inzet van haar personeel. Je kunt de waardering terug laten komen in de inhoud van het pakket. Vorig jaar waren er de kunstzinnige pakketten, waarvoor wij van Kerstpakkettenplaza grote waardering kregen. Deze cadeaus droegen namelijk zelf een boodschap in zich. Waardering, vertrouwen werden uitgebeeld in diverse kunstzinnige cadeaus. Cadeaus die een mooie plek in de woning van de werknemers hebben gekregen.

Een prachtige blijvende herinnering aan jouw bedrijf. Bekijk straks wat we op dat gebied kunnen leveren. Je kunt ook zelf een boodschap schrijven en tijdens het overhandigen van het kerstpakket voorlezen bij de kerstborrel, een woord van dank, een overzicht van de resultaten van het bedrijf, hoe staat het bedrijf ervoor? Medewerkers met hart voor je bedrijf zullen dit weten te waarderen en zij zullen er nieuwsgierig naar zijn of hun werkzaamheden hebben bijgedragen aan de goede resultaten. Betrek je personeel hierbij en zij zullen zich meer verantwoordelijk voelen, wat het bedrijf ten goede komt. De uitgaven die je maakt voor een kerstgeschenk verdien je gemakkelijk terug met gemotiveerde mensen.

Voor een laag bedrag ook een leuk kerstcadeau

Dat kan natuurlijk niet, voor een dubbeltje op de eerste rij. Oké, normaal gesproken niet, maar bij Kerstpakkettenplaza kan dat wel! Je hebt bij ons de keuze uit goedkope pakketten, die gezien mogen worden. Mooie cadeaus van goede kwaliteit met een verzorgde uitstraling. Meer hoeven we je eigenlijk niet te vertellen. Vaste klanten weten wat ze kunnen verwachten en kijken nu al uit naar het nieuwe aanbod. Wij verklappen nog niets, maar durven je al wel te zeggen dat ook dit jaar voor elk budget, groot en klein en alles wat daar tussen zit, kerstgeschenken en Sintsurprises te vinden zijn in ons grandioze aanbod.

Ken je budget, dan kun je straks op categorie en bedrag kiezen. Dit advies hoef je echter niet op te volgen, want uit ervaring weten wij dat iedereen die ons kent, het gehele aanbod wil zien en niet alleen een bepaalde categorie of prijsklasse. Onze webshop is namelijk de moeite waard en vergeet ook onze showrooms niet. Nog even wat geduld opbrengen. Straks staan alle producten, artikelen, kerstpakketten, Sintsurprises online prachtig afgebeeld.